|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gremo v šolo 2011
27.8.2011 13:02:35   
Šarki
mi imamo pa šele ob 15h urouser posted image ma taka blesava ura, da mlajše punce ne mormo dat v varstvo. v vrtcu je pa tudi ne morem pustit ker ne vem kolk časa bo trajalo. na uvodnem sestanku so rekli da imamo ob 12h... mah kr nekej 

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 601
27.8.2011 14:29:34   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

naši pridejo v spremstvu staršev in prinesejo peresnico in škarje, imamo pa uro 8.30

user posted image  MI še nismo dobili vabila.

A misliš, da se boste zato lahko šoli izognili  user posted image .

Verjemi, da je boljše , da ne veš kaj si mislim user posted image .

A tako hudo, da je user posted image  user posted image .

Šarki, to pa res ni fajn.

Še celi user posted image  dnevi in današnja malenkost so pred nami. Izkoristite jih na full, potem pa gre zarrrressss user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 602
27.8.2011 15:33:14   
Miška2006
Pozdravljene,
mi že odštevamo. Skoraj, da ne zdržimo več user posted image . Kje si 1.9. user posted image

V torek imamo roditeljski sestanek. Šolske potrebščine že vse od konca maja user posted image .  Zavito tudi, napisana imena vsepovsod, ni da ni, napke z imeni nalepljene, nalepke z raznimi živalicami tudi vsepovsod.... Delovne zvezke Lili in Bine dobimo 1.9. v šoli.

Veste kaj me zanima...ne ne vesteuser posted image

Kaj posebnega boste pripavili vašim tamalim po končanem sprejemu v šoli? Jih boste kam peljali, da bo zanje še prav poseben dan? Predlagajte malo, hvalauser posted image user posted image user posted image

Aha, še nekaj. Ker imam moj tamali malo motoričnih težav, že sedaj v vrtcu smo delali razno razne vaje na papirju s papirjem in drugimi pripomočki,....

Zanima me, če mi lahko prilepite kakšne linke od igric (ne 123 igre ipd.), kjer ni omejitve časa! Bolj da vadi z miško, se uči in hkrati zabava. Npr. številke, barve, liki, živalice..... Take linke, kjer ste že kaj tudi vi preizkušali...Hvala

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 27.8.2011 15:36:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 603
27.8.2011 16:58:56   
*bubi*
Miška, ker si napisala, da bodo imeli delovne zvezke Lili in Bine, poglej na spletni strani založbe - imajo veliko stvari online za vadit.

To lahko prav pride tudi ostalim, tudi če ne delajo po teh delovnih zvezkih.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 604
27.8.2011 17:01:13   
*bubi*
Pa še ena informacija: 1.9. ob nakupu Večera knjigica Moji prvi koraki v šolo po zelo ugodni ceni (še posebej za naročnike).

Saj ste se pogovarjale in ni bilo kakšnih argumentov za in proti. Rubin je dala link od ene podobne, ki je za prva 3 leta, pa po moje bo tudi tale kar ok.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 605
   [Brisano sporočilo]
27.8.2011 17:03:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 606
   [Brisano sporočilo]
27.8.2011 17:07:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 607
27.8.2011 18:26:17   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Miška, ker si napisala, da bodo imeli delovne zvezke Lili in Bine, poglej na spletni strani založbe - imajo veliko stvari online za vadit.

To lahko prav pride tudi ostalim, tudi če ne delajo po teh delovnih zvezkih.

Hvala za info. Smo tože že vse sprobali in bi radi kaj drugega....novega.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 608
28.8.2011 16:06:30   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa še ena informacija: 1.9. ob nakupu Večera knjigica Moji prvi koraki v šolo po zelo ugodni ceni (še posebej za naročnike).

Saj ste se pogovarjale in ni bilo kakšnih argumentov za in proti. Rubin je dala link od ene podobne, ki je za prva 3 leta, pa po moje bo tudi tale kar ok.

O to je pa super. Mi smo zadevo sicer že nabavili, kateri pa niste pa go for it user posted image .

Da ne pozabite user posted image :

user posted image  brezskrbni dnevi so pred nami.
še

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 609
28.8.2011 19:27:45   
KIKI****
Mi smo vabilo že tudi prejeli, prejšnji teden. Pridemo ob 10. uri, kjer nam bodo pripravili kratek kulturni program, potem pa bom otročke peljala na kosilo.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 610
28.8.2011 21:23:11   
Nika v službi
Mi imamo sicer v sredo še en roditeljski sestanek, kjer bomo izvedeli vse podrobnosti, ampak glede na pretekla leta predvidevam, da bo svečani program, skok čez šolski prag, vse fotografsko ovekovečeno, s seboj naj bi imeli torbo (predvsem zaradi simbolike), šolske copate. Pri nas bo pogostitev v šoli, po koncu programa pa gremo skupaj domov, popoldan pa jo doma čaka presenečenje - torta. Prišlo bo tudi nekaj njenih prijateljčkov, sosedov in sestrični, tako da nas bo kakih 15. To je vse presenečenje zanjo, še ne ve in tudi ne bo izvedela do ure in dneva D.user posted image

Aja, začnemo pa ob 10:30.user posted image in jasno, starši pridemo zraven.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 611
28.8.2011 22:56:16   
* Mateja *
Nekje sem slišala naj bi staršu pripadal prost dan, ker gre otrok prvič v šolo. A morda katera kej ve o tem?? Hvala!!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 612
28.8.2011 23:35:07   
Miška2006
Pri naši firmi dobimo 1 dan izrednega dopusta (razlog osebne okoliščine) user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo naša firma!

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 613
29.8.2011 7:45:56   
Špacka

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Pri naši firmi dobimo 1 dan izrednega dopusta (razlog osebne okoliščine) user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo naša firma!

V moževi firmi imajo tudi tako, pripada jim izredni dopust in dobijo darilo za prvošolčke.user posted image

Pri nas se vse skupaj začne ob 10 uri, najprej si bodo ogledali igrico, nato pa sledi spoznavanje in na koncu še sladko presenečenje. Špacka kar ne more dočakatuser posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 614
29.8.2011 8:00:42   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

Nekje sem slišala naj bi staršu pripadal prost dan, ker gre otrok prvič v šolo. A morda katera kej ve o tem?? Hvala!!

Odvisno od podjetja. Sploh tista, ki imajo naziv družini prijazno podjetje imajo praviloma ta dan prost, so pa še druga, ki so to ravno tako dala v svoj pravilnik. No, pri nas bom jaz 2 dneva (01.09. prosto in 02.09. zjutraj prosto) koristila ure.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 615
29.8.2011 10:14:42   
tilči
jaz sem dobila dopust od 1.9.-3.9.,pa še šolske potrebščine so dobili bodoči prvošolčkiuser posted image
Upam,da bo tudi mož dobil,da pospremiva prvošolčka na njegovi novi poti.

Neposredna povezava do sporočila: 616
29.8.2011 11:13:19   
arabela*
Mi pa imamo 1.9 komaj ob petih srečanje v šoliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 617
29.8.2011 18:36:59   
ŽanaTaja
Mi pa imamo uro ob 9h:)
V petek je bil moj sonček zadnjič v vrtcu, smo mal jokali ampak počasi se bomo tudi te prelomnice navadl:)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 618
29.8.2011 20:30:00   
Rubin.
Ne vprašaj komu zvoni user posted image .

Še user posted image  je pred nami - izkoristite jih user posted image .

Našo gospodično pa je, odkar ima počitnice, malce minilo navdušenje. Sej se veseli, ampak - doma je najlepše user posted image . Sem jo malce potolažila, da bo imela več počitnic, kot zdaj v vrtcu user posted image .

Imam vprašanje: kakšno telovadno opremo ste kupile za svoje prvošolke?

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 619
29.8.2011 20:31:27   
Rubin.
Pozdravljene nove mamice prvošolčkov user posted image .

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 620
29.8.2011 20:32:01   
arabela*

nisem nič kupovala, ene kratke hlače in majčko bom ji dalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 621
29.8.2011 20:34:40   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

nisem nič kupovala, ene kratke hlače in majčko bom ji dalauser posted image

Ja to imam jaz tudi pripravljeno. Tolk da vidim, da ne bo edina. Si pa kar mislim, da ko bo prva ura tv, bodo želje obelodanjene user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 622
29.8.2011 20:36:30   
Nika v službi
Mi imamo oboje: dres in hlačke + majico. Lani je bil dres aktualen že v vrtcu, verjetno bo tako tudi v šoli.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 623
29.8.2011 20:54:04   
Rubin.
Nika kje ste pa ga kupili?

Neposredna povezava do sporočila: 624
29.8.2011 20:56:24   
Nika v službi
V H&M in C&A (imamo namreč 2user posted image .

F. Lainšček

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?