*viva*
|
Juhuhuhu, pa je september tu Sem bila tako zaposlena, da nisem imela časa napisat tega kar mi je ležalo na duši, kot se reče Mi je pa padel en veeelik kamen od srca, ko sem prebrala, da imaste tudi druge težave s temi nosečnicami okoli in blizu nas. Sploh ni to, da ne bi bila vesela za njih, ravno nasprotno, vsaka nova nosečnica v moji bližini me res razveseli, potem pa čez nekaj časa pridejo te grde črne misli, zakaj ne uspe tudi meni. Pa se skušam tega na take in drugačne načine izogibat, včasih uspe včasih tudi ne. ŠE vedno ap trdim, da vse pride ob svojem času, kot je namenjeno.... Recimo da pomaga Sem se pa odločila, da čeprav mi je ginekologinja že pred nekaj meseci predlagala korak naprej in preiskave vezane na plodnost, da se jih vseeno še ne bom poslužila in sem se raje odločila, da za pomoč poprosim mojega bioenergetika, za katerega vem, da je že marsikateri pomagal. Zdaj bomo pa videli :) Upamo na najboljše. Mi pa paše, da je konec te pasje vročine. Sedaj je ravno priejtno toplo in, kar se mene tiče bi tako lahko ostalo vse do maja Držim pesti za vse nas, za tiste ki boste kmalu lulale in za nas, ki moramo sedaj biti pridne. Kolegica mi je pa dala "recept" za zanositev, rekla je da naj vsak dan od 10 dneva cikla naprej vsaj 10 dni... da njima je takoj v 2, poskusu, ko sta to začela prakticirat uspelo... poskusit ni ravno problem,ker verjamem, da vse poskušamo še najbolj iz zabave in ne zgolj iz nuje, ker želimo Drugače pa mislim, da bi bilo pametno, da naslovimo prošnjo na kako turistično agencijo, da uvede popust za , ki jim morda celo brezplačno dodeli enosmerno karto za ameriko, krvavec, kakorkoli že. Tako bodo te naše tete hitreje in za dalj časa odšle Lp ž