Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 10:01:53
|
|
|
|
ly117
|
Evo mojo malo kozico, je priplazla ven iz pojstle.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 10:02:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dan M v vrtcu, grem po njo po kosilu Jaz pa pospravljat malo Kak pa je bil prvi šolski dan za A? Se priključujem zg. vprašanju... Pa kaj je že doma al še je v šoli? Se ne spomnim kak je blo 1. dan, ker je to že leeeeetaaaa naazaaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 10:06:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla prideš danes na kafe? JA, če mi ne bo spet kaj vmes prišlo. Ob kolkih ste zmenjene? Ob 16:30 na Železničarju. Mi2 bova že ob 16h tam, direkt iz vrtca, se nama ne splača domov hodit. Jaz pa pridem takoj ko se najemo. Moj pa pride domov okoli 15:30.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 10:11:09
|
|
|
|
majakla
|
Če smo glih pri spanju, zbujanju, postelji, ... mene pa je danes Nik zbudil (par minutk pred pravo budilko) in to tako: "MAMI BEJŽI DOL" - torej mami idi dol s pojštra, v smislu: to je vseee moje. V trenutku me je pršinilo, čas je, da moj pikec spet spi sam, v svoji posteljici/sobici.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 10:19:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Če smo glih pri spanju, zbujanju, postelji, ... mene pa je danes Nik zbudil (par minutk pred pravo budilko) in to tako: "MAMI BEJŽI DOL" - torej mami idi dol s pojštra, v smislu: to je vseee moje. V trenutku me je pršinilo, čas je, da moj pikec spet spi sam, v svoji posteljici/sobici. Pa probaj. Saj več kot da prde nazaj k vama ne more bit. Ali pa ima fazo "moje", mi jo imamo približno mesec dni.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 10:35:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dan M v vrtcu, grem po njo po kosilu Jaz pa pospravljat malo Kak pa je bil prvi šolski dan za A? ob 17 uri imamo mi danes
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 10:35:39
|
|
|
|
arabela*
|
je pa me vzgojiteljica iz vrtca klicala, da je M super in ni nobenih problemov
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 10:38:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dan M v vrtcu, grem po njo po kosilu Jaz pa pospravljat malo Kak pa je bil prvi šolski dan za A? ob 17 uri imamo mi danes Aja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 10:39:01
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je pa me vzgojiteljica iz vrtca klicala, da je M super in ni nobenih problemov fino.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 10:45:13
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je pa me vzgojiteljica iz vrtca klicala, da je M super in ni nobenih problemov fino.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 10:51:33
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro mi2 s tamalim sva danes do 9h potegnila spanje... mmmm pašeeeee....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 10:52:01
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je pa me vzgojiteljica iz vrtca klicala, da je M super in ni nobenih problemov fino. se pridružujem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 11:09:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro mi2 s tamalim sva danes do 9h potegnila spanje... mmmm pašeeeee.... Cjaaaaaaa... kaka važiča!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 11:12:06
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro mi2 s tamalim sva danes do 9h potegnila spanje... mmmm pašeeeee.... Huh, jaz bi tudi to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 11:51:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro mi2 s tamalim sva danes do 9h potegnila spanje... mmmm pašeeeee.... jaz pa sem se zbudila danes ob 5.38 Zahvale naši M, da me je tega naučila
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 11:53:08
|
|
|
|
arabela*
|
Aja...M pa nikakor nisem mogla s postle spokat zjutraj, ona bi še spalaaaaaaa.....pride v dnevno in dalje spi, jo oblečem in še spi Saj se bo navadla, upam Šibava z A v vrtec po malo frajlo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 11:59:30
|
|
|
|
rina22
|
Dan Prvi dan vrtca za nami Če bo tak šlo naprej, bo super majakla, hvala ti za vse nasvete zdaj in že prej In ne, nikoli nisem imela občutka, da pametuješ, tak da - ne pametuješ Za službo pa nisem vedla... svoja sobica za N. - T. tudi spi v svoji sobici zdaj že nekaj dni in je navdušena Verjetno bo Nik tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:07:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je pa me vzgojiteljica iz vrtca klicala, da je M super in ni nobenih problemov
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:08:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dan Prvi dan vrtca za nami Če bo tak šlo naprej, bo super majakla, hvala ti za vse nasvete zdaj in že prej In ne, nikoli nisem imela občutka, da pametuješ, tak da - ne pametuješ Za službo pa nisem vedla... svoja sobica za N. - T. tudi spi v svoji sobici zdaj že nekaj dni in je navdušena Verjetno bo Nik tudi Super . Ej, upam, da res, bi pa verjetno rabil novo posteljico, al ne, ker pri nas one ograje ne grejo dol vzet?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:08:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Prvi dan vrtca za nami Če bo tak šlo naprej, bo super
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:12:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dan Prvi dan vrtca za nami Če bo tak šlo naprej, bo super majakla, hvala ti za vse nasvete zdaj in že prej In ne, nikoli nisem imela občutka, da pametuješ, tak da - ne pametuješ Za službo pa nisem vedla... svoja sobica za N. - T. tudi spi v svoji sobici zdaj že nekaj dni in je navdušena Verjetno bo Nik tudi Super . Ej, upam, da res, bi pa verjetno rabil novo posteljico, al ne, ker pri nas one ograje ne grejo dol vzet? Če želiš, če še nena pleza ven pa tak ni problema.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:23:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dan Prvi dan vrtca za nami Če bo tak šlo naprej, bo super majakla, hvala ti za vse nasvete zdaj in že prej In ne, nikoli nisem imela občutka, da pametuješ, tak da - ne pametuješ Za službo pa nisem vedla... svoja sobica za N. - T. tudi spi v svoji sobici zdaj že nekaj dni in je navdušena Verjetno bo Nik tudi Super . Ej, upam, da res, bi pa verjetno rabil novo posteljico, al ne, ker pri nas one ograje ne grejo dol vzet? Če želiš, če še nena pleza ven pa tak ni problema. Pa pleže not in ven, ko opica je. Sem mislila, da bi mu bilo zanimivo, če bi dobil novo, samo njegovo, bi jo pomagal sestavit ... Še dobro, da se bliža rd, da še druga babica kaj prispeva, ker vedno vpraša kaj rabi, pa do zdaj res ni bilo nič kaj, upam, da je ne bo na rit vrglo. No, saj malo jo lahko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:24:39
|
|
|
|
majakla
|
RR me đebe!!!
< Sporočilo je popravil majakla -- 1.9.2011 12:25:28 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:27:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa pleže not in ven, ko opica je. Sem mislila, da bi mu bilo zanimivo, če bi dobil novo, samo njegovo, bi jo pomagal sestavit ... Še dobro, da se bliža rd, da še druga babica kaj prispeva, ker vedno vpraša kaj rabi, pa do zdaj res ni bilo nič kaj, upam, da je ne bo na rit vrglo. No, saj malo jo lahko. Te pa tak problem rešen.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 1.9.2011 12:28:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla RR me đebe!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.