|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
29.8.2011 13:02:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dan.
Likam in se potim. user posted image

tasa do kdaj maš dopust?

do konca tega tedna.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
29.8.2011 13:02:15   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
29.8.2011 13:06:14   
KOKICA32
Kak mi paše taka temp. zraka zunaj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
29.8.2011 14:02:17   
PERSIDA
Dan.
Al naj začnem jamrat al ne.
Bom najprej zjamrala pol ,pa gremo dalje.
Končno ugotovila kaj manjka Anžetu.Vneto uho.Beri ponoči k dežurnemu.Po parih dneh nespanja sva končno prišla do zaključka ,da ga boli uho.Sredi noči se zbudi  in se obrača jamra do onemoglosti.Ko sem že skor znorela grema v dnevno ,prižgem luč in zahtevam ,da naj mi pove kaj ga boli ,ker prej v postelji mi ni hotel povedat.No končno le izusti in pokaže na pravo uho.In en dva tri sva pakirala.
Prejšnje dni sem mu dala calpol proti bolečinam in ni nič manj se prebujal in jamral kot ostale dni zato mu ga nisem več dala,ker vročine ni imel.
In prva stvar ko pridema k dežurni kar tu v lenartu prvo vprašanje kaj ste mu dali proti bolečinam.Jaz ,pa nič .Ona ,pa kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ,kaj si mislim in zakaaaaaaaaj ne .V glavnem tak malo me je nardila ,da se mi je bilo z njo brezveze prepirat zakaj ne.Ker sem vedela ,da je tako daleč ,da calpol ne pomaga nič.beri izkušnje s Tomažem.In sem mislila ,da mi ne bo napisala recepte le dobim in končno se je začela normalno z mano menit.Midva z bavcem ,pa direkt za mb in po žlički zdravila je spal ko top.In ja pol sem jaz najslabša mati ,ker otroku ne dam calpola.user posted image user posted image user posted image Pa kaj res moraš vsepovsod se raz*izdit najprej ,da se lahko folk normalno pogovarjauser posted image .Ampak očitno bom mogla zečet bit pr*sica ,(op.izrazu) ,da se bo folk začel normalno obnašat.Ne res počasi mi gre že vse nekam .Greš k zfravniku ko res vidiš ,da ne gre drugače ali ni tak.Pa saj je otrok v 31 mesecih svojega življenja prvič na AB odkar je prišel s porodnišnice a ni to zadosten razlog za preplah ,da greš k dežurnemu.Ko bom ugotovila kako rešit otroka pred bolečino brez AB bom zelo,zelo srečna.Saj ne ,da bi hotela sedaj izpast neka žrtev samo razkuri ,pa me ko po teden dni nespanja in nevedenja kaj otroku manjka dobiš tak hladen tuš.Zraven tega še mi moj težil zakaj danes ne gresta v vrtec ,no po današnji noči ni trebalo več tolmačituser posted image .V glavnem občasno narobe svet.

Tak zdaj se odkašljam ,pa gremo dalje.
Otroka spita nekaj moram nujno skuhat dobrega .Da se mi ravno nič ampak moram.Kuhinja pa kot bomba.Ampak bomo že zgurali.

kokica  - odštevam s tabo ,da čimprej mine.user posted image Sem ,pa vesela ,da bo šlo počasi zares.S tašo že gledama po HKuser posted image user posted image
taši- najlepšejši daleč naokoli mali vrageciuser posted image
Najaa - ko boš fertik pridi še na štajerskouser posted image
trezika - fauš za spanje ,da vešuser posted image ,boga reva saj te je moglo že vse bolet od ležanjauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
29.8.2011 14:07:15   
PERSIDA
Zdaj jaz normalno živim user posted image ,pri takih temperaturah.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
29.8.2011 14:08:27   
PERSIDA
Kaj lahko pride kera malo naokoli ,da se ne bom sama z sabo pogovarjalauser posted image ? Bom mogla v kuhinjo ,ni drugegauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
29.8.2011 14:10:08   
PERSIDA
tulipan na raport,pa malačebela je bila nekaj glasna ,da me ni, ona pa ful pišeuser posted image .No ,da čujem čebela?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
29.8.2011 14:20:26   
KOKICA32
Jaz sem tu, Persida!user posted image

Delam nekaj malega, pa se mi tak ne da...Čakam, da bo ura cajt in grem v Mullerja, potem pa v UKC na razgovor za EA!user posted image

Zdravniki pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
29.8.2011 14:21:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tulipan na raport,pa malačebela je bila nekaj glasna ,da me ni, ona pa ful pišeuser posted image .No ,da čujem čebela?

Menda je Lia včeraj ponoči dobila vročino, zato je tudi ni bilo na Ptuj. user posted image user posted image user posted image

MČ?????? Pogreša dragega.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
29.8.2011 14:21:47   
KOKICA32

Zdaj jaz normalno živim user posted image ,pri takih temperaturah.

PODPIS!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
29.8.2011 14:22:24   
KOKICA32

Dan.

kokica  - odštevam s tabo ,da čimprej mine.user posted image Sem ,pa vesela ,da bo šlo počasi zares.S tašo že gledama po HKuser posted image user posted image

Pa ne noooooo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
29.8.2011 14:25:03   
PERSIDA
http://www.cveka.com/dlattach.html;topic=55.0;attach=104
Pa po lojtrci gor ,pa po lojtrci dol ,pa po lojtrci gor in doluser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
29.8.2011 14:26:45   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz sem tu, Persida!user posted image

Delam nekaj malega, pa se mi tak ne da...Čakam, da bo ura cajt in grem v Mullerja, potem pa v UKC na razgovor za EA!user posted image

Zdravniki pa user posted image user posted image user posted image user posted image

To mi delaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
29.8.2011 14:27:13   
PERSIDA

Dan.

Pa ne noooooo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooooooooooooooooooooooo ja user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
29.8.2011 14:32:49   
tasa_m

Dan.

Pa Kokica, saj smo ti včeraj povedale. Največjo HK bomo kupile in prinesle...Saj s časoma jo boš sprejelauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 29.8.2011 14:33:13 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
29.8.2011 14:33:46   
tasa_m

http://www.cveka.com/dlattach.html;topic=55.0;attach=104
Pa po lojtrci gor ,pa po lojtrci dol ,pa po lojtrci gor in doluser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
29.8.2011 14:34:21   
tasa_m
Ja, pa res Čebela bl včeraj glasna, kak ona ful piše. Hmmm, kaj je ona na kakem drugem forumu?? user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
29.8.2011 14:35:07   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image letijo v B. , da se bauc čimprej pozdravi! 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
29.8.2011 14:39:14   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ja, pa res Čebela bl včeraj glasna, kak ona ful piše. Hmmm, kaj je ona na kakem drugem forumu?? user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
29.8.2011 14:40:06   
KOKICA32

Dan.

Pa Kokica, saj smo ti včeraj povedale. Največjo HK bomo kupile in prinesle...Saj s časoma jo boš sprejelauser posted image user posted image

Pa nimam je placa kam dat...že enega medveda imamo tak vlkega, da se samo prah gor nabira, še malo pa bo šel na podstrešje!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
29.8.2011 14:40:56   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
29.8.2011 14:41:39   
tasa_m

Pa nimam je placa kam dat...že enega medveda imamo tak vlkega, da se samo prah gor nabira, še malo pa bo šel na podstrešje!user posted image

Ne išči izgovorov! user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
29.8.2011 14:42:04   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image letijo v B. , da se bauc čimprej pozdravi! 

PODPIS!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
29.8.2011 14:42:23   
KOKICA32

Ne išči izgovorov! user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
29.8.2011 14:43:37   
Najaa

PODPIS!

Tudi jaz se podpišem.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......