|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
19.8.2011 9:12:13   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Od trenutka, ko sem zvedela, da me čakajo karte na blagajni, pa do pričetka predstave, sem imela 25 min. Morala sem še Luki flašo naredit, pa res ni bilo časa za neko rihtanje, počesala sem jo, ji naredila čop, plenico gor (ki jo je v kinu po pričakovanju lepo napolnilauser posted image ), oblekco in sva že šibali! Mama pa taka kot je bila... še dobro, da sem bila oblečena!user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj ima fejst dolge laske? Še ima vedno kodrčke? Daj kakšno slikico..lahko tudi na mail. Ker tvoje pupike pa res že dolgooooo nisem videla. Seveda se priporočam tudi za slikico Lukca!

Full ima dolge lase, malo čez polovico hrbta, ja, full ima skodrane, zato morava zdaj nujno k frizerju, da ji š**** postriže, ker skodran las zahteva full nego, ker se uničuje že s krtačenjem, jaz jo pa krtačim 1x-2x na dan. Se bom potrudila za slikice!user posted image

Iiiii! Po kom je skodrana?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
19.8.2011 9:12:58   
KOKICA32
 To pa je že kičasto.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
19.8.2011 9:14:38   
Tulipan12
Zunaj pa je peklensko vroče!user posted image
Ko se Luka zbudi, se greva v EP hladit, pa še Lii moram copatke za vrtec kupit, tak da bom združila prijetno s koristnim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3653
19.8.2011 9:19:49   
Tulipan12

Od trenutka, ko sem zvedela, da me čakajo karte na blagajni, pa do pričetka predstave, sem imela 25 min. Morala sem še Luki flašo naredit, pa res ni bilo časa za neko rihtanje, počesala sem jo, ji naredila čop, plenico gor (ki jo je v kinu po pričakovanju lepo napolnilauser posted image ), oblekco in sva že šibali! Mama pa taka kot je bila... še dobro, da sem bila oblečena!user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj ima fejst dolge laske? Še ima vedno kodrčke? Daj kakšno slikico..lahko tudi na mail. Ker tvoje pupike pa res že dolgooooo nisem videla. Seveda se priporočam tudi za slikico Lukca!

Full ima dolge lase, malo čez polovico hrbta, ja, full ima skodrane, zato morava zdaj nujno k frizerju, da ji š**** postriže, ker skodran las zahteva full nego, ker se uničuje že s krtačenjem, jaz jo pa krtačim 1x-2x na dan. Se bom potrudila za slikice!user posted image

Iiiii! Po kom je skodrana?

Po obeh. Jaz sem full, ampak se likam, T. pa ima rahlo valovite, če si pusti malo daljše.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
19.8.2011 9:20:23   
KOKICA32

Zunaj pa je peklensko vroče!user posted image
Ko se Luka zbudi, se greva v EP hladit, pa še Lii moram copatke za vrtec kupit, tak da bom združila prijetno s koristnim.user posted image

Ja, spet ja. Pa saj je še poletje. Super, da je tako. Samo mi je malo žal, da nimam sedaj dopusta.

Tudi jaz moram Valentinu kupiti nove copate za vrtec, ima velik prst že čisto pri koncu, pa še neka luknjica je na njih.  Uživajta!

Neposredna povezava do sporočila: 3655
19.8.2011 9:20:27   
Tulipan12

To pa je že kičasto.user posted image

piflarka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
19.8.2011 9:21:28   
KOKICA32

Po obeh. Jaz sem full, ampak se likam, T. pa ima rahlo valovite, če si pusti malo daljše.

Tebe pa si ne morem predstavljati skodrane. Pa vsako jutri si jih peglaš ali samo pri pranju?

Neposredna povezava do sporočila: 3657
19.8.2011 9:34:32   
Tulipan12

Tebe pa si ne morem predstavljati skodrane. Pa vsako jutri si jih peglaš ali samo pri pranju?

Uh, ne, samo po pranju. Vsako jutro? 2 otroka mam, si pozabila? Verjetno bi se na kratko postrigla, če bi si morala vsako jutro. Likam si jih že od svojega 21 leta, sem full zverzirana in ko si operem, sfenam ali naravno posušim, si jih zlikam. To potem drži do naslednjega pranja, cca 3-4 dni. Jih pa res full zravnam, da če slučajno menjam frizerja, ne more verjet, ko mi opere lase, da imam skodrane.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
19.8.2011 9:36:04   
Tulipan12
Evo, gospodič v belih kratkih hlačkah in rdeči polo majčki, me že cuka za nogo, da greva.user posted image  Se beremo, pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 3659
19.8.2011 9:39:15   
KOKICA32

Uh, ne, samo po pranju. Vsako jutro? 2 otroka mam, si pozabila? Verjetno bi se na kratko postrigla, če bi si morala vsako jutro. Likam si jih že od svojega 21 leta, sem full zverzirana in ko si operem, sfenam ali naravno posušim, si jih zlikam. To potem drži do naslednjega pranja, cca 3-4 dni. Jih pa res full zravnam, da če slučajno menjam frizerja, ne more verjet, ko mi opere lase, da imam skodrane.user posted image

Saj to to, ja! Okej, potem pa že. Ker poznam eno, ki si jih vsako jutro, no še nima otrok.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3660
19.8.2011 10:04:19   
Najaa

Ja, tudi za Valentina imamo že od rojstva sklenjen varčevalni račun, ki pa ga obnovimo vsako leto, pač zaradi nestabilnosti obresti in potem vsako leto izberemo najugodnejšo varianto. Vskakega 18.-tega v meseca se preko trajnika tja preusmeri denar. Če pa kdaj dobi kakšne denar še od koga drugega pa mu tudi ta denar nakažema na na ta račun.
Valentin za ta račun ne bo vedel do svoje polnoletnosti oz. do študija, ker ta denar bo namenjen za kaj takega, (npr. da bo izbral študij v tujini ali pa bodo do takrat že pri nas plačljivi faksi,..., če pa ne bo šel študirati, pa bo ta denar lahko porabil po lastni izbiri...pač to bo njegov denar). Enako bova naredila pri njegovi sestrici.user posted image  

Moja2 imata varčevalno knjižico. Nisem se vezala na nobeno varčevanje, ker nimam rada, da mi kdo ukazuje, da moram določeno dobo plačevat. Vsakega 16. gre denar na računa in dokler nam lepo znese bo tako.
Sem pa zadnjič nekje zasledila, da so eni odtrgali otroške doklade za 20 evrov, ker je dobila hčerak 20 evrov obresti na svojem računu. Sicer mi je to neverjetno, ampak je bila tako ogorčena, da tega ne moreš odglumit. Sem pa razmišljala, če gredo mogoče dokladi direktno na knjižico od otroka, da takrat pa ima CSD vpogled... v glavnem bizarno!

Prvič slišim za to. Sej za OD so pomembni samo prilivi oz. plača? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3661
19.8.2011 20:50:44   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja, tudi za Valentina imamo že od rojstva sklenjen varčevalni račun, ki pa ga obnovimo vsako leto, pač zaradi nestabilnosti obresti in potem vsako leto izberemo najugodnejšo varianto. Vskakega 18.-tega v meseca se preko trajnika tja preusmeri denar. Če pa kdaj dobi kakšne denar še od koga drugega pa mu tudi ta denar nakažema na na ta račun.
Valentin za ta račun ne bo vedel do svoje polnoletnosti oz. do študija, ker ta denar bo namenjen za kaj takega, (npr. da bo izbral študij v tujini ali pa bodo do takrat že pri nas plačljivi faksi,..., če pa ne bo šel študirati, pa bo ta denar lahko porabil po lastni izbiri...pač to bo njegov denar). Enako bova naredila pri njegovi sestrici.user posted image  

Moja2 imata varčevalno knjižico. Nisem se vezala na nobeno varčevanje, ker nimam rada, da mi kdo ukazuje, da moram določeno dobo plačevat. Vsakega 16. gre denar na računa in dokler nam lepo znese bo tako.
Sem pa zadnjič nekje zasledila, da so eni odtrgali otroške doklade za 20 evrov, ker je dobila hčerak 20 evrov obresti na svojem računu. Sicer mi je to neverjetno, ampak je bila tako ogorčena, da tega ne moreš odglumit. Sem pa razmišljala, če gredo mogoče dokladi direktno na knjižico od otroka, da takrat pa ima CSD vpogled... v glavnem bizarno!

Prvič slišim za to. Sej za OD so pomembni samo prilivi oz. plača? user posted image

Ja, saj v tem je finta, ker je otrok po njihovo zaslužil teh 20evrov, mu ne pripada!!! Ej, če bom se spomnila, kje sem to zasledila, bom prilimala link. Ampak ko sem potem malo razmišljala, ima CSD verjetno kar direktno njegov račun, ker dvomim, da oni lahko razpolagajo z našimi računi,. saj zahtevajo plačilne liste.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
21.8.2011 10:16:52   
MalaČebelica
Dober dan. Midve pa sma na počitnicah pri mojih, ker sva spet sami - itak.... Kaj je zdaj s tistim sobotnim dopoldnevom na Ptuju v parku? Se zmenimo za drugi vikend?

Neposredna povezava do sporočila: 3663
22.8.2011 7:54:15   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dober dan. Midve pa sma na počitnicah pri mojih, ker sva spet sami - itak.... Kaj je zdaj s tistim sobotnim dopoldnevom na Ptuju v parku? Se zmenimo za drugi vikend?

user posted image user posted image user posted image Kaj name ste pa pozabile?user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
22.8.2011 7:54:33   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
22.8.2011 7:57:28   
KOKICA32
PONEDELJEK JEEEEE! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Vikend je seveda minil s svetlobno hitrostjo, sedaj pa na koledarju že odštevam dneve do dopusta. Še 10 dni!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
22.8.2011 8:59:53   
Najaa
Daaaan. user posted image
Kokica ti že spet nekaj odštevaš. user posted image user posted image Super. In pol po dopustu, do kdaj še delaš?

Evo mi smo meli prelep pester poln dogajanja vikend. Na morju je bilo super, edino prvi večer smo se pri večerji totalno skregale, ker sem Niko 4x preoblekla zarad njene nerodnosti. Pol je pa kar naga sedela za mizo in jedla, no v gatkah je bila. user posted image
Dogajalo se je ful, ker je bil ribiški praznik, ljudi pooolno kot jih to mestece že dolgo ni videlo. Vroče je bilo fuuuul, morje pa kot ena juha. Nika je čist uživala noter in dokler je stala sama, ji je dogajalo, če sem jo hotla pa mal nest plavat, pa konec.
Dobila je kolo, prva liga je, super, res sem zadovoljna. Ne vem, katera me je sprašvala glede tistega ročaja, sanja se mi ne kako je narejeno, ampak pedali se ne obračajo, ko jo jaz porivam. Jo bom slikala in pokazala, kaka frajerka ponosna je na njemu. user posted image
Včeri pa še en RD, kjer smo se dobesedno topili od vročine, potem pa ob petih, ko je bilo 34 stopinj, fajn razhladit avto in domov. Upam upam, da nam rata nasl. vikend spet it.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
22.8.2011 9:20:38   
KOKICA32
Najaa- le vikend ste imeli. user posted image Ja, tudi Valentin je večkrat ob hrani kar nagec, pa me to nič ne moti, ker imamo res vroče v stanovanju. Včeraj smo imeli ob 19h zvečer 27 stopinj. user posted image

Odštevam do dopusta Najaa, ki se mi nadaljuje v porodniško.user posted image   Ne, nič več ne grem delati po 02.09. user posted image Vsaj eno leto ne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
22.8.2011 11:30:18   
MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image Kaj name ste pa pozabile?user posted image

saj se še nismo nič zmenili. nekdo je enkrat nekaj omenil, da bi se lahko tam dobile. pa veš da te ne bi pozabili. saj zato sem tukaj gor napisala, da vidim, če je sploh kaj zainteresiranih....

in ali je?????

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
22.8.2011 11:35:44   
KOKICA32

saj se še nismo nič zmenili. nekdo je enkrat nekaj omenil, da bi se lahko tam dobile. pa veš da te ne bi pozabili. saj zato sem tukaj gor napisala, da vidim, če je sploh kaj zainteresiranih....

in ali je?????

jaz sem ZA!

Neposredna povezava do sporočila: 3670
22.8.2011 11:35:44   
MalaČebelica
Joj Kokica user posted image user posted image user posted image user posted image za dopust

Najaa kak fajn, da ste bli na morju - ti prav zavidam. Bi pasalo v tej vročini skočit v kako vodico...

Midve sma pa danes še na dopustu pri mojih in greva popoldne domov, jutri pa v službo....

Neposredna povezava do sporočila: 3671
22.8.2011 11:42:07   
KOKICA32
MČ uživajta še danes. Vroče booo!

Neposredna povezava do sporočila: 3672
22.8.2011 13:29:49   
trezika

in ali je?????

jaz sem ZA!

ja ITAK user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
22.8.2011 13:30:10   
trezika

MČ uživajta še danes. Vroče booo!

ko peeeeeeeeeeeees

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
22.8.2011 13:30:25   
trezika
Aja, dober dan! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......