issa_
|
Dobro jutro!! Ne danes pa ne bom jamrala glede spanja, ker sem že preveč, pa bom res že tečna izpadla ja skoraj vsak dan, je ena več ki že carta, pa res sem že fauš no Sinoči tudi jaz nisem mogla kmalu zaspat, sem skos razmišljalao porodu, o tem in o onem. Hm če si že kdaj rodila, glih ne pomeni da si tolko bolj pomirjena kar se tega tiče,..že veš kaj vse te čaka , pa če še prejšnja izkušnja ni lepa, te še tolko bolj sekira če se bo ponovilo, pol pa še malo hormoni ponagajajo te smo pa tak adijo... Pol pa sem se spominlana fatka ki sem ga včeraj v enem našem nakupovalnem centru videla, dečko je bil verjetno star tam okoli 3 leta (mogoče malce več), na daleč vidim da težje hodi, pa dobro, vidi se kako je vesel, poskuša poskakovat, mamici razlaga in kaže, na veliko se pogovarja, v glavnem taki pozitivc, da se nasmehneš. Pol pa pridejo bljižje pa vidim a dete sploh nima leve nogice ampak samo protezo z nekim čudnim težkim čevljem,..ah kar razjokala bi se najraj,. Prav vidi se kako se trudi hodit, delat korake....Ko samo pomislim da jamram kako ne morem spat, ali pa da me kaj boli,pa mi v bistvu sploh nič ne manjka...ah se mi zdi da ne znamo več cenit tistih malenkosti v življenju ki so pomembne, vse nam je že samoumnevno,..ja nič razvajena sem,kaj češ..... ok zdaj pa sem zašla,...tok da vidite kak meni misli skačejo,.........
|