|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
28.8.2011 11:30:37   
modrimedo
alja ab v nosečnosti ni prepovedan in ni nič narobe če ga piješ.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
28.8.2011 12:30:46   
*žurerka*
alja....kakšen antibjotik pa?

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
28.8.2011 13:18:47   
*alja*
hiconcil kapsule.

Sem pa ginekologinjo vprašala če to nič ne škodi da zdaj že drugič jem, pa mi je rekla da če bi škodilo mi nebi dajalauser posted image . Po tem sklepam da lahko jem.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
28.8.2011 14:09:29   
mama11
Pozdravljene punce, kako jaz danes uživam v ohladitvi. Opoldne smo imeli 19 stopinj, zdajle mogoče še kakšno stopinjo več, ampak še vedno ful paše. Kar se mene tiče, se poletje lahko častno poslovi, ker meni temperature nad 27, 28 stopinj čisto nič ne ustrezajo v trenutnih dimenzijah.

Andmil, čestitke za Leonido user posted image

V petek sem bila na pregledu, 2-3 cm odprta, dobra novica, da ima mala že več kot 2,7 kg, čeprav je še mesec do roka, tako da jo v najslabšem primeru doleti ogrevana posteljica, vsekakor pa ne več inkubator user posted image user posted image user posted image . CTG je bil tudi tokrat OK, popadkov nobenih. Naslednji pregled in CTG pa 7.9.

Ime pa, hmm, načeloma sva se uskladila, nisem pa še povsem prepričana, da je padla zadnja beseda...

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
28.8.2011 15:57:45   
*žurerka*
alja... tud jaz jih pijem zdaj 4 dan na 6 ur zaradi kašlja.... pa baje ne škodjo plodu ...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
28.8.2011 17:21:26   
josephine27
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

hiconcil kapsule.

Sem pa ginekologinjo vprašala če to nič ne škodi da zdaj že drugič jem, pa mi je rekla da če bi škodilo mi nebi dajalauser posted image . Po tem sklepam da lahko jem.

kolikor sem slišala antibiotiki lahko vplivajo na plod v prvem trimesečju ( ampak če je res nujno, jih vseeno predpišejo)potem pa ne več. sicer pa kot vsa zdravila če je treba je treba. če bi bilo dokazano da hikoncil škodi, ti ga sigurno ne bi predpisali. tako da se ne sekiraj. sm ga tud sama pila v prvi nosečnosti pa se ni nič poznalo.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
28.8.2011 18:51:29   
Pelija
Oj,

glede antibiotikov.....marsikateri tudi rešijo življenje novorojenčku. Zdravniki že vedo, kaj počnejo.

Pa brezveze jih tudi ne predpisujejo več, sploh ne v današnjih časih, ker varčujejo in ker so bili v preteklosti prevečkrat predpisani prehitro.

No, to je moje skromno mnenje.

Drugače pa sem vesela, da tole naše čakanje in pričakovanje gre h koncu. HB, da se je malo ohladilo. Jaz sem zadnje dni res že vsega naveličana, dol mi je začelo tiščat, slabo spim, tek se mi je povrnil, hrbet me je spet pričel bolet........v glavnem, na istem sem kot smo vse........tik preden me bo razneslo, bom rodila....user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še en kup stvari bi rada naredila pred prihodom našega dojenčka, pa vem, da bom lahko vesela, če mi bo pol zneslo.....user posted image user posted image user posted image V glavnem, danes me malo hormončki dajejo.......upam, da bo jutri bolje.....uživajte zadnje dni in tedne brcanja in božanja trebuhov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
28.8.2011 21:37:07   
Princess1
Punce, a uživate v ohladitvi. Jst sem se glih kar skopala in imam občutek kot da bi se na novo rodila :)

Imam eno vprašanje. Kje se dajo kupit nogavice, da nimajo gor tiste elastike, ki tišči ker ful otekam in je potem samo še huje?

Sicer sem že napol pripravila torbo za v porodnišnico. Potrebujem še par malenkosti in sem potem mirna, oz. je moj možek miren, ker ga to ful skrbi, da bi moral on pakirati, ker kao ne bi imel pojma ali bi prav spakiral ali ne user posted image

Jst sem po pravici povedano že te nosečnosti sita, ful sem postala pretežka in me hrbet boli, nikamor ne morem za dlje časa, ker me potem še vse drugo boli. Trebuh mi otrdeva, apetit še kar imam pa ne bi bilo nič hudega če ga ne bi imela. Pa hormončki seveda počnejo svoje, sploh ko nisem mogla spat v prejšnjem tednu od vročine.

Zdej v tem tednu bom oprala in zlikala stvari od user posted image  in je potem tudi njegova sobica pripravljena na nizki štart. Tašča je bila zadnje dneve v šopingu za user posted image  in zdej čakam, da še ona prinese kar je nakupila, da dam vse skupi prat.

Zdej sem že ko otrok, samo odštevam dneve do CR-ja.

Lepo bodite!

(odgovor članu Pelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
28.8.2011 21:37:46   
jaznoseca

user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj

1.9.
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 29.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 29.08. in 01.09.,  Obala, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image ,31.8.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 29.08., Maribor, user posted image
4.9.

Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , ?, Savinjska, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?, Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , , ?, user posted image
ivanjščica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 31.08.., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
flneja, 30,2user posted image ,1user posted image , ?, štajerska user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?
, ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
07.09, Kranj
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 30.08.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 31.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 31.08., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 07.09., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , 29.8., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 29.08., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 01.09
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , .?, ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 29.08., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 01.09., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 30.08., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
juicy, 35, 1user posted image , 0user posted image , 31.08., ?, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 07.09, Ljubljana, user posted image
mama11, ?, 3user posted image , 2user posted image , 07.09., okolica Ljubljane, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 09.09., Dolenja vas, user posted image
tweety83, 28, 2, 1, ?, Poljčane, user posted image
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 30, 2user posted image , 1user posted image , 12.09., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 31.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 02.09., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.09., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 105
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

user posted image
datum poroda, nick, spol in ime, teža in dolžina novorojenčka,

03.8. 
ninalarsLars (2900g, 49cm) 29 dni pred pdp
14.8.  barbara85  Zala (2620g, 47cm), 18 dni pred pdp
16.8.  Teni RRLuka (3830g, 49cm), 19 dni pred pdp
19.8.  modrimedo, Lucija (3075g, 50cm), 23 dni pred pdp
21.8.  lily81Žiga (3900g, 54cm), 10 dni pred pdp
26.8.  ANDMIL, Leonida (3690g, 51cm), 1 dan po pdp

user posted image : 3 user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
28.8.2011 21:39:50   
Princess1
A ja pa Pigy sem ti pozabila napisat na FB-ju, da sta ful lepo pripravila za vajino user posted image !

Enako velja za Andmil.

Jst bom potem še najino slikala, ko te stvari uredim, da boste vidle kaj sva midva ustvarla.

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
28.8.2011 21:45:21   
jaznoseca
No, mogoče vas še jaz poiščem na FB. Kako se vas že najde?

Neposredna povezava do sporočila: 1736
28.8.2011 22:04:22   
moniketna
najdeš nas pod septemberke 2011

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
28.8.2011 22:14:12   
anastazia
Ojla. Rodila sem fantka matevža 27.8. Ob pol enih zjutraj. En teden pred rokom. Ima 3,7 kg in 53cm. Porod je bil pa kar krut. V tor grem domov. Se potem kaj javim. Lp in srecno vsem!

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
28.8.2011 22:27:16   
*žurerka*
anastaziauser posted image user posted image user posted image čestitke....... porod boš pa kmal pozabila sem imela tud jaz težkega za prvega user posted image ...veliko crtanja...

(odgovor članu anastazia)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
28.8.2011 23:05:04   
san
anastazia, čestitke!!! sam porod in težave boš pa res kmalu pozabila, boš videla. jaz sem imela tudi sploh pri drugem zelo težavnega, pa se mi sedaj sploh ne zdi več, da je bilo tako hudo

ab ti G zagotove ne bi predpisala, če bi škodoval, tko da se nič ne boj ga vzet

mi smo danes pohajkovali, je prav pasalo, ko ni bilo tako vroče. smo šli na en hribček, pa k mami na kosilo. je prav pasalo mal se pustit razvajatuser posted image

no, zdej mi pa spet trebuh otrjuje kot vsak večer, prav zoprno. pa še zgaga mi danes nagaja, mi v tej nosečnosti niti ni velikrat, mogoče dvakrat do sedaj. sem pa ugotovila, da mi noge in roke manj zatekajo kadar sem bolj aktivna, prav zanimivouser posted image .

no, lepo bodite, grem mal likat

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
29.8.2011 7:24:36   
panja
Anastazia - čestitke za Matevža user posted image , predvsem zdravja in vsega lepega! user posted image  
user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
29.8.2011 8:06:57   
2.2.
user posted image  za novega člana anastazija

včeraj sem celo noč prebedela nisem mogla spat tako da sem današnjo noč spala ko medved. se mi pa zdi da se je trebuh v dved dneh spustil brcik tudi manj čutim-kakor kdaj. pride dan da mi trebuh ni niti sekunde na miru. pride pa dan da mnoram bit pozorna glede premikanja.

še malo pa bo konc počitnic. zdaj so noči kar primerne za spat in čez dan je tudi kar solidno.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
29.8.2011 8:25:54   
Krysia
anastazia, čestitke za Matevža, veliko lepih trenutkov in crkljanja in naj vaju razvajajo!

Drugač pa dobro jutro ... tele temperature so meni čist OK ... no, zjutraj je mal prehladno, mapka potem čez dan je odlično. Jaz sme pa včeraj dobila en kup oblekic za user posted image , tako da grem zdaj prat ... se tipkamo ...

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
29.8.2011 8:31:48   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: anastazia

Ojla. Rodila sem fantka matevža 27.8. Ob pol enih zjutraj. En teden pred rokom. Ima 3,7 kg in 53cm. Porod je bil pa kar krut. V tor grem domov. Se potem kaj javim. Lp in srecno vsem!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam in veliko crtanja.

IZVIRNO SPOROČILO: Princess1
A ja pa Pigy sem ti pozabila napisat na FB-ju, da sta ful lepo pripravila za vajino !

Hvala Princess1. Vidva sta že skoraj pri koncu?

Me zanim če Leaa imela danes carski al jo bojo spet spustili domov.

Jaz moram it pa urin dat, pa se mi tooook ne da. Dobrodošle še nekatere punce na fb-ju.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
29.8.2011 8:42:05   
rainbow
Jutro!

Sem že mislila, da mi je računalnik crknil, pa je šel vžgatuser posted image

nastazia, bravooouser posted image user posted image user posted image , krepek fantič, ni kajuser posted image user posted image

Ja, to vreme je fiinoooouser posted image , samo zdaj moram pazit, da se ne prehladimo.

Jaz sem se odločila, da ta teden še ne rodimuser posted image , da še moji 3- in 1- šolki v šolo spremim v četrtek. Mi bo uspelo???? Držite pestiuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
29.8.2011 9:18:58   
josephine27
IZVIRNO SPOROČILO: anastazia

[/quote
častitke!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anastazia)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
29.8.2011 9:32:30   
Septembrovka
čestitke Anastaziji in Matevžu!

sicer po starem. zvečer v postelji se že kar težko naštimam, obračanje iz enega na drug bok pa je postal pravi podviguser posted image . me je pa danes zjutraj prvič po 100 letih zeblo, jeeeeeeeeeeeeeeejuser posted image .

< Sporočilo je popravil Septembrovka -- 29.8.2011 9:35:36 >

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
29.8.2011 10:57:41   
srecka84
Anastazija čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz sem že nazaj iz Postojne, kjer sem imela CTG + pregled. Odločil se je, da mi bodo 1.9. sprožili porod.
Komaj čakam četrtek. S pregledi pa sem fertik, v kolikor se kej prej ne sproži samo od sebe. Odprta sem  dobra dva centimetra....

Jejjjjj, končno, saj ne morem več ne spat, sedet, in niti na nogah stat....

Lep dan še naprej...

(odgovor članu Septembrovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
29.8.2011 11:08:36   
Princess1
Jutro souser posted image

jst sem pa danes nastopila v 9. mesec user posted image . Danes mesec imam uradni PDP, čeprav vem, da bom mela CR okrog 20.9. Komi čakam, ker sem sita vsega, nespanja, otekanja, nemobilnosti,...in to čakanje mi gre na živce...

Anastazia čestitke!!! user posted image

Pigy - ma midva imava pohištvo in voziček že vse uštimano in zmontirano, sam nisem do zdej stvari prala, ker sem prvo hotla, da se vse skupaj fajn prezrači. Ta teden mi pride tašča samo prah prepucat, ker kej druzuga ni, ker je itak vse novo in da opereva in zlikava stvari za user posted image .

Lepo se imejte

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
29.8.2011 11:23:12   
lily81
hej...

Čestitke še tukaj ANDMIL in anastaziauser posted image user posted image user posted image  veliko crkljanja, zdravja in veselja..

Zdaj pa vas ze večina komaj čaka ne?? Vsaj vročina vam je prizanesla, da boste te zadnje dneve-tedne lažje dihaleuser posted image user posted image

Mi se lepo štimamo.. danes je prvič spal kot mora dojenček spati ponoči..sem se že bala, da je zamenjal dan za noč, ker je podnevi skos pal ponoči ga pa sračkal..dobesednouser posted image
Prebava mu nagaja- drugače je pa tak sonček... Na tri ure je in lepo pančka, super se dojiva.. Včeraj smo šli na prvi sprehod in je spal ko ubit..
Ta starejši (2,8 let) ga ima zelo rad, prav hecen je ker se čisto razneži ko ga vidi, pa objemal bi ga pa lubčkal..hecn je pa zato, ker je drugače pravi gavnar..nikoli do zdaj ni pokazal nežne platiuser posted image user posted image   Samo glasen je pa tolk, da je joj..se bo moral Žigec navaditi na hrup čez dan..oz.se je po mojem že navadiluser posted image

Vsem želim eno lepo porodno izkušnjo, in da bodo vaši sončki zdravi!!!!
lp

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?