|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
26.8.2011 12:29:24   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Lia ima tudi na pol leta, začela je pri 1,4 leta. Bi morala Taso vprašat, imata Lia in Lija isto zobozdravnico... Imam pa 3 kolegice, ki imajo stare otroke okoli 3l in vsem mažejo. Različne zobozdravnice.user posted image

Očitno, bom vprašala naslednjič ko grema...Kako si zrihtala?

Oddala sem novo vlogo za OD, zdaj pa je treba počakat, kaj bodo sčarali. Nisem pa še dobila odločbe za znižanje plačila vrtca, oz. sploh kakršnegakoli podatka v kateri plačni razred pademo v vrtcu?!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
26.8.2011 12:36:52   
Tulipan12
Včeraj je Lia na trampolinu v EP fasala modrico ob očesu.user posted image  Dve mali glavi sta se nekak zaleteli. Jokala je kot dež.user posted image  Danes zjutraj je rekla, da je očka ne boli, kar sama od sebe, tak da sumim, da jo dejansko boli, dvomim, da bi drugače to omenjala.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
26.8.2011 14:16:57   
KOKICA32
Persida je na sms odgovorila, da pride na srečanje. Predlagala je uro od 09h do 09.30h! Kaj pravite?

Tasa mi še ni odgovorila...

Neposredna povezava do sporočila: 3828
26.8.2011 17:14:51   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Bravo jaz! user posted image user posted image

Kokica kaj si pa kupila za malo gospidično v trebuščku?

Jopico iz flisa, hlače in majčko v kompletu za iz P (pojma nimam kakšno bo vreme), pa neke bodije, pa še en komplet hlač in majčke iz tistega mehkega materiala.

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
26.8.2011 17:15:01   
Najaa

Aja, punce, kaj pa v vrtcu? Si čistijo zobe?

Pri Niki si še niso, pri Tiji pa cca na 2-3 mesece prinesejo ščetke in pride zobozdravnica in umivajo. Pol mi pa Tija doma še nekaj časa kaže, kako se pravilno čisti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3830
26.8.2011 17:15:26   
Najaa

Vem, da sem tečna s temi vprašanji za vrtec, ampak saj me razumete, da ne gre vedno prvič, ne?user posted image  V čem spijo otroci v vrtcu? Kako oblečeni? Punce, ki imate deklice, ki nosijo oblekce, a potem spijo kar v tem?user posted image user posted image user posted image

Nisi tečna. Sej zato smo tukaj, da se pogovarjamo.
Spijo v tistem, v čemer so oblečeni, ja.

Neposredna povezava do sporočila: 3831
26.8.2011 17:46:17   
Najaa

Lia ima tudi na pol leta, začela je pri 1,4 leta. Bi morala Taso vprašat, imata Lia in Lija isto zobozdravnico... Imam pa 3 kolegice, ki imajo stare otroke okoli 3l in vsem mažejo. Različne zobozdravnice.user posted image

Očitno, bom vprašala naslednjič ko grema...Kako si zrihtala?

Oddala sem novo vlogo za OD, zdaj pa je treba počakat, kaj bodo sčarali. Nisem pa še dobila odločbe za znižanje plačila vrtca, oz. sploh kakršnegakoli podatka v kateri plačni razred pademo v vrtcu?!user posted image

Te odločbe še nekaj časa ne boš dobila. Se zna zavlečt.

Neposredna povezava do sporočila: 3832
28.8.2011 8:30:33   
Najaa
Da nas mal dvignem. user posted image Uživate vikend, kaj? Sej je prav. Mi smo doma, smo pa veliko vzunaj. Včeri sem zaspala s kurami, ker smo bile cel dan leteče s tamalima. Dopoldan se je dogajala pri Mercatorju, je bilo ful trampolinov, konja so lahko otroci jahali, risali, ustvarjali... Noter v trgovini so bili pa smrkci in veselje je bilo popolno. user posted image
Danes gremo spet mal tja pogledat, se je pa ful ohladilo in paaaaašeeeee. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
28.8.2011 15:12:09   
tasa_m
Daaaaaan.
Končno sem do interneta prišla user posted image juhej.

Ata spi (oz. formulo gleda user posted image user posted image ), Lija pa se igra z Ninami.

Kokica
čist vsem je povedala, da je V. ugriznila. In vsi so ji rekli, da to res ni lepo. Pa je rekla, saj vem, je bila od T. kregana in je reko, da nebo smela več nikamor it če bo grizla. Se je spat jokat začela in rekla, da nebo več. user posted image (to bi rada doživela ja).

Zdaj pa slike na računalnik nalagam. Se jih je kar nekaj nabralo....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
28.8.2011 20:03:40   
trezika
Midve pa bova morali večkrat v park it... je spala od 13 do 16.45 user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
28.8.2011 20:48:58   
tasa_m
Da nebi kira kaj pisnila za fuzbal!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
28.8.2011 20:49:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Midve pa bova morali večkrat v park it... je spala od 13 do 16.45 user posted image
Naša pa nič! ampak je zaspala takoj kak sem jo v posteljo položla! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
28.8.2011 21:09:15   
PERSIDA
Evo bejbe mene malo na raport.Moram jaz tudi imet zagovor in to pošten.
Sploh ne vem ,če bi vam povedala ampak mi ne bo dalo spat.Danes sem prvič podvomila v to ,če si res zaslužim bit mati.
Iz lepega dopoldneva smo se vrnili domov.V avtu sta zaspala ravno za 15 minut.Doma sta se metala sem in tja,zaspat pa nikakor.Tako ,da smo ob treh šli nazaj na Ptuj se kopat.Parkiramo avto še ena dva kolega smo imeli zraven.In gremo peš do term.Na kar Tomaž leti čez cesto.Jaz v šoku itak za njim.In nobenega avta hb.Na kar po par metrih se on odloči ,da bo spet šel čez cesto in gas.Na obeh straneh pa avto.In bogu hvala da sta bila malo vstran in zelo počasna.In jaz sem obstala kot kip.In jaz naivna mati zaupala otroku ,da bo šel lepo zraven mene brez da mu dam roko.In ja nekdo mi trka na vest ,sedaj ste imeli srečo kaj ,pa če.In res vprašanje ,če mi bo to šlo lep čas iz glave.
Doma nikoli ne gresta na cesto danes pa take.Mislim res vsak dan bo ju težje krotit.In tega me je lahko samo strah.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
28.8.2011 21:15:43   
tasa_m
Persida user posted image user posted image user posted image in ja, zaslužiš si biti mama!! In nikoli ne dvomi v to, ker si super mama!!

Same pa vemo, da so naši sončki iz dneva v dan bolj nagajivi. Jaz še Lijo težko krotim, tak da verjamem da ti ko imaš dva je še težje. Glavo gor....

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.8.2011 21:17:23 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
28.8.2011 21:38:27   
Najaa
ah Persida, znano. user posted image Nika je v nasprotju s Tijo taka mamina maza, da je skoz ob meni, se me drži kot klop ali je vsaj v bližini. Pa se je zgodilo na plaži, da sem samo za 3 sekunde stran pogledala, nje pa nikjer. Našla sem jo cca 50m stran, kako je tako hitro spiz**** stran od mene mi nikol ne bo jasno ampak hej, ni jim za zaupat! 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
28.8.2011 22:32:28   
tasa_m
Eh, niste resne user posted image  user posted image
Grem spat. Nočko "babnice" user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
28.8.2011 22:35:50   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Eh, niste resne user posted image  user posted image
Grem spat. Nočko "babnice" user posted image

Sori taši nisem vsega sfolgala user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
29.8.2011 8:16:49   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Hahhhaha, midva tudi, saj je Valentin spal od 13.30 do 16h, pa še bi ampak sem ga zbudila, ker jaz več nisem mogla spati.user posted image Zvečer pa je tudi ob 20.15h že spal. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
29.8.2011 8:17:13   
KOKICA32

Da nebi kira kaj pisnila za fuzbal!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pojma nimam za kaj se gre!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
29.8.2011 8:17:43   
KOKICA32

Daaaaaan.
Končno sem do interneta prišla user posted image juhej.

Ata spi (oz. formulo gleda user posted image user posted image ), Lija pa se igra z Ninami.

Kokica
čist vsem je povedala, da je V. ugriznila. In vsi so ji rekli, da to res ni lepo. Pa je rekla, saj vem, je bila od T. kregana in je reko, da nebo smela več nikamor it če bo grizla. Se je spat jokat začela in rekla, da nebo več. user posted image (to bi rada doživela ja).

Zdaj pa slike na računalnik nalagam. Se jih je kar nekaj nabralo....

Pusti se presenetiti. Mene pa je Valentin tudi 2x popoldan vgriznil v prst na roki, pa zraven rekel, da Lija tudi grize.user posted image Potem sem se mu pa zasmilila, pa me je začel ljubčkati in zraven govoril:" Mami ne joči, dobro je!" Tako kot jaz njemu govorim.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
29.8.2011 8:17:56   
KOKICA32

Persida user posted image user posted image user posted image in ja, zaslužiš si biti mama!! In nikoli ne dvomi v to, ker si super mama!!

Same pa vemo, da so naši sončki iz dneva v dan bolj nagajivi. Jaz še Lijo težko krotim, tak da verjamem da ti ko imaš dva je še težje. Glavo gor....

PODPIS!!!! user posted image user posted image user posted image Meni je Valentin podobno naredil v B. na najbolj prometni cesti čez mesto.user posted image Res so vragci in povsem normalno je, da včasih reagiraš drugače, kot bi si 5 minut kasneje želel.

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
29.8.2011 8:20:51   
KOKICA32
Pa dobro jutro!user posted image

PONEDELJEK JEEEEE!!!! In samo 5x še!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zjutraj sem bila še zadnjič v laboratoriju v user posted image , pa mi lepo vzame kri in začne mešati ono glukozno raztopino, pa ji rečem:" kaj SPET moram to pit?"...ona, pa:" ne, ne, zunaj ena čaka na to". user posted image user posted image user posted image user posted image "Ufff, jaz pa sem mislila, da se je kaj spremenilo in da bom morala že drugič to spiti!" user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
29.8.2011 9:30:09   
tasa_m
Jutro.
S šefico sva se naspali, zdaj pa greve nekam v trgovino. Greve kar s kolesom, ker Lija obožuje vožnjo s kolesom. Te pa ji naj bo,,,

Se tipkamo bolj pol, ko gre šefica spat!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
29.8.2011 11:56:16   
tasa_m
Kosilo se kuha, Lija animira njene pupe, jaz pa mal sem in tja skačem.
Bi se likat mogla psravit pa mi nekak ne diši najbolj... user posted image Imam še kupček preden sem z dopustom začela, zdaj a še vse cote iz dopusta..

Je pa danes prav lepo vreme, mi paše da je sonček, čeprav ko sva bile na kolesu mi ni najbolj pasalo, ker je kar teklo z mene...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
29.8.2011 12:23:44   
Najaa
Dan.
Likam in se potim. user posted image

tasa do kdaj maš dopust?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......