Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 8:30:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro mi pa gremo danes na izlet v LJ. Moj se je prijavil na neki tenis turnir in je včeraj zmagal, tak da danes dalje igra in gremo skupaj tja. pa sonček bo in do 30 stopinj . lep dan! Bravo za tvojega in izlet.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 8:34:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro mi pa gremo danes na izlet v LJ. Moj se je prijavil na neki tenis turnir in je včeraj zmagal, tak da danes dalje igra in gremo skupaj tja. pa sonček bo in do 30 stopinj . lep dan! super...lep dan
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 8:35:19
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 9:14:07
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Da na hitro pokomentiram: Majakla upam da je mali boljše Ly tebi čestitke za službo Bambi uživajte danes Arwenko fajn dopust Sem kaj še pozabla? Verjetno ja. Grem pucat zdaj, ker se danes prisveti moja tašča. Pa že itak sem živčna zaradi denarnice, zdaj pa še to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 9:34:50
|
|
|
|
arabela*
|
dan bi bil super, če izvzamemo moje vrtenje v glavi in ušesih, taki pritisk, da me bo razneslo...grrrr Ravnokar pozajtrkovali, potem gresta tamale malo k babici, midva pa...vse po malem
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 9:37:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaznoseca čer. Se nam boš pridružla? ly sem mislila, da si napisala, da si ti noseča. me je skoraj iz stola vrglo!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 9:39:45
|
|
|
|
arabela*
|
vreme bo lepo še danes, sicer mi kaj prida ne pomaga Jaz bi šla malo v hribe, kolesarit, v naravo, moj pa ni za take finte, brezveze.... Bomo že nekako Grem, se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 9:49:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vreme bo lepo še danes, sicer mi kaj prida ne pomaga Nam tudi ne. Otroku pa energija že pri uhah ven gleda.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 9:53:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vreme bo lepo še danes, sicer mi kaj prida ne pomaga Nam tudi ne. Otroku pa energija že pri uhah ven gleda. vem kak je to, mis mo skoraj znoreli, takrat, dva tedna A, potem pa še za njo M
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 10:29:02
|
|
|
|
botrca
|
Slike sem dala na fb z morja...zdaj pa z malim ven. Se tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 13:44:55
|
|
|
|
majakla
|
Daaan Ly: zrihtala 139, je že pri meni, pošljem al čakam na kafe?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 13:47:42
|
|
|
|
majakla
|
Nik celo noč kuril čez 40, spala nič, samo sem ga opazovala, danes že bli v ZD, ima rahlo rdeče grlo - to pa je tudi vse. Moramo počakat, da vidimo kaj bo. Sva mu kupila Tantun verde, pa da vidimo. Če je morda kak zobek ne vem, ker ne pusti preverit. Zdaj spi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 14:01:01
|
|
|
|
majakla
|
HVALA vsem za pikepoke, samo se mi zdi, da so lene postale. Botrcin možek: Ly: tud jaz sem že mislila, da si... Bambi: uživajte! Karmen: uf, tašče ja. Hmmm... vem, da sem še nekaj pozabla, samo kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 17:50:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daaan Ly: zrihtala 139, je že pri meni, pošljem al čakam na kafe? Čakaj na kafe.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 20:20:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrcin možek: ja res
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 20:23:35
|
|
|
|
botrca
|
Čer, midva sva danes bila sama...dop. sem pospravljala (nisva imela časa it ven) cunje ki sem dobila...pa še nisem končala...kuhala rižoto za kosilo in solato. Popoldan sva šla na sladoled in kavo z prijateljico in njenima hčerama. Zdaj pa gleda Frančeka, jaz sem malo pometla balkon od rož, ker je včeraj ful pihalo... . Dobro, da mi jih ni zlomilo. Pa zakurila centralno...samo za toplo vodo, da ne bo kera mislila da me zebe na 32°C . Počasi bo večerja in tuširanje...spanje. Kaj je kaj pametnega na tv?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 20:28:58
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 20:33:44
|
|
|
|
ly117
|
Mi2 sma pa popoldan šla gledat eno stanovanje, pol pa sma L sestavla posteljo pa nama je za eno stranico predolga. Zdaj sma pa samo poden dala na tla pa jogi gor.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 20:50:08
|
|
|
|
arabela*
|
čer preživela dan...razvozila otroke k babici..potem sva šla še v Lidl neke malenkosti kupit, potem pa počivat domov, ker me je full mučil pritisk al kaj že to je, pa nisem mogla nič razen ležat..... No, potem sem se razk..., sva se oblekla in na Pohorje, sicer ne do vrha ampak nekaj pa le...mi je fullll pasalo, mojemu pa tud ne škodilo potem po otroke, še tam malo zunaj posedeli in domov Zdaj tamale gledata Pingvina in kosmiče z mlekom večerjata, potem pa kopanje in spanje Jaz pa....čvek kot običajno z mojim, pa kak film...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 20:53:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj je kaj pametnega na tv? 22.20 pop brio (nevarni sosed)
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 21:20:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj je kaj pametnega na tv? 22.20 pop brio (nevarni sosed) hvala bom pogledala vsebino če je vredno gledat
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 21:21:13
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 21:23:14
|
|
|
|
matcar
|
Mene pa je včeraj ven vrglo iz RR-ja,in nikak da nazaj pridem.Spali smo ok,budnica sicer bila 1x,drugače pa mirna noč.Zjutraj pa smo šli v Qulandijo,pol smo kuhali,pol počivali.Popoldan pa smo šli na Gaj na narezek,pa k teti v Laznico.Zaj pa se je moj otrok spomno,da bi on vseeno šel k tašči,tak da sem ga maloprej peljala.Zaj pa na off do ju3.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 21:29:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa je včeraj ven vrglo iz RR-ja,in nikak da nazaj pridem. Se mi je zdelo da bo nekaj takega.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.9.2011 21:40:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa je včeraj ven vrglo iz RR-ja,in nikak da nazaj pridem. Se mi je zdelo da bo nekaj takega. Na odgovor ne gre,bom pa tu dodala. Dober čever
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.