|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
26.8.2011 19:15:27   
Spellybelly
Andmil, čestitke ob rojstvu hčerkice s prekrasnim imenom Leonida!!!user posted image user posted image user posted image Veliko zdravja, crkljanja, poljubčkov in mirnih, prespanih noči!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
26.8.2011 20:03:09   
carly
Evo še enkrat moja tel. 031 510 523.

Kako ste drugače?Mene je dons tale vročina tudi kar malo zdelala, sem čist brez energije. Pa imena tudi še nimamo, pomoje ga bova na poti v porodnišnico izbirala.Sicer sva naredila ožji seznam, naprej se pa nisva premaknila.

(odgovor članu Spellybelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
26.8.2011 20:26:05   
wifi
Andmil, iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice,
veliko prespanih noči in veselja
-
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj bodo ob tebi vedno prijatelji, ki bodo s teboj delili smeh, tvoje težave in tvoje zmage.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
26.8.2011 20:26:06   
Dorianna
carly, uf, pa sem mislila, da sva midva edina še brez imena. Samo pri nama je ta razlika, da vsak navija za svojega. user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
26.8.2011 21:06:24   
2.2.
user posted image čestitke

no midva za fantka tudi še nimava izbranega imena za punčko pa še ostalo od 1.

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
26.8.2011 23:06:42   
krissttina
user posted image ČESTITKE!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1706
26.8.2011 23:48:28   
Princess1
Večer,

ANDMIL Čestitke!!!

Jaz sem imela danes pregled, najin fantek pridno raste tko, da definitivno CR predvidoma 10 dni pred rokom. Imela sem tudi prvi CTG. Tko, da sem danes v 35 tednu in še slabe 4 tedne in če bo vse po sreči bom držala najino štručko v naročju. Dobila sem tudi že napotnico za porodnišnico, če bi se najin user posted image  slučajno spomnil kej prej priti ven.

Za seznam - naslednji pregled imam danes teden torej 2.9., bo pa samo CTG.

Lepo se imejte, jst sem že boljše volje, ker n apovedujejo ohladitve.

(odgovor članu krissttina)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
27.8.2011 3:57:35   
agha
Dober dan, dobro jutro ali karkoli že ob taki uri...še ena, ki ji spanje ne gre.... user posted image

Najprej čestitke ANDMIL za pupiko!!! Veliko, veliko zdravja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridružujem se vse souser posted image , ki jih mučijo takšni in drugačni krči. Me pa zanima, če še katero dajejo krči zgoraj  na notranji strani stegna in to fejst močni. Sploh ne vem kaj je to, popadki itak da niso, so pa ful neprijetni. No, poleg teh krčev jih imam še vse sorte...najbolj zoprno pa mi je to špikanje spodaj...uf...

Ne bom preveč jamrala...sem ful, ful, ful vesela, da nas bo vročina zapustila in da dobimo malo svežega, znosnega vremena. user posted image user posted image user posted image user posted image Tako bo vsaj porod manj mučen, ker ne bo take vročine. Jaz sem se z mojo bibo zmenila, da naj počaka na ohladitev in zaenkrat kaže, da bo, razen, če se ne odloči prit na svet danes.user posted image user posted image

Lep dan vam želim, grem še malo v posteljo...mogoče mi pa uspe zaspat.

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
27.8.2011 8:56:46   
jaznoseca
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj

1.9.
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 29.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 29.08. in 01.09.,  Obala, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 26.8., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image ,31.8.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 26.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 29.08., Maribor, user posted image
4.9.

Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , ?, Savinjska, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?, Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , , ?, user posted image
ivanjščica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 31.08.., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
flneja, 30,2user posted image ,1user posted image , ?, štajerska user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?
, ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
07.09, Kranj
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 30.08.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 31.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 31.08., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 07.09., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 26.08., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , 29.8., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 29.08., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 01.09
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , 26.08., ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 29.08., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 01.09., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 30.08., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
juicy, 35, 1user posted image , 0user posted image , 31.08., ?, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 07.09, Ljubljana, user posted image
mama11, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, okolica Ljubljane, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 09.09., Dolenja vas, user posted image
tweety83, 28, 2, 1, ?, Poljčane, user posted image
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 30, 2user posted image , 1user posted image , 12.09., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 31.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 02.09., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.09., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 105
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

user posted image
datum poroda, nick, spol in ime, teža in dolžina novorojenčka,

03.8. 
ninalarsLars (2900g, 49cm) 29 dni pred pdp
14.8.  barbara85  Zala (2620g, 47cm), 18 dni pred pdp
16.8.  Teni RRLuka (3830g, 49cm), 19 dni pred pdp
19.8.  modrimedo, Lucija (3075g, 50cm), 23 dni pred pdp
21.8.  lily81Žiga (3900g, 54cm), 10 dni pred pdp
26.8.  ANDMIL, Leonida (3690g, 51cm), 1 dan po pdp

user posted image : 3 user posted image

< Sporočilo je popravil jaznoseca -- 27.8.2011 9:06:50 >

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
27.8.2011 9:06:18   
jaznoseca
Še z moje strani Andmil ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU LEONIDE! BODITE ZDRAVI IN OBILO LEPIH URIC VAM ŽELIM!!

FB tiste, ki zasledite kakšne novičke, nam jih le pridno posredujetuser posted image . Meni se je itak zdelo, da ko enkrat preideš na FB, se potem tukaj malo sled za teboj zgubi ha ha ha. Pa teni nam je tud čisto pobegnila user posted image . Upala sem, da bomo na tej temi ostale, dokler vse ne rodimo in potem skupaj preidemo na novo... No bomo videli kako bo.

Pri nas nič novega - razen tega, da je vikend in med vikendom res ne bi šla v P.... Počutje podobno vremenu, bi kar ležala in nič delala...

ime mi2 imava zbranega in že na vratih izpisanega user posted image , da si slučajno ne bi kdo premislil...

krči agha na notranji strani stegen sigurno niso popadkiuser posted image . Kaj pa magnesol? Sem dva dni nazaj vprašala g in je rekel, da ga lahko pijem do konca, brez problemov.

Aja, pa danes sem vstopila v 40. teden!! Bravo jaz in naš bebiuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1710
27.8.2011 12:07:06   
issa_
jutro, ah no dan!!  user posted image

danes sem pa tako bolj na počasssiiiiiiiiiiiii,.. ne ljubi se mi nič pa še energijo sem nekje pozabla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če jo kdo vidi naj mi prosim napoti k meni...user posted image user posted image user posted image

drugače pa pri nas nič novega,..mali user posted image se na čase zelo umiri, pol pa začne migat tak da mislim da mi bo vse organe prestavo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo tudi že ime lep čas izbrano,..po nevem kak dolgem debatiranju je te moj privolil,..user posted image user posted image user posted image verjetno ker ni imel pametnega proti argumenta ali pa boljši predlog...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislite da bo danes kaj bolj znosno??

Neposredna povezava do sporočila: 1711
27.8.2011 12:43:57   
Sunny_Dream
Živjo user posted image !

Najprej vas vse lepo pozdravljam, čeprav z gromozansko zamudo... vem da ni izgovor, ampak v tej vročini se mi tolk ni dalo za računalnikom sedet... in pol se končno spravim, pridem na RR in glej ti moje čvekice - v času moje odsotnosti ste naklepale cca 50 strani! In pol se seveda nisem mogla spravit brat vsega tega materiala user posted image

ninalars, barbara85, Teni RR, modrimedo, lily81, ANDMIL - vsem novopečenim in že uveljavljenim mamicam iskreno čestitam za uspešno prestan porod in za njihove nove štručke veselja! Bravo, vse ste junakinje!! user posted image

Pri meni sicer vse po starem - smo v nizkem štartu in čakamo da se začne kaj dogajat, fantek je že 2 meseca obrnjen z glavo navzdol, ampak na zadnjem pregledu v četrtek sem vprašala ginekologa če kaj kaže da bo kaj prej, pa menda nič kaj ne kaže na to... Mu je čist preveč luštno v mojem trebuščku! Pa saj ni kot da se mi prav mudi... sam ker sem prvorodka nimam pojma kaj pričakovat in se mi zdi, da sem skos v nekem krču, kjer samo poslušam svoje telo in se ob vsaki spremembi vprašam:"A je to to? Kaj pa je to?" user posted image Mah... saj vse pravjo, da ne morš sfalit... tko da računam na to, da ko bo zares bom vedla, da se je začelo!

Tud js pa komi čakam jutrišnjo ohladitev in olajšanje, ki ga bo prineslo! Zadnje 2 tedna skor ni blo za dihat! Se mi zdi, kot da je že 100 let kar sem bla na morju, pa je v resnici komaj 14 dni, ampak v tej vročini bi mi še kr pasalo da bi lahko šla plavat in se malo ohladit... Pa dobro, dokler mamo lubenice in obljubo o ohladitvi, se bo vse preživelo!

Lep pozdravček vsem - bom poskusla bit zdaj malo bolj dosledna, tako pri spremljanju kot pisanju! Vsaj dokler me ne pokličejo v "Rim", pol pa spet vprašanje kolk bo cajta user posted image

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
27.8.2011 15:22:39   
Pigy
Ojla nosečkice, ste še vse na broju user posted image user posted image user posted image

Kosilo za mano, zdej mam vse 4 od sebe in gledam na uro, da vidim, kaj me tok muči. Uh, tole več ni normalno, al naj se začne al pa naj neha. user posted image user posted image

Sem hotla it mal kofetkat, pa mi ne znese, kr tok špika pa reže pa spet mal kaplja- se vidi da mi je vroče, da je joj.

jaznoseča- ampak imaš prav, vse ki so že rodile so pozabile na nas, smotke, bomo morale še me pohitet, da se jim pridružimo na novi temi.

IZVIRNO SPOROČILO: issa_

jutro, ah no dan!! 
danes sem pa tako bolj na počasssiiiiiiiiiiiii,.. ne ljubi se mi nič pa še energijo sem nekje pozabla če jo kdo vidi naj mi prosim napoti k meni...

eno energijo sem danes srečala v trgovini, se je glih odpravljala na morje. user posted image Tko da kr dej vse štiri od sebe in uživaj.

Punce mam eno prošnjo, na fb-ju na svojem zidu sem objavila en oglas od spletne trgovine, pa bi vas lepo prosila če jo lahko razpošiljate okoli. Namreč moja kolegica in njen fant sta jo komi odprla, pa jima mal pomagam. Hvala vsaki, ki bo pomagala user posted image user posted image

Grem še enkrat pod tuš, pol pa lenarit in občudovat lepoto ure naprej. user posted image user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Sunny_Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
27.8.2011 15:33:32   
Krysia
No, da še jsz mal pojamram ... aml me špika, mal me boli, user posted image se čist umiri, potem pa začne navdušeno brcat ... jaz res ne vem več, a naj se grem pokazat al naj kar čakam ... ker mi je čist brezveze v P čakat, če lahko to doma počnem ... pa sem drugorodka in me vseeno dajejo taka vprašanja, torej prvorodke ne se čudit ... ampak bomo vedle, ko nas bo zares zagrabilo, nič bat ...

Zdaj upajoče čakam na ohladitev ... zgleda, da bo res mal boljše ... še dobro, ker tole ni blo več za nikamor ...

ja, tiste, ki so rodile, so nas mal pozable, ampak moramo vedet, da imajo verjetno kar nekaj dela in da takrat ko njihove pikice spijo, počivajo tudi one - sploh, če morajo ponoči pogosto vstajat ... ampak saj se jim bomo kmalu pridružile ...

kar se imena tiče - hvala bogu imao to izbrano, ker si res ne predstavljam, da bi se morala zdaj še okrog tega pregovarjat ...

Mi smo pa dobili ponudbo za otroško sobo za ta velikega (smo zgodnji, ane?) - in zdej se odločava, al sprejmeva al ne ... ceneje kot v trgovini pa vse po meri, ampak moj možek je pričakoval nižjo ceno, pa zdaj neki računa al ja al ne ... men se pa tok ne da  stem ubadat - soba mi je všeč in najrajš bi vidla, da jo takoj začnejo delat, ker bo itak trajalo en mesec, da bo končana ... bomo vidli ...

evo, spet me špika, grem počivat ... se tipkamo ...

lepo se imejte pa vsem ki greste rodit, srečno!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
27.8.2011 17:58:18   
rainbow
Ojla!

Joj, en dan me ni, pa že spet novostiuser posted image

Andmil, čestiiiiitkeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem včeraj imela natančen uz in prvi ctg, vse ok, user posted image velik 3300g, in drug teden spet isto, v kolikor bom še v enem kosu. Danes smo imela nepričakovan piknik, je bilo fino, celo za dihat; jutri pa res upam, da se ohladiuser posted image

bodite okuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
27.8.2011 21:52:45   
Princess_
Dober večer...

kako ste kaj? in evo dočakale smo osvežitev, po moje vsaki prija...ali? user posted image

ampak meni je vseeno vroče...sem zlikala še zadnje stvari ki sem jih imela...sedaj pa me je začel še desno spodaj mal trebuh bolet...kot da bi se pripravljalo na menstruacijo...bom ziher spet imela zanimivo noč user posted image user posted image user posted image
upam, da kmalu mine in bo vse vredu...da sem bom končno po neprespani noči lahko naspala...
ju3 pa je že nedelja...in komaj čakam da bo četrtek in dan pregleda...

lep večer...in upam, da boste to noč dobro spale saj se je lepo ohladilo...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
28.8.2011 8:21:23   
jaznoseca
Dobre jutro!

user posted image

Evo ohladitve user posted image . A vam je všeč tako kot meni?

Neposredna povezava do sporočila: 1717
28.8.2011 8:29:41   
panja
Dobro jutro!

Ali ta ohladitev mar pomeni že konec poletja? :(
Sej ne rečem, kar paše, ampak ponavadi je takle čas, konec avgusta potem kar koec s "tapravim" poletjem...
Kakorkoli...

Drugače pri nas nič posebnega razen običajnih premikov v trebuhu, špikanja, raztezanja, otrdevanja trebuha ipd.. Vsake toliko si želim, da bi bilo vse že za mano. Upam, da bo to čimprej!

Lepo nedeljo vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1718
28.8.2011 8:52:58   
carly
Dobro jutro, u tale kavica pa dobro zgleda, škoda da nimam ene take na mizi.

Danes se je pa fajn spalo, je zdej kar malo mraz, pri nas je 14 stopinj.

Kako je kaj Nepremagljiva?Se prav spomnim, da naj bi ji v petek sprožili porod? Pa drugače ste še vse na svojem mestu?

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
28.8.2011 9:27:37   
jaznoseca
He he carly jaz bi tud raje eno tako kavico na mizi, kot pa takole na slikci - ampak je tako lepa, da se mi zdi, da že kar dišiuser posted image . No, mi smo danes pokonci že od 5.00user posted image . Se je naš prvorojenec odločil, da ne bo več spal in sva že od takrat v movingu..... Zdaj bi jaz že šla nazaj počivat - me prav glava boli. Mali pa poka od energije user posted image .

No, pri nas v trebuščku je zatišje, tako kot že zadnjih nekaj dni - komaj da naštejem 10 gibov na dan. Sem vsakega prav vesela.

Neka tišina je nastala na forumu...hmmm, čakam, da se javi katera iz porodnišniceuser posted image . Konec poletja? Pa menda še ne! Danes so napovedane malo nižje temperature, drugače pa bi naj bile v prihodnosti tam do 27, kar je zame idealno.

Danes bo za kosilo špinača in pire. Se mi že lušta user posted image . Na zadnjem pregledu sem ugotovila, da se v 14 dneh nisem nič zredila, zdaj pa navaljujem na hranouser posted image .

Lep dan vam želim!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
28.8.2011 9:38:20   
agha
Jutro!

Tale kavica zgleda res super!! Jaz brez kave sploh dneva ne morem začeti. Edini dnevi, ko je nisem pila so bili prvi meseci po porodu zaradi dojenja. Ampak po parih mesecih sem jo spet veselo srkala.user posted image Njami!!! user posted image

Jaz sem tudi po dolgem času spet fajn spala. Tole vreme mi tako paše! Se počutim čisto prerojeno! ZAKON JE!!!user posted image user posted image user posted image

Panja - menda nekaj poletja še bo ampak verjetno, da teh temperatur čez 30 stopinj pa verjetno res ne. Včasih sem sanjala, da bi imela vikend na morju ampak me je letos v tej vročini, ki sem jo res težko prenašala, minilo. Čeprav na morju je to vročino drugače prenašat, ker se lahko namočiš pa tudi brez nosečniškega trebuha je to druga zgodba...

Souser posted image lepo bodite in uživajte v ohladitvi!!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
28.8.2011 9:51:34   
modrimedo
tele temerature mene prav preveč hladijo ,sem se že navadla na vročino in mi je bilo prav čudno tamalo danes več obleč in pokrit ( ta teden je bila oblečena sam kratek bodi pa še o je blo skori preveč )

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
28.8.2011 10:05:59   
Spellybelly
Wuhuuu! Kakšen frišen zrak! user posted image Danes se pa je fino spalo! Sam kaj, ko kaj dolgo ne morem, se mi zdi, da se vsa zaležim ponoči...levi bok,pa desni bok, pa levi bok...pol me pa že vse boli. user posted image

Danes nas čaka piknik na vikendu in bo kar mal hecno oblečt trenirko po dolgem času, ker za kaj kratkega trenutno še ni.

Mene krčki še ne matrajo, malo vsake toliko otrdi trebuh...saj se še ne mudi! user posted image

Midva tudi še nimava izbranega imena, ker jih je še vedno ene 7 na tapeti...upam, da naju kmalu kaj prešine in rečeva v en glas, da je to to.

Jah nič, prelepo nedeljo vam želim, pridno počivajte, pa malo ven na zrak, da se naši trebuščki naužijejo svežega zraka! user posted image user posted image user posted image

Pa pa ***

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
28.8.2011 10:18:56   
krissttina
Da vas še jaz pozdravim.
Zrak, zrak, zraaaaakkkkk.....končno se da dihatuser posted image

Jaz sem svoja dva moška poslala k tašči na kosilo men pa prov paše mal miru.
Še nekaj reči, ki jih sicer nisem uspela naredit sem sedajle postorila v pol ure.... učinkovitost. user posted image

user posted image še veselo skače, brca, se razteguje in nič ne kaže, da bi se ji kam mudilo. Še 4 dni do PDP. Prvi je bil dva dni pred rokom. No to normo user posted image še vedno lahko doseže.

Uživajte nedeljo in svež zrak!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1724
28.8.2011 10:42:45   
*alja*
Dobro jutro user posted image , danes se pa lažje dihauser posted image

andmil - čestitke za user posted image Leonido!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa zdaj dva dni čistili buče in je bilo kar naporno. Noge imam zatečena tak da komaj hodimuser posted image . Danes me pa čaka še sesanje, pomivanje, peglanje. Kaj nebom danes bom jutri ker se mi preveč ne da!

Moj user posted image še fajn miga in brca. Sem pa dobila antibiotik ker spet voda ni dobra. Ga imam že drugič. A to vpliva kaj na user posted image ? Mal me je strah ker prvič nisem nikoli jedla antibiotika.

Lepo nedeljo!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu krissttina)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?