Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:32:03
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Super . Ej, upam, da res, bi pa verjetno rabil novo posteljico, al ne, ker pri nas one ograje ne grejo dol vzet? T je do zdaj spala v otroški posteljici (kinderbet), zdaj pa sva jo dala v njeno sobico in sva ji htela prav drugo pohištvo kupit, samo ker se bomo verjetno zdaj pa res seili, ne vem, kak bo v drugem stanovanju, in sva počakala s tem. Zdaj sicer spi na postelji, kjer je lani moj svakec spal (saj je tak pohištvo 1 leto staro komaj), samo sva ji kupla ono zaščitno pregrado, da ne more dol past.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:44:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa pleže not in ven, ko opica je. Sem mislila, da bi mu bilo zanimivo, če bi dobil novo, samo njegovo, bi jo pomagal sestavit ... Še dobro, da se bliža rd, da še druga babica kaj prispeva, ker vedno vpraša kaj rabi, pa do zdaj res ni bilo nič kaj, upam, da je ne bo na rit vrglo. No, saj malo jo lahko. Te pa tak problem rešen. To ti misliš Saj veš, tašče pa to. No, upam, da ne veš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:45:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Super . Ej, upam, da res, bi pa verjetno rabil novo posteljico, al ne, ker pri nas one ograje ne grejo dol vzet? T je do zdaj spala v otroški posteljici (kinderbet), zdaj pa sva jo dala v njeno sobico in sva ji htela prav drugo pohištvo kupit, samo ker se bomo verjetno zdaj pa res seili, ne vem, kak bo v drugem stanovanju, in sva počakala s tem. Zdaj sicer spi na postelji, kjer je lani moj svakec spal (saj je tak pohištvo 1 leto staro komaj), samo sva ji kupla ono zaščitno pregrado, da ne more dol past. aha njej je pa kot novo, ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:46:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Super . Ej, upam, da res, bi pa verjetno rabil novo posteljico, al ne, ker pri nas one ograje ne grejo dol vzet? T je do zdaj spala v otroški posteljici (kinderbet), zdaj pa sva jo dala v njeno sobico in sva ji htela prav drugo pohištvo kupit, samo ker se bomo verjetno zdaj pa res seili, ne vem, kak bo v drugem stanovanju, in sva počakala s tem. Zdaj sicer spi na postelji, kjer je lani moj svakec spal (saj je tak pohištvo 1 leto staro komaj), samo sva ji kupla ono zaščitno pregrado, da ne more dol past. Kam se boste selili, če smem vprašat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:49:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa pleže not in ven, ko opica je. Sem mislila, da bi mu bilo zanimivo, če bi dobil novo, samo njegovo, bi jo pomagal sestavit ... Še dobro, da se bliža rd, da še druga babica kaj prispeva, ker vedno vpraša kaj rabi, pa do zdaj res ni bilo nič kaj, upam, da je ne bo na rit vrglo. No, saj malo jo lahko. Te pa tak problem rešen. To ti misliš Saj veš, tašče pa to. No, upam, da ne veš. Ne, ne vem. Ker ne vem kaka je tvoja tašča.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:56:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa pleže not in ven, ko opica je. Sem mislila, da bi mu bilo zanimivo, če bi dobil novo, samo njegovo, bi jo pomagal sestavit ... Še dobro, da se bliža rd, da še druga babica kaj prispeva, ker vedno vpraša kaj rabi, pa do zdaj res ni bilo nič kaj, upam, da je ne bo na rit vrglo. No, saj malo jo lahko. Te pa tak problem rešen. To ti misliš Saj veš, tašče pa to. No, upam, da ne veš. Ne, ne vem. Ker ne vem kaka je tvoja tašča. Hahahahaaaa.... ona stereotipna veš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:56:54
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Super . Ej, upam, da res, bi pa verjetno rabil novo posteljico, al ne, ker pri nas one ograje ne grejo dol vzet? T je do zdaj spala v otroški posteljici (kinderbet), zdaj pa sva jo dala v njeno sobico in sva ji htela prav drugo pohištvo kupit, samo ker se bomo verjetno zdaj pa res seili, ne vem, kak bo v drugem stanovanju, in sva počakala s tem. Zdaj sicer spi na postelji, kjer je lani moj svakec spal (saj je tak pohištvo 1 leto staro komaj), samo sva ji kupla ono zaščitno pregrado, da ne more dol past. aha njej je pa kot novo, ne Ja, pa FULL uživa, res. ji je zanimivo in cel čas leta na posteljo :) Pa še igračke ma v sobi.. Res je fino
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:57:51
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Super . Ej, upam, da res, bi pa verjetno rabil novo posteljico, al ne, ker pri nas one ograje ne grejo dol vzet? T je do zdaj spala v otroški posteljici (kinderbet), zdaj pa sva jo dala v njeno sobico in sva ji htela prav drugo pohištvo kupit, samo ker se bomo verjetno zdaj pa res seili, ne vem, kak bo v drugem stanovanju, in sva počakala s tem. Zdaj sicer spi na postelji, kjer je lani moj svakec spal (saj je tak pohištvo 1 leto staro komaj), samo sva ji kupla ono zaščitno pregrado, da ne more dol past. Kam se boste selili, če smem vprašat. V Ljutomer - takoj, ko najdemo stanovanje. In to KOMAJ ČAKAM!!!! Ker tu preprosto ne moreš živet.. Same pijavke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:58:15
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 13:00:21
|
|
|
|
matcar
|
Pravkar sem se najdla,sem kr zabeljeno fižolo naredla.Mmmmm!!!! Z Teo-m pa sma se dopoldan potepala malo po trgovina,lepo na izi,pa šla še v špar po neke malenkosti za mamo,pol pa počasi domov.Zdaj pa spi,jaz pa bi tudi šla najraje k njemu malo zalegnit.Že taaaaaak dooooolgo nisem!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 13:02:25
|
|
|
|
rina22
|
Evo, tak se pri nas spi v svoji sobici
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 13:03:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Evo, tak se pri nas spi v svoji sobici Ja pa iiiiiiiiiiiii... Res ima lepo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 13:05:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pravkar sem se najdla,sem kr zabeljeno fižolo naredla.Mmmmm!!!! Z Teo-m pa sma se dopoldan potepala malo po trgovina,lepo na izi,pa šla še v špar po neke malenkosti za mamo,pol pa počasi domov.Zdaj pa spi,jaz pa bi tudi šla najraje k njemu malo zalegnit.Že taaaaaak dooooolgo nisem! Mmmmmm... mi ni boljšega. Luštiii !!! Kaj čakaš?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 13:06:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pravkar sem se najdla,sem kr zabeljeno fižolo naredla.Mmmmm!!!! Z Teo-m pa sma se dopoldan potepala malo po trgovina,lepo na izi,pa šla še v špar po neke malenkosti za mamo,pol pa počasi domov.Zdaj pa spi,jaz pa bi tudi šla najraje k njemu malo zalegnit.Že taaaaaak dooooolgo nisem! Mmmmmm... mi ni boljšega. Luštiii !!! Kaj čakaš?! kaj pa vem,sem se odvadla malo že.Pa bojim se,da bom zaspala,ko je treba it po mala2 čez cesto!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 13:06:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Evo, tak se pri nas spi v svoji sobici Ja pa iiiiiiiiiiiii... Res ima lepo. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 13:08:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Evo, tak se pri nas spi v svoji sobici Ja pa iiiiiiiiiiiii... Res ima lepo. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 13:29:18
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Evo, tak se pri nas spi v svoji sobici Ja pa iiiiiiiiiiiii... Res ima lepo. Podpis. Luštno Sicer pa najprej dober dan! Sma prišla iz bolnice, dali skozi preiskave, jutri me pokliče zdravnica da mi obrazloži izvide, čeprav mi je že na uz-ju povedala, da hvalabogu urin po tem ko se polula steče lepo v mehur in ne nazaj v ledvico, česar so se bali. Pokasirala sma dva sirupa to je pa to. Lahko še jaz pricapljam na kavo danes?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 13:29:31
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pravkar sem se najdla,sem kr zabeljeno fižolo naredla.Mmmmm!!!! Z Teo-m pa sma se dopoldan potepala malo po trgovina,lepo na izi,pa šla še v špar po neke malenkosti za mamo,pol pa počasi domov.Zdaj pa spi,jaz pa bi tudi šla najraje k njemu malo zalegnit.Že taaaaaak dooooolgo nisem! Mmmmmm... mi ni boljšega. Luštiii !!! Kaj čakaš?! kaj pa vem,sem se odvadla malo že.Pa bojim se,da bom zaspala,ko je treba it po mala2 čez cesto! Naredi si alarm, pa bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 13:47:00
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Lahko še jaz pricapljam na kavo danes? a to moraš vprašat??? normalno da pridi !
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 13:48:07
|
|
|
|
bambixxx
|
eno rundo perila sem obesla, zdaj se pa moram spravit kuhat dokler mali spi. kruhovi cmoki in golaž....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 14:03:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Evo mojo malo kozico, je priplazla ven iz pojstle.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 14:04:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Če smo glih pri spanju, zbujanju, postelji, ... mene pa je danes Nik zbudil (par minutk pred pravo budilko) in to tako: "MAMI BEJŽI DOL" - torej mami idi dol s pojštra, v smislu: to je vseee moje.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 14:05:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je pa me vzgojiteljica iz vrtca klicala, da je M super in ni nobenih problemov bravo M
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 14:08:28
|
|
|
|
arabela*
|
Ja M ga raztura danes, sem šla po njo in je vzgojiteljica rekla, da se je baje sama spravla spat(počivat), da jo lahko pustim...sem šla domov ob dvanajstih, ona je še vedno tam
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 14:10:32
|
|
|
|
botrca
|
Dan , kak je fajn ko je mir...Jan v vrtcu, moj na pijači z bivšim sodelavcem...kosilo se že kuha oz. je 3/4 že kuhano...polnjene paprike. Popoldan dobimo obiske...sestra z družino...se nismo vidli več kot mesec dni...komaj čakam... .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.