Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.9.2011 8:45:16
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, spali smo super do 8.03...moj še spi, Jan gleda risanke na pop tv, jaz ob prvi kavi. Rože na balkonu sem že porihtala in zalila. Zdaj pa grem še moje in Janove izvide porihtat. Kaj kuhate? Midva imava juho, pohanega piščanca in riž ter solato.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.9.2011 9:25:40
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! L prespal celo noč v svoji novi " pojstli ". Spal je do 8h, jaz sem pa dremala še do 9h. Zdaj pijem kavo in visim tu gori zraven pa še L čitam, pa barvam....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.9.2011 10:09:56
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, včerajšnji dan se je kar dolgo zavlekel, smo prišli domov okoli pol enajstih zvečer. Sledilo je brzinsko tuširanje, umivanje zob, oblačenje pižame in skok v posteljo z malim. je prvo tekmo zmagal, v četrtfinalu pa izgubil, ker ni več zmogel . pa prevroče je bilo včeraj. po eni strani mi paše, ker bi drugače danes spet šibali v LJ. sem se pa najedla čevapov, da danes sploh ne morem videt mesa. pa par športnih majic sem si kupla v teniškem klubu . za kosilo bo danes goveja juha z rezanci in solata, za ostalo pa še ne vem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.9.2011 12:06:17
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Doma, malo na relax, moje počutje znatno dane sboljše, lahko funkcioniram Male se igrata, jaz sem pospravljala, perem, pa akvarij sva porihtala...proti večeru pa tak gremo naokoli Jedli bomo danes gobovo juho z lisičkami,pikant perutničke(moj),pohan sir(ostali), pomfri, pa feferoni zravn...nič kaj zdrava hrana, ampak malo je treba
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.9.2011 13:21:29
|
|
|
|
majakla
|
Dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.9.2011 13:27:59
|
|
|
|
botrca
|
Najedla sva se, posoda se pere...zdaj pa spanje na sporedu.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.9.2011 13:43:06
|
|
|
|
bambixxx
|
mi smo se tudi najedli, zdaj malo počitka, posoda pa bo vsrana počakala v kuhinji
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.9.2011 14:45:08
|
|
|
|
majakla
|
Mi še nismo jedli oz. jaz še ne, prinese ati z rd - piknika, kuhinja kljub temu vsrana čaka - naj čaka. Nik skoraj brez vročine (že trkam), ampak še vedno pravi, ko pije, as as.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.9.2011 15:11:13
|
|
|
|
katy83
|
dan punce. Včeraj se nisem nič javila, ker smo bili na pogrebu...sem se bala kako bo T, ampak je bil full priden...še rožico je pradedku vrgel v grob in se poslovil. Potem na sedmini pa je s svojim bratrancem in sestrično tako norel, da je bil celi moker. Danes pa smo zjutraj šli na fotošuting v Mercator, kjer je imel fotstudio organizirano fotografiranje otrok...kak smo se zabavali . Nastalo je 120 slik, zdaj pa bodo oni izbrali najboljše Se že veselim. No, potem pa smo šli še v mesto in k Astorii na trampolin, kavico,...skratka super dan. Ko sva T dala v avto, ne vem če je minilo 30 sekund in je zaspal. Najedli smo se, zdaj s T žicava atija, da gremo na en kratki popoldanski spanec .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.9.2011 15:12:39
|
|
|
|
katy83
|
Za vse bolančke aja, mi smo jedli pečen krompirček in pečene bedrce...za večerjo pa bo paradajzova solata.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.9.2011 19:52:26
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.9.2011 20:20:16
|
|
|
|
botrca
|
Čer , otrok se kopa, večerjala sva (čokoladni in marelični krof )...pravljica in spanje.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.9.2011 21:04:51
|
|
|
|
ly117
|
Jaz počasi na šiht. Čavči in nočko. f¸fff nnmm,,..00
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.9.2011 21:38:25
|
|
|
|
botrca
|
Grem se tuširat, pa navijalke dol dat..pa pred tv. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.9.2011 21:40:08
|
|
|
|
botrca
|
RR me j..... ...
< Sporočilo je popravil botrca -- 4.9.2011 21:41:05 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.9.2011 22:35:22
|
|
|
|
arabela*
|
čer Mi tud imeli fajn dan, dopoldne relax, popoldne pa smo šli k tašči na obisk, male sta se zunaj naigrale Zdaj sva povečerjala, jaz sem še na sladoledu, potem pa grem romanco gledat
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.9.2011 7:32:26
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.9.2011 7:35:01
|
|
|
|
matcar
|
Včeraj ni blo nič cajta za RR,zvečer pa sem bla že tak utrujena,da sem vas samo prebrala in šla spavanac.Bli pa smo na rd od tete,je praznovala 70 let,pa smo ga feštali malo.Moj je tak delal,tak da sem bla sama z vsemi.Spala sem super,Teo tudi,sicer je 1x jedel in spal naprej. Zdaj pa sem že mala2 spokala v vrtec,Lea pa tudi gre počasi v šolo.Ob 14-h pa imama posvetovalnico,tak da javim,kak je naš korenjak zrastel in se zredil,pa pikico dobi prvo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.9.2011 8:44:53
|
|
|
|
katy83
|
Pozdravljene punce, danes sem T malo kasneje peljala v vrtec in mi je žal. Ko sva prišla je bilo v igralnici okoli 6 otrok in vsi so jokali. T je bil še v garderobi veseljak, pa še copatke si je pustil lepo obut, ko pa je videl, da grem in ga puščam v igralnici , kjer vsi jokajo, pa groza...komaj sem zadrževala solze. Joj, me je že strah kaj bo jutri. Ampak zagotovo ga jutri peljem malo prej, da bo med prvimi in mogoče ne bo tako hudo???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.9.2011 9:07:04
|
|
|
|
arabela*
|
dan Otroke sva razvozila v vrtec in šolo, kavico drugo tudi že spila, zdaj pa gre moj v Austrijo na firmo nekaj rihtat, jaz pa malo pospravljat po stanovanju Malo po dvanajsti tak po A v šolo, M pa bomo kasneje šli iskat, da se naspi tam Ob petih pa tak morava it na roditeljskega, nas bojo verjetno napumpali z vsemi možnimi informacijami
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.9.2011 9:08:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pozdravljene punce, danes sem T malo kasneje peljala v vrtec in mi je žal. Ko sva prišla je bilo v igralnici okoli 6 otrok in vsi so jokali. T je bil še v garderobi veseljak, pa še copatke si je pustil lepo obut, ko pa je videl, da grem in ga puščam v igralnici , kjer vsi jokajo, pa groza...komaj sem zadrževala solze. Joj, me je že strah kaj bo jutri. Ampak zagotovo ga jutri peljem malo prej, da bo med prvimi in mogoče ne bo tako hudo??? ojoj.....boščki mali, saj bo, prva kriza mimo, potem pa se po mojem lepo igrajo naprej
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.9.2011 9:09:07
|
|
|
|
arabela*
|
M pa prišla nasmejana v igralnico, mi je kar odleglo, nama je samo pomahala in šla korajžno naprej
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.9.2011 10:01:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pozdravljene punce, danes sem T malo kasneje peljala v vrtec in mi je žal. Ko sva prišla je bilo v igralnici okoli 6 otrok in vsi so jokali. T je bil še v garderobi veseljak, pa še copatke si je pustil lepo obut, ko pa je videl, da grem in ga puščam v igralnici , kjer vsi jokajo, pa groza...komaj sem zadrževala solze. Joj, me je že strah kaj bo jutri. Ampak zagotovo ga jutri peljem malo prej, da bo med prvimi in mogoče ne bo tako hudo??? ojoj.....boščki mali, saj bo, prva kriza mimo, potem pa se po mojem lepo igrajo naprej ne vem kaj ti naj rečem... to še mene vse čaka...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.9.2011 10:57:43
|
|
|
|
botrca
|
Dan , Jan v vrtcu, moj pa je šel mojemu svaku in sestri v stanovanje nekaj pomagat...si prenavljata in rihtata.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.9.2011 10:59:48
|
|
|
|
botrca
|
Jok v vrtcu: hmmm...septembra je to nekaj normalnega da vsi jokajo...mi je že prejšnja leta vzgojiteljica rekla da je to mesec uvajanja za večino in vse novo in posledično skoraj vsi jokajo. Vem pa da ni fajn, če mamica vse to gleda. Jaz sem Jana oddala in se doma jokala . Katy83 saj bo . In za M.
< Sporočilo je popravil botrca -- 5.9.2011 11:00:30 >
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.