|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
1.9.2011 12:51:47   
*žurerka*
Evo punce naš mesec je tu user posted image user posted image user posted image  ... zdaj pa veselo na mize user posted image
TDiemat user posted image čestitkeuser posted image  prva septemberka je tukaj ....

no mi smo pa danes sineka prvič v vrtec peljali in ga pustila tam 2h in bilo je brez problema .. bravo sine user posted image ....

drugač pa mene nič ne daje user posted image  ... kar je je to da ga ful malo čutim in to je to .... upam da kmalu odjadramo v rim....

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
1.9.2011 12:57:23   
*AnaL*
Pozdravljene  user posted image
No, pa smo dočakale naš mesec... user posted image
Čestitke vsem septembrskim mamicam, ki so nam "ušle" med avgustovke in seveda tebi TDiemat, ki si otvorila naval septembrskih mamic...
Vsem skupaj želim veliko zdravja, prijetnih trenutko in prespanih noči...
Pri nas je vse mirno... Glede na to, da mi je trebuh otrdeval že od 15 tedna dalje in sem se skoz mal bala, da se bo naše dete rodilo prezgodaj, se zdaj počutim fenomenalno, še celo otrdevanje trebuha se mi je skoraj čisto umirilo predvsem v zadnjem mesecu... Očitno je našemu user posted image  vedno lepše v mojem trebuhu...
Lep dan vsem... !

(odgovor članu wifi)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
1.9.2011 13:01:02   
Spellybelly
TDiemat user posted image user posted image user posted image Čestitke ob rojstvu male princeske Zoje! Veliko zdravja, počitka in crkljanja vam želim!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *AnaL*)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
1.9.2011 13:03:04   
carly
Evo me je pigy prehitela z novicouser posted image , Tdeimat čestitke še tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Spellybelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
1.9.2011 13:12:44   
mala mala
TDiemat : čestitke... res prva septemberka 2011user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
1.9.2011 13:20:54   
Natz
Živjo punce! Tudi jaz čestitam prvi septemberki! Sama sem avgustovka in svojo štručko že imam, na vaš forum pa sem zato prišla, da vprašam, če ima katera namen kupit Dianatal gel. Meni je namreč ostal zapakiran in cel, tako da ga dam za polovično ceno. Če katero zanima, naj mi piše na zasebni. Srečno vsem & lep pozdrav!

(odgovor članu mala mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
1.9.2011 13:30:29   
lily81
TDiemat bravooo-čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Natz)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
1.9.2011 13:31:27   
Shamsia
user posted image čestitke vsem novim malčkom in mamicam! user posted image Kar ne morem verjet, da je že september.

Hvala vsem za odgovore o trgovinah, bom šla res do C&A in Popka pogledat, za tega se spomnim že s prejšnje nosečnosti, da sm kupla eno lepo srajčko lih tko za poroko.
2.2. - ja u ZG pa tut jest ne bi lezla user posted image Tokrat mamo pa ohcet bližje porodnišnci, kot pa živim, tako da je samo dobra 2 km in bi blo idealno, da bi se lih takrat začelo user posted image user posted image
Drugač pa jest zaenkrat še nimam nekih nosečniških tegob, kot je zatekanje in nočno obiskovanje WCja, sem kar presenečena, ker prvič je blo vse v paketu. Edin levo stopalo mam kot Shrek, k me je dva dni nazaj osa pičla, k se mi je skrila v copatuser posted image
Mi je kar fajn, ker je kar drugač , k maš še enga doma in je nemogoče počivat in nič delat user posted image

(odgovor članu Natz)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
1.9.2011 13:32:19   
daka
TDiemat čestitamouser posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
1.9.2011 13:34:56   
Princess1
TDiemat čestitke!user posted image

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
1.9.2011 13:44:14   
Teni_
TDiemat - čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
1.9.2011 14:01:17   
vintage
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

Pa imamo končno prvo pravo septembrko, upam, da ste na fb videle objavo:

TDiemat:
Ker v šolo rada bom hodila, sem se danes ob 10.13 rodila, ime mi je Zoja, težka 2850 g, 48,5 velika in sem velika atijova in mamina carta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   iskrene čestitke

Čestitke TDiemat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
1.9.2011 14:31:44   
issa_
ee pa je spet veselo!!!! user posted image user posted image user posted image

čestitke TDiemat in klavdija27 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko cartanja!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
1.9.2011 14:41:51   
2.2.
user posted image  čestitke

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
1.9.2011 14:52:08   
josephine27
čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
1.9.2011 15:08:10   
Dorianna
Punca je odprla naš september. user posted image
Bravo mala Zoja, mamici pa iskrene čestitke za pogum!
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
1.9.2011 15:14:45   
san
nepremagljiva in tdiemat čestitke za princeski - naj ju sreča boža po ličkihuser posted image

jaz sem pa danes čisto zanič. tako zelo mi je vroče in ssem vsa zaspana in utrujena, pa ves čas me nekaj čudno zbada. o, ko bi šla lahko za kakšno urco spat, bi bila milina...

drugače pa smo imeli danes zopet prvi dan šole in pa prvi dan vrtca za najmlajšega in je bilo zjutraj spet treba zgodaj vstat. zelo pestrouser posted image . je pa mali zelo užival v vrtcu in na koncu sva celo tudi kosilo že dobila. je raziskoval, se celo nekaj malega z ostalimi otročki poskušal igrat. res fajn. jaz bi ga jutri kar malo samega pustila, sam naša vzgojiteljica je bolj za počasno uvajaneje - bomo videli.-..

nič, zdej pa grem naprej za malim tekat. ni navdušen nad računalniki.

uživajte

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
1.9.2011 15:16:00   
flneja
Čestitke vsem!!!!

Jaz bi tudi user posted image .

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
1.9.2011 15:54:16   
carly
Moja mami je komaj čakala, da me bo spoznala, danes sem se ji rodila in ji željo izpolnila.Natalia moje je ime, 49 cm sem velika in s težo 3080 g lahko pohvalim se.srecka84

Srečka84user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu flneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
1.9.2011 15:56:50   
mala mala
srečka84: čestitke tudi tebi..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
1.9.2011 16:09:54   
*alja*
neppremagljiva iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

TDiemat - iskrene čestitke prvi septemberki!

Srečka84 iskrene čestitke tudi tebi

En dan me ni na RR pa vas je kar nekaj mamic več user posted image . Nas nekatere pa še to čaka.

Jaz sem bila na pregledu v ambulanti za rizično nosečnost, naredili so mi CTG, drugega pa nič, čeprav je na napotnici pisal tudi UZ. Češ da je na CTG-ju vse vredu.
Jutri moram z izvidom nazaj do moje g. in bom videla kaj bo ona rekla. Upam da je z mojim user posted image res vse vredu in da ga dobim v naročje, da se sama na svoje oči prepričam da je vse OK.

Danes sem pospremila malo v 1 razred, je bilo meni težje kot njej (verjetno malo moji hormoni nagajajo), sem komaj zadržala solze ko sem jo gledala z tisto ruto okrok vratu.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu wifi)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
1.9.2011 16:10:34   
wifi
srečka84 tudi tebi iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob rojstvu hčerkice Natalie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko srečnih trenutkov in prespanih noči.

Naj bodo ob tebi vedno prijatelji, ki bodo s teboj delili smeh, tvoje težave in tvoje zmage.

(odgovor članu mala mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
1.9.2011 16:14:57   
issa_
jooooj superca danes pa mamo res žurko user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitkee tudi tebi srečka84user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wifi)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
1.9.2011 16:51:42   
Spellybelly
Danes pa je en tak veseli dan! user posted image

srecka84 -Čestitke za mali zakladek Natalio! Fajn se spočijta, veliko crkljajta in ponoči čimveč spančkajta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
1.9.2011 16:59:47   
Teni_
Se vidi, da se je začel september... se je začelo pestro. Punce kar tako naprej.

Čestitke, srečka48user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?