|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,21.del
2.9.2011 11:36:47   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Da še malo pognjavim in vas zaposlim, ima
katera Tuš Disney kartico št. 113?  user posted image   user posted image

Ne, meni tudi manjka. Rabim pa še 74, 86, 122, 139. Se priporočam. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
2.9.2011 11:38:04   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Midva s trgovine. Tja pa nazaj sma rabla skoraj uro pa pol. Saj ga razumem že dolgo ni bil veni.

že hodita ven?

Danes sma šla ja v trgovino, ker nekaj moremo jest. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
2.9.2011 11:47:10   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx
ob pol enih šla spat, ob pol petih pa opet uzbuna user posted image .

Te sma šle istočasno spat, sam jaz sem lahko do 8h spala, pa blo je drugačno bujenje. user posted image user posted image

saj jaz sem pol tudi dalje spala.
sem pa ravno včeraj ugotavljala, da sem se verjetno s pašteto zastrupla, ker sem jo jedla pred par dnevi, včeraj sem jo pa v smeti vrgla, ker je že smrdela user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
2.9.2011 11:50:00   
bambixxx
greva mi2 počasi v mesto. morava k zobozdravniku, da mu pogleda te njegove dlesni otečene, potem pa FT.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
2.9.2011 11:50:53   
majakla

Ne, meni tudi manjka. Rabim pa še 74, 86, 122, 139. Se priporočam. user posted image

Imam, imam, imam in nimam.(oz. imaŠ)

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
2.9.2011 11:52:37   
majakla

Midva s trgovine. Tja pa nazaj sma rabla skoraj uro pa pol. Saj ga razumem že dolgo ni bil veni.

že hodita ven?

Mi se tudi nismo skrivali. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
2.9.2011 11:54:00   
majakla

ob pol enih šla spat, ob pol petih pa opet uzbuna user posted image .

Te sma šle istočasno spat, sam jaz sem lahko do 8h spala, pa blo je drugačno bujenje. user posted image user posted image

saj jaz sem pol tudi dalje spala.
sem pa ravno včeraj ugotavljala, da sem se verjetno s pašteto zastrupla, ker sem jo jedla pred par dnevi, včeraj sem jo pa v smeti vrgla, ker je že smrdela user posted image

Možno ja

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
2.9.2011 12:16:22   
ly117

Bi mi šparala. Pa kaj je zdaj z 139. Maš ali nimaš.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
2.9.2011 13:04:20   
matcar
Dan!

Mi bili malo po trgovinah( z mojimi),mamo fešto v nedeljo,te pa smo šli darilo kupit,pa jaz sem bogatejša za ene hlače pa 2 modrčka!user posted image user posted image user posted image

Ly-za kartice ti javim,ko Lea iz šole pride.
Bambi-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa fajn porihtajta pri Z.
Katy-sožaljeuser posted image user posted image user posted image Pa user posted image user posted image user posted image za T.
Saraya-si kaj razmišljala o fitnesu al pa kaki podobni zadevi?
Majakla-tvoj vsaj ve,kaj je po izobrazbi,moj še iz pildeka ne zna prečitat.Mu moram jaz povedat,kaj je.Mislim...user posted image user posted image user posted image
Arwenko-pridna A.user posted image user posted image user posted image

Upam,da sem vse pokomentirala bolj ali manj!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
2.9.2011 13:05:26   
matcar
Zaj pa grem mojemu prošnje napisat,eno moram v nemščini.Mater,upam da mi bo ratalo,ker sem nazadnje v srednji šoli pisala nemško!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
2.9.2011 14:04:55   
botrca
Dan,

bila v mestu, v nabavi...zdaj pa grem malo spat, ker nisem kaj dosti ponoči...je Jan prišel k nama.

Katy83 sožalje za dedija user posted image

Majakla tebi se pa vedno nasmejem...faca si...user posted image user posted image user posted image

Arwenko pridno pupiko imaš...naj bo vedno tako (čeprav ne bo user posted image )

Bambixxx še zate user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
2.9.2011 14:16:30   
arabela*

že hodita ven?

Mi se tudi nismo skrivali. user posted image

ja ampak 14 dni strogo notri, vsaj tako so nam rekli, ker po 14 dnevih so še enkrat kužni baje. Pa imunski sistem je full slabi v lčasu koz in še nekaj dni ko jih več ni, da otrok hitro kje kaj stakne in zboliuser posted image

Sicer pa kakor kdouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
2.9.2011 14:16:52   
majakla
Pa kje je moj post?!!!!!!!!!!!!!
Ly sem ti takoj odgovorila, zdaj pa ni nikjer!!!!!!
Ej RR pa kaj je s tabo!!!!!!!!

user posted image

user posted image

user posted image

Se že hladim   user posted image

< Sporočilo je popravil majakla -- 2.9.2011 14:17:39 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
2.9.2011 14:17:48   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Saraya-si kaj razmišljala o fitnesu al pa kaki podobni zadevi?

hmm..zaenkrat ne, bom se pa spravila študirat, ker bi bilo fajn malo začet...kaj....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
2.9.2011 14:18:46   
majakla

Bi mi šparala. Pa kaj je zdaj z 139. Maš ali nimaš.

Prve 3 imam (imaŠ, ker ti šparam), 139 pa bom vsak cajt imela - OK?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
2.9.2011 14:21:24   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Zaj pa grem mojemu prošnje napisat,eno moram v nemščini.Mater,upam da mi bo ratalo,ker sem nazadnje v srednji šoli pisala nemško!user posted image

Če hočeš mi pošlji potem, pa ti jo pregledam. A to maš samo zraven v nemščini ali samo v nemščini za kakšno Avstrijsko firmo? Če slednje si namreč poglej na netu njihovo obliko, nimam zdaj nobenega vzorca nikjer, ampak se da poguglat.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
2.9.2011 14:48:17   
karmen7
Če jaz nisem pod nesrečno zvezdo rojena al kaj??? Ne najdem denarnice, obrnila vse kar je možno, v bolnici je ni - sem klicala, verjetno mi je kje padla ven. V glavnem ni je!!! Pa noter kartice pa vozniško, še na bankomatu sem bla in dvignila dnar za morje. Zdaj pa je ni!!! Že itak šparam toti frdamani dnar, na morje gremo, zdaj pa to!!! Edino kar mi je ostalo sta moja in Juretova zdravstvena, pa obe osebni, ki sta doma. Vse ostalo pa je šlo!!! Sploh ne vem kaj naj user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil karmen7 -- 2.9.2011 14:49:04 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
2.9.2011 14:55:20   
bambixxx
dan user posted image ,
mi2 končno doma, mali že spi user posted image . prej ga nisem spat dajala, ker sma komaj ob 9h vstala, ob 12h sva pa že šla od doma. zdaj je bil pa že kot cotika bošček. pa s kolesom sma šla user posted image .sem čisto zašvicala s tem pakiranjem gor pa dol na sedež, pa nosit ga tam po ZD user posted image .

v glavnem zobozdravnica je rekla, da so se mu naredile neke ciste na dlesnih, ker je zob predrl žilico v dlesni in se mu zdaj nabira kri v dlesnih. ko bo zob predrl pa naj bi krvavelo. da pa ni nič hudega in naj pač čakamo. če pa ne bo zobov še čez 5 mesecev (!!!! user posted image ), te pa naj pridema nazaj.
na FT pa je bil glih zmožen 15 min. delat, ker je že bil tak utrujen, da ni bilo nič več z njega. upam, da bo zdaj vsaj 3 ure spal...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
2.9.2011 14:57:03   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Če jaz nisem pod nesrečno zvezdo rojena al kaj??? Ne najdem denarnice, obrnila vse kar je možno, v bolnici je ni - sem klicala, verjetno mi je kje padla ven. V glavnem ni je!!! Pa noter kartice pa vozniško, še na bankomatu sem bla in dvignila dnar za morje. Zdaj pa je ni!!! Že itak šparam toti frdamani dnar, na morje gremo, zdaj pa to!!! Edino kar mi je ostalo sta moja in Juretova zdravstvena, pa obe osebni, ki sta doma. Vse ostalo pa je šlo!!! Sploh ne vem kaj naj user posted image user posted image user posted image

ojoj user posted image user posted image user posted image
poskusi it nazaj po poti, če boš slučajno našla, ampak dvomim. daj na radio? pa vse kartice takoj prekliči.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
2.9.2011 14:57:40   
Arwenko

Ojoj...upam, da se kje najde no...predlagam ti, da takoj daš na radio city preko spletne strani kr obrazec izpolniš, pa idi še enkrat celo pot, pa grmovja poglej, mogoče jo je kdo našel, ali pa kam odvrgel. Držimo pesti, da se najde. user posted image

Aja, takoj preveri, če je bilo s karticami kje kaj plačano, če imaš banka-net pa to, da takoj prekličeš kartice.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
2.9.2011 14:59:53   
bambixxx
pa hvala vsem za pikepoke. upam, da primejo istočasno z linexom user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
2.9.2011 15:00:43   
karmen7
Sem že šla pa itak je nisem našla, avto okrog obrnila, možno da mi je kje v Europarku padla ven. Nimam pojma. Sem že dala na radio, bomo vidli. Sej plačevat pa ne more ali pač? Povsod je že pin kodo treba vtipkat, te pa itak nimam ravno v denarnici. Upam vsaj user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
2.9.2011 15:07:11   
bambixxx

Sem že šla pa itak je nisem našla, avto okrog obrnila, možno da mi je kje v Europarku padla ven. Nimam pojma. Sem že dala na radio, bomo vidli. Sej plačevat pa ne more ali pač? Povsod je že pin kodo treba vtipkat, te pa itak nimam ravno v denarnici. Upam vsaj user posted image

povsod ne, npr. v muellerju se podpišeš...

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
2.9.2011 15:13:15   
karmen7

povsod ne, npr. v muellerju se podpišeš...

Res al kaj? Mater, jaz sem res mislila, da so povsod že pin kode. user posted image Še tega mi manjka ja, da si gre kaj privoščit na moj račun user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
2.9.2011 15:31:04   
ly117

ja ampak 14 dni strogo notri, vsaj tako so nam rekli, ker po 14 dnevih so še enkrat kužni baje. Pa imunski sistem je full slabi v lčasu koz in še nekaj dni ko jih več ni, da otrok hitro kje kaj stakne in zboliuser posted image

Sicer pa kakor kdouser posted image

To vem. Samo kaj ko sem pa mogla po hrano, ker drugač ne vem kdaj bi kosilo jedli.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.