Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 21:43:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri nas pa moj spi, L gleda risanko, jaz pa visim tu gor. Mi pa smo se do 20. povabili še na en obiks in nama pa je Nik v avtu na poti domov zaspal, ga nesla gor, pospravla, pripravla "Lino", ga previla in umila, zraven jedel, pojedel - spi dalje. Kaj češ lepšega. zaj si mi lušte naredla,sem si danes linolado kupla.Mmmmm,pa še vroči kruh mam.Grem jest,pridem takoj! Jaz pa neke čudne bonbone jem.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 21:44:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri nas pa moj spi, L gleda risanko, jaz pa visim tu gor. Mi pa smo se do 20. povabili še na en obiks in nama pa je Nik v avtu na poti domov zaspal, ga nesla gor, pospravla, pripravla "Lino", ga previla in umila, zraven jedel, pojedel - spi dalje. Kaj češ lepšega.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 21:45:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri nas pa moj spi, L gleda risanko, jaz pa visim tu gor. Mi pa smo se do 20. povabili še na en obiks in nama pa je Nik v avtu na poti domov zaspal, ga nesla gor, pospravla, pripravla "Lino", ga previla in umila, zraven jedel, pojedel - spi dalje. Kaj češ lepšega. zaj si mi lušte naredla,sem si danes linolado kupla.Mmmmm,pa še vroči kruh mam.Grem jest,pridem takoj! Jaz pa neke čudne bonbone jem. Upam,da ti ne delam luštov zdaj!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 21:48:39
|
|
|
|
majakla
|
Lušte? Meni? Meni še Ly s totimi nekimi čudnimi bomboni lušte dela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 21:51:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Lušte? Meni? Meni še Ly s totimi nekimi čudnimi bomboni lušte dela.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 21:53:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri nas pa moj spi, L gleda risanko, jaz pa visim tu gor. Mi pa smo se do 20. povabili še na en obiks in nama pa je Nik v avtu na poti domov zaspal, ga nesla gor, pospravla, pripravla "Lino", ga previla in umila, zraven jedel, pojedel - spi dalje. Kaj češ lepšega. zaj si mi lušte naredla,sem si danes linolado kupla.Mmmmm,pa še vroči kruh mam.Grem jest,pridem takoj! Jaz pa neke čudne bonbone jem. Upam,da ti ne delam luštov zdaj! Neeeeeeeee, saj mam doma polno sladkarij. Sam je še L gor in jih še nisem napadla.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 22:02:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri nas pa moj spi, L gleda risanko, jaz pa visim tu gor. Mi pa smo se do 20. povabili še na en obiks in nama pa je Nik v avtu na poti domov zaspal, ga nesla gor, pospravla, pripravla "Lino", ga previla in umila, zraven jedel, pojedel - spi dalje. Kaj češ lepšega. zaj si mi lušte naredla,sem si danes linolado kupla.Mmmmm,pa še vroči kruh mam.Grem jest,pridem takoj! Jaz pa neke čudne bonbone jem. Upam,da ti ne delam luštov zdaj! Neeeeeeeee, saj mam doma polno sladkarij. Sam je še L gor in jih še nisem napadla. Aja,huh,sem se oddahnila zaj!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 22:03:16
|
|
|
|
matcar
|
Nič,moram greti spat,me Maks preganja.Mater,zaj bom že s kurami spat mogla hodit! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 22:09:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri nas pa moj spi, L gleda risanko, jaz pa visim tu gor. Mi pa smo se do 20. povabili še na en obiks in nama pa je Nik v avtu na poti domov zaspal, ga nesla gor, pospravla, pripravla "Lino", ga previla in umila, zraven jedel, pojedel - spi dalje. Kaj češ lepšega. zaj si mi lušte naredla,sem si danes linolado kupla.Mmmmm,pa še vroči kruh mam.Grem jest,pridem takoj! Jaz pa neke čudne bonbone jem. Upam,da ti ne delam luštov zdaj! Neeeeeeeee, saj mam doma polno sladkarij. Sam je še L gor in jih še nisem napadla. Aja,huh,sem se oddahnila zaj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 22:09:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,moram greti spat,me Maks preganja.Mater,zaj bom že s kurami spat mogla hodit! Nočko! Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 22:09:53
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 22:10:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Hvala vsem IZVIRNO SPOROČILO: botrca kak lepo...kaj to je prav pojsla ali je nareto tak? Ja, botrca, prava je Samo se mogoče malo čudno vidi na tej sliki. Je pa čist prava postelja, potisnjena ob steno, na eni strani pa je omara, daje dol pa je tisto varovalo, da ne more dol past. ful lepo zgleda
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 22:10:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja,huh,sem se oddahnila zaj!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 22:13:29
|
|
|
|
majakla
|
Grem malo pred tv.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 22:13:52
|
|
|
|
botrca
|
Čer, obiski šli, večerjala sva (šmorn pa solato ),otrok spi že od pol 10...še malo pa bom jaz tudi mrknila za danes. Nočko
< Sporočilo je popravil botrca -- 1.9.2011 22:14:23 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 22:19:20
|
|
|
|
ly117
|
Jaz bom tudi počasi šla proti pojstli. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 22:54:35
|
|
|
|
arabela*
|
porihtala šolske potrebščine, označila vse, vsak flumaster, vsako barvico, da kaj ne izgubi Tak da jutri ji peljeva tja šolsko torbo in vse... Navečerjala sva se tudi; pečen kruh z namazom... zdaj pa počasi pod tuš in spat.....čeprav nisem nič zaspaana zadnje ćase
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 7:00:25
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 7:01:38
|
|
|
|
matcar
|
Spala bolj ne kot ja,ker se je naš fant spomno na vsake 2 uri jest. Zaj pa pijem kafe,počasi pa se gremo porihtat,pa v vrtec!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 8:29:08
|
|
|
|
majakla
|
Dobro Jutro Moj pikec je že doma rekel, da v vrtec "ne greš" in nadaljeval v avtu, ko smo zavili proti vrtcu je že tečnaril, ko smo parkirali - malo jokal, pri vhodu - močno jokal ... držal se me je ko cek, me celo prelupčkal ... še dobro, da je prišla njegova "teta". Lani bi se mi srce trgalo, letos pa vem, da čim me ne vidi več, je že vse vredi. Ah, ti naši pikeci.
< Sporočilo je popravil majakla -- 2.9.2011 8:30:45 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 8:33:15
|
|
|
|
majakla
|
Aja, da ne bom pozabla po navodilih mojega g. Moža: sem včeraj narobe rekla: NI (povdarjam) živilski tehnik, ampak je inženir živilstva. No take mam pa jaz doma. In to mu (peku) fuuul koristi. Ah, ti naši dedi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 8:39:42
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Spali superca, zdaj pa sem pri kavi in L berem knjigo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 9:08:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, da ne bom pozabla po navodilih mojega g. Moža: sem včeraj narobe rekla: NI (povdarjam) živilski tehnik, ampak je inženir živilstva. No take mam pa jaz doma. In to mu (peku) fuuul koristi. Ah, ti naši dedi.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 9:11:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, da ne bom pozabla po navodilih mojega g. Moža: sem včeraj narobe rekla: NI (povdarjam) živilski tehnik, ampak je inženir živilstva. No take mam pa jaz doma. In to mu (peku) fuuul koristi. Ah, ti naši dedi. Ti se kuj smej ja, jaz pa živim s tem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 2.9.2011 9:14:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, da ne bom pozabla po navodilih mojega g. Moža: sem včeraj narobe rekla: NI (povdarjam) živilski tehnik, ampak je inženir živilstva. No take mam pa jaz doma. In to mu (peku) fuuul koristi. Ah, ti naši dedi. Ti se kuj smej ja, jaz pa živim s tem. Važno je da se on bolje počuti s inžiner kot tehnik.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.