|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
1.9.2011 10:53:15   
Anonimen
Držim pesti za september, da bo ogromnooo user posted image user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje- če zanosiš s pomočjo IUI, ICSI ali IVF, ali je potem vsaki 'določena' rizična nosečnost? Kaj veste o tem? user posted image

(odgovor članu klopek)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
1.9.2011 10:55:31   
Anonimen
Vidim, da vse pridno user posted image . Tud midva sva kr pridna. Bomo videli, če je bilo kaj uspešno. user posted image  Smotano je edino, ker ne vem, kakšen je cikel, ker sem direktno po KT in niti ne vem točno, kdaj naj pričakujem user posted image  oz. user posted image . Od zadnje M po tabletkah bo 28 dni v ponedeljek, bomo pa potem videli, kaj in kako. user posted image  Mi je pa zalo sumljivo tole moje telo, ker me že kakšen teden kar naprej nekaj ščipa in tišči po jajčnikih. Kdo bi vedel, zakaj. user posted image

Drugače imamo mi kar pestro ta teden. Moj sinko se namreč uvaja v vrtec. Danes bo že kosilo tam jedel. Je bilo tudi nekaj joka, ampak se je hitro potolažil in je tudi pustil, da sta vzgojiteljici pocrkljali, tako da sem kr vesela, da ju je sprejel.

Nič toliko zaenkrat od mene. Držim pesti za vse, da bo seznam čim bolj roza (zdaj že celo vem, kaj to pomeni user posted image ).

Anonimna T

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
1.9.2011 11:04:25   
klopek
LittleSun tut jst ;) Bo treba pa še kakih 10 dni počakat...

Navijam pa še za  vse ostale user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo akcija user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.9.2011 11:27:58   
Teya D.
Pozdrav!

LittleSun te razumem glede žalosti. Tudi sama imam najboljšo prijateljico, s katero se skupaj trudiva za otročka ( jaz 2 že imam user posted image , vendar želja je bila vedno tri in ni izpuhtela, prijateljica pa se trudi za prvo nosečnost), tako da sva včeraj druga drugo ob skodelici kakava spravljali v dobro voljo saj sva obe dobile tečko user posted image . user posted image

Pa vendar moramo it optimistično naprej, kajne, tako da bom do konca čvekala z vami, navijala, potem pa kot je bilo že rečeno, da vas čim manj vidim na seznamu za oktober user posted image .
Sicer sama ne delam teh testov O in podobnega, prvič sem zelo težko zanosila, tako da se bom naročila na pregled in da slišim mnenje g. kaj bo rekel, mogoče spet predpisal kakšna zdravila. Ve pa pridne bit in predvsem se razvajat in sproščat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 229
1.9.2011 11:28:05   
LittleSun
klopek 10 dni hitro mineuser posted image user posted image

mene pa zvija po jajčnikih tak, da se bom počasi zložila po tleh, zgleda maca deluje in O test tudiuser posted image user posted image kako bo danes doma veselo..hihiuser posted image user posted image

Anonimna T super, da je pikec tako dobro prestal vrtec. Naš je šel pa danes iz jasli v vrtec in je zjutraj rekel, da ko pride domov bo že tak velik, da ne bo več potreboval pručke, da mi pomaga kuhat. Tako sem se smejala, da sem se skoraj polulalauser posted image user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 230
1.9.2011 11:56:45   
*bobika*
mene pa mika da bi test delala..čeprav vem da je še vsaj 6 dni prehitro..

littlesun naš je še na morju, gre v ponedeljek v vrtec, se mu je pa skupina spremenila in novo vzg. je dobil..tako da ne vem kaj naj pričakujem.. upam da brez joka in trmarjenja..

teya d.. navijam tudi za vaju s prijateljico..

Neposredna povezava do sporočila: 231
1.9.2011 12:04:27   
Katte
Teya D., če prav razumem, te je že v avgustu dohitela septembrska user posted image   in user posted image  pričakuješ šele v oktobru?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 232
1.9.2011 12:04:35   
Teya D.
*bobika* hvala

Naša tamlajša je danes tudi menjala skupino. Ni bilo nič kaj drugače, s tem da je bila že včeraj malce nejevoljna ko je izvedela, da zjutraj ne bo več pri starih vzgojiteljicah. Nov dan in je zgleda čez noč pozabila user posted image . Vsi imamo kdaj slabe dni, a ne.user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 233
1.9.2011 12:07:55   
alysa
O, punce, res ste vse tako optimistične, kar je super user posted image user posted image user posted image
Mi imamo ta teden kar stresen, tamali je šel danes prvič v vrtec in je bilo kar pestro - jokanje, smo morali predčasno ponj, upam, da bo jutri že malo bolje.
Pa še plodni dnevi se približujejouser posted image ... v glavnem se nam dogaja.

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 234
1.9.2011 12:08:57   
Teya D.
Katte Ja nekako tako, konec septembra, zečetek oktobra ( čist sem že zmedena user posted image ) bi rekli potem takem temu, čeprav tečka user posted image se nikoli ne napove in kar sama izbira cikle in zaradi tega je tečka na kvadrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 235
1.9.2011 12:19:00   
Katte
Teya D., potem pa kar ostani pri nas pod x.9. Držim pesti za 2. krog.

Still hoping.

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 236
1.9.2011 12:19:36   
Katte
user posted image

user posted image

PRIČAKUJEMO : user posted image user posted image user posted image

1.9
Anonimna Pu (4.krog)
jagodka80 (2. ICSI)

5.9
SILVA (xx.krog)

6.9
Sa.je (4.krog)

9.9
urssi (4. krog)
Mamabear

10.9
    crtek - test 15.9.
polho3006
Anonimna T (1. krog)
*bobika*

11.9
 *SONČEK (2.krog)
zarja28 (1. krog)

12.9
    missmoon (6.krog)
klopek

15.9
Anonimna N. (1. krog)
Katte (16. krog)

16.9
Anonimna user posted image  (1. krog)
Littlesun (7. krog)
Cybelle

18.9
Maat (8. krog)
alysa

20.9
*viva* (19. krog)
S* (1. krog)

21.9
zebr4

23.9.
CariSSa10

24.9
romare
25.9
štručka2503
KajaNagaja

30.9
Anonimna Pu (5. krog)

x.9
Mladika
heln
benji (16. krog)
Teya D. (2. krog)

Skupaj nas je: 34

Nosečk:

Navijačice : Katte, SILVA, LittleSun,
rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10,
mojamura, romare

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 237
1.9.2011 12:19:46   
LittleSun
*bobika* pušenjak bi rekel, da če ti je delanje testov v zabavo in hobi pa izvoliuser posted image user posted image nič ne bodi nestrpna, če si user posted image potem tako ali tako vseeno, če ga narediš danes ali čez 10 dni. Če boš prehitro naredila in bo črtica, pa spet ne boš 100% prepričana če to drži, tako da boš na istemuser posted image user posted image na izi user posted image user posted image

alysa
kar v akcijo, če se bližajo plodni dnevi

Jaz imam pa takšno čudno telo, kar nekaj me vročina obdaja, pomoje se mali plavalčki ravnokar naseljujo v eggtownuser posted image user posted image blabla, sanje pa so vseeno dovoljene

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 238
1.9.2011 12:48:44   
crtek
LittleSun nisem mogla najdet članka, da bi ti napisala link...sm ga tudi prvič našla čisto tko by-the-way...sm klikala pvezave na straneh in sm ga našla...je bla pa ena harvard študija in je mela link na oxford študijo itd in ta je bla ena od teh povezav, se pa niti približno ne spounem kje sm brskala. bom provala še malo pobrskat, mogoče ga spet ponesreči najdem user posted image

sm pa gledala okoli po teh grafih z bazalno temperaturo in sm ratala prou žalostna, kr večina ki jim je ratalo zanosit, so user posted image največ 2dni pred O in so zanosile, midva z dragim sva pauser posted image cirka 4dni prej, kr sm bla v tujini v času O in zdej sm slabe volje, kr se mi zdi, da tokrat tudi nebo ratalo in mi je že malo odveč to čakanje in bi najrajši, da user posted image priteče zdej, kr se mi ne da čakat še 9dni, če bo v vsakem primiru pritekla...sama sebi grem na živce in itak kamorkoli pogledaš vse so noseče al z dojenčki, js bi tudi in me prijema panika, da nebom...vas ful spoštujem vse, ki ste že več časa na teh forumih, da vam uspeva optimizem...sej js sm načeloma tudi optimistična, ma pol malo brskam po netu in najdem neki, ki mi pobere pogum in je spet žurka... upam, da vam nisem preveč zamorila...bo kmalu bolše.

držim pesti za vse, ki boste v teh dneh lulale, da bi ble samo user posted image in + , da bi si tečke vzele eno leto počitnic in da bi vse dočakale zdrave user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 239
1.9.2011 12:57:17   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

*bobika* pušenjak bi rekel, da če ti je delanje testov v zabavo in hobi pa izvoliuser posted image user posted image nič ne bodi nestrpna, če si user posted image potem tako ali tako vseeno, če ga narediš danes ali čez 10 dni. Če boš prehitro naredila in bo črtica, pa spet ne boš 100% prepričana če to drži, tako da boš na istemuser posted image user posted image na izi user posted image user posted image

alysa
kar v akcijo, če se bližajo plodni dnevi

Jaz imam pa takšno čudno telo, kar nekaj me vročina obdaja, pomoje se mali plavalčki ravnokar naseljujo v eggtownuser posted image user posted image blabla, sanje pa so vseeno dovoljene

ahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahah v zabavo ...
ma glej 98% sem prepričana da nisem noseča, zato po moje tud ne bi bla tak razočarana če bi bil minus..amapk če bi pa ta 2 % pokazala plus, pol pa res ne vem...sem rojena pod srečno zvezdo.

Neposredna povezava do sporočila: 240
1.9.2011 12:57:20   
LittleSun
crtek hvala, sej če ne veš točno, potem se ti ni potrebno mučiti in iskati..sej si zelo dobro napisala.
user posted image user posted image za malo vzpodbude. Vsaka od nas doživlja takšne trenutke in zato smo tukaj, da se spodbujamo in razvedrimo...da je čakanje malo lažje. Par postov nazaj je ena napisala kako je dr. knowitall rekla, da sta ta mesec pa tako malo in je potem zanosila, tako da nič ne skrbi, dokler ni user posted image še nič ni izgubjeno.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 241
1.9.2011 14:27:35   
*viva*
Juhuhuhu, pa je september tu user posted image

Sem bila tako zaposlena, da nisem imela časa napisat tega kar mi je ležalo na duši, kot se reče user posted image

Mi je pa padel en veeelik kamen od srca, ko sem prebrala, da imaste tudi druge težave s temi nosečnicami okoli in blizu nas. Sploh ni to, da ne bi bila vesela za njih, ravno nasprotno, vsaka nova nosečnica v moji bližini me res razveseli, potem pa čez nekaj časa pridejo te grde črne misli, zakaj ne uspe tudi meni. Pa se skušam tega na take in drugačne načine izogibat, včasih uspe včasih tudi ne. ŠE vedno ap trdim, da vse pride ob svojem času, kot je namenjeno.... Recimo da pomaga user posted image

Sem se pa odločila, da čeprav mi je ginekologinja že pred nekaj meseci predlagala korak naprej in preiskave vezane na plodnost, da se jih vseeno še ne bom poslužila in sem se raje odločila, da za pomoč poprosim mojega bioenergetika, za katerega vem, da je že marsikateri pomagal. Zdaj bomo pa videli :) Upamo na najboljše.

Mi pa paše, da je konec te pasje vročine. Sedaj je ravno priejtno toplo in, kar se mene tiče bi tako lahko ostalo vse do maja user posted image user posted image

Držim pesti za vse nas, za tiste ki boste kmalu lulale in za nas, ki moramo sedaj biti pridne. user posted image

Kolegica mi je pa dala "recept" za zanositev, rekla je da naj user posted image vsak dan od 10 dneva cikla naprej vsaj 10 dni... da njima je takoj v 2, poskusu, ko sta to začela prakticirat uspelo... poskusit ni ravno problem,ker verjamem, da vse poskušamo še najbolj iz zabave in ne zgolj iz nuje, ker želimo user posted image

Drugače pa mislim, da bi bilo pametno, da naslovimo prošnjo na kako turistično agencijo, da uvede popust za user posted image , ki jim morda celo brezplačno dodeli enosmerno karto za ameriko, krvavec, kakorkoli že. Tako bodo te naše tete hitreje in za dalj časa odšleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

ž

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

Neposredna povezava do sporočila: 242
1.9.2011 14:55:30   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Držim pesti za september, da bo ogromnooo user posted image user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje- če zanosiš s pomočjo IUI, ICSI ali IVF, ali je potem vsaki 'določena' rizična nosečnost? Kaj veste o tem? user posted image

Če zanosiš z postopkom umetne oploditve nisi avtomatično rizično noseč. To ni razlog. Tudi bolniška ni sigurna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
1.9.2011 15:50:30   
crtek
LittleSun par postov nazaj sm js napisala tisto o dr.Knowitall  user posted image sej sm rekla, da sm večinoma zelo optimistična, usakotolko pa me prime nevemkaj in ratam cela napsihirana user posted image sej zdej je že bolše user posted image

*viva* js ful podpiram tvojo idejo posebnih ugodnostih za user posted image kr naj jih čimprej uvedejo, pa da bi se jih čimveč odločlo za možnosti počitnikovanja user posted image

pupe vi ste res ful fajn...pravi antidepresiv user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 244
1.9.2011 17:33:02   
mladika
...in to celo naravni (antidepresivi)user posted image ne se sekirat punce,sej bo tut nam uspelo,mora!!!ker bomo res enkratne mamice.Poglejte malo okrog sebe,nekaterim staršem se zdi to da majo otroka neki samoumevnega in posledično tut nekateri z njimi grdo ravnajo,nam pa to ni tako samoumevno in bomo svoje otroke bolj cenle in jih mele rade,ker bomo vedele kolko smo prejokale oz. še jočemo,ker ni in ni user posted image ali user posted image !!Jst sem učiri dala ven iz sebe ves negativizem,danes sem že polna upanja in načrtov za naslednji krog če ni ratalo.In ja tut mi2 bova probala od 10 dne vsak dan user posted image  vsaj 10 dni!!!Punce ful ste fajne in je res lažje prebrodit to čakanje če skupaj klepetamo,se veselimo in skupaj jočemo!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 245
1.9.2011 20:23:40   
zarja28
čer punce!

se javljam po 2 dneh, ste se pa razpisaleuser posted image user posted image ...veliko spodbudnih beseduser posted image user posted image user posted image , zelo pohvalno...
srčno upam, da bo september srečen mesec za nasuser posted image ....vsak dan iščem kakšen znak, ki bi nakazaluser posted image ,pa ni nič user posted image .....pri 1.user posted image sem naredila test 5 dni pred pričakovano user posted image , saj vem, da imam še 10 dni, ampak sem takoooo neučakanauser posted image !!
držim pesti......

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 246
1.9.2011 20:27:08   
LittleSun
Čer moje pozitivkeuser posted image user posted image

Sem prejle naredila O test in ni bilo več črtice, kar pomeni, da nimam kaj tukaj delat, ampak akcijaaaauser posted image user posted image .
Se pravi, da pričakujem user posted image 15.9. IN JIH BOM TUDI DOČAKALAuser posted image včeraj sva bila pridna, sedaj pa lubi samo stuška pikeca in šibava med rjuheuser posted image user posted image
Pravkar prešaltala na en kanal in je ena nosečnica na UZ in poslušajo srček. Če to ni znak, pa naj me koklja brcneuser posted image user posted image

Prekrasen večer vam želim in se že veselim za nove user posted image v tem pozitivnem septembru.

mladika sem vesela, da si boljše in tudi crtek tebi naj se vrne optimizem!! Septembra se bo za vsako Slovenija dvakrat tresla, prvič ko je akcija in drugič ko bo skalala od veselja....pozitive vibe....user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 247
1.9.2011 21:12:51   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne, sam postopek ni vzrok za rizično nosečnost in samo zaradi tega ti komisija ne potrdi bolniške vseh 9 mesecev. Jaz poznam kar nekaj punc, ki so kljub zanositvi z IVFjem delale do konca nosečnosti. Jaz na žalost nisem bila med njimi, saj sem na začetku krvavela, potem pa sem tako bruhala do 6 meseca, da sem samo ležala, nato sem imela še druge komplikacije, tako da sem bila celo nosečnost doma. Upam pa, da če bom še kdaj user posted image da bo vse o.k. in da bom lahko delala, ker preležati 9 mesecev je zelo, zelo težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
1.9.2011 21:23:06   
S*
Joj punce, vas je prav lepo brat ko načrtujete 10 dni vsak dan user posted image . Meni v prvo tudi to ni bilo problem, sedaj pa imam doma 11 mesečno princesko, ki je pravi mali vragec in na koncu dneva kar padem v posteljo. Se bo treba malo bolj potrudit okrog tega user posted image , čeprav se mi zdi, da je zame vsak dan še vedno misija nemogoče. Ma se bomo že potrudil, pa sej se vse to dela v postelji, potem pa takoj spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 249
1.9.2011 21:57:45   
CariSSa10
večer punce! no pa sem že bolše volje. sploh ko vas čitam tak pozitivne, mi druga ne preostane. nouser posted image  se je poslovila, pa boma že začela z akcijo. mi2 sicer sma z mojim zdaj glih v službi v kontra smenah, tak da se vidima zjutraj 2 urci pa pol večer eno ampak boma se že nekak 'potrudla' slončkatuser posted image ...ju3 začnemo z akcijo, glede na to da je zdajšni ciklus bil tak kratek, boma probala že od 8ega dne..bolše več kot premalouser posted image ...drug tedn pa že uživama na dopustu, pa bo se takrat bol pojsla tresla user posted image ...tak da bo mi lažje do testeka vzdržat ker ga pol delam ko pridem domov. upam da me razveselitauser posted image !!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  evo pikapoke za srečo za vsako da bo polno spomladanskih sončkov  drugo letouser posted image !!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?