Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 15:32:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa kje je moj post?!!!!!!!!!!!!! Ly sem ti takoj odgovorila, zdaj pa ni nikjer!!!!!! Ej RR pa kaj je s tabo!!!!!!!! Se že hladim Ne se tak razburjat za en post.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 15:36:23
|
|
|
|
Arwenko
|
Huh, še v EP-ju si bila vmes, to pa je res smola, tam je pa toliko ljudi, da je po moje majhna možnost, da se kaj najde Jaz pa še kr nisem nič spakirala, grem zdaj te počasi, čakam, da moj pride domov, da bo za družbo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 15:49:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Če jaz nisem pod nesrečno zvezdo rojena al kaj??? Ne najdem denarnice, obrnila vse kar je možno, v bolnici je ni - sem klicala, verjetno mi je kje padla ven. V glavnem ni je!!! Pa noter kartice pa vozniško, še na bankomatu sem bla in dvignila dnar za morje. Zdaj pa je ni!!! Že itak šparam toti frdamani dnar, na morje gremo, zdaj pa to!!! Edino kar mi je ostalo sta moja in Juretova zdravstvena, pa obe osebni, ki sta doma. Vse ostalo pa je šlo!!! Sploh ne vem kaj naj ojoj... pa si čist vse kopte pregledala, v avtu sem jo jaz enkrat založila za zicem tam pri vratih, enkrta pa v kuferamu.... Upam, da jo najdeš
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 15:51:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sem že šla pa itak je nisem našla, avto okrog obrnila, možno da mi je kje v Europarku padla ven. Nimam pojma. Sem že dala na radio, bomo vidli. Sej plačevat pa ne more ali pač? Povsod je že pin kodo treba vtipkat, te pa itak nimam ravno v denarnici. Upam vsaj povsod ne, npr. v muellerju se podpišeš... jaz sem tipkala kodo.. ja odvisno, kreditne se menda še podpisujejo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 15:53:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Če jaz nisem pod nesrečno zvezdo rojena al kaj??? Ne najdem denarnice, obrnila vse kar je možno, v bolnici je ni - sem klicala, verjetno mi je kje padla ven. V glavnem ni je!!! Pa noter kartice pa vozniško, še na bankomatu sem bla in dvignila dnar za morje. Zdaj pa je ni!!! Že itak šparam toti frdamani dnar, na morje gremo, zdaj pa to!!! Edino kar mi je ostalo sta moja in Juretova zdravstvena, pa obe osebni, ki sta doma. Vse ostalo pa je šlo!!! Sploh ne vem kaj naj Probaj se spomnit, kje si jo nazadnje uporabljala. Pa poglej, če še nisi seveda, če ti je slučajno kje v avtu ven padla. Pa na kuferam ne pozabi, če si ga odpirala.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 15:59:50
|
|
|
|
arabela*
|
karmen 7, pa v žepe poglej, pa v vrečke od nabave, če si kaj kupovala..hm, še kaj..? otroški nahrbtnik, voziček, kopalnica....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 16:01:10
|
|
|
|
arabela*
|
Male se igrata zdaj, midva pa malo lenariva, bova zdaj počasi nadaljevanko pogledala... Upam, da bo dež danes
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 16:03:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Če jaz nisem pod nesrečno zvezdo rojena al kaj??? Ne najdem denarnice, obrnila vse kar je možno, v bolnici je ni - sem klicala, verjetno mi je kje padla ven. V glavnem ni je!!! Pa noter kartice pa vozniško, še na bankomatu sem bla in dvignila dnar za morje. Zdaj pa je ni!!! Že itak šparam toti frdamani dnar, na morje gremo, zdaj pa to!!! Edino kar mi je ostalo sta moja in Juretova zdravstvena, pa obe osebni, ki sta doma. Vse ostalo pa je šlo!!! Sploh ne vem kaj naj Probaj se spomnit, kje si jo nazadnje uporabljala. Pa poglej, če še nisi seveda, če ti je slučajno kje v avtu ven padla. Pa na kuferam ne pozabi, če si ga odpirala. Vidim da si že pogledala.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 16:06:37
|
|
|
|
ly117
|
Mi2 sma se pa najedla. L se je že tudi zbudil in nori po stanovanju. Drugač pa mi iščemo pilota od DVD. Še dobro da imam prenosnega isto znamko in ga lahko uporabljam.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 16:18:51
|
|
|
|
ly117
|
Najšli pilota.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 17:07:04
|
|
|
|
karmen7
|
Vse sem pregledala, avto okrog obrnila, vrečke pogledala, torbo na vozičku, še v perilo za koš sem šla gledat, ker sem neke stvari iz vozička dala prat pa ni. Sem se sprijaznila da je enostavno ni več
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 19:46:35
|
|
|
|
majakla
|
Nik že četrt urce spi, smo pa danes bolj hitri zato, ker imamo vročino, pikec zakuhal na 38 ~ :((( Karmen: ojoj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 19:51:13
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Vse sem pregledala, avto okrog obrnila, vrečke pogledala, torbo na vozičku, še v perilo za koš sem šla gledat, ker sem neke stvari iz vozička dala prat pa ni. Sem se sprijaznila da je enostavno ni več Če sem prav razbrala jo že od včeraj pogrešaš. Si kje v kaki gužvi nakupovala, ker ima lopova! Držim pesti, da jo najdeš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 20:04:37
|
|
|
|
majakla
|
No, pa se je te vlilo tak ko treba, da bo vikend lep. Uuuu... kak bliska!
< Sporočilo je popravil majakla -- 2.9.2011 20:05:00 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 20:05:43
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 20:07:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla No, pa se je te vlilo tak ko treba, da bo vikend lep. Uuuu... kak bliska! Kera ni bla pridna?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 20:09:01
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla No, pa se je te vlilo tak ko treba, da bo vikend lep. Uuuu... kak bliska! Kera ni bla pridna? Sumim vse, ki se zdaj skrivajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 20:09:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nik že četrt urce spi, smo pa danes bolj hitri zato, ker imamo vročino, pikec zakuhal na 38 ~ :((( Mogoče je pa bil včeraj zato tak cartani. Ker L tudi en dan preden zboli visi na meni ko kak cek. pa bi se samo cartal. Pa koš da bo vročina čimprej zginla in bo stari Nik.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 20:09:42
|
|
|
|
Arwenko
|
Ajoj, jaz sem pa naredila eno ****rijo veliko. Pozabila podaljšat limit na nlb-ju. Sicer mi poteče v četrtek, samo jaz ga koristim na polno, da se razume. Sem sicer sedaj dala vlogo za podaljšanje...samo ne bom mogla it uradno podpisat. Nimam pojma kaj naj sedaj naredim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 20:10:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla No, pa se je te vlilo tak ko treba, da bo vikend lep. Uuuu... kak bliska! Kera ni bla pridna? Sumim vse, ki se zdaj skrivajo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 20:11:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ajoj, jaz sem pa naredila eno ****rijo veliko. Pozabila podaljšat limit na nlb-ju. Sicer mi poteče v četrtek, samo jaz ga koristim na polno, da se razume. Sem sicer sedaj dala vlogo za podaljšanje...samo ne bom mogla it uradno podpisat. Nimam pojma kaj naj sedaj naredim. Probaj jutri poklicat pa se zmenit če se da. Žal drugega nasveta nimam.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 20:13:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ajoj, jaz sem pa naredila eno ****rijo veliko. Pozabila podaljšat limit na nlb-ju. Sicer mi poteče v četrtek, samo jaz ga koristim na polno, da se razume. Sem sicer sedaj dala vlogo za podaljšanje...samo ne bom mogla it uradno podpisat. Nimam pojma kaj naj sedaj naredim. Probaj jutri poklicat pa se zmenit če se da. Žal drugega nasveta nimam. Signiram
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 20:17:59
|
|
|
|
ly117
|
Majakla, ki maš barve. Jih pogrešam.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 20:18:52
|
|
|
|
majakla
|
Da ne bom le šinfala, danes je bila tašča na obiksu pri meni in je za Nika prinesla zokne in edina pohvalila mojo frizuro, no kitko na glavi, s katero sem se mantrala ob pol dveh zjutraj. Evo, ima plus točko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 20:20:25
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.