Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 11:36:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Da še malo pognjavim in vas zaposlim, ima katera Tuš Disney kartico št. 113? Ne, meni tudi manjka. Rabim pa še 74, 86, 122, 139. Se priporočam.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 11:38:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Midva s trgovine. Tja pa nazaj sma rabla skoraj uro pa pol. Saj ga razumem že dolgo ni bil veni. že hodita ven? Danes sma šla ja v trgovino, ker nekaj moremo jest.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 11:47:10
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ob pol enih šla spat, ob pol petih pa opet uzbuna . Te sma šle istočasno spat, sam jaz sem lahko do 8h spala, pa blo je drugačno bujenje. saj jaz sem pol tudi dalje spala. sem pa ravno včeraj ugotavljala, da sem se verjetno s pašteto zastrupla, ker sem jo jedla pred par dnevi, včeraj sem jo pa v smeti vrgla, ker je že smrdela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 11:50:00
|
|
|
|
bambixxx
|
greva mi2 počasi v mesto. morava k zobozdravniku, da mu pogleda te njegove dlesni otečene, potem pa FT.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 11:50:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Da še malo pognjavim in vas zaposlim, ima katera Tuš Disney kartico št. 113? Ne, meni tudi manjka. Rabim pa še 74, 86, 122, 139. Se priporočam. Imam, imam, imam in nimam.(oz. imaŠ)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 11:52:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Midva s trgovine. Tja pa nazaj sma rabla skoraj uro pa pol. Saj ga razumem že dolgo ni bil veni. že hodita ven? Danes sma šla ja v trgovino, ker nekaj moremo jest. Mi se tudi nismo skrivali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 11:54:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ob pol enih šla spat, ob pol petih pa opet uzbuna . Te sma šle istočasno spat, sam jaz sem lahko do 8h spala, pa blo je drugačno bujenje. saj jaz sem pol tudi dalje spala. sem pa ravno včeraj ugotavljala, da sem se verjetno s pašteto zastrupla, ker sem jo jedla pred par dnevi, včeraj sem jo pa v smeti vrgla, ker je že smrdela Možno ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 12:16:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Da še malo pognjavim in vas zaposlim, ima katera Tuš Disney kartico št. 113? Ne, meni tudi manjka. Rabim pa še 74, 86, 122, 139. Se priporočam. Imam, imam, imam in nimam.(oz. imaŠ) Bi mi šparala. Pa kaj je zdaj z 139. Maš ali nimaš.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 13:04:20
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Mi bili malo po trgovinah( z mojimi),mamo fešto v nedeljo,te pa smo šli darilo kupit,pa jaz sem bogatejša za ene hlače pa 2 modrčka! Ly-za kartice ti javim,ko Lea iz šole pride. Bambi- pa fajn porihtajta pri Z. Katy-sožalje Pa za T. Saraya-si kaj razmišljala o fitnesu al pa kaki podobni zadevi? Majakla-tvoj vsaj ve,kaj je po izobrazbi,moj še iz pildeka ne zna prečitat.Mu moram jaz povedat,kaj je.Mislim... Arwenko-pridna A. Upam,da sem vse pokomentirala bolj ali manj!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 13:05:26
|
|
|
|
matcar
|
Zaj pa grem mojemu prošnje napisat,eno moram v nemščini.Mater,upam da mi bo ratalo,ker sem nazadnje v srednji šoli pisala nemško!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 14:04:55
|
|
|
|
botrca
|
Dan, bila v mestu, v nabavi...zdaj pa grem malo spat, ker nisem kaj dosti ponoči...je Jan prišel k nama. Katy83 sožalje za dedija Majakla tebi se pa vedno nasmejem...faca si... Arwenko pridno pupiko imaš...naj bo vedno tako (čeprav ne bo ) Bambixxx še zate
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 14:16:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Midva s trgovine. Tja pa nazaj sma rabla skoraj uro pa pol. Saj ga razumem že dolgo ni bil veni. že hodita ven? Danes sma šla ja v trgovino, ker nekaj moremo jest. Mi se tudi nismo skrivali. ja ampak 14 dni strogo notri, vsaj tako so nam rekli, ker po 14 dnevih so še enkrat kužni baje. Pa imunski sistem je full slabi v lčasu koz in še nekaj dni ko jih več ni, da otrok hitro kje kaj stakne in zboli Sicer pa kakor kdo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 14:16:52
|
|
|
|
majakla
|
Pa kje je moj post?!!!!!!!!!!!!! Ly sem ti takoj odgovorila, zdaj pa ni nikjer!!!!!! Ej RR pa kaj je s tabo!!!!!!!! Se že hladim
< Sporočilo je popravil majakla -- 2.9.2011 14:17:39 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 14:17:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya-si kaj razmišljala o fitnesu al pa kaki podobni zadevi? hmm..zaenkrat ne, bom se pa spravila študirat, ker bi bilo fajn malo začet...kaj....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 14:18:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Da še malo pognjavim in vas zaposlim, ima katera Tuš Disney kartico št. 113? Ne, meni tudi manjka. Rabim pa še 74, 86, 122, 139. Se priporočam. Imam, imam, imam in nimam.(oz. imaŠ) Bi mi šparala. Pa kaj je zdaj z 139. Maš ali nimaš. Prve 3 imam (imaŠ, ker ti šparam), 139 pa bom vsak cajt imela - OK?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 14:21:24
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa grem mojemu prošnje napisat,eno moram v nemščini.Mater,upam da mi bo ratalo,ker sem nazadnje v srednji šoli pisala nemško! Če hočeš mi pošlji potem, pa ti jo pregledam. A to maš samo zraven v nemščini ali samo v nemščini za kakšno Avstrijsko firmo? Če slednje si namreč poglej na netu njihovo obliko, nimam zdaj nobenega vzorca nikjer, ampak se da poguglat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 14:48:17
|
|
|
|
karmen7
|
Če jaz nisem pod nesrečno zvezdo rojena al kaj??? Ne najdem denarnice, obrnila vse kar je možno, v bolnici je ni - sem klicala, verjetno mi je kje padla ven. V glavnem ni je!!! Pa noter kartice pa vozniško, še na bankomatu sem bla in dvignila dnar za morje. Zdaj pa je ni!!! Že itak šparam toti frdamani dnar, na morje gremo, zdaj pa to!!! Edino kar mi je ostalo sta moja in Juretova zdravstvena, pa obe osebni, ki sta doma. Vse ostalo pa je šlo!!! Sploh ne vem kaj naj
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 2.9.2011 14:49:04 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 14:55:20
|
|
|
|
bambixxx
|
dan , mi2 končno doma, mali že spi . prej ga nisem spat dajala, ker sma komaj ob 9h vstala, ob 12h sva pa že šla od doma. zdaj je bil pa že kot cotika bošček. pa s kolesom sma šla .sem čisto zašvicala s tem pakiranjem gor pa dol na sedež, pa nosit ga tam po ZD . v glavnem zobozdravnica je rekla, da so se mu naredile neke ciste na dlesnih, ker je zob predrl žilico v dlesni in se mu zdaj nabira kri v dlesnih. ko bo zob predrl pa naj bi krvavelo. da pa ni nič hudega in naj pač čakamo. če pa ne bo zobov še čez 5 mesecev (!!!! ), te pa naj pridema nazaj. na FT pa je bil glih zmožen 15 min. delat, ker je že bil tak utrujen, da ni bilo nič več z njega. upam, da bo zdaj vsaj 3 ure spal...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 14:57:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Če jaz nisem pod nesrečno zvezdo rojena al kaj??? Ne najdem denarnice, obrnila vse kar je možno, v bolnici je ni - sem klicala, verjetno mi je kje padla ven. V glavnem ni je!!! Pa noter kartice pa vozniško, še na bankomatu sem bla in dvignila dnar za morje. Zdaj pa je ni!!! Že itak šparam toti frdamani dnar, na morje gremo, zdaj pa to!!! Edino kar mi je ostalo sta moja in Juretova zdravstvena, pa obe osebni, ki sta doma. Vse ostalo pa je šlo!!! Sploh ne vem kaj naj ojoj poskusi it nazaj po poti, če boš slučajno našla, ampak dvomim. daj na radio? pa vse kartice takoj prekliči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 14:57:40
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Če jaz nisem pod nesrečno zvezdo rojena al kaj??? Ne najdem denarnice, obrnila vse kar je možno, v bolnici je ni - sem klicala, verjetno mi je kje padla ven. V glavnem ni je!!! Pa noter kartice pa vozniško, še na bankomatu sem bla in dvignila dnar za morje. Zdaj pa je ni!!! Že itak šparam toti frdamani dnar, na morje gremo, zdaj pa to!!! Edino kar mi je ostalo sta moja in Juretova zdravstvena, pa obe osebni, ki sta doma. Vse ostalo pa je šlo!!! Sploh ne vem kaj naj Ojoj...upam, da se kje najde no...predlagam ti, da takoj daš na radio city preko spletne strani kr obrazec izpolniš, pa idi še enkrat celo pot, pa grmovja poglej, mogoče jo je kdo našel, ali pa kam odvrgel. Držimo pesti, da se najde. Aja, takoj preveri, če je bilo s karticami kje kaj plačano, če imaš banka-net pa to, da takoj prekličeš kartice.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 14:59:53
|
|
|
|
bambixxx
|
pa hvala vsem za pikepoke. upam, da primejo istočasno z linexom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 15:00:43
|
|
|
|
karmen7
|
Sem že šla pa itak je nisem našla, avto okrog obrnila, možno da mi je kje v Europarku padla ven. Nimam pojma. Sem že dala na radio, bomo vidli. Sej plačevat pa ne more ali pač? Povsod je že pin kodo treba vtipkat, te pa itak nimam ravno v denarnici. Upam vsaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 15:07:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sem že šla pa itak je nisem našla, avto okrog obrnila, možno da mi je kje v Europarku padla ven. Nimam pojma. Sem že dala na radio, bomo vidli. Sej plačevat pa ne more ali pač? Povsod je že pin kodo treba vtipkat, te pa itak nimam ravno v denarnici. Upam vsaj povsod ne, npr. v muellerju se podpišeš...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 15:13:15
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sem že šla pa itak je nisem našla, avto okrog obrnila, možno da mi je kje v Europarku padla ven. Nimam pojma. Sem že dala na radio, bomo vidli. Sej plačevat pa ne more ali pač? Povsod je že pin kodo treba vtipkat, te pa itak nimam ravno v denarnici. Upam vsaj povsod ne, npr. v muellerju se podpišeš... Res al kaj? Mater, jaz sem res mislila, da so povsod že pin kode. Še tega mi manjka ja, da si gre kaj privoščit na moj račun
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 15:31:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja ampak 14 dni strogo notri, vsaj tako so nam rekli, ker po 14 dnevih so še enkrat kužni baje. Pa imunski sistem je full slabi v lčasu koz in še nekaj dni ko jih več ni, da otrok hitro kje kaj stakne in zboli Sicer pa kakor kdo To vem. Samo kaj ko sem pa mogla po hrano, ker drugač ne vem kdaj bi kosilo jedli.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.