|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
24.8.2011 17:05:30   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Rakica7

Zdaj imam pa eno prošnjo za tiste, ki boste v prihodnjih dneh kaj po Baby Centrih po Sloveniji hodile (razen po ljubljanskih, ker te sem že obredla, pa jim je zmanjkalo zalog user posted image ). Iščem namreč rumeno veliko previjalno podlogo dimenzij 75x80 s tem slončkom Humphreyem, pa je v Lj nimajo več (http://www.bebe-jou.com/collection/show/804/0/Dresscushions%2075*80.html). Če se bo katera spomnila in mi sporočila, kje bi se jo dalo fizično dobiti, bom potem kontaktirala tisti BC, kjer jo bodo imeli. Ker ne zaupam njihovem sistemu, sem namreč včeraj celo popoldan letala od enega BC do drugega po Ljubljani, ker jim je v BC na Rudniku v sistemu pisalo, da so na zalogi v Šiški in BTC-ju, pa jih dejansko nikjer niso več imeli. In naj mi ne reče kdo, da so ravno po 2 komada v tiste pol ure v obeh trgovinah na enkrat prodali user posted image  user posted image .

Uživajte v vikendu!

RAKICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa
uf, sem se zdejle namatrala, da sem našla tole objavo user posted image danes sem bila v BC v Grosuplju in sem se spomnila nate. Našla sem točno takšno previjalno podlogo, imajo 1 kos user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
24.8.2011 19:38:23   
kristidream
Neki časa nazaj ste se pogovarjale o kombinezončkih...jst sm ga ene 14 dni nazaj kupla na ebayu iz Anglije in sicer zato, ker kjerkoli sm jih gledla pri nas (kjer sm jih pač našla) so stali okol 50 evrov, na ebayu pa sm dala zanja 24 evrov s poštnino vred, pa se mi je zdel čist isti kot večina pri nas. Naročila sm ga v petek, v torek je bil že doma :) Zdi se mu ful topel (je mastno podložen), številko pa sm vzela kr 0-3 mesce, pa sm vesela, da sem, ker je kar velik...če primerjam s cunjicami, je nekak v istem rangu kot 74 iz HM. No, če bi kateri prav pršlo, sm ga kupla tukaj (prvi je ebay link, drugi pa direkten link na trgovino):

http://stores.ebay.co.uk/universaltextiles-online/Baby-Clothes-Accessories-/_i.html?rt=nc&_fsub=1844830016&_sid=221203356&_trksid=p4634.c0.m14.l1581&_pgn=3

http://www.universal-textiles.com/UK-UT/c87.php

Disko...js bi tut prosila za link...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
25.8.2011 8:26:49   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa

JUTRI PA SREČANJE V PREBOLDU KOMI ČAKAM DA VIDIM VAŠE BUŠIJE!!!!!
LANANAI- potem bova pa midve tk skupi na tem srečanju novorojenčkov z županu, pa pol kasnej skup hodle na govorilne ure v šolo hahaha.

Škoda, ker me ni bilo zraven danes. Upam, da ste se imele fajn in da ste se naklepetale. user posted image

Ja, srečanje z županom bomo imeli skupaj verjetno. user posted image Pa mogoče bosta naša user posted image skupi v skupini v vrtcu (če ga bosta dala). V šoli pa skor sigurno ne, ker se bomo mi selili v Tabor, ko bo hiška stala. user posted image Vidva imata svoje stanovanje / hišo? Midva sva pri moji tašči in tastu.

A na tabor se boste selili, potem pa mogoče kaj veš kakšne so reference hišk v taboru. Midva gledava, da bi jo tam kupila user posted image

Tabor v Savinjski dolini? Tam je ful novih hiš, zato so morali tudi 9-letko odpret, ker je ogromno otrok. Kar se hiš tiče, ne vem, so pa stanovalci zadovoljni z nakupom, tako da... user posted image Bomo sosedi? user posted image Mi bomo sicer zidali.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
25.8.2011 8:27:56   
lananai
Torej, Savinjčanke... Kdaj naslednjič? user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
25.8.2011 8:43:14   
Jana73
Izgleda, da septembra....   Vsaj zame tako velja....

Sedaj, ko bom spet malo več za računalnikom....  pa.... BOLNIŠKA!!!! Adijo jeza, šiht, sodelacci,-ke, jupi!!!!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
25.8.2011 9:51:17   
felix7
dober dan user posted image
pri nas vse po starem, edino vročina in tempo me kar dobro zdelujeta. Mož ima tudi v popoldanskem času veliko dela, tako da sem sama z malčkom, ki mora obvezno vsako popoldne v bazen in potem skače in vriska kot bi bilo ne vem kaj user posted image dolgčas nam vsekakor ni.

sem pa začela malo pripravljat papirje za CSD, pa mi ni bilo čist jasno pri točki 1.: I. UVELJAVLJAM DAVČNO OLAJŠAVO ZA NASLEDNJE DRUŽINSKE ČLANE (velja za pravico do porodniškega nadomestila in nadomestila za nego in varstvo otroka) - kaj to sploh je? A to moramo izpolniti?

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
25.8.2011 10:24:24   
Zojatisa
Lananai, upam da čim prej- najbrš tk ko Jana prav septembra.
Jana73, sedaj se boš pa res lahko malce odpočila, fajn fajn.
lep vročinski pozdrav pošiljam vsem senosečkam

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
25.8.2011 11:36:22   
Natka23

Torej, Savinjčanke... Kdaj naslednjič? user posted image

mislim, da bo kar septembru res, pa da bom jaz prišla lahko samauser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
25.8.2011 12:10:01   
Nejčka71
felix7 - glede olajšav za vzdrževane druž. člane (VDČ): jaz sicer papirjev še nism vidla, ampak predvidevam, da te sprašujejo, ali boš pri obračunu porodniške uveljavljala tudi olajšavo za VDČ. Olajšavo za VDČ lahko uveljavljaš med letom (pri plači, porodniški - posledično dobiš malo več izplačila, ker ti trgajo manj davka) ali pa na letni ravni, tako da oddaš vlogo za uveljavljanje VDČ v mesecu januarju na pristojni davčni izpostavi (posledično je izplačilo dohodka med letom malo nižje, ker ti obračunajo več davka, vendar dobiš na letni ravni v "enem kosu" razliko vrnjeno, kolikor si med letom preveč plačala).
Je pa seveda tudi odvisno, kako sta se s partnerjem odločila, da bosta VDČ-je sploh uveljavljala. O tejli temi bi lahko še kr neki napisala, pa te nočem preveč zmest user posted image . Najslabša varianta, ki se ti lahko zgodi je, da ti na CSD obračunavajo olajšave, vi2 s partnerjem pa sta se odločila, da je za vajin družinski proračun najboljše, da olajšavo uveljavlja on user posted image . To pomeni, da bi imela ti pri poračunu dohodnine doplačilo, partner pa tudi ne toliko vračila, kot bi ga lahko imel. Se pa da še vse z ugovori na dohodnino reševat.
Upam, da sem ti razumljivo odgovorila, če pa maš še kakšno vprašanje, me pa vprašaj, lahko tudi preko ZS.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
25.8.2011 12:48:38   
tasa.m
felix7, verjetno je res kokr ti je napisala Nejčka71 in naj tisti uveljavlja, ki ima boljšo plačo in to lahko oddaš tudi januarja pri dohodnini, vsaj midva imava tako, da dobiva enkraten znesek, ker se takrat kar nekaj pozna. Drugače so pa meni takrat na CSD ful pomagali s to prijavo in tisto, kar nisem imela izpolnjeno smo potem skupaj.
A v službi potem izpolnjeno samo "priloga S-1"  ali še "obrazec S-1/1".

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Nejčka71)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
25.8.2011 13:22:10   
Klara-1
Živjo nosečke. Že kar nekaj časa se nisem javila. Berem pa vas redno.

Bom skušala malo pokomentirat kar se spomnim:

- CSD: sem jezna, ker ti vsak uradnik da drugačne napotke in na koncu več ne veš pri čem si. Jaz lahko papirje oddam naslednji četrtek in bom visela tam dokler ne bo vse tipi topi.

Stvari za dojenčka imam večino pripravljene. Posteljica in previjalka sta sestavljeni. Jutri dobiva še omaro. Oblekic sem nekaj kupila, nekaj mi je prijateljica posodila. Tako, da zdaj me čaka samo še nakup drobnarij, pa v Avstrijo moram po fotelj, da ga bom imela v otroški sobi.

Tale vročina tudi mene ubija. Trebuh imam vsak dan večji in se ponoči že obračam, ko slon.

A gre katera na šolo za starše 7.9. v Kranj?

Pazite nase.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
25.8.2011 15:23:25   
Rakica7
felix7 - hvala za informacijo, vendar sem že v BC Domžale dobila podlogo. Je pa tolk luštna, da jo gre lahko katera druga v BC Grosuplje iskat user posted image .

kristidream - so pa res luštna oblačila na tvojih linkih. Samo kaj, ko sem jih nekaj že dobila, pa mi je škoda zdaj zapravljati, ko ne vem, koliko bom še rabila user posted image

disko - tudi jaz se priporočam za link user posted image .

Uživajte! 

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
25.8.2011 19:41:56   
Zojatisa
Pregled za mano vse ok naslednič pa zgeda da bo UZ saj tk je namignil in kri pa to.
Nasledni pregled imam 22.9.
Mi je pa že dal potrdilo za bolniško da mi jo podalšajo do porodniške upam da bodo tam na komisiji k ok in da bojo dal do konca da mi ni teba več še za to skrbet.
lp

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
25.8.2011 21:08:44   
lananai
Meni se pa že nabirajo vreče s cunjicami za user posted image , kako fajn. Nič še nisem kupila in, kot izgleda, tudi nič ne bom. Je videt, da bom imela vsega dovolj, razen če mi bodo številke in velikosti hodile navskriž. Moram samo še sortirat in si označit, da bom vedla, kaj je od koga. Potem pa omaro počakat in začet not spravljat. user posted image Lušte za kupovat cunjice si pa pri tamali potešim. user posted image

Ste vidle, da bodo v Hoferju imeli drug teden ful fajn stvari za malčke? Jst bom šla najbrž po par stvari za tamalo. user posted image
http://hofer.si/si/html/offers/posebna_ponudba_od_ponedeljka_29_08_2011.htm
http://hofer.si/si/html/offers/posebna_ponudba_od_cetrtka_01_09_2011.htm

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
26.8.2011 7:43:55   
tassika
KUKU petek je user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
26.8.2011 7:47:39   
Natka23

Meni se pa že nabirajo vreče s cunjicami za user posted image , kako fajn. Nič še nisem kupila in, kot izgleda, tudi nič ne bom. Je videt, da bom imela vsega dovolj, razen če mi bodo številke in velikosti hodile navskriž. Moram samo še sortirat in si označit, da bom vedla, kaj je od koga. Potem pa omaro počakat in začet not spravljat. user posted image Lušte za kupovat cunjice si pa pri tamali potešim. user posted image

Ste vidle, da bodo v Hoferju imeli drug teden ful fajn stvari za malčke? Jst bom šla najbrž po par stvari za tamalo. user posted image
http://hofer.si/si/html/offers/posebna_ponudba_od_ponedeljka_29_08_2011.htm
http://hofer.si/si/html/offers/posebna_ponudba_od_cetrtka_01_09_2011.htm

Bom šla pogledatuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
26.8.2011 7:49:31   
Natka23
OJ!!!

jaz imam pa že od včeraj neprijeten občutek v trebuhu, ma tak ne vem mali si štima svoj položaj ali kaj te vem in je neprijetnooooouser posted image user posted image

tassika ja petek je še slabih 5 dni pa naš ata pride domov, in še samo 2 dni vročina naj bi bilouser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
26.8.2011 9:11:41   
felix7
hvala punce za odgovore glede olajšav za VDČ. To sem se spomnila, da v prvo te rubrike nisem izpolnjevala, tokrat pa me je zmedlo, ko pač imamo že enega otroka user posted image Sem pa prvič uveljavljala kar pri dohodnini v enkratnem znesku in je bilo fajn, ko je malo večji znesek kapnil na račun user posted image
Sina ima trenutno mož v olajšavi pri plači, no včeraj pa je dobil odpoved, tako da se nam življenje dodatno zapleta, ko je najmanj potrebno user posted image da sem pod stresom, mi najbrž ni potrebno razlagat, ampak skušam biti pozitivna in pravim, da je vsaka stvar za nekaj dobra. Se bo vsaj lotil pisat diplome, s katero odlaša že par let. Danes gre na govorilne ure k enemu asistentu, ki je bil na faksu moj sošolc, da se zmenita za temo in mentorstvo, tko da se zadeve končno premikajo user posted image

cunjice - računam sicer na ene dve kolegici, da bosta posodili, ampak sem že tako neučakana, da dobim te cunjice, začnem prat in zlagat v predale user posted image včasih bi kar kaj kupila, pa se zelo težko bremzam, ker dokler ne vem, kaj lahko dobim, itak brez veze, da kej kupujem. Na koncu morda ne bom potrebovala prav ničesar. Ampak tem srčkanim oblačilcem se je takooooooooooo težko upret user posted image

Natka - ti pa počivaj. Tudi meni je kak dan tako težek trebuh in me vse tišči, pa res najbolj koristi počitek. Samo sej sva na istem - pri še enem marčevčku je težko počivat user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
26.8.2011 9:15:13   
živetijelepo
Pozdravljene! Berem vas redno, za pisanje pa kar ni in ni bilo časa. No zdaj upam, da bo res drugače in da končno dobim bolniško. Na pregledih je bilo do sedaj še vse vredu, morfologija super, za spol pa nisva želela vedeti. Glukozni test sem tudi opravila in sem že na inzulinu. Pa me počasi mineva vse skupaj, saj bi lahko jedla samo zelenjavo in kakšen mali zrezek na žaru. Vse ostalo mi dvigne sladkor. V petek imam kontrolo teže in bom zahtevala bolniško. Če grem sedaj delat v vrtec med dvoletnike, bo zaradi stresa v septembru cuker v višavah. No ja, bomo videli, kak ose bo izteklo.
Sicer pa sva končno kupila voziček v Pikapolonici - Jane. Vse je bilo lepo in prav, dokler nisva prišla domov, in voziček lepo razstavila. Seveda sem slekla vse prevleke, ker je celo stanovanje začelo grozno smrdet in jih dala prat. Šele nato sva začela gledati košaro, ki pa je, vsaj za moje pojme, resnično majhna. Sedaj me je groza. V prospektu je pisalo, da so notranje mere v širini 40cm. Ja, če ne bi bile borih 27cm. Sedaj lahko samo upam, da otrok ne bo prevelik in bomo vsaj do konca februarja zdržali v tej košari. Ne vem, mogoče se mi pa to samo zdi. Ali je katera že imela ta voziček s taisto košaro (Jane slalom proreverse formula strata; košara transporter)? Kakšno je vaše mnenje?
Sicer pa že tako ali tako nikoli nisem prenašala vročine, sedaj je pa za c....
Lep dan, pa naj bo danes vsaj malce hladneje.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
26.8.2011 9:49:45   
Natka23
živetijelepouser posted image user posted image user posted image dobrodošla

žal počivanje pri men vsaj do torka ne pride v poštevv, sem mama in ata mali trenuten in sem že na koncu z močmi, amapk glej upam, da mi rata še teh par dni,ker mala je kljub vročini naspedirana zraven, pa imava toliko opravkovuser posted image

(odgovor članu živetijelepo)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
26.8.2011 9:59:43   
smrketa24
Oj!
Evo, da se še jaz malo javim.

Jaz sem dobila pa res ogromno stvari za našo pikico, pa še jih dobim, tako da ne bomo nič kupovali. Pa res so super. Od igrač pa vse do oblekic, zaščitne obrobe za posteljo in milijon drugih stvari. Sem vse pospravila, čez kakšen mesec bom pa vse skupaj oprala. Pa še voziček moram izpod strehe vzet, da ga lahko operem.

živetijelepo - jaz imam košarko Jane, samo je tastar model in je ogromna. Ne vem pa kako velike so te nove. Mi imamo še star model vozička, ki se ne obrne in je tudi lupinica velika.

olajšave - tudi pri nas ima mož sina prijavljenega, ker ima boljšo plačo.

felix7 - joj, to pa res ni fino, da so moža odpustili. Samo glej na to z druge plati, bo pa vsaj diplomiral. Vse je za nekaj dobro. Bo pa tudi mož dobil službo in bo spet lažje. Je pa zoprno, vem, sem bila jaz lani na istem, pa sem potem na srečo našla službo. Letos mi pa pogodba poteče (14 dni po začetku porodniške), tako da bom tudi jaz morala ponovno v iskanje služb, ko mi poteče porodniška oz. že med porodniško.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
26.8.2011 10:07:57   
twiggi
moj trebuh nenormalno otrdeva zadnje tri dni. upam samo lahko da se mali obrača in da se bo obrnil v pravo smer. me pa še vedno ful tišči navzdol in boli v predelu mehurja. sva šla včeraj z mojim malo na kratek pohod ( nič težkega, bolj ravnina kot hrib ) in mi je trebuh ful vleklo na vzdol. user posted image skoz sem se spraševala zakaj se nosečnice držijo toliko pod in za trebuh. no včeraj sem dobila odgovor iz prve roke. edino to je pomagalo da sem si ga podpirala. glede otrdevanja pa mi niti počitek ne pomaga. takrat se šele vidi kaj se dogaja. prava taka ''''piramida'''' nastaja na desni strani, kot da bi mali hotel iz trebuha skočt. user posted image

oblačilca in druge stvari: do zdaj sem kupila samo dva bodija in nič več. dobila sem ogromno stvari od sestrične ( mi jih je dala in ne posodila user posted image ), zdaj pa še čakam da dobim stvari od lubijeve sestrične ( posoja ). lepo se nabirajo pa tudi v omari so že zložene. zdaj čakam na september in lepo vreme, da jih bom oprala, zlikala in jih pripravila za user posted image . tudi sama se komaj zadržujem pri nakupovanju. me ful vleče. samo potem se spomnim, da še teh stvari ko jih že imam doma, ne bo imel vseh oblečenih. je pa tak, da so večinoma za punčko ( sestrična ima dve punčki ) in zelo zelo malo za fanteka. še dobro da se je ena kolegica javila da če bo slučajno fantek naj ji rečem, ker ima ona ogromno stvari. sem se odločila da ne bom označevala posebej stvari ki jih dobi, ampak vsako stvar posebej slikam in shranim na računalnik. tako da če bo bilo potrebno kaj kdaj vračat, samo pogledam sliko in takoj vem od koga je kaj. user posted image se mi zdi še nekak najboljše. edino kar bom res kupila je kompletek za domov iz porodnišnice. seveda more bit user posted image lep ko pride domov!!! user posted image dobila sem tudi obrobo za posteljico, baldahin ( še dobro da ga nisem kupila ), varuško, zoknčke, rokavičke, copatke, čeveljčke, dva kombinizona. skratka ni da ni. če bom potrebovala mi posodi tudi črpalko za mleko. edino kar moram kupiti je aspirator za nosek. to pa itak vedno pride prav. 

< Sporočilo je popravil twiggi -- 26.8.2011 10:11:02 >

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
26.8.2011 10:11:14   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: twiggi

moj trebuh nenormalno otrdeva zadnje tri dni. upam samo lahko da se mali obrača in da se bo obrnil v pravo smer. me pa še vedno ful tišči navzdol in boli v predelu mehurja. sva šla včeraj z mojim malo na kratek pohod ( nič težkega, bolj ravnina kot hrib ) in mi je trebuh ful vleklo na vzdol. user posted image skoz sem se spraševala zakaj se nosečnice držijo toliko pod in za trebuh. no včeraj sem dobila odgovor iz prve roke. edino to je pomagalo da sem si ga podpirala. glede otrdevanja pa mi niti počitek ne pomaga. takrat se šele vidi kaj se dogaja. prava taka ''piramida'' nastaja na desni strani, kot da bi mali hotel iz trebuha skočt. user posted image

Meni ful, res ful pomaga tale pas za nosečnice, da mi trebuh ne pritiska tako zelo dol. Sem ga uporabljala že v prvi nosečnici in ti res olajša vse skupaj. Samo res pa je, da se ga ne sme preveč nositi, da se ti mišice polenijo. Jaz ga uporabljam za sprehode, pa ko se s sinčkom pred hišo igrava. Ko ga uporabljam, sploh ne vem, da imam trebuh user posted image

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
26.8.2011 12:57:59   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23
jaz imam pa že od včeraj neprijeten občutek v trebuhu, ma tak ne vem mali si štima svoj položaj ali kaj te vem in je neprijetnooooouser posted image user posted image

Tako sem se jst en cel dan počutila - kot da bo nekje nekaj ven pogledalo in ob določenem gibu je prav zabolelo. No, naslednji dan sem izvedela razlog, user posted image je z glavico obrnjen dol. user posted image Upam, da je tudi pri tebi to.

Se mi kar smilite tiste, ki imate probleme. Jst se še vedno počutim odlično, kot da trebuha sploh ne bi bilo. Edino vročina me matra - to pa najbrž tudi tiste, ki niso noseči. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
26.8.2011 13:30:00   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Tako sem se jst en cel dan počutila - kot da bo nekje nekaj ven pogledalo in ob določenem gibu je prav zabolelo. No, naslednji dan sem izvedela razlog, user posted image je z glavico obrnjen dol. user posted image Upam, da je tudi pri tebi to.

Se mi kar smilite tiste, ki imate probleme. Jst se še vedno počutim odlično, kot da trebuha sploh ne bi bilo. Edino vročina me matra - to pa najbrž tudi tiste, ki niso noseči. user posted image

Upaqam, da se obrača. sej ima pa še sicer časuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?