|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI
12.8.2011 19:42:00   
špica84
Zaya delam v zdravstvu z zelo težkimi pacienti,ki jih je treba dvigovat itd.

Seboj ne rabiš nič,tudi pri punkc iji ne dobiš tako haljo kot spalno srajco tam.Edin copate sem imela sv oje :)
Jaz sem imela mnogo celic,pa je bgilo tistim 10 minut za zdržat :)

Vhod v staro poornišnico je iz zadnje strani.

< Sporočilo je popravil špica84 -- 12.8.2011 19:44:24 >

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 151
12.8.2011 20:27:04   
jagodka80
IZVIRNO SPOROČILO: Luna*
Moji ma res slabo spermo – posamezni spermiji, od teh pa le 4% ustreznih…pa naju niso nič na biopsijo poslali.

Ne bodita jezna, če vaju niso poslali na biopsijo - ni ravno prijetna.user posted image Verjetno jo opravijo le takrat, ko v izlivu ni spermijev.

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 152
12.8.2011 22:10:40   
Wannabemommy

IZVIRNO SPOROČILO: hubika

Pozdravljene punce!
Midva z user posted image sma včeraj imela pogovor v mb-ju. Dobila sem tablete femodem, septembra jih začnem jemat, špikati pa bi se naj začela v začetku novembra.Punkcija pa je predvidena okrog 23.11., ET pa 3 ali pa 5 dan po punkciji. Bo pa to najin prvi postopek, in upam da zadnji user posted image user posted image user posted image . Tak da je možnost da še letos zagledama magični user posted image , user posted image user posted image user posted image .Je še katera tu gor, ki bo v tem času soborka in je v mb-ju?

Ja jaz sem v postopku v Mb, sam mam predvideno punkcijo 20.10., sam po vsem kar tu berem o bolecini ob punkciji me je ze strah kouser posted image user posted image

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 153
14.8.2011 10:16:55   
Anonimen
wannabemommy naj te ne bo strah, v Mb delajo punkcijo pod narkozo (no vsaj če se v zadnjem času ni to spremenilo) sama sem imela dve punkciji brez narkoze in se da preživeti, ni prijetno, ne bom rekla da ne boli, ampak če se skoncentriraš potem se da...tako da kar pogumno in ne razmišljaj o bolečini, razmišljaj o tem da je punkcija samo korak do bebice...

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
14.8.2011 13:11:00   
hubika
Wannabemammy nič zato če neboma skupaj trepetali, boma pa druga drugo vzpodbujali in navijali da bosta najina postopka uspešna user posted image user posted image user posted image . Jaz še o punkciji ne razmišljam, ko bom pa tak daleč pa bo me verjetno tudi malo strah. Ampak moremo biti pozitivne, pa bomo vse prišle do user posted image . 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
15.8.2011 15:28:31   
jagodka80
Evo punce, jaz sem doma s punkcije - me je moj dragi peljal še malo okrog na izlet in na kosilo, ker danes se mi pa res ne ljubi kuhati. user posted image
Pridelala sem 7 celic, v četrtek imam transfer in upam, da bo vse OK.
In še vsem tistim, ki se bojite punkcije: strah je votel, okrog pa pa nič ni! Res ni prijetno, res se malo boleče, a se da prestati brez protibolečinskih sredstev. Ne izključujem možnosti, da je za katero lahko zelo boleče, jaz imam do sedaj za sabo dve punkciji (in upam, da pri tem ostane), pa ni bilo na nobeni hudo. 

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 156
15.8.2011 18:17:54   
Anonimen
Jagodka kje pa si imela punkcijo? v katerem centru? 

(odgovor članu jagodka80)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
15.8.2011 18:26:53   
jagodka80
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jagodka kje pa si imela punkcijo? v katerem centru? 

ž
Pri dr. Rešu sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
16.8.2011 19:21:07   
Felidae
Jagodka80, kolk pa so te kej jajčniki boleli pred punkcijo? Mene trenutno kar precej, zgleda kot predmenstrualna napetost krat 10 ...
Midva sva tudi pri Rešu, danes sva imela UZ - 12 dan in so dovolj veliki, naj bi jih pa bilo na eni strani 5 in na drugi 3-je, tako da mi moj da ob 20h stopko :)) in v četrtek imava punkcijo.

Hvala za odgovor in čimveč zdravih zarodkov!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 159
16.8.2011 20:02:24   
jagodka80
Felidae, jajčniki pred punkcijo me niso nič kaj posebej boleli. Bilo je prisotno vsake toliko časa rahlo špikanje, kakršno čutim med ovulacijo.
Je to vajin prvi postopek?

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 160
16.8.2011 20:48:05   
Felidae
Jagodka80, hvala za odgovor. Ja, to je najin prvi postopek ICSI, ker ima partner slabe spermije.
Malce me samo skrbi ta bolečina, ampak bom videla kakšno bo počutje jutri. Jemala sem pa Diphereline in Gonal (900) 150 enot in potem od osmega dne dalje Diphereline in Gonal (450) 150 enot. na prvem UZ - v petek 12.8. so bili folikli veliki cca 1 cm, danes pa cca 1,9 cm.

Neposredna povezava do sporočila: 161
17.8.2011 6:53:04   
športnica
evo mene, jst sm v četrti rundi, tokrat v LJ. se že špikam s suprefactom. 29.8. imam prvi ultrazvok :) tule gre zelo hitro. sem preskočila fazo mesec dni ali dva jemanja kontracepcijskih tablet ( sistem v MB ). haha. bo vse prej, kot sem pričakovala.

držte se in uživajte. pa srečno

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 162
17.8.2011 7:12:03   
srečica17
Še vedno vas berem in močno držim pesti za vas. user posted image user posted image user posted image
Ene se me še spomnite, ratalo mi je v prvem postopku, sem v 21. tednu.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 163
17.8.2011 11:49:20   
špica84
Športnica upam,da bo lj uspešna :).

Jaz pa drug teden mojga naročim na spermiogram in upam,da bo na vrsti pred mojim pregledom.Ker spermiogram tko nikol ne bo boljši,kvečjem slabši

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 164
17.8.2011 18:11:39   
športnica
špica, greš spet po eno bebico? lepo .... bom držala pesti

men pa ma da rata zdle, se že mal vleče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 165
17.8.2011 19:56:29   
špica84
Ja športmica grem še po enga piščančka

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 166
18.8.2011 8:41:36   
latka
Nekaj časa me ni bilo ker smo uživali na morju, tako da nisem na tekočem, vidim pa, da se je športnica pri tebi že začela akcija!user posted image Držim pesti, da bo bo boj tokrat uspešen!user posted image

Jaz pa naslednji teden pričakujem M, tako da bom potem začela jemati tablete Estrofem in bom končno šla po svoje eskimčke!user posted image Komaj čakam!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 167
18.8.2011 13:50:54   
jagodka80
Evo, grejem dve pikici user posted image in upam, da ostaneta pri meni še devet mesecev.
Od sedmih celic se jih je oplodilo šest - dva zarodka so mi vstavili, ostali štirje pa bodo še rastli, da jih bodo zamrznili. user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 168
18.8.2011 14:49:59   
mala.
Hojla punce user posted image
se vam pridružujem v drugem postopku IVF. Sem 6 dan po transferju, ki sem ga imela 2 dan (zanimivo se mi zdi, da že drugi dan, ker kot sem brala je to zelo redko) in čakam na najboljše!
Dnevi po transferju so res težki in dolgi - vsak dan najmanj 5x preštejem kateri dan je in vedno naštejem isto :)
Me pa zanima (predvsem tiste, ki ste pri Rešu) kdaj ste dobile pošto o zmrznjenčkih? Ali še lahko upam?

Vsem skupaj želim či več pozitive in plusekov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 169
18.8.2011 21:37:25   
Zaya
Ojla.. jutri grem pa tudi sama prvič v staro porodnišnico z namenom sprejema v postopek IVF. No, pa se bo začela še moja borbauser posted image .

Srčno upam, da prva in zadnja!

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 170
18.8.2011 22:15:00   
Tallulah
Hojla punce

Tudi jaz grem jutri prvič v staro porodnišnico po zdravila, Zaya mogoče se srečava user posted image .
Vsem želim veliko sreče in upam, da nam vsem uspe.

Lep pozdrav

(odgovor članu Zaya)
Neposredna povezava do sporočila: 171
19.8.2011 10:46:16   
Felidae
Ojla punce!
Midva sva imela včeraj punkijo v Postojni in sva pridelala 8 celic :))
Včeraj sem imela namen iti nazaj v službo pa me je po punkciji kar bolelo, tako da sem ostala doma, danes sem že bolje ampak sem še vseeno ostala doma,bi čudno izledalo da da sem se v enem dnevu pocajtala (nisem nič razlagala kam grem)...
Transfer imava šele v torek - se mi zdi kar dolga doba ampak upam da bo uspešen. Kakšne imate kej ostale izkušnje z počutjem po transferu?
Se da iti po transferu v službo ali ste bile doma?
Jagodka80 in mala. držim pesti za vajine pikice :)

(odgovor članu Tallulah)
Neposredna povezava do sporočila: 172
19.8.2011 11:06:35   
mala.
     user posted image

AKTUALNO

Felidae - transfer 23.8

user posted image TREPETALKEuser posted image

Felidae
mala.
greje user posted image user posted image
jagodka80 greje user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE V POSTOPKU user posted image

Wannabemommy - punkcija 20.10
hubika
športnica -
uz 29.8
Zaya
Tallulah

user posted image KANDIDATKE ZA POSTOPEKuser posted image

latka
HANYBANY
ne111
berb71

OBJEMČKI

user posted image     user posted image               

Nosečke:
       user posted image       user posted image         
    user posted image NAVIJAČICEuser posted image

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 173
19.8.2011 11:08:10   
mala.
vidim, da seznama nimamo, tako da sem na hitro naredila samo osnutek (nimam več časa)...
Vam je všeč? :)
Bom zvečer si bolj čas vzela. Ve pa se kar napišite, da vas dodam.

Lep dan user posted image

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 174
19.8.2011 12:06:09   
srečica17
Felidae ....jaz sem šla po punkciji in po transferju v službo. transfer ni popolnoma nič boleč.  Ko sm dr. Reša vprašala, če grem lahko v službo, mi je odgovoril: "Postopek ni odvisen od tega ali boste držali noge u luft!"
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?