Rubin.
|
Ku ku, bo treba počasi začeti odštevat, danes teden je že dan D . Mi že tudi imamo čisto vse, pa še kaj več . Sva pa šli komaj danes dvignit paket, ker so eni DZ še čisto sveži. Sva jih popoldne malce prelistali in za slo in mat imajo kar 3 DZ, sem res v dvomih, da bodo vse predelali. No pustimo se presenetiti . Danes je Mala miss tudi prijela vabilo za 1. september, verjetno da ne bi kje pozabili priti . To pri nas ni možno, ker imamo datum obkrožen z redečo. Aja v šolo smo vabljeni ob pol desetih . Sicer pa še uživamo v zadnjih počitniških dnevih, glede na stanje zunaj, nam druga ne preostane, kot da se dnevno namakamo, da je lažje za preživet. Je pa res prava Afrika zadnje čase. Pa mi še kar nekako preživimo, tamali pa je že muka. Ampak kaj češ, poletje je tu. Kar se tiče kdo je v katerem razredu, na naši šoli niso nič skrivnostni, že junija na sestanku so jih poklicali poimensko v razrede, tako da smo lahko ne samo videli ime in priimek ampak tudi stas . Tako da tu ni dileme. Objavljenega spiska pa res nikjer ni bilo, ampak itak ni potrebe po tem. Mi sestanka več nimamo, so nam junija vse povedali, prvi RD pa mislim, da je rekla da je sredi septembra. Libra jaz sem ji kupila tole knjigo: najlepši spomini izšolskih dni. Jo bo pa dobila prvi dan šole. Kupila sem ji tudi uro-budilko, princeske seveda . In je ful navdušena, da se sedaj tudi ona vstaja na uro, kot midva. Trenutno je ne prakticiramo, ker ima počitnice, smo jo pa sprobali, ko je še obiskovala vrtec. Star_a dobrodošla med prvošolčki . Pa spet eno vprašanje za Katrin : glede na to, da imamo že vse pripravljeno, me zanima a za SPO pa ni DZ, no očitno da ne. A tam samo rišejo v zvezek? Skratka, uživajte še, kolko še ? Aja še dni.
|