|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,21.del
4.9.2011 8:45:16   
botrca
Jutro,

spali smo super do 8.03...moj še spi, Jan gleda risanke na pop tv, jaz ob prvi kavi. Rože na balkonu sem že porihtala in zalila. Zdaj pa grem še moje in Janove izvide porihtat.

Kaj kuhate? Midva imava juho, pohanega piščanca in riž ter solato. user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
4.9.2011 9:25:40   
ly117
Jutro! user posted image

L prespal celo noč v svoji novi " pojstli ". Spal je do 8h, jaz sem pa dremala še do 9h.
Zdaj pijem kavo in visim tu gori zraven pa še L čitam, pa barvam....

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
4.9.2011 10:09:56   
bambixxx
jutro,

včerajšnji dan se je kar dolgo zavlekel, smo prišli domov okoli pol enajstih zvečer. Sledilo je brzinsko tuširanje, umivanje zob, oblačenje pižame in skok v posteljo z malim.
user posted image  je prvo tekmo zmagal, v četrtfinalu pa izgubil, ker ni več zmogel user posted image . pa prevroče je bilo včeraj. po eni strani mi paše, ker bi drugače danes spet šibali v LJ. sem se pa najedla čevapov, da danes sploh ne morem videt mesa. pa par športnih majic sem si kupla v teniškem klubu user posted image .
za kosilo bo danes goveja juha z rezanci in solata, za ostalo pa še ne vem.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
4.9.2011 12:06:17   
arabela*
Danuser posted image

Doma, malo na relax, moje počutje znatno dane sboljše, lahko funkcioniramuser posted image

Male se igrata, jaz sem pospravljala, perem, pa akvarij sva porihtala...proti večeru pa tak gremo naokoli user posted image

Jedli bomo danes gobovo juho z lisičkami,pikant perutničke(moj),pohan sir(ostali), pomfri, pa feferoni zravn...nič kaj zdrava hrana, ampak malo je treba user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
4.9.2011 13:21:29   
majakla
Dan

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
4.9.2011 13:27:59   
botrca
Najedla sva se, posoda se pere...zdaj pa spanje na sporedu.user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
4.9.2011 13:43:06   
bambixxx
mi smo se tudi najedli, zdaj malo počitka, posoda pa bo vsrana počakala v kuhinji user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
4.9.2011 14:45:08   
majakla
Mi še nismo jedli oz. jaz še ne, prinese ati z rd - piknika,
kuhinja kljub temu vsrana čaka - naj čaka. user posted image

Nik skoraj brez vročine (že trkam), ampak še vedno
pravi, ko pije, as as.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
4.9.2011 15:11:13   
katy83
dan punce.

Včeraj se nisem nič javila, ker smo bili na pogrebu...sem se bala kako bo T, ampak je bil full priden...še rožico je pradedku vrgel v grobuser posted image in se poslovil.user posted image Potem na sedmini pa je s svojim bratrancem in sestrično tako norel, da je bil celi moker.

Danes pa smo zjutraj šli na fotošuting v Mercator, kjer je imel fotstudio organizirano fotografiranje otrok...kak smo se zabavaliuser posted image user posted image . Nastalo je 120 slik, zdaj pa bodo oni izbrali najboljše user posted image Se že veselim. user posted image No, potem pa smo šli še v mesto in k Astorii na trampolin, kavico,...skratka super dan. Ko sva T dala v avto, ne vem če je minilo 30 sekund in je zaspal.
Najedli smo se, zdaj s T žicava atija, da gremo na en kratki popoldanski spanecuser posted image .

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
4.9.2011 15:12:39   
katy83
Za vse bolančke user posted image

aja, mi smo jedli pečen krompirček in pečene bedrce...za večerjo pa bo paradajzova solata. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
4.9.2011 19:52:26   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
4.9.2011 20:20:16   
botrca
Čer user posted image ,

otrok se kopa, večerjala sva (čokoladni in marelični krof user posted image )...pravljica in spanje.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
4.9.2011 21:04:51   
ly117
Jaz počasi na šiht.

Čavči in nočko.

f¸fff nnmm,,..00

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
4.9.2011 21:38:25   
botrca
Grem se tuširat, pa navijalke dol dat..pa pred tv. Nočko

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
4.9.2011 21:40:08   
botrca
RR me j.....user posted image ...

< Sporočilo je popravil botrca -- 4.9.2011 21:41:05 >

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
4.9.2011 22:35:22   
arabela*
čeruser posted image

Mi tud imeli fajn dan, dopoldne relax, popoldne pa smo šli k tašči na obisk, male sta se zunaj naigrale

Zdaj sva povečerjala, jaz sem še na sladoledu, potem pa grem romanco gledatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
5.9.2011 7:32:26   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
5.9.2011 7:35:01   
matcar
Včeraj ni blo nič cajta za RR,zvečer pa sem bla že tak utrujena,da sem vas samo prebrala in šla spavanac.Bli pa smo na rd od tete,je praznovala 70 let,pa smo ga feštali malo.Moj je tak delal,tak da sem bla sama z vsemi.Spala sem super,Teo tudi,sicer je 1x jedel in spal naprej.
Zdaj pa sem že mala2 spokala v vrtec,Lea pa tudi gre počasi v šolo.Ob 14-h pa imama posvetovalnico,tak da javim,kak je naš korenjak zrastel in se zredil,pa pikico dobi prvo.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
5.9.2011 8:44:53   
katy83
Pozdravljene punce,
danes sem T malo kasneje peljala v vrtec in mi je žal.user posted image Ko sva prišla je bilo v igralnici okoli 6 otrok in vsi so jokali. user posted image  T je bil še v garderobi veseljak, pa še copatke si je pustil lepo obut, ko pa je videl, da grem in ga puščam v igralnici , kjer vsi jokajo, pa groza...komaj sem zadrževala solze.user posted image Joj, me je že strah kaj bo jutri.user posted image Ampak zagotovo ga jutri peljem malo prej, da bo med prvimi in mogoče ne bo tako hudo???user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
5.9.2011 9:07:04   
arabela*
danuser posted image

Otroke sva razvozila v vrtec in šolo, kavico drugo tudi že spila, zdaj pa gre moj v Austrijo na firmo nekaj rihtat, jaz pa malo pospravljat po stanovanjuuser posted image

Malo po dvanajsti tak po A v šolo, M pa bomo kasneje šli iskat, da se naspi tamuser posted image

Ob petih pa tak morava it na roditeljskega, nas bojo verjetno napumpali z vsemi možnimi informacijamiuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
5.9.2011 9:08:22   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Pozdravljene punce,
danes sem T malo kasneje peljala v vrtec in mi je žal.user posted image Ko sva prišla je bilo v igralnici okoli 6 otrok in vsi so jokali. user posted image  T je bil še v garderobi veseljak, pa še copatke si je pustil lepo obut, ko pa je videl, da grem in ga puščam v igralnici , kjer vsi jokajo, pa groza...komaj sem zadrževala solze.user posted image Joj, me je že strah kaj bo jutri.user posted image Ampak zagotovo ga jutri peljem malo prej, da bo med prvimi in mogoče ne bo tako hudo???user posted image user posted image

ojoj.....boščki mali, saj bo, prva kriza mimo, potem pa se po mojem lepo igrajo naprejuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
5.9.2011 9:09:07   
arabela*
M pa prišla nasmejana v igralnico, mi je kar odleglo, nama je samo pomahala in šla korajžno naprejuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
5.9.2011 10:01:11   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Pozdravljene punce,

ojoj.....boščki mali, saj bo, prva kriza mimo, potem pa se po mojem lepo igrajo naprejuser posted image

user posted image user posted image user posted image  ne vem kaj ti naj rečem... to še mene vse čaka...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
5.9.2011 10:57:43   
botrca
Dan user posted image ,

Jan v vrtcu, moj pa je šel mojemu svaku in sestri v stanovanje nekaj pomagat...si prenavljata in rihtata.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
5.9.2011 10:59:48   
botrca
Jok v vrtcu: hmmm...septembra je to nekaj normalnega da vsi jokajo...mi je že prejšnja leta vzgojiteljica rekla da je to mesec uvajanja za večino in vse novo in posledično skoraj vsi jokajo. Vem pa da ni fajn, če mamica vse to gleda. Jaz sem Jana oddala in se doma jokala user posted image .

Katy83 saj bo user posted image user posted image user posted image . In user posted image user posted image user posted image za M.

< Sporočilo je popravil botrca -- 5.9.2011 11:00:30 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.