|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
1.9.2011 17:51:18   
jaznoseca
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj

1.9.
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image ,02.09.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 03.09., Maribor, user posted image
4.9.

Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , ?, Savinjska, user posted image
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?, Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , , ?, user posted image
ivanjščica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 05.09.., Ljubljana, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 05.09., Ajdovščina, user posted image
flneja, 30,2user posted image ,1user posted image , 02.09, štajerska user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?
, ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
07.09, Kranj
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?,  user posted image
12.9.

Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 06.09.,  Ljubljana, user posted image
Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
14.9
olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 06.09, ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 07.09., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 07.09., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 12.09., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 08.09
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , 05.09, ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 08.09., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 01.09., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 06.09., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
juicy, 35, 1user posted image , 0user posted image ,
?., ?, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 07.09, Ljubljana, user posted image
mama11, ?, 3user posted image , 2user posted image , 07.09., okolica Ljubljane, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 09.09., Dolenja vas, user posted image
tweety83, 28, 2, 1, ?, Poljčane, user posted image
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 30, 2user posted image , 1user posted image , 12.09., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 02.09., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.09., Novo mesto
wifi, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.09., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 105
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

user posted image
datum poroda, nick, spol in ime, teža in dolžina novorojenčka,

03.8. 
ninalarsLars (2900g, 49cm) 29 dni pred pdp
14.8.  barbara85  Zala (2620g, 47cm), 18 dni pred pdp
16.8.  Teni RRLuka (3830g, 49cm), 19 dni pred pdp
19.8.  modrimedo, Lucija (3075g, 50cm), 23 dni pred pdp
21.8.  lily81Žiga (3900g, 54cm), 10 dni pred pdp
26.8.  ANDMIL, Leonida (3690g, 51cm), 1 dan po pdp
26.8.  nepremagljiva, Polona (2900g, 48cm), 9 dni pred pdp
27.8.
  anastaziaMatevž (3700g, 53cm), 5 dni pred pdp
31.8.  klavdija27? (?g, ?cm) in ? (?g, ?cm) ,13 dni pred pdp
01.9.  TDiemat, Zoja (2850g, 48,5cm), 9 dni pred pdp
01.9.  Srečka84, Natalija (3080g, 49cm),  na pdp

user posted image : 6 user posted image

< Sporočilo je popravil jaznoseca -- 1.9.2011 17:56:12 >

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
1.9.2011 17:55:35   
jaznoseca
Hej hej, zdaj se je pa odprla sezona user posted image user posted image user posted image ! Komaj uspem dopolnjevat seznam...

ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN SEVEDA MALIM SONČKOM!!

Od zdaj naprej pa prosim brez prehitevanja in lepo po vrstiuser posted image . A vidite kako se lepo izenačujejo fantki in pupe??

Meni se bo danes odpeljalo, vse me tako tišči in boli. Detece pa mirno, premirno... Pa vroooooče mi je user posted image . Grem malo po stopnicah laufat, da vidim, če ga prebudim user posted image .

Bodite mi lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 1902
1.9.2011 18:09:19   
agha
Ojla!

Par dni me ni pa se novih mamic namnoži. user posted image user posted image
Čestitike vsem mamicam in veliko zdravja otročkom!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni drugače nič ekstra novega. Pač standardne tegobe od ful boleče sramne kosti pa občasnega špikanja... in tako kot vse si tudi jaz želim čim prej rodit. Zaenkrat imam pripravljeno samo stvari za osebno higieno, ostalo pa računam, da mi bo moj dragi prinesel na dan odhoda. Obleke za domov sem v prvo imela iste, kot sem v njih prišla (hlače in majice,...spodnje perilo seveda ne!) tako, da računam, da bo tudi tokrat tako. Če ne jih bo pa moj dragi prinesel. Za user posted image sem pa naredila kupček v omari, kjer je več stvari, ker ne vem kaj bo prišlo prav takrat. Vseeno je, če mi prinese kar vse. Bomo pa odvečne nesli domov, a ne?

Fajn se imejte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1903
1.9.2011 18:20:25   
pomarančika
Evo men je pa pol dons uz nardila in ugotovila da mam bol mal plodovnice tk da mi bojo jutr zjutri k vizita pride dal svecko in pol sprozl porod tk da jutr bom vrjetno mela v narocju ze najnega soncka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
1.9.2011 18:24:41   
san
srečka in klavdija tudi vama iskrene čestitke in veliko lepih trenutkov z vajinima pikicamauser posted image

pomarancika srečno!!!! in blagoruser posted image

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
1.9.2011 18:34:41   
lily81
Bravo srečka 84...malo je takšnih srečnic, da na rok rodijo...ČESTITKEuser posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
1.9.2011 19:02:37   
Dorianna
Jeeeeeeeeeej, tud srecka84 je vendarle dočakala svoje sončece, iskrene čestitke! Zelo lepo ime!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
1.9.2011 19:03:38   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: pomarančika

Evo men je pa pol dons uz nardila in ugotovila da mam bol mal plodovnice tk da mi bojo jutr zjutri k vizita pride dal svecko in pol sprozl porod tk da jutr bom vrjetno mela v narocju ze najnega soncka user posted image user posted image user posted image

Drži se in srečno!!!  Jaz sem ti kr malo fouš. user posted image

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
1.9.2011 19:25:13   
lily81
Pomarančika srečno jutriuser posted image user posted image

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
1.9.2011 20:41:39   
Sunny_Dream
Hojla punce!

Najprej čestitke vsem novim mamicam in topla dobrodošlica na svet vsem novim otročkom!

Jst sm tut danes mela kontrolo pri svojem gineku, ampak mi je naredu samo ctg, brez kakih drugih kontrol... user posted image namreč kljub temu da je jutri moj PDP še vedno na polno brca in razgraja in nič ne kaže da se bo kaj umiril in najavil prihod. Js bi pa tolk že rada zaključla s tem gromozanskim trebuhom. Tolk sem okorna in utrujena... pa nobena pozicija mi več ne paše, skos neki lačna, čim pa kaj pojem pa ne morem dihat, al me pa zgaga matra. Ko vsemu temu dodam še povečan naval hormonov, lahko res iskreno rečem da komaj čakam da bo moje telo spet samo moje user posted image Sicer špika in zvija me občasno, pa trebuh mi itak otrdeva že cca.3-4 mesece, ampak o kakem čepu, al pa vodi al pa pravih popadkih pa še ne duha ne sluha!
Prebrala sem da imate nekatere že na PDP kr kontrolo v porodnišnici, js sm pa še na naslednji pregled, 7.9. naročena k mojmu ginekologu. A to ma pol vsak G. svojo prakso kako postopa al kako?

Pa še to sem hotla vprašat, pa ne vem če ste morda to temo že kaj imele v preteklem mesecu ko nisem bla prisotna, zanima me če se bo katera izmed vas odločla za test na streptokok B. Sicer je samoplačniški (cca.11€) sam glede na komplikacije, ki jih lahko povzroči če ne veš da si pozitiven se mi zdi kr pametna investicija...

Nč, lep večer vsem še naprej, tistim ki bodo šle ponoč al pa zjutri rodit - GOOD LUCK pa hiter in enostaven porod! Jst grem malo gledat košarko in navijat za naše fante! user posted image

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
1.9.2011 20:47:29   
mate0ja
Bravo, sezona septemberčkov uradno odprta. Glede naseznam nosečk se bo še veliko dogajalo.

Čestitke lily81, ANDMIL, nepremagljiva, anastazia, klavdija27, TDiemat, Srečka84. Naj vaši sončki rastejo, se redijo in prodno spijo.

Od mojega zadnjega posta je nekaj več kot teden dni in nikakor se mi ne uspe prebiti skozi deset strani, ki ste jih pridno natipkale od takrat.

Danes sem bila na pregledu in vse tko kot mora bit. Imela CTG, ki pričakovano riše samo nagajivo utropanje malčkovega srčka. Me je sestra ki je s sondo iskala mali srček strašila, da gre pri tej višini lahko za medenično vstavo. Smo šle potem koj na UZ pošpegat pa je baje prav lepo vsidran. Porodna teža naj bi bila okrog 3.400g. Naslednji pregled imam 13.9. Sm mislila, da bo bolj pogosto, pa pravi G da glede na dobro počutje obeh bolj pogosti pregledi niso potrebni.

Počutim se zaenkrat zelo dobro. Energije je dovolj, boli me nič, edino obiski WCja mi gredo mal na jetra. Pripravljeno imam že vse, edino šoping jesenskih stvari za starejšo me še čaka. Je čez poletje popolnoma vse prerasla. Veselica za mojo denarnico.

No je pa ena novost. Začela sem racat, me je včeraj na sprehodu mož na skrivaj snemal. Katastrofa, zibam se ko stara, konkretno pretežka bakica. Me je blo kar mal sram ko sm gledala posnetek.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
1.9.2011 20:53:43   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny_Dream

Hojla punce!

Najprej čestitke vsem novim mamicam in topla dobrodošlica na svet vsem novim otročkom!

Jst sm tut danes mela kontrolo pri svojem gineku, ampak mi je naredu samo ctg, brez kakih drugih kontrol... user posted image namreč kljub temu da je jutri moj PDP še vedno na polno brca in razgraja in nič ne kaže da se bo kaj umiril in najavil prihod. Js bi pa tolk že rada zaključla s tem gromozanskim trebuhom. Tolk sem okorna in utrujena... pa nobena pozicija mi več ne paše, skos neki lačna, čim pa kaj pojem pa ne morem dihat, al me pa zgaga matra. Ko vsemu temu dodam še povečan naval hormonov, lahko res iskreno rečem da komaj čakam da bo moje telo spet samo moje user posted image Sicer špika in zvija me občasno, pa trebuh mi itak otrdeva že cca.3-4 mesece, ampak o kakem čepu, al pa vodi al pa pravih popadkih pa še ne duha ne sluha!
Prebrala sem da imate nekatere že na PDP kr kontrolo v porodnišnici, js sm pa še na naslednji pregled, 7.9. naročena k mojmu ginekologu. A to ma pol vsak G. svojo prakso kako postopa al kako?

Pa še to sem hotla vprašat, pa ne vem če ste morda to temo že kaj imele v preteklem mesecu ko nisem bla prisotna, zanima me če se bo katera izmed vas odločla za test na streptokok B. Sicer je samoplačniški (cca.11€) sam glede na komplikacije, ki jih lahko povzroči če ne veš da si pozitiven se mi zdi kr pametna investicija...

Nč, lep večer vsem še naprej, tistim ki bodo šle ponoč al pa zjutri rodit - GOOD LUCK pa hiter in enostaven porod! Jst grem malo gledat košarko in navijat za naše fante! user posted image

Streptokok B - sm spraševala danes in dobila odgovor, da naj ne norim. Da je to samo dodatno polnjenje žepov zdravstva. Naj bi bilo okužb tako zelo malo, da niti omembe ni vredno, da je pa res, da v dobi interneta vsaka okužba hitro zaokroži in ustvari panično stanje.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Sunny_Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
1.9.2011 21:34:24   
olana
Streptokok B - sm spraševala danes in dobila odgovor, da naj ne norim. Da je to samo dodatno polnjenje žepov zdravstva. Naj bi bilo okužb tako zelo malo, da niti omembe ni vredno, da je pa res, da v dobi interneta vsaka okužba hitro zaokroži in ustvari panično stanje.

[/quote]

Jaz sem se testirala, zihr je zihr. 30% nosečnic je pozitivnih, tak da ne mislim reskirat, ker posledice so pa hude. Jaz nisem nič plačala, so mi nardil zastonj, pa sestra mi je še rekla, kdo me je nahecal, da se plača. Vsaj nekaj dobrega.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
1.9.2011 22:30:06   
ivanjščica
čestitke vsem mamicam!!Spet je neodločeno! 6user posted image :6user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

streptokok b- jaz sem se testirala ker tudi nise hotla razkirat in ga imam. Sem pa plačala ampak mi ni žal, zdaj vsaj vem da dobim takoj terapijo z Ab pred porodom, da se slučajno otroček ne okuži, ker posledice so lahko hude. Je pa res da statistično okužb naj ne bi bilo veliko, ampak ko so so lahko usodne. Upam da bo vse v redu.

Strije. A jih je katera dobila??meni so se zadnji teden naredile pod popkom.sem ful žalostna.čeprav sem se mazala...zdaj ko se mi je trebuh spustil pa tole. sicer so še majhne, upam da pri tem ostane, res si ne želim več...user posted image

A katero boli trebuh, meni kot da deluje nanj gravitacija, če se obrnem na bok, me zaboli, ko hodim je čuden občutek velike teže. Najboljše je ko ležim na hrbtu in ga ne zateguje.???user posted image

Drugače pa komaj čakam štručko, še 4 dni do pdp!!

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
1.9.2011 22:34:41   
moniketna
evo da se še jaz javim.  danes sem uradno na porodniškemuser posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke vsem novopečenim mamicam.......

včeraj sem imela pregled in Ctg, vse je super, popadkov ni bilo, zaprta sem še čisto, tak da ni kaj za bat. naslednji pregled čez en teden torej; 7.9.

kar se tiče stvari za v porodnišnico bo on prinesel, sem mu vse spakirala lepoo, tak da nima kakega izgovora user posted image

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
2.9.2011 6:03:41   
jaznoseca
Dobro jutro! Evo moje redne jutranje ure - že nekaj tednov se redno prebujam nekje od 4 naprej in adijo spanje user posted image .

boleč trebuh o, ja! Katastrofa. Ne morem sedet, ne morem ležat, da o stanju ne govorim. Racanje: itak in nič ne morem za to user posted image . Vse me boli! Mali pa še pridno uživa - edino gibi me skrbijo - jih skoraj niuser posted image . Bom videla danes - če bo spet tako, začnem delat paniko.

streptpkok B je plčaljiv! Dela se od 37 tedna naprej. Zdravstvo ga ne krije, ker je samo 4% smrtnosti zaradi njega!! Zdaj, lahko kdo reče, da sem panična, ampak če si pa v tistih 4%, pa verjetno malo drugače gledaš. Delata se 2 testa: urinski in krvni - urinski je manj zanesljiv in stane okol 10 eur, drugi pa okol 20 oziroma če si pozitivna 30 eur. Če ga ugotovijo, dobiš ob porodu AB in otrok tud, pa je vse ok. Če pa ne vejo, da si pozitivna in ne prepoznajo znakov na otroku, je pa lahko katastrofa.

pomarančika držim pesti, da danes uštimašuser posted image ! Jaz bi tud.

sunny dream glede pregledov je bilo pri meni vedno tako, da je bil zadnji pri mojem g en dva dni pred pdp, potem te vodijo v porodnišnici - vsakih nekaj dni ctg.

strije hvala bogu, tega še ni - če bom pa še dolgo čakala, pa kdo ve....

< Sporočilo je popravil jaznoseca -- 2.9.2011 6:10:32 >

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
2.9.2011 6:08:21   
jaznoseca

user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj

1.9.
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image ,02.09.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.09., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 03.09., Maribor, user posted image
4.9.

Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , ?, Savinjska, user posted image
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?, Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , , ?, user posted image
ivanjščica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 05.09.., Ljubljana, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 05.09., Ajdovščina, user posted image
flneja, 30,2user posted image ,1user posted image , 02.09, štajerska user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?
, ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
07.09, Kranj
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?,  user posted image
12.9.

Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 06.09.,  Ljubljana, user posted image
Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
14.9
olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 06.09, ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 07.09., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 07.09., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 12.09., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 08.09
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , 05.09, ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 08.09., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image ,
?., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 06.09., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
13.09.,
Ljubljana, user posted image
juicy, 35, 1user posted image , 0user posted image ,
?., ?, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 07.09, Ljubljana, user posted image
mama11, ?, 3user posted image , 2user posted image , 07.09., okolica Ljubljane, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 09.09., Dolenja vas, user posted image
tweety83, 28, 2, 1, ?, Poljčane, user posted image
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 30, 2user posted image , 1user posted image , 12.09., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 07.09., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 02.09., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.09., Novo mesto
wifi, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.09., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 105
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

user posted image
datum poroda, nick, spol in ime, teža in dolžina novorojenčka,

03.8. 
ninalarsLars (2900g, 49cm) 29 dni pred pdp
14.8.  barbara85  Zala (2620g, 47cm), 18 dni pred pdp
16.8.  Teni RRLuka (3830g, 49cm), 19 dni pred pdp
19.8.  modrimedo, Lucija (3075g, 50cm), 23 dni pred pdp
21.8.  lily81Žiga (3900g, 54cm), 10 dni pred pdp
26.8.  ANDMIL, Leonida (3690g, 51cm), 1 dan po pdp
26.8.  nepremagljiva, Polona (2900g, 48cm), 9 dni pred pdp
27.8.
  anastaziaMatevž (3700g, 53cm), 5 dni pred pdp
31.8.  klavdija27? (?g, ?cm) in ? (?g, ?cm) ,13 dni pred pdp
01.9.  TDiemat, Zoja (2850g, 48,5cm), 9 dni pred pdp
01.9.  Srečka84, Natalija (3080g, 49cm),  na pdp

user posted image : 6 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1917
2.9.2011 6:50:08   
san
jaznoseča, sva že dve. jaz se tudi zbujam še sredi noči, ampak na srečo potem zaspim nazaj po kakšne pol ure. Danes pa nisem mogla in od 5-tih po kuhinji strašim.

mene pa trebuh zaradi brcik ne boli, je sicer zelo zanimiv občutek, sploh kadar me brcne po rebra ali pa vščipne spodaj, ampak ne bi to opisala kot boleče. boli ma pa že 2 meseca zgoraj na vrhu trebuha, baje je to neko raztezanje mišic - taka pekoča bolečina. ampak bojda je to čisto običajno.
je pa naša včeraj tudi manj oz. slabše gibala, no zdele pa že pridno telovadi

streptokok B - nič kaj preveč ne vem o tem. ponavadi potem preveliko paniko delam, če berem take zadeve in zato se jim med nosečnostjo še posebej izogibam. še nisem nikoli do sedaj delala testa. kako se pa okužiš?

s strijami tudi še nimam težav, no vsaj temi na trebuhu ne. do sedaj sem imela vedno srečo glede tega. jih imam pa zato na notr. strani stegen, pa par na bokih zadaj, ampaž že kar vrsto let in jih niti ne opazim. se mi pa recimo vsako nosečnost pojavi celulit na nogah, bljak. no, potem na srečo tudi skopni, no malo mi ga pa vedno ostane, kaj čmouser posted image

prgled, jaz jih imam do pdp vedno pri G, šele 2 dni po ali pa tudi kakšen teden po pdp-ju grem prvič v P.

aja, postiljanje posteljice, jaz imam pri dojenčkih tudi vedno brez polivinila. imam pa neko tako debelejšo zaščito za jogi, ki ne premoči in je iz bombaža. za tavečje imam pa iz ikee neko zadevo, ki se z elastikami čez jogi napne in je tudi veliko boljše kot podloge, ki imajo spodaj plastificirano oz. polivinil. vsaj pri naših, ker so se pri teh zadevah vedno zelo potili, zdej se pa ne več.

tako ura je cajt. grem budit otroke
lep dan vsem skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 1918
2.9.2011 7:25:30   
Dorianna
Dobro jutro!

Me prav zanima, kdaj bo spet prišla kakšna lepa novička za novim septembrčkom. user posted image

ivanjščica, ja, tud mene zeeelooo boli trebuh, ko se obračam. Točno tako, kot si zapisala, kot bi delovala gravitacija user posted image ; strije: ponovile so se mi tiste iz prve user posted image , upam, da ne dobijo preveč mladičkov. Vsekakor pa vem, da se moram še nekaj časa po porodu mazat z oljčkom.

streptokok: v prvo sem ga šla delat, sedaj ne grem. Res se mi zdi bolj odiranje zdravstva. Statistika možnih zapletov okol tega - saj vemo, da je statistika največja laž.

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja
No je pa ena novost. Začela sem racat, me je včeraj na sprehodu mož na skrivaj snemal. Katastrofa, zibam se ko stara, konkretno pretežka bakica. Me je blo kar mal sram ko sm gledala posnetek.

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bi verjetno umrla od smeha, da mene nekdo posname, ker verjetno zgledam kot velika barka na zelo razburkanem morju in če bi me nekdo dlje gledal bi sigurno dobil morsko bolezen. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
2.9.2011 8:05:37   
2.2.
dobro jutro!

katera je danes na planu za rodit?
mi smo danes dobro spali edino komarov je bilo polna soba, pa sem jih pospravila zvečer preden smo šli spat, tako da nevem od kje so se vzeli.
včeraj sem bila cel dan aktivna tako da sem zvečer mrknila kot za šalo. danes moram pa zlikat, da se ne preveč nakopiči.

za streptokok pa tudi nebom delala, nisem niti prvič.....

edino letos nisem hodila v šolo za starše in mi je sestra rekla da naj ji drugič takoj rečem da mi napiše potrdilo za partnerja, ker je že minilo 5let od prvega obiska.- mi ni nič komplicirala....saj itak pri nas morajo partnwerji v vsakem primeru doplačat.

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
2.9.2011 8:28:07   
Krysia
Dobro jutro.

Najprej čestitke vsem mamicam: klavdija, TDiemat in srečka84, veliko lepih trenutkov z vašimi sončki in čim manj utrujenosti!

pomarančika, tebi pa srečno danes!

Mate0ja, tudi mene še čaka nakup jesenskih oblačil za našega 3-letnika. Itak je vse prerasel ... samo ne vem, kdaj bom uspela skočit do Rudnika, pa čeprav je samo par minut do tja ...

ivanjščica, ja mene tud boli trebuh in verjetno je to dejansko zarad gravitacije ... eh, še malo bomo zdržale, a ne? POleg tega poznam tudi pekočo bolečino na vrhu trebuha, ki jo je opisala san. Ampak to pač paše zraven ... Sem pa danes zjutraj (ob 4h) že mislila, da bomo šli via porodnišnica ... me je začel trebuh bolet (tko kot pri menstruaciji), pa v križu me je špikal, še mal mi je blo slabo poleg vsega, user posted image pa ni hotla nič migat ... in sem potem zbudila moža, pol sva pa eno uro klepetala, pol je blo pa boljš ... bogi revež, zdej je moral pa otroka v vrtec peljat pa po nekih opravkih ... jaz pa lahko počivam ...

glede streptokoka - jaz se nisem šla testirat .... vsaka pač naredi po svoje - enako kot potem pri cepljenjih za npr. rotavirus al pa klopni meningitis ... ne obsojam nobene, ki tega ne gre delat, in ne trdim, da tiste, ki to naredijo, zganjajo paniko ... vsaka zase se pač mora odločit in to je to ...

strije ... na trebuhu niti ne, jih imam pa lepo zalogo po nogah, ko sem se v najstniških letih zredila, potem pa čez poletje shujšala ... pač, če pa pride še kakšna na trebuhu zraven, pa ... kaj naj? In vse noro drage kreme nimajo glih ne vem kakšnega učinka .... odvisno od tega, kakšno kožo imaš ...

Nič, gremo počivat ... če se kakšen septemberček odloči pokukati na svet, pa srečno!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
2.9.2011 8:39:48   
josephine27
streptokok- sem šla delat test in je nasrečo negativen. mi pa ni škoda denarja za take stvari

strije- moram potrkat da to nosečnost nisem še nobene pridelala. ampak moram bit tiho ker sem jih v prvi fasala 2 dni pred porodom in to kar množično

sicer pa me danes že od kar sem ustala boli glava. pozna kakšna kakšen učinkovit način odpravljanja glavobola, ker tablete ne bi rada jemala če ne bo res nujno. sicer sem ena tistih srečnic k ponavadi nima težav z glavoboli pa se na to ne spoznam kaj dosti.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
2.9.2011 8:40:58   
krissttina
ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM  IN NJIHOVIM SONČKOM. VELIKO TOPLIH OBJEMOV IN SREČNIH TRENUTKOV!!!!

Sunny_dream
jaz sem imela včeraj PDP pa me je tud še naslednji teden moj G naročil na pregled 5.9- v ponedeljek. Potem pa mislim, da se bo treba kaj v LJ javit. Mi je že sedaj strogo zabičal,če se kar koli začne dogajat takoj v porodnišnico. Ampak mi še veselo skačemo, brcamo. No....edino danes se je nekaj umirila. Samo zjutraj je bilo nekaj udarcev potem pa mir. Bomo videli. Morda je le prišel njen dan. Pa moj tudi.
Počutim se kot nasedel kit. Da se v postelji obrnem je cel projekt. Na WC itak 4-5 na noč. Nič več ne paše, ne sedet ne ležet, ne stat. Če grem pa hodit me začne pa ful špikat v dimljah, tako da tud za to nisem več.
Ja mislim, da je skrajni čas da se nam princeska pridruži.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
2.9.2011 10:29:34   
jaznoseca
Hej! Krisstina točno tako kot si se opisala, se počutim tudi jazuser posted image . Meni se moj samo smeji in pravi - le poglej si radosti debelih ljudiuser posted image .

Tako, zdaj pa vprašanje - že včeraj sem pisala, da imam ful mirno detece in sicer že okoli 10-14 dni nekje so gibi ful redki. Je tudi moj g rekel, da je izrazito miren..... Zdaj sem ravnokar izvedla projekt tekanja po stopnicah - ne sicer pretirano, ker ne morem user posted image . Ampak vseeno kolikor je šlo. Rezultat - nič, malce mi je otrdel trebuh in drugače nič. Štejem pa gibe od 5 zjutraj in sem jih do sedaj naštela 4. Meni se to zdi - predvsem na prvo nosečnost noro malo. Kaj pa vam?

(odgovor članu krissttina)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
2.9.2011 10:44:21   
Kristi_30
Pozdrav,

sem nova registrirana ... sicer rok 11. september, prvi otrok user posted image

O gibih: tudi jaz (9 dni pred rokom) vsaj dva dni ne čutim več toliko gibov kot prej. Včeraj na pregledu sem tudi to povedala, pa pravi g, da se pač otrok pripravlja in se je umiril.
Pri gibih moram bit res pozorna, da jih začutim - redki so takšni, kot so bli. Danes jih je bilo nekaj ... mislim, da je ok, samo da so. Če res ves dan ne bi bilo nič, pa bi šla se pokazat.

LP vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?