PERSIDA
|
Dan. Al naj začnem jamrat al ne. Bom najprej zjamrala pol ,pa gremo dalje. Končno ugotovila kaj manjka Anžetu.Vneto uho.Beri ponoči k dežurnemu.Po parih dneh nespanja sva končno prišla do zaključka ,da ga boli uho.Sredi noči se zbudi in se obrača jamra do onemoglosti.Ko sem že skor znorela grema v dnevno ,prižgem luč in zahtevam ,da naj mi pove kaj ga boli ,ker prej v postelji mi ni hotel povedat.No končno le izusti in pokaže na pravo uho.In en dva tri sva pakirala. Prejšnje dni sem mu dala calpol proti bolečinam in ni nič manj se prebujal in jamral kot ostale dni zato mu ga nisem več dala,ker vročine ni imel. In prva stvar ko pridema k dežurni kar tu v lenartu prvo vprašanje kaj ste mu dali proti bolečinam.Jaz ,pa nič .Ona ,pa kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ,kaj si mislim in zakaaaaaaaaj ne .V glavnem tak malo me je nardila ,da se mi je bilo z njo brezveze prepirat zakaj ne.Ker sem vedela ,da je tako daleč ,da calpol ne pomaga nič.beri izkušnje s Tomažem.In sem mislila ,da mi ne bo napisala recepte le dobim in končno se je začela normalno z mano menit.Midva z bavcem ,pa direkt za mb in po žlički zdravila je spal ko top.In ja pol sem jaz najslabša mati ,ker otroku ne dam calpola. Pa kaj res moraš vsepovsod se raz*izdit najprej ,da se lahko folk normalno pogovarja .Ampak očitno bom mogla zečet bit pr*sica ,(op.izrazu) ,da se bo folk začel normalno obnašat.Ne res počasi mi gre že vse nekam .Greš k zfravniku ko res vidiš ,da ne gre drugače ali ni tak.Pa saj je otrok v 31 mesecih svojega življenja prvič na AB odkar je prišel s porodnišnice a ni to zadosten razlog za preplah ,da greš k dežurnemu.Ko bom ugotovila kako rešit otroka pred bolečino brez AB bom zelo,zelo srečna.Saj ne ,da bi hotela sedaj izpast neka žrtev samo razkuri ,pa me ko po teden dni nespanja in nevedenja kaj otroku manjka dobiš tak hladen tuš.Zraven tega še mi moj težil zakaj danes ne gresta v vrtec ,no po današnji noči ni trebalo več tolmačit .V glavnem občasno narobe svet. Tak zdaj se odkašljam ,pa gremo dalje. Otroka spita nekaj moram nujno skuhat dobrega .Da se mi ravno nič ampak moram.Kuhinja pa kot bomba.Ampak bomo že zgurali. kokica - odštevam s tabo ,da čimprej mine. Sem ,pa vesela ,da bo šlo počasi zares.S tašo že gledama po HK taši- najlepšejši daleč naokoli mali vrageci Najaa - ko boš fertik pridi še na štajersko trezika - fauš za spanje ,da veš ,boga reva saj te je moglo že vse bolet od ležanja
|