|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
22.8.2011 13:37:38   
trezika
Midve sva prišli včeraj s kratkega dopusta na Koroškem... malika je uživala 300 na uro.... ful se mi dopade, ko gre s takim veseljem k bici in dedanu user posted image user posted image user posted image user posted image sem ji zadnjič omenila, da greva k bici, je potem cel dan samo o tem govorila, zjutraj sva bili spravljeni v 3 minutah, ponavadi pa vse traja in traja user posted image user posted image user posted image skratka, bilo je lepo in vroče.... ata se kar dobro drži, edino kar ga zadnjih 14 dni muči, je to, da mu je začela voda v telesu zastajati in je ful otečen, sploh v roke.... ni bilo ravno lepo za videt.... v petek so mu že pumpali vodo iz telesa, celo v pljučih jo je imel... user posted image user posted image user posted image vzroka pa ne vedo user posted image user posted image user posted image no, upam, da bodo to čimprej rešili...boli ga sicer ne, je pa rekel, da se počuti kot balon, da bo vsak čas poletel.... danes po vsej verjetnosti dobi voziček....se ful veseli, da bo lahko malo bolj mobilen, ker do zdaj je samo ležal.... o sestri pa ni nič novega... aja, zadnjič so mamo domov klicali, da so sestro k zdravniku peljal, ker je imela težave z dihanjem... ni bilo nič hudega... očitno neka kriza, pa malo panike, pa malo njene igre zraven.... je pa stric ful ponorel, ker so mamo klicali, pa jim je že ničkolikokrat rekel, da je on tisti, na katerega se morajo obrni... ker je tudi prepovedal začasno stike med mamo in sestro, tudi kakršnakoli pisma.... v mamino in sestrino dobro, ker sestra obvlada mamo okoli prsta vrtet, mama pa je preveč dobra in se ji pusti.,.. eh.... dosti o tem....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
22.8.2011 13:42:45   
trezika
Pa še ena novica.... službe še vedno nimam, iščem sicer na polno... sem že razmišljala, da bom prošnje spremenila, da ne bom omenjala, da imam 7. stopnjo, ampak bom kar gimnazijski maturant.... user posted image user posted image user posted image sicer žalostno, ampak imam enostavno previsoko izobrabo in me nikjer nočejo... za to, kar pa sem se šolala, pa ni prostih delovnih mest  user posted image user posted image user posted image no, reči hočem to, da se s službo ne bom več obremenjevala, sva z dragim že skoraj odločena, da Maruši narediva brateca ali sestrico user posted image user posted image mogoče pa se čez dve leti kaj sprosti z delovnimi mesti user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
22.8.2011 13:52:16   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Pa še ena novica.... službe še vedno nimam, iščem sicer na polno... sem že razmišljala, da bom prošnje spremenila, da ne bom omenjala, da imam 7. stopnjo, ampak bom kar gimnazijski maturant.... user posted image user posted image user posted image sicer žalostno, ampak imam enostavno previsoko izobrabo in me nikjer nočejo... za to, kar pa sem se šolala, pa ni prostih delovnih mest  user posted image user posted image user posted image no, reči hočem to, da se s službo ne bom več obremenjevala, sva z dragim že skoraj odločena, da Maruši narediva brateca ali sestrico user posted image user posted image mogoče pa se čez dve leti kaj sprosti z delovnimi mesti user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držimo pesti še zate.

Pa le pozitivno razmišljaj.

p.s. jaz izobrazbe ne bi spreminjala, izpuščala, ker če je razpis za nekoga s končano srednjo šolo in se nanj prijavič, ti bodo tak plačala samo za srednjo šolo in je vseeno tudi če imaš doktorat. Je pa fajn, da je delodajalec seznanjen s tvojo pravo izobrazbo, ker če se slučajno kaj odpre, bodo najprej ponucali notranji kader, ki je preizkušen. Moje mnenje!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
22.8.2011 13:53:26   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image za tvojega očeta in sestro.

Res je lepo, če otroci z veseljem obiščejo st. starše. user posted image user posted image user posted image Je Maruša že v vrtcu?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
22.8.2011 13:56:32   
KOKICA32
za tvojega očeta in sestro.

Res je lepo, če otroci z veseljem obiščejo st. starše. Je Maruša že v vrtcu?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
22.8.2011 14:19:24   
Najaa
trezika user posted image user posted image user posted image za odločitev, da bo Maruša dobila družbo.

Danes bo vroče za pop****. Mislim, da se bomo kar na balkon stacionirale z bazen om in igračkami in sladoledom in uživale. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
22.8.2011 14:20:37   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

trezika user posted image user posted image user posted image za odločitev, da bo Maruša dobila družbo.

Danes bo vroče za pop****. Mislim, da se bomo kar na balkon stacionirale z bazen om in igračkami in sladoledom in uživale. user posted image

Podobno razmišljam. user posted image

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
22.8.2011 21:21:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in user posted image user posted image user posted image user posted image za atija.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.8.2011 21:26:38 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
22.8.2011 21:21:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Zunaj pa je peklensko vroče!user posted image
Ko se Luka zbudi, se greva v EP hladit, pa še Lii moram copatke za vrtec kupit, tak da bom združila prijetno s koristnim.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
22.8.2011 21:21:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tasa sem se zdaj spomnila, Lia si je tudi izbrala najmanjšega smrkca z dudo!user posted image
Kako imave midve ne zahtevna otroka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3685
22.8.2011 21:21:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dober dan. Midve pa sma na počitnicah pri mojih, ker sva spet sami - itak.... Kaj je zdaj s tistim sobotnim dopoldnevom na Ptuju v parku? Se zmenimo za drugi vikend?

user posted image user posted image user posted image Kaj name ste pa pozabile?user posted image

saj se še nismo nič zmenili. nekdo je enkrat nekaj omenil, da bi se lahko tam dobile. pa veš da te ne bi pozabili. saj zato sem tukaj gor napisala, da vidim, če je sploh kaj zainteresiranih....

in ali je?????

Ja lahko ja, lahko tudi nedeljo, ker ne vem če bomo v soboto že doma user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
22.8.2011 21:26:05   
tasa_m
Pa dober večer.

Ne, ne nisem še pocrkala od vročine, samo imam dopust in nas ni skoraj nič doma.
V soboto smo imeli športni dan, v nedeljo piknik, danes obisk Cite iz Laškega, jutri pa se gremo namakat.
Smo hoteli na blef na morje pa sma pol to ta mal preračunala in ugotovila, da je finančno to kar dost dražje tak da gremo v Čatež za 3 dni oz. 4, v petek zvečer pa se bomo nekje stacionirali pri Podčtrtku in prespali tam, tak da se gremo v soboto še kopat v Aualuno, da izkoristimo karte, katere imamo!
Tak da drage moje, lepo se imejte pa se slišimo, mogoče bodo imeli celo dostop do interneta. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
22.8.2011 21:29:33   
Najaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tasa super sta se odločila. Uživajte in odklopite od vsega pa z enim več pridite nazaj domov. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
22.8.2011 22:22:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tasa super sta se odločila. Uživajte in odklopite od vsega pa z enim več pridite nazaj domov. user posted image user posted image
Naja upam, da res. Ker T. je vseeno pristaš morja samo se je zdaj pač mogel nama podredit user posted image user posted image Bo mel kako masažo v dobrem user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
23.8.2011 7:47:02   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image Lija gre do T. in reče, kava jeeee.

Ampak kave ni user posted image user posted image Še ona ve da ga mora na finto vrečt da se zbudi user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
23.8.2011 7:52:44   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image
3x sem že nekaj napisala, pa me je ven vrglo!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
23.8.2011 7:53:35   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image  user posted image  user posted image Lija gre do T. in reče, kava jeeee.

Ampak kave ni user posted image user posted image Še ona ve da ga mora na finto vrečt da se zbudi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  o, jaaaaaa, prefriganci mali!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
23.8.2011 7:55:58   
Tulipan12
Sem se zdaj spomnila, ko je Tasa omenila kavo. Smo bili na morju in sem en redki dragoceni trenutek ležala na postelji in iz finte rekla: Lia, mi skuhaš kavico? Pa je rekla: mami, jaz nisem prodajalka in tudi kuharca ne!user posted image user posted image user posted image  No, pa je vseeno šla v kuhinjo in se atiju drla. ati, kje je kava? Ne vem, če sem to že napisala, je bla ena njenih cvetk, ja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3693
23.8.2011 7:56:48   
Tulipan12
trezika navijamo!user posted image
kokica odštevamo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3694
23.8.2011 7:59:45   
Tulipan12
tasa kaj ste že v Čatežu? Eni naši kolegi iz Brača vsako leto hodijo zadnji teden avgosta v Čatežke na neko ugodno varianto, sem pozabila kolko plačajo, ampak je res poceni!

Neposredna povezava do sporočila: 3695
23.8.2011 8:04:51   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3696
23.8.2011 8:07:10   
KOKICA32
To glede kavice je pri obeh user posted image smešno, da dol padeš!user posted image user posted image user posted image

Jem banano, pijem vodo...uživam. Spala sem bolj slabo, 2x šla na WC, se premetavala,...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
23.8.2011 8:07:43   
KOKICA32
Tasa, uživajte!!! Pa vrnite se štirje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
23.8.2011 8:10:37   
Tulipan12
Naja Lia je bila tak lani v vodi kot Nika letos. Samo tam, kjer stoji. Pusti jo, ker bo tak vedno bolj strah izgubljala, Lia je letos že čist kul, sva na morju iz splava skakali. Smo pa se v nedeljo v Lipnici kopali, pa je bila malo bolj previdna kot na morju, jo je bolj interesiral mali bazenček kot tisti, kjer mora plavat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
23.8.2011 8:13:07   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

To glede kavice je pri obeh user posted image smešno, da dol padeš!user posted image user posted image user posted image

Jem banano, pijem vodo...uživam. Spala sem bolj slabo, 2x šla na WC, se premetavala,...user posted image

user posted image  uživaj še naprej!user posted image
Spanje - ti ne zavidam. Celi december sem bla budna, vam lahko razkrijem kak debeli Božiček pride skozi dimnik, če vam še Nodi ni povedal!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......