|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
25.8.2011 19:25:18   
Spellybelly
Živjo souser posted image !

Tud meni je tako vrooočeeeee! Upam,da bo v nedeljo res kaj bolj "sveže"! user posted image

Od jutri naprej tudi jaz na dopustu! user posted image user posted image user posted image Bom vsaj končno pripravila vse potrebno doma po hiši in še kaj pospravila, polikala še pleničke in posteljnino. No, saj se mi še ne mudi imam še 1 mesec časa user posted image ...a kaj, ko se mi zdi, da bo vse 123 minilo.

V torek sem bila na pregledu...bilo vse fino fajn, nič še odprti, "poredila" se pa tud nisem nič zadnji mesec...pa bi se menda vsaj mal mogla. user posted image Hja, ko je pa tko vroče, pa vse kar poješ, po moje vse vn pošvicaš! user posted image Glavno, da trebušček raste... user posted image najina je pridna, fajn miga, srček bije, plodovnice dovolj, tko da me nič ne skrbi. Dobila sem tudi napotnici, danes sem dobila še vse izvide, naslednji pregled pa imam 9. 9.

Ravnokar sem se najedla palačink, zdej pa končno mal "počivat"!
Uživajte max, pridno božajte trebuščke, veliko pijte, pustite se razvajat,...pa bo vse fino fajn! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Princess_)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
25.8.2011 19:37:09   
2.2.
meni je tudi zda tast in tašča prinesla sladoled...
vidim da se ene kopate-jaz se ta mesec nisem nič niti se ne upam sicer še nikoli nisem imela nobenih težav-vnetja ali karkoli....enostavno se zdaj nočem ker je tako topla voda v bazenu in na sploh v morju za razne bakterije....saj vem kompliciram.....

Neposredna povezava do sporočila: 1677
25.8.2011 21:17:54   
issa_
ijaaa, jaz bi tudi sladoled,....user posted image user posted image user posted image packe lušte delate..user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače pa se tudi mi kopamo, danes sem tamalemu bazen spet postavila in napolnila, pa se kar tudi jaz noter spravla,..user posted image user posted image user posted image sicer je bilo smešno ko sma oba noter visela, ampak naju je ohladilo,..user posted image user posted image user posted image mislim da je bilo še bolj smešno ko sem poskušala vstat, me je v križu vsekalo,..ampak je bilo vredno.( dobro da se nam na balkon ne vidi).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   naj raje bi se zdaj še enkrat not namočla... moj user posted image je bolj miren postal, ko pa se premakne pa konkretno že čutim,..še vedno ima najraje mehur in rebra.. user posted image user posted image user posted image user posted image

joj čakam da bi potegnila kakšna sapica in ohladila stanovanje...............user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
25.8.2011 21:25:38   
agha
Ojla!

Da se vam še jaz malo javim.
Včeraj sem imel pregled in je bil moj G nekaj slabe volje ampak ne zaradi mene...verjetno zato, ker je z dopusta prišel. user posted image user posted image Kakor koli je moj pregled zgledal čisto bedno. Sem ga vprašala kako zgleda spodaj pa on meni pravi, da je vse OK in ga vprašam, če se kaj dogaja. On mi pa odgovori da se to, kar se za te tedne mora.user posted image user posted image user posted image Halo?! No, kaj naj si mislim potem?! Druga stvar je pa ta, da me je naročil šele čez 2 tedna, kar je 4 dni pred PDP! Potem mi pa pravi, da se bova za amnio zmenila na tistem pregledu, če bo treba, če bo slučajno kaj prehitevalo. In to je bilo to. Edino napotnico sem uspela dobit. Pa železo se mi je končno popravilo.

Vročina..odštevam dneve do nedelje...torej še 2 vroča dneva in potem je konec!!!!! Sem preverila dolgoročno napoved in od nedelje naprej so krasne temperature napovedane, okoli 20 stopinj. Milina!!!user posted image user posted image user posted image

Fajn bodite!!!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
25.8.2011 21:59:08   
pumpkin23
zakaj bom mela cr? Prvič zato ker je mali z rito dol in drugič zato ker je bil tud prvi cr ker se jaz nisem odpirala. Je bla že prej obcija za CR sedaj pa sploh ker se noče obrnt. Tako da zdej morm sam razmislit al navadno narkozo al spinalno.

Danes smo se popoldne hladili na Rakitni on jezeru in je blo prou luštno. Se pozna tiste par stopinj razlike in da še malo noge not namočiš je prou luštno. Da ne omenjam kok je mali uživu v prelivanju tiste vode in čofotanju. Zvečer sem pa še novega soseda vidla (14dni starega) in kok je to micano bitje. Kr še ne dojamem da bo ćez 1 mesec tako tudi pri nas.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
25.8.2011 22:41:21   
jaznoseca
Hej hej, pozdravljene sotrpinke v tej vročiniuser posted image . Se mi zdi, da mi je še zdaj vročeuser posted image . Mičkeni je zaspal pred pol ure - pa saj ga nimam srca dajat prej v to savno, smo bili do odhoda v posteljo kar v bazenčku ob svečkah - romantika pa to user posted image .

Tudi jaz sem imela danes pregled in je bebica čisto ok. Plodovnice dovolj, teža 3300g, srček super, glavica in pretoki in vse no je tako kot mora bit. Sem pa jaz mojega g malo prestrašila - sem pisala, da sem imela eno virozo dva dni nazaj in zgleda, da sem čisto dehidrirala. Urin je bil porazen - kar krvavuser posted image . Povišani levkociti na ful... Tako, da moram v ponedeljek nazaj in obvezno pit po 2 litra vode na dan. NI vedel ali naj mi da AB ali neuser posted image ... Bomo videli - zdaj pridno pijem.

issa si me nasmejala s tem vašim bazenčkom - ja saj pri nas je ista zgodba. Kaj češ, smo pač že malo štoraste s temi trebuščkiuser posted image .

kolesarjenje vas pa občudujem! Jaz sem se še spravila na kolo tam nekje do 33 tedna, zdaj pa niti pod razno. Je že to, da se z avtom sama peljem kar podvig. Trebuh sega do volana in res sem ful nerodnauser posted image . San ti pa še z 2 malima in trebuščkom - dobra si! Ne, saj nosečnost ni bolezen, vsak pač počne kar zmore. Ti si itak ena super mama - tud glede števila otročkov in nasploh tako "skulirana"user posted image . Jaz si sebe s petimi ne znam predstavljat user posted image , bosta 2 kar dovoljuser posted image .

< Sporočilo je popravil jaznoseca -- 25.8.2011 22:51:37 >

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
25.8.2011 22:51:13   
jaznoseca

user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 29.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 29.08. in 01.09.,  Obala, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 26.8., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image ,31.8.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 26.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 29.08., Maribor, user posted image
4.9.

Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , ?, Savinjska, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?, Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , , ?, user posted image
ivanjščica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 31.08.., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
flneja, 30,2user posted image ,1user posted image , ?, štajerska user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?
, ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
07.09, Kranj
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 30.08.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 31.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 31.08., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 07.09., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 26.08., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , 29.8., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 29.08., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 01.09
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , 26.08., ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 29.08., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 01.09., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 30.08., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
juicy, 35, 1user posted image , 0user posted image , 31.08., ?, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 07.09, Ljubljana, user posted image
mama11, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, okolica Ljubljane, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 09.09., Dolenja vas, user posted image
tweety83, 28, 2, 1, ?, Poljčane, user posted image
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 30, 2user posted image , 1user posted image , 12.09., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 31.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 26.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.09., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 105
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

user posted image
datum poroda, nick, spol in ime, teža in dolžina novorojenčka,

03.8. 
ninalarsLars (2900g, 49cm) 29 dni pred pdp
14.8.  barbara85  Zala (2620g, 47cm), 18 dni pred pdp
16.8.  Teni RRLuka (3830g, 49cm), 19 dni pred pdp
19.8.  modrimedo, Lucija (3075g, 50cm), 23 dni pred pdp
21.8.  lily81Žiga (3900g, 54cm), 10 dni pred pdp

user posted image : 2 user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
26.8.2011 3:55:40   
pomarančika
Groza...ura bo kmal 4h jz pa še zatisnla nism oči user posted image  user posted image sploh ne morm zaspat zdej sm šla pa na računalnik mal ...mogoče pa ratam zaspana user posted image ...kaj pa va nardite v takm primeru? Zdej že ceu na tedn ne spim skor nč user posted image vrjetn zarad tega k je sam še 5 dni do PDPja pa mal živčna ratujm k nevem točno kaj me čaka user posted image pa študeram če mam vse prprauln, če mam dost cotk, če sm kej nujnga pozabla kupt ...pa take butasteuser posted image joj kok sm jezna nase namest da se bi zadn tedn predn dobim user posted image mal spočila! Eh bo že ...upam da va lepo spite zdle user posted image nočkouser posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
26.8.2011 6:40:34   
nepremagljiva
he he, pomarančika, jaz sem nocoj imela tudi svetlo noč. Sem imela zvečer spet kakšne dve uri lažnih popadkov. So bili že na 5 minut, lepo redno in sem si šla ob polnoči še glavo oprat. Sem jo mislila šele danes, preden grem v bolnico. Potem so se pa ti popadki začeli redčit in sem nekaj čez  1.00 lepo šla v posteljo in spala do  3.00 nakar je spanje postalo misija nemogoče in sem ob 5.00 že pila kavico in jedla zajtrk. Me je pograbla strašna lakota. user posted image Bom pa šla sedaj še zlikat perilo, ki sem ga včeraj oprala. Mi vsaj ne bo še vroče. user posted image

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
26.8.2011 7:22:56   
anastazia
aha, vidm, da nism edina s popadki :)
sem rekla, da vam pišem o svojem trenutnem stanju in kaj bi ve naredile.

od ene treh zjutraj naprej imam popadke na 10 min, ampak to so bolj krči, podobni menstrualnim in trajajo
komej ene par sekund. pa seveda mi otrdi trebuh. ko popustijo, sem čisto normalna. hodim naokoli, zdaj jem zajtrk itd. so pa se 'popadki' zgostili na pet min, ampak intenzivnost je ful slaba. vem, da popadki, ki so na 5 min, so že ubijalski, ti pa niso...še kar naprej kot taki, menstruacijski, in primejo za 15 sek in popustijo ...
danes zjutrej sem imela rjavkast izcedek, se pravi čep. voda pa - hm. ker je zdaj tako vroče cele dneve in noči, tudi ponoči nisem mogla vedet, ko sem šla lulat, ali je šlo malo plodovnice ali sem zašvicala...
jej jej...
bom počakala na vaše odgovore, preden pokličem porodnišnico.
hvala in lp vsem!!

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
26.8.2011 8:48:24   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: anastazia

od ene treh zjutraj naprej imam popadke na 10 min, ampak to so bolj krči, podobni menstrualnim in trajajo
komej ene par sekund. pa seveda mi otrdi trebuh. ko popustijo, sem čisto normalna. hodim naokoli, zdaj jem zajtrk itd. so pa se 'popadki' zgostili na pet min, ampak intenzivnost je ful slaba. vem, da popadki, ki so na 5 min, so že ubijalski, ti pa niso...še kar naprej kot taki, menstruacijski, in primejo za 15 sek in popustijo ...
danes zjutrej sem imela rjavkast izcedek, se pravi čep. voda pa - hm. ker je zdaj tako vroče cele dneve in noči, tudi ponoči nisem mogla vedet, ko sem šla lulat, ali je šlo malo plodovnice ali sem zašvicala...
jej jej...
hvala in lp vsem!!

anastazia, pri mojem prvem je bila podobna zgodba, s tem da celo brez krčev in brez čepa. Samo nisem vedla al je švic al plodovnica al urin ... sem klicala porodnišnico (da ne bi zastonj hodila in jim gužvo delala), pa mi je rekla, naj se kar pridem pokazat. Jaz sem vse lepo na easy naredila - tuš, pa kosilo sem pojedla pa še nekaj sem pakirala, potem me je pa možek peljal v P in so mi rekli, da grem kar rodit ... sva bila oba čist v šoku ... to je bilo približno ob 17:30, ob enih zjutraj je pa prijokal na svet najin sonček ... Je pa res, da se do ene pol desetih ni nič konkretnega dogajalo - takrat so mi predrli ovoj, pol je blo pa bolj pestro ... če boš klicala P, ti bodo itak verjetno rekli, da se pridi pokazat, ker oni po telefonu ne morejo ocenit, kaj se s tabo dogaja ...

Drugače je pa tudi za mano ena slaba noč. Skoz me je neki špikalo in bolelo, nisem se mogla namestit za spat, nisme vedla, a mam popadke al mi samo psiha dela, ko sem pa končno zaspala, sem pa sanjala, da mi je voda odtekla in da sem zbudila moža, ki se mu pa ni nikamor mudilo in sem ga mogla pol ure prepričevat, da me mora peljat v porodnišnico ... in na koncu nism več vedela, a sanjam, a se to res dogaja - skratka, nič kaj pšrrijetno ... sem bila prav pomirjena, ko sem ugotovila, da nimam kakšne luže v postelji ... moj je danes cel dan po opravkih, tako da me vse skupaj še bolj psihira, ker me je zvečer kar konkretno trebuh bolel, pa nisem vedla a zato, ker sem jedla čudno kombinacijo jedi (ne se smejat: čokolešnik, pol pa nektarine user posted image ) al zarad česa drugega ... v glavnem, katastrofa ... poleg tega pa jst še niti slučajno ne bi šla rodit, ker imam še več kot 2 tedna do PDP ...

Vse, ki kolesarite, hodite, se kopate ... dokler vam paše, po moje ni nič narobe. Ko pa čutiš, da je preveč, pa pač nehaš ... Jaz sem v prvi nosečnosti ful prehodila, tud v razne klance sva lezla, pa ni bilo nič hudega ... zdej imam mal več težav (križ .. leta pa to user posted image ) in enega sončka, ki je že itak aktiven, tako da ne lezem glih velik naokrog, ampak se pa tud ne obnašam, kot da sem bolna ... nosečnost je pač stanje in ne bolezen. če maš probleme, več počivaš, če jih nimaš, pač počneš tisto, kar lahko ... ne vem, kje je problem ... tiste pametne mamce s komentarji pa ... joj, bi jih kar nekam poslala. Zase nej se brigajo ... jst bi jim tud lahko rekla, da naj pri svojih letih v najhujši vročini doma sedijo, da jih ne bo kakšen vročinski udar ... ampak vsak naj skrbi zase, a ne? Boste vidle, kako so šele potem pametne, ko bomo vozičkale - vse vejo, zakaj otrok joka, pa da je premal / preveč oblečen, pa da ga je treba podojit sred parka (po možnosti med klepetom z njo ... user posted image ), čeprav imaš 3 minute do doma ... itd .. skratka, najboljš da se že zdaj pripravimo na kup "modrih" nasvetov in se jih naučimo preslišat user posted image

Uf, sem se razpisala ... se opravičujem ... pa boste vsaj imele kaj za brat ...

(odgovor članu anastazia)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
26.8.2011 8:49:52   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: anastazia

jej jej...
hvala in lp vsem!!

Kot da bi opisala moje stanje. Sicer na uro ne gledam me pa precejkrat prime tak krč in tud ne traja dolgo. Čep se mi je zgleda odluščil že včeraj. Sicer se normalno gibam, mi pa konstantno kaplja odspodaj (v nedeljo je bilo to od potenja). Samo se mi ne da do porodnišnice- bom počakala da vidim kako bo še danes čez dan....

Sej če jih boš poklicala ti bojo rekli da se pridi pokazat, tako sem jaz morala v nedeljo.

Držim pesti.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

Neposredna povezava do sporočila: 1687
26.8.2011 9:07:06   
anastazia
hvala, punci! sem že bolj mirna user posted image bom tut mal počakala ...

sem drugorodka in se mi je tut prvič enako dogajalo. sem se šla pokazat in so me vzel za dva dni v porodnišnico. dva tako mučna dneva na oddelku, ko pa bi jih lahko preživela tudi doma. dokler ne bodo hujši in rednejši popadki, ne bom klicala ...

srečno nazaj! in hvala!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
26.8.2011 9:22:46   
olana
Dobro jutro!

Isto zgodbo, mi je povedala kolegica, ki je pred parimi dnevi rodila. Da ni vedela a je to to, ker so bili popadki tako rahli. Je pa drugorodka. Potem ji je mož rekel, da naj se gresta pokazat, čez 2 urci je že rodila.
Tko da moj nasvet je, da se greste pokazat, sej lahk rečete, da boste doma počakale, če ne bo nič konkretnega.

Neposredna povezava do sporočila: 1689
26.8.2011 13:41:04   
moniketna
evo sam da vam javim da sem na fb zasledila da je Admil rešena, dobila je punčko Leonidouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
26.8.2011 13:44:17   
carly
Ker bila je prava lunca, se rodila je punca.Ker na puncah svet stoji, saj punca je za fante tri, smo veseli je prav vsi.Dne 26.8. on 8.50 uri, težka 3690 gramov, dolga 51 cm in predvsem zdrava je naša LEONIDA na svet prijokala.ANDMIL

Iskrene čestitke ANDMIL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
26.8.2011 14:03:55   
san
user posted image bravo andmil, čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image

anastasia, jaz bi tudi počakala.

je bila pa zgleda taka noč al kaj, ker meni je bil najprej že včerajšnji dan težek, ne vem al od vročine al česa, ma sem se počutila prav čudno. potem mi je pa kot vsak dan zvečer spet trebuh fino otrjeval, pa kar ne mine, no in se kar z malim včeraj zasapala, ampak so me ob pol dveh zbudil krči, zelo kratki podobni menstrualnim, veliko preblagi napranm tistim, ki jih čutim v porodni. no in so se kakšno uro ponavljali, potem pa mi je spet trebuh začel otrjevat do jutra. no, zjutraj pa konecuser posted image .me mal heca tole dete.

danes sem bila na rudniku v supernovi in leclercu in videla krasne kompletke in cotke za male pupe - ne vem zakaj jih niso mogli imet pred mesecem dni, ko sem kot blazna naokol skakala in iskala kaj primernega. tko, da če katera rabi...
evo, jokec se je zbudil

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
26.8.2011 14:30:31   
Krysia
ANDMIL, čestitke za Leonido! Lepo se crkljajta in vse dobro! user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
26.8.2011 15:05:39   
panja
ANDMIL - čestitke tudi od mene. Vse dobro, obilo zdravja in vsega lepega...Lepo se cartajte! user posted image

user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
26.8.2011 15:21:14   
issa_
 andmil - čestitke za Leonido!!! veliko cartanja, lubčkanja in čimbolj prespanih noči!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
26.8.2011 15:47:46   
Pelija
Andmil, iskrene čestitke, veliko lepih trenitkov, prespanih noči in crkljanja vam želim! user posted image user posted image user posted image Lepo ime sta dala.....user posted image

Carly, jaz sem pa ena zguba in sem tvojo telefonsko spregledala. A mi jo lahko posreduješ še enkrat, prosim, lahko tudi na fb, hvala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Spellybelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
26.8.2011 15:48:39   
mala mala
user posted image user posted image  andmil:  čestitke... lepo cartanje..  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
26.8.2011 15:51:24   
Princess_
ANDMIL iskrene čestitke ob rojstvu male princeske!!! user posted image user posted image

(odgovor članu mala mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
26.8.2011 17:35:50   
Dorianna
ANDMIL, iskrene čestitke in veeeeelikoooo crkljanja z vašo princesko vam želim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa še kar nimamo izbranega imena. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1699
26.8.2011 18:20:52   
daka
Andmil iskrene čestitke ob rojstvu hčerke Leonide!!user posted image user posted image

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?