Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 9:15:05
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Jaz imam pa taaakkk pridnega otroka, že več kot eno uro čepi v bazenčku polnem žog in se igra
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 9:20:59
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro. Jaz imam pa taaakkk pridnega otroka, že več kot eno uro čepi v bazenčku polnem žog in se igra Pa ti ni dolgcajt. Pridna A.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 9:22:04
|
|
|
|
ly117
|
Pridna A. Sicer pa kaj se čudiš, če so pa pisane žogice taaaaaak zanimive.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 9:22:25
|
|
|
|
arabela*
|
Dan otroke razvozila v šolo in vrtec, zdaj pa je moj šel delat, jaz pa malo net, pospravit moram ker je tako, da groza... Spet nek čuden pritisk v zraku in moji glavi, kot da me bo razneslo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 9:24:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, da ne bom pozabla po navodilih mojega g. Moža: sem včeraj narobe rekla: NI (povdarjam) živilski tehnik, ampak je inženir živilstva. No take mam pa jaz doma. In to mu (peku) fuuul koristi. Ah, ti naši dedi. kaj pa je v resnici?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 9:25:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz imam pa taaakkk pridnega otroka, že več kot eno uro čepi v bazenčku polnem žog in se igra pridna pupa
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 9:27:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, da ne bom pozabla po navodilih mojega g. Moža: sem včeraj narobe rekla: NI (povdarjam) živilski tehnik, ampak je inženir živilstva. No take mam pa jaz doma. In to mu (peku) fuuul koristi. Ah, ti naši dedi. kaj pa je v resnici? Po papirih inženir, po zaposlitvi pek, po plači pa kujac od ovce. Se pardoniram, ampak ... je pa boljše kot nič.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 9:30:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, da ne bom pozabla po navodilih mojega g. Moža: sem včeraj narobe rekla: NI (povdarjam) živilski tehnik, ampak je inženir živilstva. No take mam pa jaz doma. In to mu (peku) fuuul koristi. Ah, ti naši dedi. kaj pa je v resnici? Po papirih inženir, po zaposlitvi pek, po plači pa kujac od ovce. Se pardoniram, ampak ... je pa boljše kot nič. aja, ker je kar razlika med tehnikom in inženirjem
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 9:30:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Se pardoniram, ampak ... je pa boljše kot nič.[/color] se strinjam
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 9:57:50
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, mene še kuj šraufa, sem že mislila včeraj, da je konec, pa me je po večerji spet pognalo, sem šla v treh urah 5x na wc... groza. ob pol enih šla spat, ob pol petih pa opet uzbuna .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 10:06:47
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, mene še kuj šraufa, sem že mislila včeraj, da je konec, pa me je po večerji spet pognalo, sem šla v treh urah 5x na wc... groza. ob pol enih šla spat, ob pol petih pa opet uzbuna . Ojoj, daj nehaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 10:07:30
|
|
|
|
katy83
|
ojla punce... ...kaka tišina...sama v stanovanju...dolgčas T sem peljala v vrtec, full navdušen, je šel v igralnico, sploh me ni pogledal, vzgojiteljica pa mi je pred nosom vrata zaprla ...še je ena mamica bila tam in isto...nama je bil taki hecni občutek no, pa sem doma in čakam na klic...vsakič ko mi telefon zazvoni, sem že v nizkem štartu Sem pa izkoristila priliko in malo pregledala cote, ki sem jih dobila za T, pa tiste, ki mi bodo v kratkem pravprišle sem v omaro zložila...naslednii teden pa moram tiste ki so že premale presortirat po številkah pa v škatle zložit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 10:11:38
|
|
|
|
katy83
|
Majakla, ja ti imaš torej podobno doma kot jaz...moj tudi poudarja, da ni gostinski tehnik ampak tehnik strežbe No, samo tvojega še razumem, inžiner je pa ja več kot tehnik Sicer pa važno, da je neka normalna služba...moj je zadnje čase totalno razočaran pa ker jaz nimam službe, si ne upa koraka naredit, da bi kaj druga našel...saj tu ga razumem. aja, mojemu dragemu je predvčerajšnjim deda umrl ...jutri je pogreb.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 10:12:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, mene še kuj šraufa, sem že mislila včeraj, da je konec, pa me je po večerji spet pognalo, sem šla v treh urah 5x na wc... groza. ob pol enih šla spat, ob pol petih pa opet uzbuna .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 10:17:05
|
|
|
|
majakla
|
Katy: moje sožalje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 10:20:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: moje sožalje hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 10:29:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, mojemu dragemu je predvčerajšnjim deda umrl ...jutri je pogreb. sožalje
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 10:35:16
|
|
|
|
majakla
|
Da še malo pognjavim in vas zaposlim, ima katera Tuš Disney kartico št. 113?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 10:37:23
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: moje sožalje podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 11:30:56
|
|
|
|
ly117
|
Midva s trgovine. Tja pa nazaj sma rabla skoraj uro pa pol. Saj ga razumem že dolgo ni bil veni. Zdaj bom pa šla kar počasi kuhat. Bo boranja za kosilo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 11:32:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Po papirih inženir, po zaposlitvi pek, po plači pa kujac od ovce. Se pardoniram, ampak ... je pa boljše kot nič. Se pa polponama strinjam.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 11:33:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ob pol enih šla spat, ob pol petih pa opet uzbuna . Te sma šle istočasno spat, sam jaz sem lahko do 8h spala, pa blo je drugačno bujenje.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 11:34:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, mene še kuj šraufa, sem že mislila včeraj, da je konec, pa me je po večerji spet pognalo, sem šla v treh urah 5x na wc... groza. ob pol enih šla spat, ob pol petih pa opet uzbuna . Ojoj, daj nehaj Podpis pod tole.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 11:34:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Midva s trgovine. Tja pa nazaj sma rabla skoraj uro pa pol. Saj ga razumem že dolgo ni bil veni. že hodita ven?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 11:35:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, mojemu dragemu je predvčerajšnjim deda umrl ...jutri je pogreb. Moje sožalje.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.