|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
1.9.2011 22:49:06   
zebr4
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

...in to celo naravni (antidepresivi)user posted image ne se sekirat punce,sej bo tut nam uspelo,mora!!!ker bomo res enkratne mamice.Poglejte malo okrog sebe,nekaterim staršem se zdi to da majo otroka neki samoumevnega in posledično tut nekateri z njimi grdo ravnajo,nam pa to ni tako samoumevno in bomo svoje otroke bolj cenle in jih mele rade,ker bomo vedele kolko smo prejokale oz. še jočemo,ker ni in ni user posted image ali user posted image !!Jst sem učiri dala ven iz sebe ves negativizem,danes sem že polna upanja in načrtov za naslednji krog če ni ratalo.In ja tut mi2 bova probala od 10 dne vsak dan user posted image  vsaj 10 dni!!!Punce ful ste fajne in je res lažje prebrodit to čakanje če skupaj klepetamo,se veselimo in skupaj jočemo!!user posted image

zelo lepo napisano, se podpišem pod to

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 251
2.9.2011 0:30:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zebr4

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

...in to celo naravni (antidepresivi)user posted image ne se sekirat punce,sej bo tut nam uspelo,mora!!!ker bomo res enkratne mamice.Poglejte malo okrog sebe,nekaterim staršem se zdi to da majo otroka neki samoumevnega in posledično tut nekateri z njimi grdo ravnajo,nam pa to ni tako samoumevno in bomo svoje otroke bolj cenle in jih mele rade,ker bomo vedele kolko smo prejokale oz. še jočemo,ker ni in ni user posted image ali user posted image !!Jst sem učiri dala ven iz sebe ves negativizem,danes sem že polna upanja in načrtov za naslednji krog če ni ratalo.In ja tut mi2 bova probala od 10 dne vsak dan user posted image  vsaj 10 dni!!!Punce ful ste fajne in je res lažje prebrodit to čakanje če skupaj klepetamo,se veselimo in skupaj jočemo!!user posted image

zelo lepo napisano, se podpišem pod to

zelo se strinjam z napisanim. Iz lastnih izkušenj vam povem, da ko sva vsaki danuser posted image ni uspelo. Potem pa mojga ni bilo nekaj časa pa sva samo enkrat user posted image pa sem zagledala magični +. Narava se je poigrala z najino pikico. Pposkusi en mesec samo enkrat ali dvakrat z par dni pavze mogoče boš imela tudi ti tako srečo. Vsem ki čakate + želim ogromno srečeuser posted image .

(odgovor članu zebr4)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
2.9.2011 7:38:41   
rozi55
Evo, sem se pofočkala že v avgustu, zdaj bom pa še tukaj raztrobila novico ... tarara ... user posted image imamo user posted image user posted image user posted image
user posted image bi morala biti v nedeljo, v ponedeljek in torek je bil test -, v sredo sem se vzdržala, včeraj se je pokazala bleda 2. črtica, pol sem si pa še CB častila in danes zagledala lep plusek. Ampak se sploh še ne upam veselit, čeprav si prigovarjam, da bo tokrat vse ok. Pa sploh nisem imela upanja za ta mesec, ker nisva bila ravno pridna. Ker prejšnji mesec sva bila pa ful. Pol pa pogruntaj, kaj deluje user posted image
Če rabi katera O teste, so mi zdaj ostali, ker sem jih mislila začet uporabljat septembra. Naročila sem jih 25 + 5 testov za nosečnost je zraven, bilo je okrog 20 evrčkov. Biznisiramo na ZS user posted image Pa 1 škatlo Mace imam tudi odveč user posted image
Navijam, da sem otvorila najbolj roza september kdajkoli. Bodite pridne, navijajte zame, jaz bom pa še 10x bolj za vas!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
2.9.2011 7:50:40   
S*
rozi55 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo, sedaj pa srečno do konca in naprej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 254
2.9.2011 8:18:55   
klopek
Rozi55 ČESTITKEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Srečno do konca!

Kakšna lepa otvoritev septembra, zdej se bodo pa usuli user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 255
2.9.2011 8:22:53   
Katte
rozi55- iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image . Lepo si otvorila naš september. Srečno do konca.
mladika, super, da si spet polna optimizma. Tudi jaz sem srečna, ker imam vas tukaj, ker vam res lahko povem vse, kar mi leži na duši, razumete me, ker ste tudi ve na istem (še posebej stare borke user posted image ). No, ti pa kar poskusi z O testi - boš vsaj malo bolj spoznala svoje telo, pa mogoče bo malenkost manj stresa na ta račun.
LittleSun, midve bova pa skupaj pričakovali user posted image . Jaz bom delala test 15., če me user posted image  ne prehiti. Sem pa kak dan za tabo, ker je bila včeraj druga črtica močnejša od prve, kar pomeni, da je danes moj dan user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 256
2.9.2011 8:42:00   
LittleSun
Jutrooo babike moje.
roziiiii, ti si prava roziiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakšna prekrasna novica za začetek našega meseca. Naj le ostane v tem stanjuuser posted image

Katte danes pa se sprosti, ne razmišljaj o tem, da seksaš zaradi nosečnosti, se prepusti in uživaj na polno, da bodo zdravi plavalci dobili valove, da jih potisnejo tam kjer jih je mestouser posted image user posted image midva sva imela včeraj eno uro pogovor o tem kako se moram sprostit, ker sem preveč z mislimi pri tem in me je lubi res presenetil. Je rekel, da si želi, da se danes posvetim samo njemu in naj raje kot da razmišljam v kakšni pozi je najboljše za user posted image , razmišljam o tem kako je nama fino in fajn in da sem zadnje čase na to kar malo pozabila, sej tako pa tudi ne gre. In potem sva se še nekaj hecala in smejala in moram rečt da je bil eden boljših seksov v zadnjem letu. Čisti odklopuser posted image
Jaz bom tudi delala 15. test. bova z mislimi druga pri drugiuser posted image

danes sem žareča kot rožica, od jutra že z velikim nasmeškom na ustih.

Lep sončen dan vam želim in čakamo na noviiiceeee

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 257
2.9.2011 9:08:07   
Sa.je
Hej hoi!
Dobro jutro punce!!

Končno je petekuser posted image

Rozi user posted image user posted image user posted image čestitke!!! Prelepih 9 mesecev ti želim!

Litlle Sun, ti si res ena taka pozitivka, tvoji posti nas mislim, da vse spravijo v dobo voljouser posted image

Pa, da še jaz malo pojamram...Čakam 6., da vidim kako sva bila uspešna. Meni je tole čakanje prava groza, tam v prvi polovici ciklusa še gre, da se ne sekiram, ko je pa enkrat O mimo potem se mi pa po glavi podijo samo še ??? če se je prijelo?
Ko grem iz službe se mi zdi tako kot, da so povsod same user posted image , vozičkarice, mamice, otroci...

Moj pravi, da se preveč obremenjujem. Dobro, mogoče malo res, ampak mislim, da je to bolj velika želja in, če si nekaj res zelooo želiš, misliš samo na to. A ni tako?

No ja, bo že...moramo osati pozitivke, saj bomo vse prej ko slej zagledale prelepiuser posted image ali user posted image

Držim pesti za vse nas, da bo september naš mesec in, da nalulamo čimvečuser posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 258
2.9.2011 9:32:09   
LittleSun
Sa.je pri meni je čisto isto, najprej še gre, potem zadnjih par dni pa ne morem odklopit in mislim samo na +/- in se s tem obremenjujem. Tako pač je če si nekaj zares želiš. Ti imaš pa samo še 4 dni in želim ti, da ti hitro minejo. Jaz se poskusim nekako zamotit čez dan, da čimveč počnemo, da sem zamotena, ampak kako imam spet 5 minut časa, me začne nažirat ta mali črvek, pa še vztrajen je. Ampak je to čisto normalno, pač malo se moramo zbačkat vsake tolko in preusmerit energijo v kaj druga. 

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 259
2.9.2011 9:57:22   
zarja28
jutro!

rozi čestitke user posted image user posted image , uživaj s svojo pikico v trebuščku naslednjih 9 mesecev....
sedaj je v meni začela naraščati napetost, kaj bo 11. pokazal test, ne vem če bom zdržala do takrat user posted image , čeprav sva se z user posted image odločila, da narediva test na sinekov rojstni dan....
joj kako je še tako dolgo........

en velik user posted image za vse, ki nestrpno pričakujete svoj dan....,da nam bo lažjeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 260
2.9.2011 10:35:32   
LittleSun
Kje ste danes čveke moje? Jaz na ta prekrasen petkov dan nimam delodiša, se mi pa lušta čvekatuser posted image user posted image

(odgovor članu zarja28)
Neposredna povezava do sporočila: 261
2.9.2011 10:56:45   
klopek
He, he evo sindrom petka ;) TUt jst nimam pretirane delovne vneme...

V stanju čakanja in nerviranja in opazovanja znakov, da si grem prou na živce...čeprav si dopovedujem, da je itaaaaak še prezgodaj za karkoli...

Ah, glavno da je vikend pred vrat in polno aktivnosti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 262
2.9.2011 10:57:56   
Katte
Se pridružujem. Jaz samo čakam, da grem domov. Čisto nič se mi ne da...
VIKEND!!!

Still hoping.

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 263
2.9.2011 11:14:12   
crtek
uuuuh...js mam pa tolko dela, da bom se mogla kr potrudit, da mi rata do rokov vse skupi spravit...wiiii user posted image ben vsaj nimam časa mozgat (kao user posted image )
rozi55 čestitam!!! user posted image samo, da bi blo zdravo, ostalo pa pride itak zraven

sm pa danes malo bolše volje, več optimizma na vidiku me je ta novička tako lepo presenetla, da sm tudi js zdej prou vsa naspidirana user posted image upam, da se bo trend nadaljeval user posted image

Katte in LittleSun, bomo skupaj testke delale user posted image sicer zna bit, da ga bom js še kšn dan kasneje, kr bom itak na počitnicah, tko da bo lažje počakat. Ma tokrat pa res rajši čakam še 1mesec, kot da delam test, pa si mislim, da že je, pa pol ni....nene bom kr počakala...I value my mental sanity too much user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 264
2.9.2011 11:19:46   
Katte
crtek, mene itak ponavadi ne premaga, da bi delala test prej (samo enkrat me je, ko je bil čuden cikel in sem mislila, da sem prej ovulirala), kasneje pa tudi ne bom, ker grem 15.9. do ginekologinje.
No, tudi jaz imam ogromno dela, vse z roki, pa se vseeno kar ne morem spraviti... Še vleče se šiht (in vse ostalo) bolj, če si neučakan.

Still hoping.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 265
2.9.2011 11:21:45   
mojamura
rozi55 iskrene čeeestiiiiiiiiiiiiiiiiitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zelo sem vesela zate!! želim ti mirnouser posted image  in zdravega otročka!!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 266
2.9.2011 11:33:03   
crtek
Katte sej ga nisem delala prej...na prvi dan izostanka in je bil kao +, ma to tko, da je se vodoravno črtico fuuul vidlo, navpično pa lih lih, da je bla (ko lasek), pol drugi dan pa user posted image zdej mi je jasno, da sm narobe odčitala in posledično sm se odločla, da js testkov na tak način več delala ne bom, da rajši počakam par dni več, da res vem, da zamuja (če zamuja) in pol testiram, ki čene bom pristala u Idriji. še tako je možnost, da pristanem tm malo prevelika, da bi šla tvegat user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 267
2.9.2011 11:39:36   
romare
user posted image user posted image user posted image čestitke rozi55,
res je super da je petek ampak mene čaka še cel vikend delovnuser posted image ,
in komi čakam da user posted image zbriše na dopust, pa da gremo v akcijo

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 268
2.9.2011 11:43:49   
Sa.je
Ma jaz sem mislila, da bi delala testek 11. ker imam takrat RD in bi bilo to res pravo darilo, ampak mislim, da me bo radovednost premagala in ga bom naredila tam konec tedna enkrat. Drugače pa tusi meni nič kaj ne diši delat danes, ali pa že kar cel tedenuser posted image
še štiri urce potem pa uživat domov, k svojemu možekuuser posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 269
2.9.2011 12:01:16   
Anonimen
Hej punce!
Pravo veselje vas je brat, tako pozitivno naravnane user posted image .

rozi 55 - čestitke user posted image

Jaz sem spet (no, že nekaj dni) polna energija in odločena, da ne izpustimo ta krog! Upam, da nismo zamudili O - vsaj po izračunih bi jo mogla še lih na lih dobit user posted image .

Včeraj, ko sem se vozila domov so me celo pot spremljale same štorklje. Če ni to pozitiven znak user posted image .... Če že ne meni, bodo pa sigurno kateri izmed vas prinesle velikooo veselja user posted image !

anonimna user posted image

(odgovor članu Sa.je)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
2.9.2011 12:02:03   
Anonimen
Hej, tudi jaz sem tistimi ta nezavzetimi za delo. user posted image  Zdaj čakam, da me možek pokliče, ker je šel sinka iskat v vrtec, da zvem, kako je bilo. Zjutraj je namreč kar letel v igralnico in ni imel časa tud lupčka dat. Očitno mu je vrtec postal všeč. user posted image

Mene pa spet nekaj zvija po jajčnikih. user posted image  Če ne bo čez vikend user posted image , delam v ponedeljek test pa da vidimo, če smo bili uspešni. user posted image

rozi55, tebi pa ISKRENE ČESTITKE za user posted image  oz. user posted image . Želim ti čudovitih 9 mesecev in nato enega prelepega otročička. user posted image user posted image

Anonimna T

(odgovor članu Sa.je)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
2.9.2011 12:05:56   
mladika
Najprej user posted image user posted image user posted image  za našo prvo user posted image !!Pri meni pa že curi,je prišla user posted image  z nočnim letom iz Amerike!!Ampak nič zato,jst sem polna optimizma in se pripravljam na nove boje.Sej drugače ne more bit,ko ste okoli mene same pozitivkeuser posted image .Tak da čakamo da se zlije,pol pa u akcijo!!!!!Ustajam pa še u igri za september,tak da me ne barvat v modro.Ne pričakujem je tm 29.9. in upam da je res ne ugledam!!!Je pa res kar pravte ene zanosijo pač ko samo 1x v mesecu user posted image  druge pa pač ko vsak dan skozi cel cikel.Poznam oba primera in tako ko sta bla parterja bolj mal pridna,tko kot pri naši rozi, pa poznam tut primer ko sta 10 dni vsak dan seksala pa je ženska zanosila.Tak da pravila ni,moraš pa sam mal eksperimentirat pa vidit kaj pri tebi pride v poštev.Jst vem da še nisva probala 10 dni usak dan,pa bova zdej,sej konc koncev nimava kej zgubit,sam pridobiva lahk!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 272
2.9.2011 12:22:10   
LittleSun
Pridneuser posted image user posted image
Moj delodiš se sicer ni vrnil, ampak sem dobila deathline do 12h za eno stvar tako da sem mogla malo stisnit, zdaj sem pa spet čisto odsotna. Na plaži, na ležalniku, s sokecom v roki, piha vetrček in gledam moje otročičke (3 bom imelauser posted image user posted image ) kako se igrajo....mmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

mladika user posted image user posted image za pozitivo. Sedaj pa hitro po user posted image v akcijo. Najboljše kar takoj. Če je pa tako fajn slončkatuser posted image

anonimna   ti tudi kar v akcijo, nič še ni izgubljeno, dokler ne pride ona tečnoba

crtek meni se tudi včasih zdi, da bom kmalu na kakem zaprtem oddelku pristala ko se tisti dan približuje. Sem že kar lepe dinarčke zapravla za testke, ker mi je očutno v zabavo se mučituser posted image user posted image

Katte tebi pa res želim, da 15.9 lahko pri G napoveš, da so bile zjutraj črtice user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 273
2.9.2011 12:24:12   
Katte
Malo za šalo, malo zares.
Če samo enkrat v mesecu, se kao pogosto naredi, da zanosiš. Seveda večinoma tistim, ki tega ne načrtujejo ali si celo ne želijo user posted image . Zakaj je tako?
Jaz si ne predstavljam, da bi mi lahko tako uspelo. Pa itak je luštno user posted image . Seveda pa kar točno vem, kdaj imam O, tako da lahko preostanek meseca user posted image  neobremenjeno. Mislim, da ne smemo zreducirati naših moških samo v proizvajalca user posted image , ampak se mu posvetimo tudi takrat, ko ne ovuliramo user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 274
2.9.2011 12:28:51   
Katte
user posted image

user posted image

PRIČAKUJEMO : user posted image user posted image user posted image

1.9
Anonimna Pu (4.krog)
jagodka80 (2. ICSI)

5.9
SILVA (xx.krog)

6.9
Sa.je (4.krog)

9.9
urssi (4. krog)
Mamabear

10.9
    crtek - test 15.9.
polho3006
Anonimna T (1. krog)
*bobika*

11.9
 *SONČEK (2.krog)
zarja28 (1. krog)

12.9
    missmoon (6.krog)
klopek

15.9
Anonimna N. (1. krog)
Katte (16. krog)

16.9
Anonimna user posted image  (1. krog)
Littlesun (7. krog)
Cybelle

18.9
Maat (8. krog)
alysa

20.9
*viva* (19. krog)
S* (1. krog)

21.9
zebr4

23.9.
CariSSa10

24.9
romare

25.9
štručka2503
KajaNagaja

29.9
Mladika

30.9
Anonimna Pu (5. krog)

x.9
heln
benji (16. krog)
Teya D. (2. krog)

Skupaj nas je: 34

Nosečk:

Navijačice : Katte, SILVA, LittleSun,
rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10,
mojamura, romare

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?