|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
3.9.2011 18:24:20   
modrimedo
žurerka vau kak fant :) čestitke :)

alja pri nas je "navada" da imajo zvečer fešto in jedačo ...kaj naj rečem moj je bil prav bogi ,pri nobene ni blo tak hudo ,ko to rundo :)
so fešto organizirali že dva meseca ,ko je javil da sem rodila se je začel protokol ,ko je prišel domov je blo že vse prištimano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nimamo pa navade s slamo in takim

(odgovor članu Pelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
3.9.2011 18:53:42   
mama11
Čestitke žurerka za takega korenjaka user posted image

Če bom čakala do roka, bo tudi naša gotovo 4 kg plus. Upam pa, da ne bo čakala tako dolgo. Danes mi je v avtu prav zmanjkovalo zraka, še dobro, da je moj vozil in da smo šli samo 2 vasi naprej. Res se najboljše počutim v leže, dokler me seveda ne pričnejo dajati kolki.

A potem pravite, da boleča sramna kost ne napoveduje bližajočih se popadkov. Škoda, meni so obakrat prej sprožili, ker sem se že toliko odprla, tokrat bi pa rada videla, kako je, če se začne spontano.

Punce, jaz se ful tolažim, da bo samo še jutri čez 30 stopinj, potem pa upam, da bo ena lepa dolga jesen na okoli 25 stopinj. Predvsem pa, da se zavleče v oktober in november, da bomo lahko brez problema vozičkale user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
3.9.2011 19:58:11   
carly
Pri nas je tudi v navadi da otročka zapijejo, se oče odloči koga bo povabil in ostalo, glede slame in tega pa prvič slišim.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
3.9.2011 20:35:11   
agha
Ojla!
Žurerkauser posted image user posted image user posted image  za fanta!!! Ima pa res konkretne mere!!! 

Jaz sem pa danes bila celo na enem rojstnem dnevu. Sicer par km proč od doma. Bog ve kako nisem uživala ampak sem pa le sedela zunaj v senci, kar mi pa ni bilo slabo. Saj v končni fazei je vseeno kje me zdaj presenetijo popadki ali pa začetek poroda, da le nisem predaleč od P, zraven katere stanujem.

Dorianna - amnioskopija je, tako kot pravi Pelija, pregled, ki ga opravjajo samo še v Kranju. Jaz sem ga imela lani, se pravi pri prvem user posted image  dvakrat in moram reč, da je to bil zame eden najbolj neprijetnih pregledov, ki jih delajo. Sicer je pa fajn s tega vidika, da kontrolirajo plodovnico in da v primeru, ko ni več OK, sprožijo porod. Tako so ga meni prvič, ker je bila plodovnica bela, G pa je ocenil, da je čas za porod, ker je bilo še vse OK in da bi bilo stanje plodovnice od takrat naprej samo še slabše in nič več fajn za user posted image .

Pelija a ti si že kdaj imela amnioskopijo? Jaz imam v sredo pregled potem se bo pa moj G odločil kdaj se mi bo začela amnioksopija. Upam, da prej rodim.

mama11 - jaz se popolnoma strinjam s tabo glede vremena!!!!user posted image user posted image user posted image

Fajn se imejte!!!

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
3.9.2011 21:05:52   
Dorianna
agha, hvala za pojasnilo. user posted image Se mi je zdelo, da je nekaj v tej smeri. A to gre za vaginalni pregled (čisto ročna verzija, kot je npr pregled, koliko je user posted image odprta) al kako drugače? Pa v KR to delajo vsem user posted image al samo tistim po PDP?

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
3.9.2011 21:26:06   
Spellybelly
Žurerka - Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image Da bo zdrav, veeeliko se crkljal, pa ponoči čimveč spal! user posted image user posted image user posted image

Alja - tudi pr nas se "zapije" novorojenčka! user posted image Tega s slamo in perjem tudi jaz ne poznam, je pa jedača in pijača ja. Tako da...bo moj fantek najbrž kr mal "bogi" ko bo prišel po naju!  user posted image

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
4.9.2011 10:52:27   
san
oo, žurerka, čestitke za korenjakauser posted image naj ga sreča boža po ličkihuser posted image

no, pri nas nimam pojma kakšna je navada glede tega. ponavadi pač očka kolege časti na pijačo.

no, pri nas tudi še vse po starem. mene skoz neki heca, ampak očitno to še ni touser posted image

lepo nedeljo vsem

(odgovor članu Spellybelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
4.9.2011 12:30:56   
pomarančika
Lepo pozdravljene !
Sporočam vam najlepšo novicouser posted image
Včeraj, torej 3.9.2011 ob 3.30 se nama je rodil sin MAX.
Težak 4095g in velik 56cm, pravi korenjak user posted image
Tako z mamico kot z Maxom je vse v najlepšem redu in se že veselo cartatauser posted image

Lepo pozdravljene!

Najsrečnejši očka na svetu .

(odgovor članu Pelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
4.9.2011 12:48:03   
issa_
Pomarančika čestitkeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko cartanja in lepih družinskih trenutkov vam želim!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
4.9.2011 13:04:40   
krissttina
Pomarančika in Žurerka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za vajina korenjaka.

Mi pa še kar v enem kosu. Frajla noče nikamor stran od mene. Jaz pa pomivam okna, preoblačam postelje, pomivam....pa ničuser posted image . Zdaj smo pa že 3 dni čez rok in tole čakanje user posted image .

Vse ki PDP še čakate želim, da se zgodi na dan D ali pa kak dan prej!!!!!!

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
4.9.2011 13:09:30   
panja
Čestitke pomarančika user posted image !

Vse naj, naj, naj....

Krissttina - tudi mi čakamo. Pa nič user posted image . Saj bo, nihče še ni noter ostal. user posted image Jutri imam spet ctg v porodnišnici in bomo videli, kaj bodo rekli.

Pozdrav vsem!

(odgovor članu krissttina)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
4.9.2011 13:17:37   
Princess1
Pomarančika čestitke!!! user posted image

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
4.9.2011 13:39:21   
lily81
Pomarančika bravo bravo-ČESTITKEuser posted image user posted image

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
4.9.2011 14:43:23   
rainbow
Ojla!

ves teden smo ble brez računalnika, crknil, user posted image user posted image user posted image user posted image res grozno, in ni mu pomoči, vsaj ne hitre, tak da danes izkoristim vse novice

In vidim, da jih je velikouser posted image user posted image user posted image user posted image

vsem, ki ste ta teden rodile, čestitke, velik koš lepih želja za vas in vaše bebiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem še v enem kosu, čeprav bo kmalu, čakamo na popadke. Rok sicer v soboto, ampak bomo videli, kako bo. Dete ima 3,5 kg, gibi zelo živahni, celo boleči, na ctg že drugič vse ok. Upam, da bo čim manj boleče, imam neke občasne strahove, predvsem pred predihavanjem popadkov. Kot da ne bi že dvakrat rodila.

Lep nedeljski popoldan vsem!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
4.9.2011 14:44:23   
*alja*
Pomarančika čestitkee user posted image user posted image user posted image user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
4.9.2011 16:10:33   
mala mala
čestitke pomarančika.. user posted image user posted image user posted image user posted image  Max pa je pravi velikan user posted image user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
4.9.2011 16:22:20   
Princess_
Pomarančika čestitke!! user posted image user posted image

pozdravljene...kako ste kaj danes?
včeraj sem imela kontrolni CTG v porodnišnici in še UZ mi je nardila...tko da so me pomirili da je vse okej z bebo...
rekla je naj samo spremljam gibe...drugače pa smo težki že 3100g... hehe...

v četrtek imam spet pregled, upajmo da bo tudi takrat vse okej...in da bom lahko šla kaj na obisk domov čez vikend!
drugače pa hodim že cel dan kot robot...me cela desna noga boli, od spanja ponoči...bom mogla user posted image prosit za kakšno masažo, da bo manj bolelo :)

(odgovor članu mala mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
4.9.2011 18:20:23   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
A potem pravite, da boleča sramna kost ne napoveduje bližajočih se popadkov. Škoda, meni so obakrat prej sprožili, ker sem se že toliko odprla, tokrat bi pa rada videla, kako je, če se začne spontano.

Če bi bilo to res, bi se meni napovedovali popadki že nekje od 3. mes user posted image , ker me skoz boli. user posted image user posted image user posted image

pomarančika, očka in mali veliki Max, iskrene čestitke pa veliko crkljanja vam želim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
4.9.2011 18:37:49   
Pigy
IZVIRNO SPO
ROČILO: pomarančika
Lepo pozdravljene ! Sporočam vam najlepšo novicouser posted image
Včeraj, torej 3.9.2011 ob 3.30 se nama je rodil sin MAX.
Težak 4095g in velik 56cm, pravi korenjak user posted image
Tako z mamico kot z Maxom je vse v najlepšem redu in se že veselo cartatauser posted image
Lepo pozdravljene!
Najsrečnejši očka na svetu .

Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image punce, fajn korenjake rojevate. user posted image

Mojga itak vsak dan kličejo, če je že kej (kaj se vsem mudi toook pit). Je pa navada da časti pijačko. No moji bojo tuki naredil žurko za vse sosede (za normalne) in družinske prijatle. Tašča in tast bosta tud dol nardila piknik za vse sosede. Moj pa me heca da bo orkester pripeljal pred porodnišnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

Neposredna povezava do sporočila: 1994
4.9.2011 18:55:40   
daka
Pomararančika user posted image user posted image user posted image user posted image za krepkega fantka!!!!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
4.9.2011 19:52:21   
wifi
Pomarančkica iskrene čestitke tebi in atiju za rojstvo sina Max-auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Veliko cartanja, srečnih trenutkov in prespanih dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naj bodo ob tebi vedno prijatelji, ki bodo s teboj delili smeh, tvoje težave in tvoje zmage.

Neposredna povezava do sporočila: 1996
4.9.2011 20:15:44   
carly
Pomarančika user posted image user posted image user posted image .

Jest imam pa v torek spet pregled, komaj čakam, da vidim kaj dogaja. Sicer pa smo danes bolj kot ne lenarili, tamala se je prehladila in je vsa narobe, upam da bo ponoči dobro spala in bova lahko jutri nadaljevali z uvajanjem v vrtcu, upajmo da ostane pri zamašenem nosku in brez vročine in drugih tegob.

(odgovor članu wifi)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
4.9.2011 20:34:47   
modrimedo
pomarančika user posted image user posted image čestitke

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
4.9.2011 20:41:20   
Krysia
Pomarančika čestitke ob rojstvu Maxa, veliko lepih trenutkov in crkljanja celi družinici!

Mi smo tud še 2v1 in očitno bo naša bejba še nekja časa vztrajala ... upam pa, da ne bo čez rok, ker bomo potem že vsi nestrpni ... pri nas pri ta prvem niso baje nič pil, je pa imle moj mož napad čisščenja in je cele 3 dni ko sem bila v porodnišnici pucal stanovanje .... zdaj pa tud dvomim, da bo kakšna huda fešta, ker konec koncev bo imel enega otroka doma ...

Tudi jaz imam v torek pregled + ctg, ampak spet šele popoldan ... bomo videli, kaj bo ... eno prijetno hladno noč brez neurij vam želim ...

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
4.9.2011 21:12:44   
agha
Hojla!

Pomarančika - user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke!!!!!!!user posted image

Pa je vročina šla papa!user posted image user posted image Res mi bo pasala tale ohladitev. Kako pa vam?
Jaz ne razumem zakaj se pri meni spet nič ne dogaja, ampak res nič Sem pa tja kakšen mini krč, nobenega popadka, nič. Upam, da ne bom čez PDP, ki ga imam čez 1 teden, ker to mi pa res ne bi bilo všeč. Že v prvo so mi sprožili porod 4 dni po roku. Najbolj me je motilo to, da sem imela dnevno ne vem koliko klicev vseh prijateljev, znancev, staršev,...skratka so me živcirali s temi vprašanji, če je že. Pismo! Itak, da bodo zvedeli, ko bo, a ne?!

Dorianna
-  gre za vaginalni pregled ampak ne z roko temveč z neko palico (različnih debelin), s katero na nek način ugotovijo stanje plodivnice. Je pa res približno toliko zoprno kot pregled med porodom koliko je user posted image odprta. Meni so lani delali teden pred PDP-jem, letos pa mi je zdravnik rekel, da če bo kazalo, da bo kaj prej, se bova zmenila za amnioskopijo. Jaz sicer upam, da bo prej, ker so mi ti pregledi res fuj!!!Drugače pa mislim, da se odločajo glede na stanje user posted image in to vsak zdravnik po svoje.

Lepo noč vam želim!!!

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?