Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 15:31:56
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Bemu sunce RR, včeraj mi ga sploh ni odpiralo Danes sma imela posvetovalnico, dobila prvega pikeca, je samo glas spustil, ko ga je piknila in to je blo to. Priden mulc Je pa velik 63 cm, težek pa 5835 g. Sem prej že pospravla prve stvari njegove v škatle, ker so mu premale, tak da sem malo prostora končno nardila v svoji omari. Mater imam tako, da počasi svojih stvari ne bom našla. Jaz bom pa še vidla kak bo s kavo, ker je mali siten ko vrag po tej injekciji pa upam da ne bo še kake vročine pokasiral Zdaj pred morjem mi glih ne bi blo to fajn.
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 6.9.2011 15:32:28 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 15:43:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan je katera za kavico jutri? vseeno kdaj, Železničar. Če bo po 15. sem za, sicer ni še ziher, bom pa jutri dopoldan vedela. te pa okoli pol štirih, štirih Te pa se dajmo fiksno ob 16-h zmenit!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 15:45:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! Bemu sunce RR, včeraj mi ga sploh ni odpiralo Danes sma imela posvetovalnico, dobila prvega pikeca, je samo glas spustil, ko ga je piknila in to je blo to. Priden mulc Je pa velik 63 cm, težek pa 5835 g. Sem prej že pospravla prve stvari njegove v škatle, ker so mu premale, tak da sem malo prostora končno nardila v svoji omari. Mater imam tako, da počasi svojih stvari ne bom našla. Jaz bom pa še vidla kak bo s kavo, ker je mali siten ko vrag po tej injekciji pa upam da ne bo še kake vročine pokasiral Zdaj pred morjem mi glih ne bi blo to fajn. Jure!Je pa večji in lažji od Tea. Nista svečk dobila?Jaz vedno dobim eno škatlo,pa pred spanjem mu moram dat tisti dan!Pri nas je vse ok,nobene sitnobe,edino malo bolj mi spi,kot sicer.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 16:01:35
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! Bemu sunce RR, včeraj mi ga sploh ni odpiralo Danes sma imela posvetovalnico, dobila prvega pikeca, je samo glas spustil, ko ga je piknila in to je blo to. Priden mulc Je pa velik 63 cm, težek pa 5835 g. Sem prej že pospravla prve stvari njegove v škatle, ker so mu premale, tak da sem malo prostora končno nardila v svoji omari. Mater imam tako, da počasi svojih stvari ne bom našla. Jaz bom pa še vidla kak bo s kavo, ker je mali siten ko vrag po tej injekciji pa upam da ne bo še kake vročine pokasiral Zdaj pred morjem mi glih ne bi blo to fajn. Jure!Je pa večji in lažji od Tea. Nista svečk dobila?Jaz vedno dobim eno škatlo,pa pred spanjem mu moram dat tisti dan!Pri nas je vse ok,nobene sitnobe,edino malo bolj mi spi,kot sicer. Hihi, sem šla brat zdaj ja pa sem vidla vajine mere Sem dobila svečke ja, pa mi je rekla naj mu jih dam če bo vročino fasal. Tak da ne vem zdaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 16:50:04
|
|
|
|
katy83
|
ojla punce, da vas malo pozdravim. T se je danes zjutraj spet jokcal, ko sem šla, ampak danes sem zanalašč počakala, da vidim kako dolgo to traja in je trajalo vsega skupaj 10 sekund Danes sem šla na faks še po neke knjige za diplomo in tako imam danes ponoči v planu pisanje (upam, da dokončanje) diplome...jutri malega v vrtec dostavim in grem spat...sem pač bolj nočni ptič in vem, da jutri spet ne bi nič naredila. Ko sem prišla po T v vrtec je vzgojiteljica rekla, da ni nobenih težav z njim, da pa je bil danes neki čudn...baje full umirjen...upamo, da to ne nakazaje, da bo bolan Zdaj pa pride na obisk cimra iz porodnišnice , tak da šibam ven na sonček lepo mi bodite, prebrala pa vas bom zvečer in če mi bo pisanje diplome šlo fajn od rok, še kaj pokomentiram
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 17:11:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! Bemu sunce RR, včeraj mi ga sploh ni odpiralo Danes sma imela posvetovalnico, dobila prvega pikeca, je samo glas spustil, ko ga je piknila in to je blo to. Priden mulc Je pa velik 63 cm, težek pa 5835 g. Sem prej že pospravla prve stvari njegove v škatle, ker so mu premale, tak da sem malo prostora končno nardila v svoji omari. Mater imam tako, da počasi svojih stvari ne bom našla. Jaz bom pa še vidla kak bo s kavo, ker je mali siten ko vrag po tej injekciji pa upam da ne bo še kake vročine pokasiral Zdaj pred morjem mi glih ne bi blo to fajn. Jure!Je pa večji in lažji od Tea. Nista svečk dobila?Jaz vedno dobim eno škatlo,pa pred spanjem mu moram dat tisti dan!Pri nas je vse ok,nobene sitnobe,edino malo bolj mi spi,kot sicer. Hihi, sem šla brat zdaj ja pa sem vidla vajine mere Sem dobila svečke ja, pa mi je rekla naj mu jih dam če bo vročino fasal. Tak da ne vem zdaj. Ja,saj tak je,samo naša je meni že pri Maksu rekla,da mu lahko na dan cepljenja dam vseeno pred spanjem in dam vedno zdaj tak.Včeraj mi je tudi rekla,da mu naj kr dam.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 17:12:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ojla punce, da vas malo pozdravim. T se je danes zjutraj spet jokcal, ko sem šla, ampak danes sem zanalašč počakala, da vidim kako dolgo to traja in je trajalo vsega skupaj 10 sekund Danes sem šla na faks še po neke knjige za diplomo in tako imam danes ponoči v planu pisanje (upam, da dokončanje) diplome...jutri malega v vrtec dostavim in grem spat...sem pač bolj nočni ptič in vem, da jutri spet ne bi nič naredila. Ko sem prišla po T v vrtec je vzgojiteljica rekla, da ni nobenih težav z njim, da pa je bil danes neki čudn...baje full umirjen...upamo, da to ne nakazaje, da bo bolan Zdaj pa pride na obisk cimra iz porodnišnice , tak da šibam ven na sonček lepo mi bodite, prebrala pa vas bom zvečer in če mi bo pisanje diplome šlo fajn od rok, še kaj pokomentiram za T.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 18:42:32
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! Bemu sunce RR, včeraj mi ga sploh ni odpiralo Danes sma imela posvetovalnico, dobila prvega pikeca, je samo glas spustil, ko ga je piknila in to je blo to. Priden mulc Je pa velik 63 cm, težek pa 5835 g. Sem prej že pospravla prve stvari njegove v škatle, ker so mu premale, tak da sem malo prostora končno nardila v svoji omari. Mater imam tako, da počasi svojih stvari ne bom našla. Jaz bom pa še vidla kak bo s kavo, ker je mali siten ko vrag po tej injekciji pa upam da ne bo še kake vročine pokasiral Zdaj pred morjem mi glih ne bi blo to fajn. Jure!Je pa večji in lažji od Tea. Nista svečk dobila?Jaz vedno dobim eno škatlo,pa pred spanjem mu moram dat tisti dan!Pri nas je vse ok,nobene sitnobe,edino malo bolj mi spi,kot sicer. Hihi, sem šla brat zdaj ja pa sem vidla vajine mere Sem dobila svečke ja, pa mi je rekla naj mu jih dam če bo vročino fasal. Tak da ne vem zdaj. Ja,saj tak je,samo naša je meni že pri Maksu rekla,da mu lahko na dan cepljenja dam vseeno pred spanjem in dam vedno zdaj tak.Včeraj mi je tudi rekla,da mu naj kr dam. Ahaaaa, torej če jaz dam Juretu danes zvečer preventivno danes zvečer mu nima kaj bit. Bentiš se vidi, da je moje prvo dete.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 18:47:41
|
|
|
|
ly117
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 18:51:21
|
|
|
|
ly117
|
Žal me jutri na kavo ne bo. Imam Roditeljski sestanek v vrtcu ob pol5. Tak da drugič.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 18:52:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Ahaaaa, torej če jaz dam Juretu danes zvečer preventivno danes zvečer mu nima kaj bit. Bentiš se vidi, da je moje prvo dete. Karmen jaz sem L tudi vedno po cepljenju dala L svečko. Se vidi da imama z Matcar isto P.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 19:01:14
|
|
|
|
ly117
|
Trenutno sma z L sama. Ima moj sestanek na klubu. Pol pa bomo še kaj pojedli in bo tak treba na šiht it spet.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 19:03:32
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Ahaaaa, torej če jaz dam Juretu danes zvečer preventivno danes zvečer mu nima kaj bit. Bentiš se vidi, da je moje prvo dete. Karmen jaz sem L tudi vedno po cepljenju dala L svečko. Se vidi da imama z Matcar isto P. E super, hvala. Mu bom potem kar eno dala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 19:11:48
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Žal me jutri na kavo ne bo. Imam Roditeljski sestanek v vrtcu ob pol5. Tak da drugič. pa pridi po roditeljskem. ali to traja 2 uri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 20:00:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Žal me jutri na kavo ne bo. Imam Roditeljski sestanek v vrtcu ob pol5. Tak da drugič. pa pridi po roditeljskem. ali to traja 2 uri Pojma nimam kak dolgo bo trajalo. Bomo vidli. Nič ne obljubim. Če pridem bom kero poklicala, če ne pa me ne bo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 20:06:55
|
|
|
|
arabela*
|
čer obisk odšel, male že porihtane za spanje, pripravljam stvari za oblečt za jutri
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 20:07:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Žal me jutri na kavo ne bo. Imam Roditeljski sestanek v vrtcu ob pol5. Tak da drugič. pa pridi po roditeljskem. ali to traja 2 uri Pojma nimam kak dolgo bo trajalo. Bomo vidli. Nič ne obljubim. Če pridem bom kero poklicala, če ne pa me ne bo. mi pa imamo v četrtek nam piše na vabilu, da bo predvidoma do dve uri
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 20:09:29
|
|
|
|
arabela*
|
grem pravljico prebrat
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 20:14:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Žal me jutri na kavo ne bo. Imam Roditeljski sestanek v vrtcu ob pol5. Tak da drugič. pa pridi po roditeljskem. ali to traja 2 uri Pojma nimam kak dolgo bo trajalo. Bomo vidli. Nič ne obljubim. Če pridem bom kero poklicala, če ne pa me ne bo. mi pa imamo v četrtek nam piše na vabilu, da bo predvidoma do dve uri Jaz mislmim da ne bo tak dolgo trajalo saj pri nas se praktično nič ne spremeni. Jaz računam do ene ure.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 20:18:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya male že porihtane za spanje, L pa nori ko zmešani. Je popoldan spal od 13 h pa do 16:30. Me prav zanima kdaj bo šel spat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 20:22:56
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 20:26:07
|
|
|
|
matcar
|
Porihtala Tea za spanje(kopanje,hranjenje),počasi ga bo sfalilo.Pa že spet me je polulal in to konkretno .popoldan pa sem Leo vozla na trening,pa pol po njo šla,ju3 peljem pa avto v Melje,tak da bom najbrž en čas imela "opela" na posojo. Zaj pa sem že tak hin,da mi niti za študirat ni.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 20:29:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Ahaaaa, torej če jaz dam Juretu danes zvečer preventivno danes zvečer mu nima kaj bit. Bentiš se vidi, da je moje prvo dete. Karmen jaz sem L tudi vedno po cepljenju dala L svečko. Se vidi da imama z Matcar isto P. E super, hvala. Mu bom potem kar eno dala Ja,ti mu kr daj.Naša kr reče takrat,da naj dam,tudi če ni vročine.Tak,da ni nič narobe.Veš pa za naslenjič.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 21:09:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Žal me jutri na kavo ne bo. Imam Roditeljski sestanek v vrtcu ob pol5. Tak da drugič. pa pridi po roditeljskem. ali to traja 2 uri Ali pred.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 21:10:42
|
|
|
|
ly117
|
Moje ure so ven. Moram na šiht. Moja dva mošla pa gledata fuzbal in čitata knjigice. Nočko in čavči.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.