|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
24.8.2011 14:43:07   
nepremagljiva
Ah ja, tudi jaz moram pojamrat, da crkavam od te vročine. user posted image Sem se šla takoj po kosilu stuširat s hladno vodo, pa bi šla najraje nazaj, ker učinek tuša že močno popušča. user posted image

He he Pigy, zgleda da bodo ti user posted image prave male trme. Pri meni je najprej zgledalo da  bom prehitro rodila, sedaj pa lepo čičam in  čakam. user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
24.8.2011 15:51:39   
anchy_
Hej user posted image

Evo še mene s pregleda, poslušale smo srčka, vse ok, dobila napotnico za v p, dala še zadnjič kri, edino kar je bila glukoza v urinu, pa me je vprašala kaj sem jedla danes in sem rekla, da čokolino za zajtrk, pa je rekla, da potem je pa ok. Naslednji pregled pa imam 7. 9. in tudi prvič ctg. Upam pa, da se takrat z gin. zadnjič vidiva, da bom šla potem že rodit user posted image , pa je rekla, da se strinja, naj user posted image še dva tedna počaka, potem pa uboga mamico in pride ven user posted image
Sem pa dobila danes odločbo CSD, pa me zanima kako se iz bruto zneska zračuna neto? Preko tiste spletne strani csd-šiška, kjer pač za vsak mesec odtipkaš plačo, ali je še kak drug sistem? Pa denar namesto paketka bo nakazan predvidoma 15. 9.?

Lepo počivajte in srečno vsem na pregledih in tistim, ki bi šle rade oz. so šle rodit user posted image

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
24.8.2011 18:24:20   
rainbow
Ojla!

Jao, ta hicauser posted image user posted image imam perilo na balkonuj že od jutra, pa sploh ne upam ven stopit, da bi ga pobralauser posted image

jaznoseca, ste že bolje? upam, da.

vsi me že sprašujejo, kdaj se bo naš user posted image odločil prit venuser posted image user posted image zgleda da še ne tako kmalu. Mi pa je že grozno tečno, sploh v teh temperaturah.

bodite v hladu, če le greuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
24.8.2011 19:46:23   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: nepremagljiva
He he Pigy, zgleda da bodo ti user posted image prave male trme. Pri meni je najprej zgledalo da  bom prehitro rodila, sedaj pa lepo čičam in  čakam. user posted image

Kako ti je fajn. Veš kaj, ne verjmem jaz tem zdravnikom. Še vedno sem prepričana da bom rodila takrat ko je treba- se nočem prehitro veselit, pa pol da se vsako jutro zbudim in razmišljam: a bom danes al ne....

Počasi se že dela noč, vroćina ne popušča, komi čakam da se malo ohladi, ker to res nikamor ne pelje.

IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL
Jutri imam pa rok poroda... Mogoče se ga pa najina bebica drži... Če ne bomo pač mogli še malo počakati...

Jutri že imam pregled v porodnišnici... Upam, da me presenetijo in rečejo, da sem že kaj odprta... Bomo videli....

držim pesti da se bo že končno začelo kaj dogajat user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

Neposredna povezava do sporočila: 1654
25.8.2011 1:55:56   
mate0ja
punce zdravo,

evo mene, ob tej nemogoči uri visim na računalniku. Zaradi vročine ne morem in ne morem spat. Že tretju dan. Zunaj je 25 stopinj, notri jih je 26, niti sapice, ki bi vsaj malo porezračila stanovanjeuser posted image No sej verjetno je pri vseh enako. Boste rekle, kaj jamram ane user posted image . Od naslednjega tedna naprej pa mraz verjetno da se bomo mogli oblačt, ker pol mi pa spet ne bo prav. user posted image

Čestitke vsem novopečenim mamicam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Meni se zdi pdp še svetlobna leta daleč. Se še nisem čisto navadla bit doma. Pa še vsega nimam opranega, pa še tamalo moram v nov vrtec uvajat...

Pregled imam šele naslednji četrtek in me že pošteno firbec matra kaj se dogaja v mojem trebuhu. Mali se je mal umiru, ne nabija več tako intenzivno in pogosto, tko da že kar veselo štejem brce, da jih ne bi bilo slučajno premalo. Pa na pregledu naj bi se že več vedelo ali bo možnost naravnega poroda ali bo obvezno CR.

Grem še enkrat pod tuš pa probat nazaj zaspat. Držte se. Se bom potrudla kej bolj pogosto javljat, čeprav priznam, da mi računalnik ne diši preveč.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
25.8.2011 6:38:53   
daka
Jutro!!
Grem zdaj na pregled h G,da vidimo,če je naša bebica kaj pridobila na teži.Se kasneje javim.Vsem,ki imate z mano vred preglede pa srečno.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
25.8.2011 7:39:31   
*alja*
IZVIRNO SPOROČILO: daka

Jutro!!
Grem zdaj na pregled h G,da vidimo,če je naša bebica kaj pridobila na teži.Se kasneje javim.Vsem,ki imate z mano vred preglede pa srečno.

Držim pesti user posted image user posted image

Jaz sem pa komaj spala ker sem bila preveč utrujena. Noge me tako bolijo da sem komaj vztala iz postelje. Včeraj sem najprej imela pregled na diabetološkem (od 9.30 pa ob 12.45 sem bila fertik), potem sve z malo še malo šle po trgovinah.
Domov sve prišle ob 15.30. Te sem pa šla pečt torto, ker ima moja mala danes 6 rojstni dan. Zvečer še vse rože spolila, celo bajto posesala. Vglavnem ura je bila 21.30 ko sem se vsedla. Noge kot buhtli user posted image

No pa sem malo pojamrala, saj danes ne bo kaj boljše. Popoldan obiski. Moj bo še mal pekel na žaru, tako da bo pestro. Se je pa tašča ponudila da bo danes tu prespala in mi zvečer pomagala pospravit user posted image .  Pa še danes ne pridejo vsi tako da bom v soboto pekla še eno torto.

Upam da bo danes vsaj kako stopinjo manj vroče, ali pa vsaj malo veter naj popiha!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
25.8.2011 7:45:23   
srecka84
Ojla

ja ni glih vse za verjet zdravnikom, tudi meni so govorili, da sem že nekaj prstov odprta, skrajšan mat.vrat in vse mehko, dobila injekcijo za hitro razvijanje pljučk,... zdaj pa sem še vedno 2 v 1 in čakamo še kar naprej...včeraj je rekel, da sem še vedno samo 1 cm odprta, brez popadkov in da nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo...user posted image

Ah sam strašijo te med nosečnostjo.... na koncu pa bo še čez PDP...prišla na svet user posted image user posted image

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
25.8.2011 10:03:52   
Septembrovka
dobro jutro!

še en teden pa bo moja user posted image donošenček, hihi. jo vsak dan lepo nagovorim naj še malo počaka...sicer pa imamo naslednjo sredo pregled in me že pošteno gloda kako ji kaj napreduje teža. meni se je v 3 tednih dvignila za kilogram - upam, da je to večinoma njen delež user posted image .

sicer pa še vedno vsak dan po sprehodih. razmišljam, če morda ne pretiravam - 40 min hoje po ravnem. včeraj me je po sprehodu kar fejst bolela medenica. zjutraj je potem vedno ok. skrajšam na pol urce, kaj menite?

drugače se bolj zadržujemo v stanovanju (je le prevroče) in med drugim pridno beremo. povezovalno starševstvo je bilo prebrano na dah, sedaj pa berem poporodni izziv.

čestitke vsem septembrovkam, ki so postale avgustovke! user posted image

< Sporočilo je popravil Septembrovka -- 25.8.2011 10:04:46 >

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
25.8.2011 10:46:33   
jaznoseca

user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.8. na PDP, Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 29.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 29.08. in 01.09.,  Obala, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 26.8., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image ,31.8.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 26.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 25.08., Maribor, user posted image
4.9.

Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , ?, Savinjska, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?, Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , , ?, user posted image
ivanjščica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 31.08.., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
flneja, 30,2user posted image ,1user posted image , ?, štajerska user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?
, ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 30.08.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 31.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 31.08., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 07.09., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , 29.8., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 29.08., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 25.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , 26.08., ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 29.08., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 01.09., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 30.08., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
juicy, 35, 1user posted image , 0user posted image , 31.08., ?, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?, Ljubljana, user posted image
mama11, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, okolica Ljubljane, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, ?., Dolenja vas, user posted image
tweety83, 28, 2, 1, ?, Poljčane, user posted image
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 31.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 26.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.09., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 105
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

user posted image
datum poroda, nick, spol in ime, teža in dolžina novorojenčka,

03.8. 
ninalarsLars (2900g, 49cm) 29 dni pred pdp
14.8.  barbara85  Zala (2620g, 47cm), 18 dni pred pdp
16.8.  Teni RRLuka (3830g, 49cm), 19 dni pred pdp
19.8.  modrimedo, Lucija (3075g, 50cm), 23 dni pred pdp
21.8.  lily81Žiga (3900g, 54cm), 10 dni pred pdp

user posted image : 2 user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
25.8.2011 10:49:46   
jaznoseca
Pozdravljene, kako ste v še enem noro vročem dnevuuser posted image user posted image ?

andmil danes je tvoj dan - morda pa bo kaj...

rainbow hvala smo se že porihtali, zgleda da je bila res ta neka eno do dvonevna črevesna gripa user posted image . Zdaj mi je samo še vroooooooče.

Srečno vsem danes na pregledih, druge pa pridno božajte bušije user posted image . Jaz sem zdaj res vesela vsakega giba, ker so zelo redki!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
25.8.2011 12:12:28   
pumpkin23
Evo tudi jaz nazaj iz pregleda.Seveda se naš mali še ni obrnu in bomo šli kar na CR. Tako da imam 12.9 CTG potem pa z napotnico na priprave v porodnišnico na rezanje. Amogoče kej vete kok je treba čakat da dobiš datum za CR oz. kok prej je treba začet hodit na priprave in kako naj bi te priprave sploh zgledale.

Neposredna povezava do sporočila: 1662
25.8.2011 12:21:23   
KAHLO
oJLAAAAAAA!!!

Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam......fino se cartajte!!

Jaz sem pa od te vročine že tako zmedena da nevem al je bolše da beba počaka v meni da ti vroči dnevi minejo al da grem čimprej rodit, da minejo ti vročični valovi, in da mi ne bo trebuh v napoto in vsak obrat v postelji težavauser posted image user posted image user posted image user posted image

NO je kr bolše če počaka da dneva d......ker še čakam ene majtre da nam izolirajo zahodno stran stanovanja, in bom lahko konkretno popucala ves prah ta zdajšnji in od delauser posted image , in postavla postelco za dojenčico.....user posted image namreč še zmeraj je v kosih v kotu, moram pa še spucat voziček, lupinico, gugalnik......zdaj pa še eno vprašanje:

Punce a ve katera kako očistiti ovčjo kožo ki je bla eno leto v garaži!?!?!?!?!? vem da v pralni stroj ne sme ker razpade......a je možna kakšna čistilnica al kako?!?!

Torbe za v porodnišnico še tud nimam pripravlene, nabavla sem samo ta osnovne higienske pripomočke k bom potrebovala......jaz nevem čas kar gre ga je premalo, pa še mala ma rojstni dan, pa moj ma rojstni dan, pa moja mati.....mislim vikendi so čist zasededni s peko in praznovanji, tako da mi za ostlo delo ostanejo samo dnevi med tednom.....nevem zakaj mam tako forco da more bit vse narejeno pred rojstvom dojenčka, kot, da pol čez kak mesec kake stvari ne bi mogla nardituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nosečniški hormoni verjetno.....

no jutri mam pa spet ctg, pa vodo moram dat, je pa mala težka nekaj čez 2700 obseg glavice pa nekje 31.....tako da kakšne velikanke ne pričakujemuser posted image

držim pesti za vse k ste naslednje na vrsti za rojevanje:)

Neposredna povezava do sporočila: 1663
25.8.2011 13:00:10   
Dorianna
pumpkin23, imaš zs user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
25.8.2011 13:02:23   
anschk
Pumpkin23 kam pa greš rodit da je kr po difoltu cr če je medenična vstava? Jst grem v Lj, in otroček tut še ni obrnen (sva prbližno isto noseči) pa ni nobenga govora blo o cr, ga delajo pol če pač ne gre...:/ Sm pa čist prestrašena zarad te medenične vstave...Moja zdravnica sicer pravi, da je pri mnogorodkah pogosto da se obrnejo čist na koncu, tko da mal upanja mam vseen še...
DRugače pa vroče, vroče, vroče!!!! Pa še mali ma očitno tut že dost te vročine ker ful joka in trmari in mu ni nič po godu. Itak je čist nesrečen ker ne morva bit velik zunej čez dan,tko da res odšetvam dneve do ohladitve. Tole res ni več za zdržat!!
Naj vam tale vroč dan hitro mine...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
25.8.2011 13:14:04   
carly
Pumpkin23 pri nas pa ni nobenih priprav.Sicer tudi mene po vsej verjetnosti čaka cr, ker je mala lepo na ritki pa še nogice ima iztegnjene in se v takem položaju zelo težko obrne, čeprav pravi gin., da možno je še ampak bolj malo verjetno.Mi je pa rekla da nič prej ne delajo cr, razen če bi se samo začelo kaj prej dogajat, drugače pa kakšen dan pred rokom.Sem pa jaz že v prejšnjo imela urgentni cr, pa sem medtem ko so delali klistir mogla izpolniti en vprašalnik, ene tri liste dolg, mogoče to mislijo na priprave pri vas, da potem ni treba na tisti dan?

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
25.8.2011 13:20:32   
carly
Sicer pa jaz tudi še nimam vsega pripravljenega, košek je razstavljen s posteljnino vred na podstrešni in zdej čakam na ohladitve da se bo mojmu dal gor zlest, ker je sedaj gor pomoje ene 50 stopinj, lupinica pa v istem stanju  na nekekšni "podstrešni" v brunarici na dvorišču, kjer je enako vroče, luknja za gor splezat pa na obeh koncih taka da jaz nimam tam nič za počet.No sej sem mojmu že zagrozila, da bo sam pral pa skupaj sestavljal, če me bo kej prehitelo, ma vsaj to srečo da je že vse doma da mu ne bo treba še po trgovinah letatuser posted image .

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
25.8.2011 14:08:22   
san
živjo mamičke

no, jaz sem pa danes po dolgem času tako dobro spala, ponoči se je celo dalo dihat pri vseh odprtih oknih v stanovanju in smo spali do pol devetih vsi. joj, luksuz, ker drugače imam budilko ob pol sedmih - naš najmlajši. me je zgleda utrudil včerajšnji dan. je imel dragi rd, pa sem mu namesto, da bi spekla torto kar tiramisu naredila in pa sladoledno torto in je bil zadovoljen, otroc pa tud. najprej sem imela namen pečt torto, potem sem pa ugotovila en dan prej, ko sem štrudel pekla ponoč, da je prevroče za peko tudi ponoči in sem ubrala lažjo potuser posted image . sem pa imela pred tem še zobarja in me je spet tolk namučla, da me še danes vse boli...

trebuh se mi je že pošteno spustil, pa sluz se mi izloča, ampak mislim oz. upam, da bo dete še malo notri počakalo, vsaj en teden, al pa 10 dni... tudi umirila se je precej, tko da sem prav pozorna na gibe, ki so tudi zelo kratki, prej je znala tudi po eno uro skupaj nabijat. pregleda pa nisem imela že 4 tedne, pa še do 7.9. ga ne bom imela, ko se G vrne z dopusta, tako da se mi sedaj sploh ne sanja, če je mala že obrnjena na glavo in kaj se tam spodaj dogaja. no, mere je imela pred tremi tedni za 33. in 34. teden, tko, da verjetno je kar velikanka sedaj...in kot zanalašč je tudi moja babca na dopustuuser posted image . no, sej drugače imam pa P skoraj čez cesto, pa bojo že tam preverili, če se kaj začne. tudi trebuh mi zelo otrjuje, čez ves dan. da ne govorim o tem, da sem ves čas na wc-ju. no, ampak še sedaj ne vem ali to kaj pomeni ali ne, pa bom že 5-ič rodilauser posted image .

danes se mi zdi, da imamo prav savno doma, smo kar vsi slečeni do spodnejga perila. komaj čakam nedeljo, ko obljubljajo ohladitev

septembrovka, če ti paše hodit ni nič narobe. jaz tudi še ogromno prehodim, tudi s kolesom se še vozim. še na kakšen hrib bi šla, če bi šel dragi lahko zraven, tako pa sama z vsemi ne morem, ker bi mogla malega gor nosit. že tako je veliko po rokah, še dobro, da je tako lahekuser posted image

Kahlo, jaz sem jo v čistilnico nesla - ovčjo kožo

joj, torbe jaz tud še nimam pripravljene, pa še nabavit morm fiziološko in olje. tud cotke imam sam za prvo silo nekaj oprane, pa za iz P, večino pa sploh še nisme dobilauser posted image . pa posteljnino iama pripravljeno. no, upam, da čez vikend dobim še cotke, da vse operem in zložim v omaro.

no, držim pesti za vse, ki imate preglede in za tiste, ki se vam/če se vam, kaj že dogaja
lepo bodite

< Sporočilo je popravil san -- 25.8.2011 14:10:57 >

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
25.8.2011 14:23:58   
nepremagljiva
Dan.
Vroče, vroče....user posted image
Danes sem že čisto gotova. Za nameček me že od jutra boli križ. user posted image Prav poležavat sem hodla med tem ko sem kuhala kosilo. Na koncu pa mi niti za jest ni več bilo. Sem bolj tako, na silo. Ker mi tudi v želodcu ni čisto ok. user posted image Tudi dete je danes veliko mirnejše kot ponavadi. Sem bila že malo prestrašena in sem morala preverit z AS.
Grem seda lepo pod tuš in v spalnico. Tam je še najbolj hladno.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
25.8.2011 16:07:40   
KAHLO
San....no torej je zdaj moja naslednja pot v čistilnicouser posted image

drgače pa še tud jaz sedem na kolo, nevem ampak meni tako paše gonit te pedale, me vsaj ti kolki ne hecajo tako....skratka jaz bi kolesarla noč in danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Smo se pa zadnič odpravli s kolesi v živalski vrt in me je ena ljubljanska gospa pošteno oštela kaj se grem na kolesu s tem trebuhom........sicer ji nikakor nisem mogla razložit da dokler je počutje vredu in da sem pazljiva ni problema kolesarit......ene res mislijo da ko si noseč da postaneš invalid......nevem na srečo je moja nosečnost do zdaj potekala bp in si lahko privoščim vse te vsakdanje stvari ki mi ugajajo, pohajamo še zmeraj na okrog, prejšnji teden smo šli na bled smo se kopali, ta teden smo bli na bazenu.....mogoče pomaga tud to da sem v 4.  štuku doma in to brez dvigala, in na dan večkrat šibam gor in dol....itak moram nekak vzdrževat kondicijo za poroduser posted image in evo to si nabiram z našimi vsakdanjimi aktivnostmiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1670
25.8.2011 17:11:59   
san
user posted image kahlo, tele gospe pa men tudi rahlo presedajo s svojimi komentarji. jaz jih včasih kar zignoriram, pa po naravi sploh nisem tak tip človeka. sploh ker imam na kolesu spredaj in zadaj otroški sedež in vozim oba mlajša dva notri, pol pa še trebuh in so totalno ogorčene. ampak za njih je bila nosečnost bolezen, zame pa pač ni. na srečo sama tudi nimam težav, tko da dokler lahko vse počnem, sem prav hepi.

men se pa danes tako vleče, da je joj. pa še za vedno je prevroče za ven... no, na srečo so otročiči zlati in se lepo igrajo

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
25.8.2011 17:40:18   
daka
Prišla s pregleda pri mojem G poslal me je v P v amb-za rizično nosečnost,ker je zmeril še manjšo bebico kot prejšnjič.Tam so mi delali CTG inUz in je baje vse vredu.Bebica ima nekje 2700g.Dobila tudi datum CR 12.9.2011!Do takrat pa naj pridno raste.Sem se kar pomirila.Naslednji pregled imam v rizični 1.9.2011!Moram pa pridno počivat.Moram pa vam povedati,da sem zadnjih 7 dni jedla res kot uš in shujšala 1 kg.user posted image Baje da vročina naredi svoje.Lepo se mejte v tej vročini.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
25.8.2011 18:31:48   
Septembrovka
še eno vprašanje...jaz grem iz lj roditi v postojno, pa se mi zdi hecno, da me bodo prvič videli tam doli šele ko bodo popadki dovolj gosti...sem že svojo ginekologinjo spraševala, če se na koncu hodi kaj na ctg-je v porodnišnico, pa je rekla, da pri tako neproblematični nosečnosti le-ti niso potrebniuser posted image . ko sem bla v postojni na epiduralnem predavanju so prav tako rekli, da predhoden pregled ni potreben. sestra, ki je šla iz kranja roditi na jesenice pa ima čisto drugačno izkušnjo-so rekli, da vsekakor želijo žensko že prej pregledati in ne da jo prvič vidijo na dan poroda. prosim za kakšno informacijo, da vem, ali moram biti bolj "sitna" pa se naročiti, ali...

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
25.8.2011 18:52:48   
2.2.
EN Lep vroooč dan...
še malo pa bojo "ohladitve". jaz sem moja dva poslala v čateške da se malo znorijo jaz pa cel dan kolikor se da počivam. postelja in tuš in hladilnik-voda. noga mi je oplahnela od te vročine....naj samo tako ostane.
komaj čakam torek ko imam pregled da vidim pri čem sem. ali naš user posted image  kaj pridobil na teži in če se je obrnil-se mi pa zdi da je skoz aktiven v kobacanju. na vrhu trebuha se vidi bunka zdaj ali je ritka ali glavica...
še mesec pa bo....

(odgovor članu Septembrovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
25.8.2011 18:56:19   
Princess_
Pozdravljene user posted image

kako smo kaj? kako preživljate vročino?
meni se zdi, da danes ni bilo tako vroče...čeprav ko sem prispela v lj je kazalo kar 39 stopinj...za umret...
sedaj posedam zunaj na balkonu...in se je že kar ohladilo...se že čuti da ni več tako vroče...
včeraj me je pa moj dragi user posted image peljal na čopkanje na morje...je bilo full prijetno...ampak proti večeru me je pa kar že zeblo user posted image

ojej...moja user posted image je danes tako živahna že cel dan...mislim da ima nogometno tekmo user posted image
drugače pa hvala za vse nasvete, ki ste mi jih dali za previjalno mizo...definitivno jo bom mela v kopalnici...ker sem ugotovila da v spalnici sploh placa ne bo...za posteljco pa imam plac pri postelji ali ob vratih ali pa pri oknu...in se še odločam kam jo bova namestila...mhmh...user posted image

hm...vse že veste kako je obrnjen vaš user posted image jaz pa še nič glede tega...in naslednjič imam spet nadomestno G, tko da vprašanje ali mi bo delala sploh UZ, CTG ali pa zmerila MV...to je vse pod enim velikim vprašajem...

nič...grem si iskat sladoled da me še mal ohladi...user posted image

(odgovor članu Septembrovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?