Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dan. Pri nas ob 8h zujutri 22 stopinj, čez eno uro smo že klimo šibali v avtu. Spet bo vroče, baje da do 37 do sobote, pol pa ohladitev. (ploskam za ohladitev ) Včeri, ko sem šla nz busom v mesto, sem pa preklela vse skupi. Taka vročina, da me je glava na suho bolela. In seveda nisem bila za nič popoldan, tamali sta se pa hotli na vsak način igrat smrkce s karticami in jaz bi mogla bit Gargamel, ko že tak moraš sprement glas in bit smotan sem pa sam ležala zraven in bla ko cunja. Pa vsak dan razmišljat, kako jima naredit zanimivo popoldne, ko smo noter zaprte, pa vsak dan mi dasta vedet, da se njima ne ljubi ven, niti na balkon, niti nič no. Sej ju razumem, sem jaz ista. Jaz vsak dopoldan naredim približno nek plan za popoldan. Hodimo k babicam na obiske, na Dravsko plažo (Mariborčanke, ki še niste bile-FANTASTIČNO!) na igrala in pijačo, v park, v gozd, na Pohorje, kolesarit, na sprehod, v šoping, v knjižnico, na sladoled... se najde. Mislim, da imamo zelo pestre in razgibane popoldneve. Predvčerajšnjim smo bili prvič doma popoldan, ker je Luka zaspal ob nepričakovani uri in nam prekrižal načrte. Pa smo ostali doma in bazenčkali na balkonu. Mislim, da nismo bili popoldan doma že... eh, od zime! Mariborčanke še ena s klimo: do začetka šole ima Europark predstavljene igrače v zgornjem delu EP in se lahko otroci od 0-kakih 10 let po mili volji igrajo. Mi smo bili danes, Lia je česala Barbike, Luka pa norel po vseh štirih in se igral s polifoničnimi igračkami. Fajn za skrajšat kako popoldansko prevročo urco.
|