|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gremo v šolo 2011
25.8.2011 12:49:59   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Živjo, eno vprašanje za Katrin in ostale: ali ste vi dobili poimenske sezname otrok za razred, ki ga bodo obiskovali vaši otroci? 

Ne, ne dobimo. Ne vem, zakaj user posted image

Mi smo danes poslale vabila za prvi šolski dan, drugi teden izdelamo še darilca in potem v četrtek: Štart!!!

S Kajo sva danes zavili vse DZ in zvezke, podpisali potrebščine in spakirali torbo. Sedaj pa res že komaj čaka, kdaj bo šola user posted image user posted image user posted image

Se beremo,

lp, k

Hvala, Katrin.

Me je pa danes poklicala šolska svetovalna delavka (pohvalno!) in mi telefonsko naštela nekaj imen, s katerimi bo naša Nika skupaj v razredu. Naštela je zgolj tiste, ki so iz njene vrtčevske skupine in/ali iz iste ulice, kjer stanujemo. Izvedela sem, da jih bo v razredu kot vse kaže 23, iz njene skupine/ulice pa jih je 9. Super, je bila zelo vesela, ko sem naštela imena prijateljčkov.user posted image

Izkoristite še zadnje počitniške dni! Naša še danes namaka v Strunjanu z babi in dedijem. Blagor ji!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 576
25.8.2011 21:41:44   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Hvala, Katrin.

Malenkost user posted image

Pri nas je itak samo en razred in gre cela vrtčevska skupina naprej user posted image V vaši situaciji pa je čisto logično, da vas zanima, kdo od vrtčevskih bo tudi v istem razredu:)) Lepo, da so vas poklicali in obvestili:)

lp, k

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 577
25.8.2011 23:41:01   
Rubin.
Ku ku, bo treba počasi začeti odštevat, danes teden je že dan D user posted image .

Mi že tudi imamo čisto vse, pa še kaj več user posted image . Sva pa šli komaj danes dvignit paket, ker so eni DZ še čisto sveži. Sva jih popoldne malce prelistali in za slo in mat imajo kar 3 DZ, sem res v dvomih, da bodo vse predelali. No pustimo se presenetiti user posted image .

Danes je Mala miss tudi prijela vabilo za 1. september, verjetno da ne bi kje pozabili priti user posted image . To pri nas ni možno, ker imamo datum obkrožen z redečo. Aja v šolo smo vabljeni ob pol desetih user posted image .

Sicer pa še uživamo v zadnjih počitniških dnevih, glede na stanje zunaj, nam druga ne preostane, kot da se dnevno namakamo, da je lažje za preživet. Je pa res prava Afrika zadnje čase. Pa mi še kar nekako preživimo, tamali pa je že muka. Ampak kaj češ, poletje je tu.

Kar se tiče kdo je v katerem razredu, na naši šoli niso nič skrivnostni, že junija na sestanku so jih poklicali poimensko v razrede, tako da smo lahko ne samo videli ime in priimek ampak tudi stas user posted image . Tako da tu ni dileme. Objavljenega spiska pa res nikjer ni bilo, ampak itak ni potrebe po tem. Mi sestanka več nimamo, so nam junija vse povedali, prvi RD pa mislim, da je rekla da je sredi septembra.

Libra jaz sem ji kupila tole knjigo: najlepši spomini izšolskih dni. Jo bo pa dobila prvi dan šole.

Kupila sem ji tudi uro-budilko, princeske seveda user posted image . In je ful navdušena, da se sedaj tudi ona vstaja na uro, kot midva. Trenutno je ne prakticiramo, ker ima počitnice, smo jo pa sprobali, ko je še obiskovala vrtec.

Star_a dobrodošla med prvošolčki user posted image .

Pa spet eno vprašanje za Katrin user posted image : glede na to, da imamo že vse pripravljeno, me zanima a za SPO pa ni DZ, no očitno da ne. A tam samo rišejo v zvezek?

Skratka, uživajte še, kolko še ? user posted image

Aja še user posted image dni.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 578
25.8.2011 23:51:38   
Rubin.
Kaj so bile spet kakšne novosti na RR? Ne vidim podpisa, ne obveša me po emailu, ni tickerja....
Zdaj pa ne vem, ali sem jaz tako poredko tu, ali pa so novosti tako pogoste, ker me skoraj vedno kaj preseneti user posted image .

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 579
26.8.2011 10:13:25   
ljubecna1
tudi moja hči odšteva dneve pred šolo,vsa vesela..jaz pa tudi...zanima me kje se kupila to zanimivo knjigo za svojo princesko?

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 580
26.8.2011 10:18:14   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

za slo in mat imajo kar 3 DZ, sem res v dvomih, da bodo vse predelali. No pustimo se presenetiti user posted image .

Tudi sama sem dvomila, ampak že v mesecu maju sem bila presenečena, ko so izpolnili prav vse in so v juniju delali še po dodatnih delovnih listih.

Pa spet eno vprašanje za Katrin user posted image : glede na to, da imamo že vse pripravljeno, me zanima a za SPO pa ni DZ, no očitno da ne. A tam samo rišejo v zvezek?

Sicer nisem Katrin, pa vendar. Vsaka šola ima svoje sezname del. zvezkov in knjig. Pri nas v 1. razredu pri SPO nismo imeli nobenega delovnega zvezka. So pa dobili delovne liste, sploh ko so imeli v razredu študentke.

lp, mojca

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 581
26.8.2011 10:31:46   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR
Pri nas je itak samo en razred in gre cela vrtčevska skupina naprej user posted image V vaši situaciji pa je čisto logično, da vas zanima, kdo od vrtčevskih bo tudi v istem razredu:)) Lepo, da so vas poklicali in obvestili:)

lp, k

Jaz razmišljam, da bi poklicala v šolo in vprašala, pa nočem biti nadležna.
Po moje bomo šele 1.9. izvedeli, kateri oddelek bo, katera učiteljica, sošolci,... user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 582
26.8.2011 13:16:03   
Katrin
Rubin: kaj pa imate za SPO?
  • Okolje in jaz ( 2 delovna zvezka) ALI
  • Svet in jaz (škatla z DZ in priloženim materialom) ALI
  • kaj tretjega....
Učiteljica si lahko izbere učbenik in DZ po lastni presoji, tako da ne vem, kaj imate vi?

lp, k

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 583
26.8.2011 13:19:02   
Katrin
Aja, sem spregledala:))

Rubin: ne boj se za slo in mat user posted image Predelali bodo še več, ker so spremenjeni učni načrti za 1. razred, tega pa v starih učbenikih še ni, he he

Ne bo jim dolgčas!

Lepo bodite in izkoristite še zadnji vikend pred septembrom:))

lp, k

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 584
26.8.2011 14:04:15   
Rubin.
Katrin - nobenega DZ nimajo za SPO, zato sem pa vprašala user posted image . Verjetno bo kakšnen zvezek temu namenjen user posted image .

Aha torej jim bo uspelo vse v šoli predelat user posted image . Kaj pa za DN? Jim ti daš kakšne liste za domov ali takrat pač DZ nesejo domov? Sej vem, da bomo vse zvedeli in da ima vsaka učiteljica svoj sistem, ampak sem vseeno firbčna user posted image .

Hvala tudi dugim za odgovore user posted image . Sem mogoče nerodno naslovila samo nanjo, bi bilo bolje: za vse, ki imate že izkušnje. Se opravičujem.

Še user posted image  celih brezskrbnih dni je pred nami user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 26.8.2011 14:05:30 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 585
26.8.2011 14:13:23   
Katrin
Malenkost, res user posted image

No, za SPO boste zagotovo zvedeli, kaj pa kako:)

DN: če je naloga v DZ, nesejo DZ domov, če pa je naloga v zvezku ali učnem listu, potem nesejo domov le to user posted image

lp, k

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 586
26.8.2011 14:14:38   
mojcaziga

Katrin - nobenega DZ nimajo za SPO, zato sem pa vprašala user posted image . Verjetno bo kakšnen zvezek temu namenjen user posted image .

Aha torej jim bo uspelo vse v šoli predelat user posted image . Kaj pa za DN? Jim ti daš kakšne liste za domov ali takrat pač DZ nesejo domov? Sej vem, da bomo vse zvedeli in da ima vsaka učiteljica svoj sistem, ampak sem vseeno firbčna user posted image .

Hvala tudi dugim za odgovore user posted image . Sem mogoče nerodno naslovila samo nanjo, bi bilo bolje: za vse, ki imate že izkušnje. Se opravičujem.

Še user posted image  celih brezskrbnih dni je pred nami user posted image

No, mi smo na drugi MB šoli kot vi, ampak pri nas in v treh sosednji šolah je tako, da imajo učenci popolnoma vse stvari v šoli. Ob petkih prinesejo domov vse tisto, kar je potrebno pokazati, kar je novega in seveda tisto, kar potrebno obdelati doma.

Je bilo pa v 1. razredu največkrat kako terensko delo - nabiranje plodov ali pa spoznavanje in opazovanje kakega zun. pojava, pa kake pesmice ipd. No, vsaj pri našemu, ki je ostale stvari sproti naredil že v OPB.

lp

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 587
26.8.2011 15:11:40   
mojamura
drage dame v četrtek pa res gre zares!! naši nadebudniki

gredo v šolo....za del zvezke copate torbo in ostale potrebščine sem dala 200 €

tudi na tej oš v 1. razredu čez teden ostanejo stvari tam. drugo leto pa bo drugače.

sicer paa mi imamo dva ekstrema en gre v 1. razred drugi pa v 9. razred

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 588
26.8.2011 17:19:45   
Errai
Ojla! Tudi jaz se vam pridružujem. Čez 6 dni bo naš najstarejši postal šolar. Sicer bi moral v šolo že lani, a ker je rojen konec leta in ker lani res še ni bil zrel za ta korak, smo šolanje prestavili za eno leto. Tudi mi imamo že večino stvari nakupljenih, manjkajo še copati, vrečka za copate in DAS masa, ker naj bi nabavili 250 gramsko, pa je nikjer nismo našli. Sploh ne vem če obstaja, dobijo se samo 500 in 1000 gramske. Fant je tudi že dobil vabilo v šolo, ampak se zaenkrat še nič ne veseli in pravi, da bi raje ostal v vrtcu. Ampak sem prepričana, da si bo po nekaj dneh v šoli premislil. Je pač bolj tak karakter, da ne mara novosti, se pa potem kar hitro navadi.

Imam pa eno vprašanje. Kaj bodo vaši prvošolčki v četrtek vzeli s sabo v šolo? Pri nas na vabilu nič ne piše, na spletni strani šole pa tudi ne. Lani vem da so otroci nekaterih kolegic že prvi dan šli v šolo s polno torbico in jo potem pustili tam. Jaz premišljujem, da bi mu dala za s sabo copate, ostalega pa verjetno še ne bo rabil. Kako bo pa pri vas?

Pa še nekaj, a ste prvi šolski dan vabljeni zraven tudi starši, ali samo otroci? Pri nas je vabilo napisano tako, kot da naj pride sam. Ampak bova z možem vseeno imela dopust, bomo pa po šoli šli na kakšno tortico in sok. Prvi šolski dan je treba proslavit, a ne?

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 589
26.8.2011 17:22:04   
2ursae
errai:
pri nas je bilo izrecno rečeno, da torbice prvi dan še ne bodo rabili in naj z njo pridejo šele drugi dan.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 590
26.8.2011 18:26:52   
Star_a
Živjo
Nam pa niso čisto nič povedali ( če prinesemo torbe in ostale stvari). Tako da bom povprašala mamice kaj bodo one naredile ,pa bom videlauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 591
26.8.2011 20:04:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Errai
Pa še nekaj, a ste prvi šolski dan vabljeni zraven tudi starši, ali samo otroci? Pri nas je vabilo napisano tako, kot da naj pride sam. Ampak bova z možem vseeno imela dopust, bomo pa po šoli šli na kakšno tortico in sok. Prvi šolski dan je treba proslavit, a ne?

Pri nas je na vabilu napisano, naj pride v spremstvu odrasle osebe.

Glede na to, da imajo komaj ob 10-ih, torbice ne bova nesla. Kakšne barvice pa menda ja imajo tam, če jim bodo dali kaj za risat tačas, ko bo podajala informacije. Pojma nimam user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 592
26.8.2011 21:00:11   
Rubin.
Errai pozdravljena med nam user posted image .

Jaz sicer te dileme nimam, ker so nam junija rekli, da so jim za prvi šolski dan pripravili sprejem in dobrodošlico in to je tudi vse - nič se ne bodo še učili - hecam se. Če pa nisi sigurna, oz. katera ne ve točno kaj se bodo dogajalo, pa naj ima za vsak primer torbo v avtu, vsaj jaz bi tako naredila.

Samo bo jim prvi šolski teden hitro minil user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   [Brisano sporočilo]
26.8.2011 21:10:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
   [Brisano sporočilo]
26.8.2011 21:11:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Errai)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
26.8.2011 21:18:58   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

naši pridejo v spremstvu staršev in prinesejo peresnico in škarje, imamo pa uro 8.30

user posted image  MI še nismo dobili vabila.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 596
26.8.2011 21:34:11   
Rubin.

IZVIRNO SPOROČILO: Errai

Pa še nekaj, a ste prvi šolski dan vabljeni zraven tudi starši, ali samo otroci? Pri nas je vabilo napisano tako, kot da naj pride sam.

na koga pa je bilo naslovljeno? ker je bilo verjetno na prvošolčka so pisali v ednini

Ja osebno na njih, ampak itak ne morejo sami priti v šolo, a ne? V vsakem primeru jih pripeljemo mi, potem pa itak vidiš kako in kaj. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 597
26.8.2011 21:35:36   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

naši pridejo v spremstvu staršev in prinesejo peresnico in škarje, imamo pa uro 8.30

A misliš, da se boste zato lahko šoli izognili  user posted image .

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 598
26.8.2011 21:54:57   
tilči
Pri nas je začetek ob 11.uri skupaj s starši,prinesti pa mora samo copate

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 599
26.8.2011 21:55:12   
uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

A misliš, da se boste zato lahko šoli izognili  user posted image .

Verjemi, da je boljše , da ne veš kaj si mislim user posted image .

Morrak, moramo dogovoriti razpoznavni znak , pokukaj v zs.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?