Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 21:16:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: ja, idi Ja, idi ja, idi Ja, idi ~~~ Dovolj?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 21:16:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja jaz tud nea vem. Nasvet pa lahko daš. Moj je reko naj grem. Hmmm... zakaj bi zaj on to rad da greš? Hahahaaa, hecam se. Ja idi, če pa bo tečno ali ti ne bo, pa greš pač prva domov. Kak pa? Naj grem na avtoštop iz Logarske. Ooo, pardon, nooo, nisem vedla. Logarska? Te pa sploh idi, kaj te zbaruvleš!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 21:17:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: ja, idi Ja, idi ja, idi Ja, idi ~~~ Dovolj? [URL=http://www.smileyvault.com/] [/URL]
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 21:18:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja jaz tud nea vem. Nasvet pa lahko daš. Moj je reko naj grem. Hmmm... zakaj bi zaj on to rad da greš? Hahahaaa, hecam se. Ja idi, če pa bo tečno ali ti ne bo, pa greš pač prva domov. Kak pa? Naj grem na avtoštop iz Logarske. Ooo, pardon, nooo, nisem vedla. Logarska? Te pa sploh idi, kaj te zbaruvleš!!! Pa saj veš, mame mamo vedno neki zadržek če gremo same na enodnevni izlet.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 21:21:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: ja, idi Ja, idi ja, idi Ja, idi ~~~ Dovolj? [URL=http://www.smileyvault.com/] [/URL]
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 21:22:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja jaz tud nea vem. Nasvet pa lahko daš. Moj je reko naj grem. Hmmm... zakaj bi zaj on to rad da greš? Hahahaaa, hecam se. Ja idi, če pa bo tečno ali ti ne bo, pa greš pač prva domov. Kak pa? Naj grem na avtoštop iz Logarske. Ooo, pardon, nooo, nisem vedla. Logarska? Te pa sploh idi, kaj te zbaruvleš!!! Pa saj veš, mame mamo vedno neki zadržek če gremo same na enodnevni izlet. Aja?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 21:32:09
|
|
|
|
katy83
|
nekaj zeza
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 21:42:45
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, velika večina v avtu, zdaj pa še glavo oprat, pa po-depilirat kar je treba, pa zrezke moram spečt za jutri za po poti, pol smo pa ready da gremo. no, kopalnica je itak še zasedena, tako da imam sedaj še malo časa tu gor viset, sem pa prav utrujena odkrito povedano...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 21:50:27
|
|
|
|
ly117
|
Malo muzike da nebo taki dolg cajt. Me nekaj razganja. http://www.youtube.com/watch?v=8knqD92z72Y
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 21:51:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ajoj, jaz sem pa naredila eno ****rijo veliko. Pozabila podaljšat limit na nlb-ju. Sicer mi poteče v četrtek, samo jaz ga koristim na polno, da se razume. Sem sicer sedaj dala vlogo za podaljšanje...samo ne bom mogla it uradno podpisat. Nimam pojma kaj naj sedaj naredim. Probaj jutri poklicat pa se zmenit če se da. Žal drugega nasveta nimam. vprašaj, če lahko koga pisno pooblastiš, da namesto tebe pride podpisat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 21:56:55
|
|
|
|
bambixxx
|
Arwenko srečno pot, pa uživajte maksimalno na dopustu!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 21:57:18
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 21:59:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Pozabila podaljšat limit na nlb-ju. Sicer mi poteče v četrtek, samo jaz ga koristim na polno, da se razume. Sem sicer sedaj dala vlogo za podaljšanje...samo ne bom mogla it uradno podpisat. Nimam pojma kaj naj sedaj naredim. a ni po novem tako, da vsi kontokorentni s časoma samo zapadejo v dolgoročne Jaz imam že uff kolk let, pa ni treba nič podaljševat
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 22:00:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Probaj jutri poklicat pa se zmenit če se da. Žal drugega nasveta nimam. v soboto?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 22:01:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sumim vse, ki se zdaj skrivajo. jaz vse iz elektrike sklopim, ko bliska
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 22:02:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Arwenko srečno pot, pa uživajte maksimalno na dopustu! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 22:04:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Majakla-sem pozabla prej pokomentirat.Čimveč za Nikeca! podpis
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 22:05:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, T je bil v vrtcu od 7.30 do 13. Je rekla, da je taki dobrovoljček, pa da rad je ...baje ni bilo večjih težav...ko je ugotovil, da me ni, je sicer silil k vratom, ampak so ga zamotle Ko sem prišla po njega, se je ravno zbudil... ... ne morem verjet, da je moj fant že v vrtcu
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 22:06:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Če jaz nisem pod nesrečno zvezdo rojena al kaj??? Ne najdem denarnice, obrnila vse kar je možno, v bolnici je ni - sem klicala, verjetno mi je kje padla ven. V glavnem ni je!!! Pa noter kartice pa vozniško, še na bankomatu sem bla in dvignila dnar za morje. Zdaj pa je ni!!! Že itak šparam toti frdamani dnar, na morje gremo, zdaj pa to!!! Edino kar mi je ostalo sta moja in Juretova zdravstvena, pa obe osebni, ki sta doma. Vse ostalo pa je šlo!!! Sploh ne vem kaj naj o joj...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 22:08:45
|
|
|
|
arabela*
|
Arwenko, srečno pot in dost lepega vremena
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 22:09:58
|
|
|
|
arabela*
|
...gggrr..samo žrem... zdaj sem pojedla cel pladn pečenih kruhkov z maslom, zdaj pa že cel pakl milkinih cripsy snaxov
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 22:10:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nik že četrt urce spi, smo pa danes bolj hitri zato, ker imamo vročino, pikec zakuhal na 38 ~ :(((
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 22:11:10
|
|
|
|
arabela*
|
nič, skomentirala sem nekaj, grem zdaj filme gledat, sem si kar tri romance/drame dol potegnila nočkabočka
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 22:12:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Da ne bom le šinfala, danes je bila tašča na obiksu pri meni in je za Nika prinesla zokne in edina pohvalila mojo frizuro, no kitko na glavi, s katero sem se mantrala ob pol dveh zjutraj. Evo, ima plus točko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 22:13:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pozabla povedat. Jaz še delam. Začnemo pa ta teden v nedeljo ponoči, ker imamo v soboto izlet, pa ne vem če bi šla? super
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.