|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
19.8.2011 8:06:08   
KOKICA32
Stroški- tudi jaz se strinjam z vsem kar je napisala Tulipan in res je tako, da je traba v trgovino le 2-3x na teden in ne vsak dan. Tega sem se jaz posluževala že med 1. porodniško, sedaj pa ko sem v službi pa se mi itak ne da it vsak dan v trgovino. Zato gremo ponavadi v soboto, ponedeljek in četrtek. Pač kak nanese, včasih tudi kak dan več. Jaz pri stroških ne šparam, ker perem vsak dan med tednom, sesam, likam sicer res zvečer,. Sem se pa tudi jaz odločila, da s septembrom začnem dajati na stran, ampak na Pay day, ker drugače mi tak zmanjka oz. bolje zapravim do nule in še čez (hb za kartice, ki so me že večkrat rešile,...). 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
19.8.2011 8:07:32   
KOKICA32
No ja, KONČNO!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s Tulipan pa ne zaj rečti, da se samo mimo prišla in pristala na novi strani. user posted image

Najaa- uživajteeeee! Jaz bi tudi..Ostanete do nedelje ali dlje?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
19.8.2011 8:10:57   
Najaa
Kokica user posted image user posted image user posted image Ti si zaslužiš bit prva, ker nisi sam mimo uletela. user posted image user posted image

Do nedelje bomo, sej je dosti. user posted image

Glede varčevanja, ja midva imava za vsako punco odprt račun in je itak določen datum, na katerega trgajo tak da maš nimaš je treba dat. Tijin račun se izteče po novem letu in pol še ne vem, kaj bova naredila. Šparamo pa pri njej za šolo. Da bo drugo leto lepo šla v trgovino in si zbrala kar bo hotela (recimo torbico, ki ji bo res všeč) in si bo lahko kupila. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
19.8.2011 8:25:15   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image  PETEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
19.8.2011 8:27:47   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Še dobro jutro. Danes imava s Tijo veliko dela, ker popoldan gremo na moooooorje. user posted image Kosilo je že pripravljeno tak da šibava v trgovino, na kavico user posted image , v knjižnico, pošto in domov pakirat. Ouje, komaj čakam spet malo morskega zraka. user posted image

Uživači!!!user posted image user posted image user posted image
Pa še vreme boste imeli prav lepo poletno!user posted image
Jaz grem tudi jeseni rada na morje, mi je full lepo, edino kar me moti je to, da so dnevi krajši in že nekje ob 17h pakiram iz plaže, ker drugače pa znamo tudi do 19h zabluzit.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
19.8.2011 8:30:19   
KOKICA32
Ja, tudi za Valentina imamo že od rojstva sklenjen varčevalni račun, ki pa ga obnovimo vsako leto, pač zaradi nestabilnosti obresti in potem vsako leto izberemo najugodnejšo varianto. Vskakega 18.-tega v meseca se preko trajnika tja preusmeri denar. Če pa kdaj dobi kakšne denar še od koga drugega pa mu tudi ta denar nakažema na na ta račun.
Valentin za ta račun ne bo vedel do svoje polnoletnosti oz. do študija, ker ta denar bo namenjen za kaj takega, (npr. da bo izbral študij v tujini ali pa bodo do takrat že pri nas plačljivi faksi,..., če pa ne bo šel študirati, pa bo ta denar lahko porabil po lastni izbiri...pač to bo njegov denar). Enako bova naredila pri njegovi sestrici.user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
19.8.2011 8:30:45   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

PETEK JEEEE!!!! JUPIJEJ!

Vikend bo naporen a lep.

Sem včeraj Valentina vprašala, če bi šel v kino, pa je rekel NE. Potem pa sem mu razložila kaj to sploh je in kaj bi sploh šli gledati. Od takrat me je vsakih 30 minut vprašal kdaj bomo šli.user posted image Tak, da JA, bomo sprobali. Tudi mojemu sem že omenila. MOgoče v nedeljo po kosilu, ker bo baje slabše vreme.user posted image

user posted image user posted image user posted image  čisto isto je bilo pri nas!!! Je rekla NE, ko sem jo vprašala, potem pa sem ji cel proces razložila, pa ni mogla dočakat. In ker je vse skupaj prišlo tako iznenada, da sva dobili karte pol ure pred predstavo, je bila tako vzhičena, da je rekla: mami, kaj v kinu smo bosi?user posted image user posted image user posted image  Potem pa: boš mi zrihtala frizuro?user posted image  Ker ponavadi imava borbe s temi njenimi lasmi, tokrat pa se je šlo v lajf in je morala bit urejena!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
19.8.2011 8:31:31   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Še dobro jutro. Danes imava s Tijo veliko dela, ker popoldan gremo na moooooorje. user posted image Kosilo je že pripravljeno tak da šibava v trgovino, na kavico user posted image , v knjižnico, pošto in domov pakirat. Ouje, komaj čakam spet malo morskega zraka. user posted image

Uživači!!!user posted image user posted image user posted image
Pa še vreme boste imeli prav lepo poletno!user posted image
Jaz grem tudi jeseni rada na morje, mi je full lepo, edino kar me moti je to, da so dnevi krajši in že nekje ob 17h pakiram iz plaže, ker drugače pa znamo tudi do 19h zabluzit.

Mi tudi. Vsak dan smo se komaj okrog 18h, 19h ure vračali s čolnom.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
19.8.2011 8:32:02   
Tulipan12

Pa to ni res!!! Kopiram kačo, dopišem še eno anakondo in sem še vedno nekje doli!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ti bom jaz pomagala. user posted image

Ne bo ti uspelo!! user posted image user posted image user posted image

Ji je!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
19.8.2011 8:32:41   
KOKICA32

PETEK JEEEE!!!! JUPIJEJ!

Vikend bo naporen a lep.

Sem včeraj Valentina vprašala, če bi šel v kino, pa je rekel NE. Potem pa sem mu razložila kaj to sploh je in kaj bi sploh šli gledati. Od takrat me je vsakih 30 minut vprašal kdaj bomo šli.user posted image Tak, da JA, bomo sprobali. Tudi mojemu sem že omenila. MOgoče v nedeljo po kosilu, ker bo baje slabše vreme.user posted image

user posted image user posted image user posted image  čisto isto je bilo pri nas!!! Je rekla NE, ko sem jo vprašala, potem pa sem ji cel proces razložila, pa ni mogla dočakat. In ker je vse skupaj prišlo tako iznenada, da sva dobili karte pol ure pred predstavo, je bila tako vzhičena, da je rekla: mami, kaj v kinu smo bosi?user posted image user posted image user posted image  Potem pa: boš mi zrihtala frizuro?user posted image  Ker ponavadi imava borbe s temi njenimi lasmi, tokrat pa se je šlo v lajf in je morala bit urejena!user posted image

Prava babika! user posted image user posted image user posted image user posted image In? Si ji jo zrihtala?

Neposredna povezava do sporočila: 3635
19.8.2011 8:33:48   
KOKICA32
Me prav zanima, če bomo letos dobili otroške dodatke, ko bomo 4. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
19.8.2011 8:44:56   
Tulipan12

Stroški- tudi jaz se strinjam z vsem kar je napisala Tulipan in res je tako, da je traba v trgovino le 2-3x na teden in ne vsak dan. Tega sem se jaz posluževala že med 1. porodniško, sedaj pa ko sem v službi pa se mi itak ne da it vsak dan v trgovino. Zato gremo ponavadi v soboto, ponedeljek in četrtek. Pač kak nanese, včasih tudi kak dan več. Jaz pri stroških ne šparam, ker perem vsak dan med tednom, sesam, likam sicer res zvečer,. Sem se pa tudi jaz odločila, da s septembrom začnem dajati na stran, ampak na Pay day, ker drugače mi tak zmanjka oz. bolje zapravim do nule in še čez (hb za kartice, ki so me že večkrat rešile,...). 

Jaz tudi glavnino operem med vikendom, sploh posteljnino, brisače in kake izvenserijske zadeve, mi se pa med tednom kar lepo nabere še za kaka dva stroja, ne morem pomagat. Za sesanje rabim predvsem prazno bajto, tak da ne morem izbirat, likam ne, sem pa se zelo razvadila s sušilcem in nič več ne sušim zunaj, ker je hitreje, bolj čisto (živimo ob zelo prometni cesti) in enostavneje. Ja, trgovine so tiste, ki nam denar vzamejo, pa obrni kak češ. Recimo, če ne grem po kake 4 dni nič v trgovino, tudi 20 evrov ne uspem zapravit, tak da se res tu najbolj pozna. To, kar pa je rekla Naja, glede nakupov kar bodo kuhali, pa je pri nas tak, da mam cca 15 menijev in večinoma to kuham, tak da res večinoma isto kupujem. Pa zdaj, ko sem na porodniški, mi uspe rekla pregledat in če vidim res kje kaj ugodnega, govorim o prašku, mehčalcu, mleku, olju, v glavnem o stvareh, ki so drage in zelo potrošne, grem, pa kupim na zalogo. Se pozna. V hladilniku mi v glavnem ne sme zmanjkat osnov (mleko, jajca, maslo, sir, tuna, pivouser posted image ,kisla smetana, smetana za kuhanje...) in potem je lažje, če kak dan ne greš v trgovino, ker maš vedno kaj za pripravit... Mam pa v shrambi vedno riž, testenine, moko, tortilje, pelate, koruzo, grah, krompir. To je to. In ko je treba pipico zategnit, si prav lepo zmišljujem jedi in na srečo so moji doma navdušeni.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
19.8.2011 8:46:06   
Tulipan12

No ja, KONČNO!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s Tulipan pa ne zaj rečti, da se samo mimo prišla in pristala na novi strani. user posted image

Ne, ne, ti si garala za prvo mesto!user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
19.8.2011 8:50:43   
Tulipan12

Ja, tudi za Valentina imamo že od rojstva sklenjen varčevalni račun, ki pa ga obnovimo vsako leto, pač zaradi nestabilnosti obresti in potem vsako leto izberemo najugodnejšo varianto. Vskakega 18.-tega v meseca se preko trajnika tja preusmeri denar. Če pa kdaj dobi kakšne denar še od koga drugega pa mu tudi ta denar nakažema na na ta račun.
Valentin za ta račun ne bo vedel do svoje polnoletnosti oz. do študija, ker ta denar bo namenjen za kaj takega, (npr. da bo izbral študij v tujini ali pa bodo do takrat že pri nas plačljivi faksi,..., če pa ne bo šel študirati, pa bo ta denar lahko porabil po lastni izbiri...pač to bo njegov denar). Enako bova naredila pri njegovi sestrici.user posted image  

Moja2 imata varčevalno knjižico. Nisem se vezala na nobeno varčevanje, ker nimam rada, da mi kdo ukazuje, da moram določeno dobo plačevat. Vsakega 16. gre denar na računa in dokler nam lepo znese bo tako.
Sem pa zadnjič nekje zasledila, da so eni odtrgali otroške doklade za 20 evrov, ker je dobila hčerak 20 evrov obresti na svojem računu. Sicer mi je to neverjetno, ampak je bila tako ogorčena, da tega ne moreš odglumit. Sem pa razmišljala, če gredo mogoče dokladi direktno na knjižico od otroka, da takrat pa ima CSD vpogled... v glavnem bizarno!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
19.8.2011 8:52:19   
KOKICA32

No ja, KONČNO!!!

Ne, ne, ti si garala za prvo mesto!user posted image  

Hvala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3640
19.8.2011 8:54:22   
KOKICA32
Uf, dobro da vem...bomo mi (če bomo dobili dobili seveda) kar na moj račun nakazovali doklade, pa potem jaz prenakažem preko bankaneta.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
19.8.2011 8:54:34   
Tulipan12

PETEK JEEEE!!!! JUPIJEJ!

Vikend bo naporen a lep.

Prava babika! user posted image user posted image user posted image user posted image In? Si ji jo zrihtala?

Od trenutka, ko sem zvedela, da me čakajo karte na blagajni, pa do pričetka predstave, sem imela 25 min. Morala sem še Luki flašo naredit, pa res ni bilo časa za neko rihtanje, počesala sem jo, ji naredila čop, plenico gor (ki jo je v kinu po pričakovanju lepo napolnilauser posted image ), oblekco in sva že šibali! Mama pa taka kot je bila... še dobro, da sem bila oblečena!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
19.8.2011 8:57:20   
Tulipan12

Me prav zanima, če bomo letos dobili otroške dodatke, ko bomo 4. user posted image

Pa normalno! Jaz sem pri Lii dobila 25evrov. Zdaj pa 105. Sicer se gleda leto 2009, ko sem bila na porodniški in pričakujem, da bom kasneje dobila manj, ampak se mi zdi full lepo. No, ni zdaj neka bogatija, ampak je proti mojim pričakovanjem, ker sem bila prepričana, da bom dobila max 50.
Zdaj pa še samo čakam na vrtec... v kateri razred pridemo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
19.8.2011 8:58:37   
Tulipan12

Uf, dobro da vem...bomo mi (če bomo dobili dobili seveda) kar na moj račun nakazovali doklade, pa potem jaz prenakažem preko bankaneta.

Jaz mam tut na svoj račun, 16tega pa se avtomatsko prenakaže.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
19.8.2011 9:03:51   
KOKICA32

Pa normalno! Jaz sem pri Lii dobila 25evrov. Zdaj pa 105. Sicer se gleda leto 2009, ko sem bila na porodniški in pričakujem, da bom kasneje dobila manj, ampak se mi zdi full lepo. No, ni zdaj neka bogatija, ampak je proti mojim pričakovanjem, ker sem bila prepričana, da bom dobila max 50.

Jaz pa za Valentina nisem dobila nič in zato tudi drugo leto nisem niti vloge dajala. Kaj sedaj, ko bom rodila pa lahko takoj dam vlogo noter in napišem oba otroka?

Neposredna povezava do sporočila: 3645
19.8.2011 9:05:25   
KOKICA32

Od trenutka, ko sem zvedela, da me čakajo karte na blagajni, pa do pričetka predstave, sem imela 25 min. Morala sem še Luki flašo naredit, pa res ni bilo časa za neko rihtanje, počesala sem jo, ji naredila čop, plenico gor (ki jo je v kinu po pričakovanju lepo napolnilauser posted image ), oblekco in sva že šibali! Mama pa taka kot je bila... še dobro, da sem bila oblečena!user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj ima fejst dolge laske? Še ima vedno kodrčke? Daj kakšno slikico..lahko tudi na mail. Ker tvoje pupike pa res že dolgooooo nisem videla. Seveda se priporočam tudi za slikico Lukca!

Neposredna povezava do sporočila: 3646
19.8.2011 9:06:36   
Tulipan12
Jutri pa se nas gre cela banda kopat v Lipnico, 5 parov z otroki!user posted image  Veselica!user posted image  Upam samo, da ga vreme ne bo sračkalo. Kaj se je že katera kopala v Lipnici? Ne vem, če rabim marelo ali kako senco za Luko al je tam kaj naravne sence?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3647
19.8.2011 9:08:15   
Tulipan12

Jaz pa za Valentina nisem dobila nič in zato tudi drugo leto nisem niti vloge dajala. Kaj sedaj, ko bom rodila pa lahko takoj dam vlogo noter in napišem oba otroka?

Takoj, ko rodiš, ja. Če v roku 3 mesecev daš vlogo, se ti izplača vse od rojstva dalje, če vložiš po 3 mesecu, se ti izplačuje za sproti.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
19.8.2011 9:11:11   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image Kaj ima fejst dolge laske? Še ima vedno kodrčke? Daj kakšno slikico..lahko tudi na mail. Ker tvoje pupike pa res že dolgooooo nisem videla. Seveda se priporočam tudi za slikico Lukca!

Full ima dolge lase, malo čez polovico hrbta, ja, full ima skodrane, zato morava zdaj nujno k frizerju, da ji š**** postriže, ker skodran las zahteva full nego, ker se uničuje že s krtačenjem, jaz jo pa krtačim 1x-2x na dan. Se bom potrudila za slikice!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
19.8.2011 9:11:23   
KOKICA32

Jutri pa se nas gre cela banda kopat v Lipnico, 5 parov z otroki!user posted image  Veselica!user posted image  Upam samo, da ga vreme ne bo sračkalo. Kaj se je že katera kopala v Lipnici? Ne vem, če rabim marelo ali kako senco za Luko al je tam kaj naravne sence?user posted image

Jezero? Ne, nisem še bila tam?

Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?