Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 13:14:02
|
|
|
|
klopek
|
Ups upam, da je razumliv post, hotla sem odgovorit LittleSun na vprašanje... Mene pa tokrat prvič res močno bolijo bradavičke, čeprav je ovulacija že mimo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 13:23:50
|
|
|
|
LittleSun
|
klopek sem razumela. si imela pa res lepo vidno O. Upam, da sta bila pridna okoli teh dni in da bomo kmalu
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 13:55:53
|
|
|
|
mladika
|
Jst bi tut mal pojamrala če žiher...meni je tut hudo kadar vidim kako nosečnico al pa sem v družbi mamic z malimi otročki,še na obiske k sorodnikom mi je zaradi tega bedno hodit Sej se delam da sem vesela pa zadovoljna ampak u srcu pa .Pa še moj me učasih ne razume okoli tega,kak sem vedno žalostna pa razočarana vsak mesec ko pride !!Pa zgleda da bo ta mesec spet prišla ta nezaželjena,ker so prsi "usahnile",zvija me pa tut že kot pred M!!Ehhh ja.... dans mi je bolj za !!!_Upam da vas nisem zamorila,sam mogla sem povedat kar mi leži na duši,ker me edino ve lahko zelo dobro razumete in veste kak se počutim!!!
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 14:12:23
|
|
|
|
LittleSun
|
mladika tudi ti šc šc te misli Nič nisi zamorila, zato pa smo tukaj. Kar glavo pokonci, upanje je dokler ne pricurlja. Moški pa tako nikoli ne bodo razumeli tega razočaranja, ker ga ne dojemajo tako kot me, je pa fino če so v oporo. Tudi nas čakajo in to KMALU!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 15:07:48
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* v kolkem času od oploditve (tiste ki ste že zagledale pluske) ste začele čutit znake nosečnosti ,..se pravi napete dojke, itd... ?? Jaz sem sicer zanosila s pomočjo ICSI, oz. pingvinčkov-zamrznjenčkov, sem pa začutila slabost že ene 5 dni pred pričakovano . Je bil pa to ednini znak, nisem imela niti polnih in občutljivih prsi, lulala tudi nisem pogosto. Na žalost sem pa bruhala vsak dan in to do 6 meseca, sem mislila da me bo pobralo. Upam, da v drugo ne bo tako hudo, čeprav se vse pozabi, ko dobiš v naročje.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 15:13:03
|
|
|
|
S*
|
mladika in ostale sotrpinke , preženite črne misli stran, kmalu boste vse srečke . Jaz sem par let nazaj tudi jokala ob vsaki nosečki, pa vse moje prijateljice so bile ali noseča ali z malčki. Pa sem nekje globoko v srcu vedela, da bo prišel ta veseli dan tudi zame. In res sem dan pred valentinovim 2009 nalulala +, vesela ko radio. Res pa je, da je bila za nama trnava pot in kar nekaj let borbe, vendar se je izplačalo in sedaj sem ponosna mamica skoraj 11 mesečne hčerkice, ki komaj čaka da dobi družbo. jutri pa barvamo roza
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 16:15:16
|
|
|
|
SILVA
|
Evo naš mesec je že skoraj tukaj Moji občutki so mešani...znake imam itak spet vse možne ....ampak vseeno upam, da dobim zelo lepo darilo za roj.dan Bi pa tudi jaz imela v septembru rok poroda, če ne bi imela splava,čista beda kaj vse moramo prenašat Držim pesti za vse nas
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 18:15:23
|
|
|
|
LittleSun
|
Sem danes delala prvi O test, ker bi morala imeti O konec tedna, pa je bila črtica enako močna kot testna to pomeni da imam sedaj O, tako da bo zvečer akcija
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 18:31:56
|
|
|
|
crtek
|
Zdravo punce! kot vidim ste ful od volje za debatirat to mi je zelo všeč, pa se bom tudi js pridružla... *bobika* sem ti hotela povedat, da se ne smeš ozirat na to, če sta "samo" tolkokrat, kot si napisala...nevem, če se spomneš iz avgusta dr.Knowitall...ona je tudi trdila, da tokrat pa se res ne bo primlo, ker sta samo na začetku in na koncu mesca, pa je vseeno noseča, tko da...think pink in bo meni pa se danes nič ne da...samo lenarla bi in se crtala sm porabla skoraj cel dopoldan za oprat avto (tašen podvig ponavadi vzame maksimalno urco in pol), pol sm bla pa taaaakooo utrujena...zgleda, da še nisem uspela nadoknadit neprespanih noči na busu...pa sej bo kmalu bolše. Še 1 teden do počitnic, pol pa bo fajn. Edino res upam, da tokrat ne pride , ker se mi res ne da s sabo na morje tamponov pakirat
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 18:39:09
|
|
|
|
crtek
|
LittleSun sej je useeno kdaj je O, važno, da je! Ti samo uživaj, js pa držim pesti, da se prime zdej ki tolko govoriste o teh O testih, me ma, da bi si jih tudi js nabaula...sicer upam, da jih sploh ne bom rabla, ma sm pa zdej prou firbčna ratala kaj in kako
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 20:38:38
|
|
|
|
zebr4
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Sem brala, vse tolk hitro delate O teste. Koliko dni pred pričakovano O jih delate? Jaz bom šele danes naredila, pa pričakujem recimo v petek in soboto. Jaz bom prvega uporabila 13. dan ciklusa (30 dni), to je v soboto, ovulacijo pa pričakujem v sredo/četrtek. Tako sem prebrala v navodilih in odločila sem se, da se bom držala navodil in se ne bom orientirala po sluzi.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 20:40:27
|
|
|
|
zebr4
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Sem danes delala prvi O test, ker bi morala imeti O konec tedna, pa je bila črtica enako močna kot testna to pomeni da imam sedaj O, tako da bo zvečer akcija vidiš zato pa je boljše, da ga delaš prej oz. po navodilih. Gremo veselo na delo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 20:48:47
|
|
|
|
zebr4
|
IZVIRNO SPOROČILO: romare evo že letim na havaje kakšno vreme je bilo danes na Havajih? Na Baliju smo imeli čudovito vreme. Jaz vsakič na ta način odmislim črne misli, ki se mi pojavijo v glavi. Takoj, ko začutim, da me odnaša si začnem v glavi slikati lepa doživetja(če sem npr. v službi). Pomagajo mi tudi komedije in moj kuža (kadar sem sama doma). Vsaj 1x na teden si ogledam kakšno komedijo. Mogoče bo tudi tebi v bodoče pomagalo, če boš to poizkusila večkrat prakticirati. Držim pestke zate!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 21:09:01
|
|
|
|
LittleSun
|
Meni tudi komedije pomagajo, predvsem pa moj pikec mali, ki me spravi v dobro voljo skoraj vsak trenutek. Je prava mala slika in veliko govori, predvsem bedarij, da se potem vsi smejimo Za O teste je tako vseeno, če seksaš na 2 dni, potem jih ne rabiš, ampak ker so se vse menle o tem kako jih delajo sem jih tudi jaz nabavila, pa še cikel se mi je zmešal in sem morala ugotoviti kako in kaj. Sedaj sem še bolj zmedena, ker glede na to, da bom imela sedaj O, pomeni to, da moram šteti za prvi dan zadnje tisti dan, ko se mi začne izcedek, kar je potem tudi do naslednjega meseca 28 dni do prvega dne izcedka...če kdo razume kaj hočem povedat ker pa so rekli, da se šteje od takrat ko se zares ulije. Ampak od takrat je sedaj šele 11 dni. Sem na to računala in tudi zato začela šele danes delat O teste No lubi še dela, komaj čakam da pride, ker danes bo akcija Kako je pa kaj s seksom vsak dan? Ginekologi svetujejo vsak drug dan zaradi kakovosti sperme, ve katera kaj o tem bolj podrobno? Jaz čakam na 12.9 da lahko pokličem mojo gospo ginekologinjo ki že od junija ne naroča na pregled. Začne šele 12.9 in bogvekdaj bom prišla na vrsto. Ne vem če nebom malo pojamrala za te izcedke in bolečine, pa me mogoče vzame malo prej. Bom tako dobila popadke v čakalnici V nosečnosti mi ni bilo večje muke,kot sedet na tistem trdem stolu 3 ure, pa še tako slab zvočnik imajo, da sem se lahko sprehajala le v tisti majhni čakalnici. Hec je bil, da sem se po 2 urah odločila, da grem na stranišče in ravno takrat me je klicala . Potem pa mi je rekla, naj drugič pridem kar po lonček in sem zaradi tega bila velikrat prej na vrsti, ker me je sestra kar vzela naprej Zdaj pa sem se razpisala
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 22:59:45
|
|
|
|
KajaNagaja
|
Evo, se še js pofočkam :) danes sem, sicer z zamudo, dobila , naslednje NE pričakujem okrog 25.9. Upam da bo takrat ...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 1.9.2011 7:16:33
|
|
|
|
Katte
|
No, pa je naš mesec. mladika, veš, da te razumem . Prsi so tudi pri meni pokazatelj prihajajoče . Nosečnice in mamice z otročički so pa itak povsod okoli nas. Ti si kar daj duška tukaj. Potem pa poslušaj ostale tukaj, ki se v hudih trenutkih trudijo misliti lepe misli. Pa ja, tudi jaz večkrat razmišljam, če bo sploh prišel moj čas. Pa bo. In bo tudi tvoj. LittleSun in ostale v času O, kar pridno na delo. Da se bo tresla Slovenija. Pa še to. Najbolje naj bi bilo na dva do tri dni cel cikel, okrog O pa vsak dan. Tudi na dva dni je v redu, to se priporoča predvsem, če ima partner malo slabše plavalčke. Ni pa to nobena znanost. Saj veš, da je v bistvu dovolj samo enkrat v nesecu... Tako da vsak po svoje. KajaNagaja, dobrodošla. Držim pesti za . Navijam za vse, ki ste na vrsti za že na začetku meseca. Pa še jaz. O test se je precej bolj obarval kot prejšnji dan, tako da bo (upam) pozitiven v teh dneh. Lahko pa tudi zgrešim vrh, ker očitno LH zelo hitro narašča. 2 dni nazaj je bilo še popolnoma negativno. Itak pridno .
< Sporočilo je popravil Katte -- 1.9.2011 7:17:03 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 1.9.2011 7:18:12
|
|
|
|
Katte
|
1.9 Anonimna Pu (4.krog) jagodka80 (2. ICSI) 5.9 SILVA (xx.krog) 6.9 Sa.je (4.krog) 9.9 urssi (4. krog) Mamabear 10.9 crtek - test 15.9. polho3006 Anonimna T (1. krog) *bobika* 11.9 *SONČEK (2.krog) zarja28 (1. krog) 12.9 missmoon (6.krog) klopek 15.9 Anonimna N. (1. krog) Katte (16. krog) 16.9 Anonimna (1. krog) Littlesun (7. krog) 18.9 Maat (8. krog) alysa 20.9 *viva* (19. krog) S* (1. krog) 21.9 zebr4 25.9 štručka2503 KajaNagaja 30.9 Anonimna Pu (5. krog) x.9 Mladika heln benji (16. krog) Teya D. (1. krog) Skupaj nas je: 33 Nosečk: rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10, mojamura, romare
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 1.9.2011 7:26:53
|
|
|
|
Cybelle
|
Spet jaz :( Dolgo časa sem bila brez neta, odklop in počitnice :))))), zopet jo ne čakam.... 16.9.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 1.9.2011 8:20:55
|
|
|
|
crtek
|
jutro punce! LittleSun js sm pred kratkim prebrala eno študijo o tem kaj priporočajo in to, pa povsot piše, da to, da je treba "šparat" seme pred O je čisto brezveze, ker se baje tista sperma, ki je starejša od par dni počasneje giba in ima več možnosti za genske napake, jo je pa res več. Če pa seksaš vsaka 2dni oz. vsak dan, se sperma hitreje obnavlja in možnosti za genske napake je manj, ker so plavalčki "novi" so zato tudi hitrejši. Kakovost se poslabša šele, če seksaš več kot 4x na dan, pa še to ne pri vseh. Ampak glede na število spermijev v vsakem izlivu (par 100.000) se mi zdi dokaj brezveze "paničarit" glede tega, da bi jih blo premalo, ker dovolj je itak samo eden, tko da al seksaš enkrat na mesec al vsak dan...če bo melo pogoje, se bo primlo. bom provala poiskat link, če te zanima... kako pa ste vse ostale? že kšne nove ?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 1.9.2011 8:38:30
|
|
|
|
Sa.je
|
Dobro jutro! Vidim, da kar pridno čvekate no, pa je tu naš mesec, meni se že zelo približuje dan, ko ne pričakujem mislim, da sva bila res zelo pridna ta mesec pri in sicer sva res vsak drugi dan pa še včasih vmes in res upam, da se rezultat pokaže naslednji teden.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 1.9.2011 8:38:45
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro KajaNagaja dobrodošla med nami, navijamo, da zagledamo septembra. Crtek hvala za razlago, če boš našla link te lepo prosim. Jaz sem taki mali vedi, ko se kaj odločim vse prečitam in naštudiram Ta mesec imam dober občutek in upam, da me presenetijo . Imam doma en CB in čaka na ta mesec Tako lepo bi bilo imeli spomladanskega piščeka, ker imamo zimskega in vem kako smo lovili žarke, da smo lahko bili zunaj. Smo otroci narave in kar bežimo v zeleno in na zrak. Včeraj je lubi prišel pozno ponoči domov, ampak sem mu zabičala, da me zbudi ko pride, tako da je bila akcija ponoči, potem pa nisem mogla nazaj zaspat sem vsa zalimana danes. Midva kar veliko , sicer ne več kot enkrat na dan, ampak skoraj vsak dan pa v celem ciklu. Ampak glede na to kako je prvi ratal v prvo in da je lubi še mlad in skoz v gibanju predvidevam, da so njegovi plavalci kot Mankoč Evo pa je štartal naš mesec, sedaj pa veselo na roza Imam filing da bo ta mesec vesel mesec, dobra energija je tukaj. Maco sem včeraj nazadnje spila, bom sedaj počakala na , da nadaljujem, čeprav imam filing da jo nekaj časa ne bom več potrebovala hihi sedaj jem samo še folno in omega 3. pa kaki magnezij spijem tu in tam. Pa seveda VELIKO zelenjave in beljakovin. Ni vrag, da nebo ta mesec uspelo. Tako sem se odločila Lep dan vam želim, naj se trese vsa Slovenija
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 1.9.2011 8:54:41
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Dobro jutro Maco sem včeraj nazadnje spila, bom sedaj počakala na , da nadaljujem, čeprav imam filing da jo nekaj časa ne bom več potrebovala hihi sedaj jem samo še folno in omega 3. pa kaki magnezij spijem tu in tam. Pa seveda VELIKO zelenjave in beljakovin. Ni vrag, da nebo ta mesec uspelo. Tako sem se odločila Lep dan vam želim, naj se trese vsa Slovenija jst se vedno tako nasmejim tvojim postom, ker so tako posrečeni.. prava pozitivka si..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 1.9.2011 8:54:56
|
|
|
|
klopek
|
Evo pa je prvi dan septembra... Pri nas je ovulacija mimo, bomo vseeno še . Čeprav pri nas ne rata slončkat ravno vsaki drugi dan cel cikel, zaradi narave službe mojega . Ampak tale mesec mam pa tut jst dober občutek, ker je tule gor toliko pozitivne energije. Juhu, zdej pa čakat pol pa Lep četrtek, kmalu bo vikend
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 1.9.2011 9:16:54
|
|
|
|
Katte
|
1.9 Anonimna Pu (4.krog) jagodka80 (2. ICSI) 5.9 SILVA (xx.krog) 6.9 Sa.je (4.krog) 9.9 urssi (4. krog) Mamabear 10.9 crtek - test 15.9. polho3006 Anonimna T (1. krog) *bobika* 11.9 *SONČEK (2.krog) zarja28 (1. krog) 12.9 missmoon (6.krog) klopek 15.9 Anonimna N. (1. krog) Katte (16. krog) 16.9 Anonimna (1. krog) Littlesun (7. krog) Cybelle 18.9 Maat (8. krog) alysa 20.9 *viva* (19. krog) S* (1. krog) 21.9 zebr4 25.9 štručka2503 KajaNagaja 30.9 Anonimna Pu (5. krog) x.9 Mladika heln benji (16. krog) Teya D. (1. krog) Skupaj nas je: 34 Nosečk: rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10, mojamura, romare
< Sporočilo je popravil Katte -- 1.9.2011 9:17:35 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 1.9.2011 10:45:55
|
|
|
|
LittleSun
|
*bobika* me veseli, da te kak moj post spravi v dobro voljo. Jaz se vedmo smejim in tak je tudi naš žabec, samo reži se. Sem imela kar nekaj težkih obdobij v življenju in pozitiva me je vedno spravila na noge. Sedaj se tudi kadar me kaj teži poskušam zvleči ven z smehom in ponavadi pomaga. Je pa tako, da je vse lažje če gledaš s pozitivne strani. Ste pa punce tukaj vse super, res dobro se počutim med vami in tako lepo je imeti nekoga, s katerim lahko deliš svoje misli. Marsikatera niti noče, da bi kdo razen naožjih vedel,da se muči za dojenčka in potem ste ve tukaj pravi balzam. Pri meni malokdo ve, da se trudiva in niti marsikoga ne zanima o testih, spermijih, seksu ipd. tukaj imamo pa skupen interes in je suuuuper. Klopek upam, da se je prijelo in da bo veselo KMALU
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?