|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
1.9.2011 7:56:30   
modrimedo
nepremagljiva user posted image user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
1.9.2011 7:59:40   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: Princess1

Jutri imam ctg. Sicer sem pa včeraj finiširala s pakiranjem moje torbe za v porodnišnico. Nič ne obujem razec original croks in sem učeri vsa jezna dala za njih 30eur. Ampak čisto nič drugega ne spravim na te moje buhtelčke.

Pri meni je podobna situacija, s to razliko, da obujem še ene natikačke, glih tolk, da ne grem povsod s crocsi. Definitivno pa jih bom vzela s sabo v P, ker če bi prvič imela kakšne druge copate bi jih morala vrečt v koš. Čišča je bila premočna. Tako pa sem crocsice samo skrtačila. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Princess1
Zanima me ali boste ve poleg dude in jaz flaške še kej vzele v porodnišnico za user posted image ?

Definitivno vzamem modrček za dojenje, Lanolin kremo oz blazinice, mrežaste hlačke in vatirance. Aja, pa nastavke za dojenje.

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
1.9.2011 7:59:56   
Pelija
Jaz sem imela včeraj zadnji pregled pri moji G, sedaj imam jutri prvič amnioskopijo v BGP Kr. Bomo videli, kaj bodo pogruntali, pomoje nič bom lepo priracala nazaj domov....user posted image

Drugače pa ja.............res je sedaj naš mesec končno tu in vsaj vse tiste, ki imamo PDP v prvi polovici meseca, bomo morale v tem mesecu rodit in pika. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem eno lepo porodno izkušnjo in zdravega otročka!!!

(odgovor članu Pelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
1.9.2011 8:06:05   
lunax
Pozdravljene...nekatere se me spomninjate...na začetku par tednov sem bila z vami, pol se je nesrečnp končalo....
Prišel je vaš mesec in vsem želim čim lepši porod in crkljanje malčkov.
Srečnouser posted image

(odgovor članu Pelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
1.9.2011 8:23:10   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: lunax

Pozdravljene...nekatere se me spomninjate...na začetku par tednov sem bila z vami, pol se je nesrečnp končalo....
Prišel je vaš mesec in vsem želim čim lepši porod in crkljanje malčkov.
Srečnouser posted image

tebe se pa spominjam. Kako kaj kaže pri tebi?

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu lunax)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
1.9.2011 8:44:36   
anschk
Jutro!
Nepremagljiva čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image  
Mene vse neki špika pa šraufa spodej. Prov v nožnici. Očitno se je telo počasi začelo zares pripravljat...Naj se čim prej in čim bolje pripravi. user posted image
Čudovit dan, naj vam ne bo prevroče!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
1.9.2011 9:22:43   
carly
Dobro jutro, srečo danes vsem na pregledih.
Jaz sem že oddala maol v vrtec, danes je šla prvič, ni čist nič jokcala in komplicirala sem prov ponosna. Zdej grem pa mal delat poj pa počivat poj jo bo pa treba že počasi iskat.

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
1.9.2011 9:32:33   
Spellybelly
Dobro jutro oz. za nekatere že najbrž tudi dober dan, drage souser posted imageuser posted image

Pa je SEPTEMBEEER! user posted image Mam občutek, da bo tako hitr vse minil...123, pa bomo pestvale svoje zakladke! user posted image

Srecka84 - veeeliko sreče danes!!!

Katere nastavke za dojenje ste kaj kupile? Jaz tega še ne poznam, pa sploh ne vem kakšni morajo bit, da so dokaj fajn?
Ali boste cunjice za user posted image vzele že same s seboj, ali jih bo prinesel oči? user posted image

Jaz imam še kar nekaj časa do PDP, pa me že zdej kakšen dan kr mal šraufka. user posted image Zame bo to prvič in me je kr malce "strah"...oz. tako zeeelo si želiva spoznati najino živahno detece, da že komaj čakam! user posted image

Upam, da sem pripravila vse, mam občutek, da bo nekaj manjkalo...ampak to je pri meni itak vedno tko...al grem na dopust, al mamo doma kaj,...na koncu je pa konec dober, vse dobro! user posted image

Drage mamice, lep sončen dan vam želim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
1.9.2011 9:37:29   
jaznoseca
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj

1.9.
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 01.09.,  Obala, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image ,02.09.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 03.09., Maribor, user posted image
4.9.

Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , ?, Savinjska, user posted image
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?, Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , , ?, user posted image
ivanjščica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 05.09.., Ljubljana, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 05.09., Ajdovščina, user posted image
flneja, 30,2user posted image ,1user posted image , 02.09, štajerska user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?
, ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
07.09, Kranj
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.09.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 06.09.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 06.09, ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 07.09., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 07.09., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 12.09., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 01.09
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , 05.09, ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 08.09., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 01.09., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 06.09., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
juicy, 35, 1user posted image , 0user posted image ,
?., ?, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 07.09, Ljubljana, user posted image
mama11, ?, 3user posted image , 2user posted image , 07.09., okolica Ljubljane, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 09.09., Dolenja vas, user posted image
tweety83, 28, 2, 1, ?, Poljčane, user posted image
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 30, 2user posted image , 1user posted image , 12.09., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 02.09., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.09., Novo mesto
wifi, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.09., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 105
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

user posted image
datum poroda, nick, spol in ime, teža in dolžina novorojenčka,

03.8. 
ninalarsLars (2900g, 49cm) 29 dni pred pdp
14.8.  barbara85  Zala (2620g, 47cm), 18 dni pred pdp
16.8.  Teni RRLuka (3830g, 49cm), 19 dni pred pdp
19.8.  modrimedo, Lucija (3075g, 50cm), 23 dni pred pdp
21.8.  lily81Žiga (3900g, 54cm), 10 dni pred pdp
26.8.  ANDMIL, Leonida (3690g, 51cm), 1 dan po pdp
26.8.  nepremagljiva, Polona (2900g, 48cm), 9 dni pred pdp
27.8.
  anastaziaMatevž (3700g, 53cm), 5 dni pred pdp

user posted image : 4 user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
1.9.2011 10:20:54   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Spellybelly

Katere nastavke za dojenje ste kaj kupile? Jaz tega še ne poznam, pa sploh ne vem kakšni morajo bit, da so dokaj fajn?
Ali boste cunjice za user posted image vzele že same s seboj, ali jih bo prinesel oči? user posted image

Jaz imam še kar nekaj časa do PDP, pa me že zdej kakšen dan kr mal šraufka. user posted image Zame bo to prvič in me je kr malce "strah"...oz. tako zeeelo si želiva spoznati najino živahno detece, da že komaj čakam! user posted image

Upam, da sem pripravila vse, mam občutek, da bo nekaj manjkalo...ampak to je pri meni itak vedno tko...al grem na dopust, al mamo doma kaj,...na koncu je pa konec dober, vse dobro! user posted image

Drage mamice, lep sončen dan vam želim! user posted image user posted image user posted image

Nastavkov za dojenje nimam in upam, da jih ne bom potrebovala, tako da ti pri tem ne morem pomagat.

Cunjice za user posted image bo prinesel oči (ampak mu jih moraš pripravit - jaz sem jih že dala v eno vrečko pa 5x sem mu povedala, kaj je to user posted image )

Ej, mal "strah" nas je vse - jaz po eni strani že komaj čakam, po drugi me je pa strah .. pa skrbi me, kako bo naš 3-letnik zdržal 3 dni brez mammice, pa ... ampak na koncu bo vse OK, nič bat ... se mi zdi, da me je bilo pri prvem manj strah ... al sem pa že pozabila - tudi to je možno ...

Če nisi pripravila vsega, boš pač očija pošiljala po trgovinah ... Naju je prvi malo prehitel, tako da je moral očka kupovati modrce za dojenje, pa je tud preživel user posted image Sem ga vprašala, če mu je blo fejst nerodno in je rekel, da ni blo prehudo ...

jaznoseča, ena spremembica za seznam ... pa tud če ne boš naredila, nič hudega ... sem šele zdaj opazila, da sem pod 11.9. uradno imam pa PDP 12.9. Pa ni treba samo zarad tega zdej novega seznama pripenjat ...

Tako, grem naprej zlagat cotike ... Zdej se že boljše počutim, ker imam št 50 - 62 vse pripravljeno, ostalo pa čaka v škatlah - edino eno rundo sposojenih (večinoma 68) moram še poslikat pa dat v škatle ... (jaz jih kar poslikam, da pol točno vem, kaj moram komu vrnit ...).

Lepo se imejte, vso srečo na pregledih in v porodnišnicah pa se tipkamo ...

(odgovor članu Spellybelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
1.9.2011 10:29:06   
lunax
Jst pa zopet sem med nosečkami...februar 2012, zaenkrat je vse kot mora bit, čeprav kaže da bo januarja...hehe

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
1.9.2011 10:39:18   
mala mala
pozdravljene..

joooj kakko lepo za videt, da je september tukaj.. naš mesec, mesec naše sreče.. ko bomo cartale naša zakladeke..
nepremagljiva: čestitke.. user posted image user posted image lepo cartanje..

srečka84:  mislimo nate.. sedaj verjetno že cartaš.. upam no..user posted image user posted image

lunax: čeprav te ne poznam, sem se pozneje pridružila rr, čestitke za ponovni ugled + user posted image user posted image

grem nekaj kuhat, drugače bom prepozna :) lep dan vsem user posted image

(odgovor članu lunax)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
1.9.2011 10:50:01   
pumpkin23
Nevem kera je že spraševala za lepe nosečniške obleke. Jaz sem jo kupila v popku in majo kar izbiro. Nas čaka poroka to soboto in jaz sem pričauser posted image . Lihk danes šibam tja jo iskat k so mi jo šivilje tam malo popravile da mi je res ulita.

Pri nas nič novega s trebuščkom, sam to da mam tak muskrfiber ker sm mela en dan obute petke da komaj živim in ne vem kako bom zdržala na porokiuser posted image . Otroček je bil prej čisto umirjen sedaj pa 2 dni spet veselo brca oz. se premika in mi komolec vn tiščiuser posted image .

In seveda je danes nov šolski dan in naš mali je zamenjal skupino v vrtcu in je blo zjutraj kr malo pestro, tako da morm malo poklicat kako so in če je kakšna panika.

lep dan še naprej

(odgovor članu mala mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
1.9.2011 10:59:34   
Teya D.
Pozdravljene vse bodoče mamice in tiste, ki boste to vnovič postale! user posted image

Prišel je vaš mesec, držim pesti, da se vse čim hitreje reši, hkrati pa vam zavidam, saj si tudi sama želim imeti še enega otročka user posted image . user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
1.9.2011 11:11:49   
wifi

Pozdravljene user posted image pa smo dočakale naš mesec SEPTEMERuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pincess1 hvala za voščilo.

No danes je bila za mene kar slaba noč user posted image , tako me je peklo v žlički "zgaga", da sem kar naprej pila mleko ponoči in obiskovala wc. No zjutraj sem spravla našega v šolo, še malo pa bom že morala it po njega.

srečka84 vso srečo danes, mislimo nateuser posted image user posted image user posted image .

Naj bodo ob tebi vedno prijatelji, ki bodo s teboj delili smeh, tvoje težave in tvoje zmage.

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
1.9.2011 11:17:39   
mama11
No, pa smo tudi me dočakale svoj mesec, punce, zdaj pa kar v vrsto za v porodnišnice!

Mene še naprej vse špika in dol tišči, ampak glede na to, da to traja že 2 meseca, se ne pustim znervirat. Bom pa neprijetno presenečena, če bom tudi tokrat šla čez rok.

Nepremagljiva čestitke za Polonco user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Spellybelly

Nikar ne kupuj nastavkov vnaprej, ker lahko, da jih sploh ne boš potrebovala (razen, če imaš vdrte bradavice). Če pa jih boš, ti bodo glede velikosti verjetno lažje svetovale sestre na oddelku.

Cunjic za user posted image  ne bom jemala s seboj, bodo pa doma pripravljene, tako kot tudi moje za domov. Tokrat bodo v skupni vrečki. Pri prvi user posted image  je moj na dan odhoda prinesel oblaćila zame, za user posted image  pa je nanje pozabil, da jih je potem moral dostaviti svak. Ne vem, kaj je mislil, da jo bomo domov pripeljali v porodnih oblačilih (nago) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1866
1.9.2011 11:40:12   
carly
Jest imam pa zaenkrat kar v torbi za v porodnišnico še cunje za user posted image , ampak nimam za sebe za preoblečt ker računam da bom šla kar v istih kot not samo spodnje perilo imam pripravljeno, pa vložkov nimam notri ker jih je bilo do sedaj v por. vedno dovolj, tako da če dam vložke notri bo že preveč nabasano, se bom verjetno odločila dan preden grem, sej itak bom imela datum razen če me kej prehiti.

Nastavke za dojit imam jaz od aventa, ta večje, prvič sem imela ta manjše pa so mi po parh mesecih ratali premajhni, tamala pa kolikor se je dojila brez ni hotla vlečt, so mi jih pa že v porodnišnici posodili da je lažje zagrabila in se jih je že od začetka navadla.Pa malo manj boleče je bilo za mene.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
1.9.2011 11:42:52   
Spellybelly
Pri prvi  je moj na dan odhoda prinesel oblaćila zame, za  pa je nanje pozabil, da jih je potem moral dostaviti svak. Ne vem, kaj je mislil, da jo bomo domov pripeljali v porodnih oblačilih (nago) 

user posted image user posted image user posted image Včasih tile naši pobje znajo kakšno takole zagodt ja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
1.9.2011 12:02:30   
josephine27
cunjice za dojenčka bo naknadno prinesel očka. so sicer že pripravljene v vrečki. zase pa računam da bom šla v istem noter kot nazaj.

nastavki za dojenje - prvič sem imela aventove ta velike. kupili smo jih naknadno, ker mi je tako svetovala ena sestra v porodnišnici. tudi tokrat jih nimam namena kupovati vnaprej. sicer pa se po pravici povedano niti kaj preveč ne spoznam. sama se zihr ne bi znala odločit kakšno velikost potrebujem.

Neposredna povezava do sporočila: 1869
1.9.2011 12:03:00   
2.2.
ojla!
oblačila bo že mož prinesel tisti dan ko gremo domov, tako bo tudi najbolj vedel kaj vzet ali iz pliša ali bombaža ......

nastavke in razne takšne dodatke si tudi nebom vzela v P ker za prvo silo vse tam dobiš-vsaj 1 sem. sicer imam še od 1 nastavke ampak so pripravljeni doma in bo že možek prines če kaj potrebujem. moj že zdaj planira kdaj, kako, koga bo povabil da zapijejo user posted image . 1. sem bila 9 dni v P in vseh 9 dni je prefeštal-so jo fajn zapili. zdaj pa tudi nekaj razmišlja v tej smeri samo jaz pravim da ni sam ima še enega otroka doma....-sicer pa vem da komaj čaka na ta dogodek in naj si privošči.

ponoči sem spala kot medo sem šla samo zjutraj na wc in potegnila do pol devetih...je tamala prespala pri mojemu bratu (si je zaželela še malo na počitnice-no potem so jo oni zjutraj odpeljali v vrtec-ona pa vsa blažena) tako da sem si privoščila.

zdaj se spravljam nekaj kuhat-še nevem kaj verjetno bo kakšna pica.

ja pa danes imam prni dan porodniške, kar polno elana imam samo premaknit se ne morem. iz sobe v pisano in kontra-sem se tako vlenila....

Neposredna povezava do sporočila: 1870
1.9.2011 12:12:18   
jaznoseca
Najprej nepremagljiva ČESTITKE ZA PUPIKO POLONCO user posted image user posted image user posted image !!

lunax vesela sem zate, ker vem kako veliko pomeni, ko spet zagledaš plusekuser posted image . Držim pesti, da ti nosečnost lepo in zdravo mineva.

oblačilca za dojenčka so pripravljena doma in jih bo očka prinesel. Tako kot je že ena napisala - večkrat ga spomni in še ko ga boš poklicala iz P, omeni še 1xuser posted image . Jaz se vrnem v istih oblačilih, kot grem noter - pozabite, da boste kmalu lahko oblekle kaj izpred nosečnosti user posted image user posted image user posted image .

wifi mene vsak dan tako peče zgaga, da sem kar na rupurutuuser posted image . Trebuh se mi nič ne spušča, ampak je ful visoko - verjetno je tud še od tega...

issa ti pa me res vedno spraviš v smeh z zgodbicamiuser posted image . Fino. Upam, da je s fantičem vse ok - hlače so pa itak potrošni materialuser posted image .

Tudi mi smo danes v vrtcu zamenjali skupino. Sva ga spremljala kar oba in je na začetku malo trokiral - nova tršica, nova igralnica, več kot polovica novih otrok.... Ampak je priden in pogumen fantek - je veselo pomahal in smo šli. Upam, da bo tudi nazaj prišel dobre volje.

Neposredna povezava do sporočila: 1871
1.9.2011 12:28:49   
daka
Prišla s pregleda.Vse kaže Ok.Danes delali samo CTG,ki pa nič ne kaže.Saj ne sme ,ker moreva  počakati na 12.9.ko imam planiran CR.Do tkrat pa user posted image bodi pridna tako kot dosedaj.Naslednji CTG imam v 8.9.zadnji, v nedeljo pa sem že sprejeta v  P.

Vsem srečno na pregledih!

Res se je začel naš mesec, me prav zanima katera bo prva povila štručko.

Nepremagljiva čestitke user posted image user posted image user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 1872
1.9.2011 12:29:29   
jejhata
Ojla,
da se še jaz javim po dolgem času. Prejšnji teden sem bila že v P, ker sem imela že popadke, ki pa so se čez noč umirili. V sobi pa sem bila za našo sonosečko Klavdijo, ki je nosila dvojčka. Včeraj je imela CR. Vse lepo pozdravlja in pravi, da se bo javila, ko se ustalijo doma.
Pri nas je že tudi vse pripravljeno za četrtega člana, ki ga vsi nestrpno čakamo. Tudi mene je strah prve porodne izkušnje, ko sem rodila 12 dni po roku, saj je že zdaj težek cca 4 kg. G mi je svetovala: spolne odnose, malinin čaj, dolge sprehode, glasno glasbo, masažo presredka z oljem za mehčanje. Vse to pridno počnem, pa nič konkretnega. Popadki so v obliki otrdevanja trbuha, ki se je že fajn spustil, tudi izcedek je, križ boli, a pri pregledu včeraj je bil mali še kar zaplombiran. Odprta pa 4 cm. Upam, da bo kmalu in hitro mimo!
ISKRENE ČESTITKE VSEM MAMICAM!!! 

Neposredna povezava do sporočila: 1873
1.9.2011 12:34:00   
Pigy
Pa imamo končno prvo pravo septembrko, upam, da ste na fb videle objavo:

TDiemat:
Ker v šolo rada bom hodila, sem se danes ob 10.13 rodila, ime mi je Zoja, težka 2850 g, 48,5 velika in sem velika atijova in mamina carta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   iskrene čestitke

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
1.9.2011 12:46:42   
wifi
TDiemat iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice Zojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
veliko srečnih trenutkov inprespanih noči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naj bodo ob tebi vedno prijatelji, ki bodo s teboj delili smeh, tvoje težave in tvoje zmage.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?