Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 1.9.2011 22:49:06
|
|
|
|
zebr4
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika ...in to celo naravni (antidepresivi) ne se sekirat punce,sej bo tut nam uspelo,mora!!!ker bomo res enkratne mamice.Poglejte malo okrog sebe,nekaterim staršem se zdi to da majo otroka neki samoumevnega in posledično tut nekateri z njimi grdo ravnajo,nam pa to ni tako samoumevno in bomo svoje otroke bolj cenle in jih mele rade,ker bomo vedele kolko smo prejokale oz. še jočemo,ker ni in ni ali !!Jst sem učiri dala ven iz sebe ves negativizem,danes sem že polna upanja in načrtov za naslednji krog če ni ratalo.In ja tut mi2 bova probala od 10 dne vsak dan vsaj 10 dni!!!Punce ful ste fajne in je res lažje prebrodit to čakanje če skupaj klepetamo,se veselimo in skupaj jočemo!! zelo lepo napisano, se podpišem pod to
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 0:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zebr4 IZVIRNO SPOROČILO: mladika ...in to celo naravni (antidepresivi) ne se sekirat punce,sej bo tut nam uspelo,mora!!!ker bomo res enkratne mamice.Poglejte malo okrog sebe,nekaterim staršem se zdi to da majo otroka neki samoumevnega in posledično tut nekateri z njimi grdo ravnajo,nam pa to ni tako samoumevno in bomo svoje otroke bolj cenle in jih mele rade,ker bomo vedele kolko smo prejokale oz. še jočemo,ker ni in ni ali !!Jst sem učiri dala ven iz sebe ves negativizem,danes sem že polna upanja in načrtov za naslednji krog če ni ratalo.In ja tut mi2 bova probala od 10 dne vsak dan vsaj 10 dni!!!Punce ful ste fajne in je res lažje prebrodit to čakanje če skupaj klepetamo,se veselimo in skupaj jočemo!! zelo lepo napisano, se podpišem pod to zelo se strinjam z napisanim. Iz lastnih izkušenj vam povem, da ko sva vsaki dan ni uspelo. Potem pa mojga ni bilo nekaj časa pa sva samo enkrat pa sem zagledala magični +. Narava se je poigrala z najino pikico. Pposkusi en mesec samo enkrat ali dvakrat z par dni pavze mogoče boš imela tudi ti tako srečo. Vsem ki čakate + želim ogromno sreče .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 7:38:41
|
|
|
|
rozi55
|
Evo, sem se pofočkala že v avgustu, zdaj bom pa še tukaj raztrobila novico ... tarara ... imamo bi morala biti v nedeljo, v ponedeljek in torek je bil test -, v sredo sem se vzdržala, včeraj se je pokazala bleda 2. črtica, pol sem si pa še CB častila in danes zagledala lep plusek. Ampak se sploh še ne upam veselit, čeprav si prigovarjam, da bo tokrat vse ok. Pa sploh nisem imela upanja za ta mesec, ker nisva bila ravno pridna. Ker prejšnji mesec sva bila pa ful. Pol pa pogruntaj, kaj deluje Če rabi katera O teste, so mi zdaj ostali, ker sem jih mislila začet uporabljat septembra. Naročila sem jih 25 + 5 testov za nosečnost je zraven, bilo je okrog 20 evrčkov. Biznisiramo na ZS Pa 1 škatlo Mace imam tudi odveč Navijam, da sem otvorila najbolj roza september kdajkoli. Bodite pridne, navijajte zame, jaz bom pa še 10x bolj za vas!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 7:50:40
|
|
|
|
S*
|
rozi55 Bravo, sedaj pa srečno do konca in naprej!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 8:18:55
|
|
|
|
klopek
|
Rozi55 ČESTITKEEEE ! Srečno do konca! Kakšna lepa otvoritev septembra, zdej se bodo pa usuli
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 8:22:53
|
|
|
|
Katte
|
rozi55- iskrene čestitke . Lepo si otvorila naš september. Srečno do konca. mladika, super, da si spet polna optimizma. Tudi jaz sem srečna, ker imam vas tukaj, ker vam res lahko povem vse, kar mi leži na duši, razumete me, ker ste tudi ve na istem (še posebej stare borke ). No, ti pa kar poskusi z O testi - boš vsaj malo bolj spoznala svoje telo, pa mogoče bo malenkost manj stresa na ta račun. LittleSun, midve bova pa skupaj pričakovali . Jaz bom delala test 15., če me ne prehiti. Sem pa kak dan za tabo, ker je bila včeraj druga črtica močnejša od prve, kar pomeni, da je danes moj dan .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 8:42:00
|
|
|
|
LittleSun
|
Jutrooo babike moje. roziiiii, ti si prava roziiii kakšna prekrasna novica za začetek našega meseca. Naj le ostane v tem stanju Katte danes pa se sprosti, ne razmišljaj o tem, da seksaš zaradi nosečnosti, se prepusti in uživaj na polno, da bodo zdravi plavalci dobili valove, da jih potisnejo tam kjer jih je mesto midva sva imela včeraj eno uro pogovor o tem kako se moram sprostit, ker sem preveč z mislimi pri tem in me je lubi res presenetil. Je rekel, da si želi, da se danes posvetim samo njemu in naj raje kot da razmišljam v kakšni pozi je najboljše za , razmišljam o tem kako je nama fino in fajn in da sem zadnje čase na to kar malo pozabila, sej tako pa tudi ne gre. In potem sva se še nekaj hecala in smejala in moram rečt da je bil eden boljših seksov v zadnjem letu. Čisti odklop Jaz bom tudi delala 15. test. bova z mislimi druga pri drugi danes sem žareča kot rožica, od jutra že z velikim nasmeškom na ustih. Lep sončen dan vam želim in čakamo na noviiiceeee
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 9:08:07
|
|
|
|
Sa.je
|
Hej hoi! Dobro jutro punce!! Končno je petek Rozi čestitke!!! Prelepih 9 mesecev ti želim! Litlle Sun, ti si res ena taka pozitivka, tvoji posti nas mislim, da vse spravijo v dobo voljo Pa, da še jaz malo pojamram...Čakam 6., da vidim kako sva bila uspešna. Meni je tole čakanje prava groza, tam v prvi polovici ciklusa še gre, da se ne sekiram, ko je pa enkrat O mimo potem se mi pa po glavi podijo samo še ??? če se je prijelo? Ko grem iz službe se mi zdi tako kot, da so povsod same , vozičkarice, mamice, otroci... Moj pravi, da se preveč obremenjujem. Dobro, mogoče malo res, ampak mislim, da je to bolj velika želja in, če si nekaj res zelooo želiš, misliš samo na to. A ni tako? No ja, bo že...moramo osati pozitivke, saj bomo vse prej ko slej zagledale prelepi ali Držim pesti za vse nas, da bo september naš mesec in, da nalulamo čimveč
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 9:32:09
|
|
|
|
LittleSun
|
Sa.je pri meni je čisto isto, najprej še gre, potem zadnjih par dni pa ne morem odklopit in mislim samo na +/- in se s tem obremenjujem. Tako pač je če si nekaj zares želiš. Ti imaš pa samo še 4 dni in želim ti, da ti hitro minejo. Jaz se poskusim nekako zamotit čez dan, da čimveč počnemo, da sem zamotena, ampak kako imam spet 5 minut časa, me začne nažirat ta mali črvek, pa še vztrajen je. Ampak je to čisto normalno, pač malo se moramo zbačkat vsake tolko in preusmerit energijo v kaj druga.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 9:57:22
|
|
|
|
zarja28
|
jutro! rozi čestitke , uživaj s svojo pikico v trebuščku naslednjih 9 mesecev.... sedaj je v meni začela naraščati napetost, kaj bo 11. pokazal test, ne vem če bom zdržala do takrat , čeprav sva se z odločila, da narediva test na sinekov rojstni dan.... joj kako je še tako dolgo........ en velik za vse, ki nestrpno pričakujete svoj dan....,da nam bo lažje
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 10:35:32
|
|
|
|
LittleSun
|
Kje ste danes čveke moje? Jaz na ta prekrasen petkov dan nimam delodiša, se mi pa lušta čvekat
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 10:56:45
|
|
|
|
klopek
|
He, he evo sindrom petka ;) TUt jst nimam pretirane delovne vneme... V stanju čakanja in nerviranja in opazovanja znakov, da si grem prou na živce...čeprav si dopovedujem, da je itaaaaak še prezgodaj za karkoli... Ah, glavno da je vikend pred vrat in polno aktivnosti
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 10:57:56
|
|
|
|
Katte
|
Se pridružujem. Jaz samo čakam, da grem domov. Čisto nič se mi ne da... VIKEND!!!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 11:14:12
|
|
|
|
crtek
|
uuuuh...js mam pa tolko dela, da bom se mogla kr potrudit, da mi rata do rokov vse skupi spravit...wiiii ben vsaj nimam časa mozgat (kao ) rozi55 čestitam!!! samo, da bi blo zdravo, ostalo pa pride itak zraven sm pa danes malo bolše volje, več optimizma na vidiku me je ta novička tako lepo presenetla, da sm tudi js zdej prou vsa naspidirana upam, da se bo trend nadaljeval Katte in LittleSun, bomo skupaj testke delale sicer zna bit, da ga bom js še kšn dan kasneje, kr bom itak na počitnicah, tko da bo lažje počakat. Ma tokrat pa res rajši čakam še 1mesec, kot da delam test, pa si mislim, da že je, pa pol ni....nene bom kr počakala...I value my mental sanity too much
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 11:19:46
|
|
|
|
Katte
|
crtek, mene itak ponavadi ne premaga, da bi delala test prej (samo enkrat me je, ko je bil čuden cikel in sem mislila, da sem prej ovulirala), kasneje pa tudi ne bom, ker grem 15.9. do ginekologinje. No, tudi jaz imam ogromno dela, vse z roki, pa se vseeno kar ne morem spraviti... Še vleče se šiht (in vse ostalo) bolj, če si neučakan.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 11:21:45
|
|
|
|
mojamura
|
rozi55 iskrene čeeestiiiiiiiiiiiiiiiiitke , zelo sem vesela zate!! želim ti mirno in zdravega otročka!!
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 11:33:03
|
|
|
|
crtek
|
Katte sej ga nisem delala prej...na prvi dan izostanka in je bil kao +, ma to tko, da je se vodoravno črtico fuuul vidlo, navpično pa lih lih, da je bla (ko lasek), pol drugi dan pa zdej mi je jasno, da sm narobe odčitala in posledično sm se odločla, da js testkov na tak način več delala ne bom, da rajši počakam par dni več, da res vem, da zamuja (če zamuja) in pol testiram, ki čene bom pristala u Idriji. še tako je možnost, da pristanem tm malo prevelika, da bi šla tvegat
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 11:39:36
|
|
|
|
romare
|
čestitke rozi55, res je super da je petek ampak mene čaka še cel vikend delovn , in komi čakam da zbriše na dopust, pa da gremo v akcijo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 11:43:49
|
|
|
|
Sa.je
|
Ma jaz sem mislila, da bi delala testek 11. ker imam takrat RD in bi bilo to res pravo darilo, ampak mislim, da me bo radovednost premagala in ga bom naredila tam konec tedna enkrat. Drugače pa tusi meni nič kaj ne diši delat danes, ali pa že kar cel teden še štiri urce potem pa uživat domov, k svojemu možeku
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 12:01:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej punce! Pravo veselje vas je brat, tako pozitivno naravnane . rozi 55 - čestitke Jaz sem spet (no, že nekaj dni) polna energija in odločena, da ne izpustimo ta krog! Upam, da nismo zamudili O - vsaj po izračunih bi jo mogla še lih na lih dobit . Včeraj, ko sem se vozila domov so me celo pot spremljale same štorklje. Če ni to pozitiven znak .... Če že ne meni, bodo pa sigurno kateri izmed vas prinesle velikooo veselja ! anonimna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 12:02:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej, tudi jaz sem tistimi ta nezavzetimi za delo. Zdaj čakam, da me možek pokliče, ker je šel sinka iskat v vrtec, da zvem, kako je bilo. Zjutraj je namreč kar letel v igralnico in ni imel časa tud lupčka dat. Očitno mu je vrtec postal všeč. Mene pa spet nekaj zvija po jajčnikih. Če ne bo čez vikend , delam v ponedeljek test pa da vidimo, če smo bili uspešni. rozi55, tebi pa ISKRENE ČESTITKE za oz. . Želim ti čudovitih 9 mesecev in nato enega prelepega otročička. Anonimna T
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 12:05:56
|
|
|
|
mladika
|
Najprej za našo prvo !!Pri meni pa že curi,je prišla z nočnim letom iz Amerike!!Ampak nič zato,jst sem polna optimizma in se pripravljam na nove boje.Sej drugače ne more bit,ko ste okoli mene same pozitivke .Tak da čakamo da se zlije,pol pa u akcijo!!!!!Ustajam pa še u igri za september,tak da me ne barvat v modro.Ne pričakujem je tm 29.9. in upam da je res ne ugledam!!!Je pa res kar pravte ene zanosijo pač ko samo 1x v mesecu druge pa pač ko vsak dan skozi cel cikel.Poznam oba primera in tako ko sta bla parterja bolj mal pridna,tko kot pri naši rozi, pa poznam tut primer ko sta 10 dni vsak dan seksala pa je ženska zanosila.Tak da pravila ni,moraš pa sam mal eksperimentirat pa vidit kaj pri tebi pride v poštev.Jst vem da še nisva probala 10 dni usak dan,pa bova zdej,sej konc koncev nimava kej zgubit,sam pridobiva lahk!!
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 12:22:10
|
|
|
|
LittleSun
|
Pridne Moj delodiš se sicer ni vrnil, ampak sem dobila deathline do 12h za eno stvar tako da sem mogla malo stisnit, zdaj sem pa spet čisto odsotna. Na plaži, na ležalniku, s sokecom v roki, piha vetrček in gledam moje otročičke (3 bom imela ) kako se igrajo....mmmmmm mladika za pozitivo. Sedaj pa hitro po v akcijo. Najboljše kar takoj. Če je pa tako fajn slončkat anonimna ti tudi kar v akcijo, nič še ni izgubljeno, dokler ne pride ona tečnoba crtek meni se tudi včasih zdi, da bom kmalu na kakem zaprtem oddelku pristala ko se tisti dan približuje. Sem že kar lepe dinarčke zapravla za testke, ker mi je očutno v zabavo se mučit Katte tebi pa res želim, da 15.9 lahko pri G napoveš, da so bile zjutraj črtice
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 12:24:12
|
|
|
|
Katte
|
Malo za šalo, malo zares. Če samo enkrat v mesecu, se kao pogosto naredi, da zanosiš. Seveda večinoma tistim, ki tega ne načrtujejo ali si celo ne želijo . Zakaj je tako? Jaz si ne predstavljam, da bi mi lahko tako uspelo. Pa itak je luštno . Seveda pa kar točno vem, kdaj imam O, tako da lahko preostanek meseca neobremenjeno. Mislim, da ne smemo zreducirati naših moških samo v proizvajalca , ampak se mu posvetimo tudi takrat, ko ne ovuliramo .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 12:28:51
|
|
|
|
Katte
|
1.9 Anonimna Pu (4.krog) jagodka80 (2. ICSI) 5.9 SILVA (xx.krog) 6.9 Sa.je (4.krog) 9.9 urssi (4. krog) Mamabear 10.9 crtek - test 15.9. polho3006 Anonimna T (1. krog) *bobika* 11.9 *SONČEK (2.krog) zarja28 (1. krog) 12.9 missmoon (6.krog) klopek 15.9 Anonimna N. (1. krog) Katte (16. krog) 16.9 Anonimna (1. krog) Littlesun (7. krog) Cybelle 18.9 Maat (8. krog) alysa 20.9 *viva* (19. krog) S* (1. krog) 21.9 zebr4 25.9 štručka2503 KajaNagaja Mladika 30.9 Anonimna Pu (5. krog) x.9 heln benji (16. krog) Teya D. (2. krog) Skupaj nas je: 34 Nosečk: rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10, mojamura, romare
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?