|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
12.8.2011 20:09:39   
carly
Glede na to da imam bolj proti koncu rok mi kamot sporočite na 031 510 523.samo nick z rr zraven pripišite da bom vedla katera je taprava.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
12.8.2011 20:15:43   
Teni_
Sem si shranila telefonsko. Sicer se bom probala tukaj in na FB javit, ampak ne vem, če bo šlo. Razen, če mi bo moj računalnik zraven privlekel. user posted image  

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
12.8.2011 20:32:34   
rainbow
Čer!

O kakih slikah ve touser posted image kakorkoli, očitno jih ni več.

ja, vprašanje, kako se bo to z našimi porodi zgodilo, katera bo prvauser posted image

Jaz se zdaj ubadam s tremi zadevami, in prosim za nasvet vsaj pri dveh:

1. ali imaste ve previjalno torbo, ki ste jo nabavile skupaj z vozičkom? jaz sem dobila voziček na posodo z veliko opreme, ampak brez previjalne torbe in zdaj iščem ne predrago temno sivo. Ste kje kaj takega zaznale??

2. Moja starejša hči ima konec avgusta osmi rojstni dan. Mi je šinilo v glavo, da bi ga praznovali prej, recimo drug vikend, da ne bi čakala ravno do datuma, ker v bogvekakem stanju bom takrat. pametno, ni?

3. Glede drenaže hiše pa itak tu ni pravi krajuser posted image user posted image malo hecauser posted image

Aja, zadnjič sem nekoga zamenjala, napačno nagovarjala, se opravičujem, če pa nas je tolikouser posted image

lep vikend vsem želimuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
12.8.2011 20:53:00   
Teni_
So že izbrisali ja. Nič kaj okusne slike, meni je prav želodec obrnilo. 

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
12.8.2011 21:15:01   
*AnaL*
Pozdravljene!

rainbow... glede previjalne torbe za stvari za dojenčka, sem jo jaz pred 14-imi dnevi kupila v pikapolonici za cca 19 €, res je pa zeleno črne barve... Mislim, da so imeli tudi modro črne...Voziček imamo pa že od prej v rdeči barvi...user posted image  , pa nam je tista torba, ki smo jo dobili zraven že čist razpadla, (je bila precej v uporabi....)Ampak 65 € pa tudi nisem bila pripravljena odšteti v Baby centru, kjer sem jih gledala sicer mal boljše ampak je ta tud čist cool...

Vidim, da se nekaterim že kar dogaja... Pri nas je za enkrat vse mirno in tudi trebuh mi ne otrdeva preveč - še celo vedno boljše se počutim...
Fajn se imejte, za vse tiste, ki ste pa že v nizkem štartu pa .... SREČNO!
Lep podaljšan vikend!

< Sporočilo je popravil *AnaL* -- 12.8.2011 21:16:37 >

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
12.8.2011 21:42:46   
olana
Hello!

Da se še jaz javim, sem mela danes polno zasedeno. Torba za previjanje, js sm z vozičkom dobla neko torbo, sam ne vem če je to to. Moram še prevertuser posted image user posted image . To je to, ko se prvorodka spravi voziček kupovatuser posted image .

Slike- nisem vidla nobenih slik, po vaših reakcijah sodeč, nisem nič zamudila.

Js mam pa živo štalo s to socialno, bi vse v luft spustila, nesposobne babe. Narobe odločba, narobe paket, da ne omenjam narobe nakazil na moj račun, v glavnem živa štalauser posted image user posted image aja pa še v porodniški sem že od 18.7., ko sploh ne bi smela bit aaaaaaaa, se ti zmeša.

Zdej sem pa jaz do torka sama, kaj mi bo dolgčas, moj je moral na terenuser posted image . Upam, da me kaj ne prime preden pride, ker res nikol ne veš. Mam še fore, ampak user posted image .

Zdej pa počasi pančkat, upam da ne bo preveč obiskov wc-ja. Pa še magnezij moram spit, da ne bo krčev ponoč. Lepo se naspite, pa ni treba že sezone septemberk odpretuser posted image user posted image .

(odgovor članu *AnaL*)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
12.8.2011 21:57:29   
issa
ojla!
hm kake slike to??no po tem kaj ste pisale, je tak bolje da jih nisem videla...user posted image
drugače pa tak, celo dopoldne sem nameravala not spravit zamujen spanec, pa ni in ni ratalo....user posted image popoldne pa sem mela itak obisk, nato sem jaz šla jaz k mojim po pošto, ter zdaj še na uro in pol dolg sprehod,.pa nisem čisto nič utrujena,...user posted image user posted image pa kaj zaj to neki heci??? upam da sem vsaj mojega dovolj utrudla, da nebo mel spet bujnih sanj,.. on v glavnem tredi da je sanjo neko streljanje, nič železničarskega,..user posted image user posted image mislim da njega luna bolj matra kot pa mene!!user posted image user posted image user posted image

hm za starševski dodatek (ki ga bom žal imela) sem dala vlogo noter že prejšnji mesec, s to vlogo sem tudi za paket uveljavljala, ampak kdaj bi naj za to odločbo dobila,..mesec pred pdp-jem ali kak??? sem to že malo pozabla od prvič...user posted image user posted image

no upam da boste vse vredu spale!!!     
aja me veseli da sem katero nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image mam pač take, si ne morem pomagat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
12.8.2011 21:57:49   
Anonimen
Torbe imajo res odlične v DM-u. Za 25€. Noter ogromno predalčkov, 2 plenički, kremica in najboljše nepremočljiva podloga za pod ritko, ko previjaš.user posted image Barva pa črna, vijola (najlepša), rjava... skratka, paše pa na čisto vsak voziček, ker so tako narejene.user posted image

(odgovor članu olana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
12.8.2011 23:23:54   
tweety83
Pozdrav punce,
naj se vam pridružim,čeprav zelo zelo pozno.....user posted image  v bistvu zraven moje male bejbe sploh nimam nekega časa bit na tem forumu,čeprav bi včasih zelo rada......
Dajte me na seznam, starost 28 let, to je moja druga nosečnost in drugi otroček, sem iz Poljčan, pričakujemo fantka, PDP pa imam 28.09.
Moja mala nadobudnica je stara 19 mesecev - torej bomo imeli majhno razliko. Verjamem da na začetku ne bo lahko,ampak bomo že nekako prebrodili.....
V bistvu že imam vse pripravljeno za prihod novega člana,saj me je hčera presenetila en mesec pred PDP-jem,tak da nimam neke izbire,da bi čakala zadnje dni.
ta mesec me je moj G dal na bolniško,ravno zaradi prezgodnjega prvega poroda,tak da sedaj uživam doma. Počutim se še dokaj dobro,tak da upam da ne bom šla toliko prej rodit.user posted image

lahko noč.....

(odgovor članu Lort)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
13.8.2011 7:03:03   
nepremagljiva
Dobro jutroo!
Jaz že strašim naokrog.  Nocoj pa res nisem skoraj nič spala. user posted image Ne vem, a je luna kriva al kaj? Enostavno sem se prebujala na vsako uro in mi je ob 6.00 bilo končno vsega dovolj in sem si šla naredit zajtrk, ker sem bila lačna.
No, zgleda da je spet sem prilepljena fotka, ki sem jo včeraj zamudila. user posted image Vsaj vem kaj vam je včeraj želodec obračalo. user posted image Mi pa res ni jasno, kaj ta uporabnik hoče s tem povedat o sebi? Mogoče da rabi kakšno psihiatrično pomoč?

< Sporočilo je popravil nepremagljiva -- 13.8.2011 7:04:08 >

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
13.8.2011 7:32:51   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: nepremagljiva

Dobro jutroo!
Jaz že strašim naokrog.  Nocoj pa res nisem skoraj nič spala. user posted image Ne vem, a je luna kriva al kaj? Enostavno sem se prebujala na vsako uro in mi je ob 6.00 bilo končno vsega dovolj in sem si šla naredit zajtrk, ker sem bila lačna.
No, zgleda da je spet sem prilepljena fotka, ki sem jo včeraj zamudila. user posted image Vsaj vem kaj vam je včeraj želodec obračalo. user posted image Mi pa res ni jasno, kaj ta uporabnik hoče s tem povedat o sebi? Mogoče da rabi kakšno psihiatrično pomoč?

Maš srečo da včeri nisi vidla tistih slik user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da bojo tole tud zbrisali. Kok ma en folk cajta, upam, da bojo blokirali tali Ip, kr očitno po celmu rr dela reklamo. Mal mu je dolgcajt pa ga tko preganja.

No moje spanje danes fenomenalno, očitno pomaga da je bil moj doma. Sedaj se mastim z zajtrkom. Upam, da mi mojga uspe prepričat da me jutri odpelje h kolegici v Trebnje, je nisem vidla že celo poletje- vsi delajo skoz.

tweety83- ti pa kr iz Poljčan, moja tašča je tam gor rojena, pa moj ma vso žlahto tam user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
13.8.2011 8:21:32   
Teni_
Dobro jutro!

Aleluja - spala 2X po 4 ure v kosu. To se že lep čas ni zgodilo.

tweety - dobrodošla. Mi2 sva pa bili skupaj pri januarkah, a ne?

nepremagljiva
- to je druga slika. Tista je bila za moje pojme hujša.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
13.8.2011 8:23:52   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.08
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.08.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image

srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 15.08. in 24.08.,  Postojna, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , 18.08., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 19.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 25.08., Maribor, user posted image
4.9.

Teni RR, 28,4user posted image ,2user posted image , 16.08., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , 17.08., Savinjska, user posted image

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image
ivanjščica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 24.08.., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
24.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 19.08.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 22.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.08., Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 16.08., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 24.08., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 29.08., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 18.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , 26.08., ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 18.08., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 17.08., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 23.08., Dolenja vas, user posted image
tweety83, 28, 2, 1, ?, Poljčane, user posted image
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 26.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 103
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
13.8.2011 8:43:44   
mateyka
punce, to je ista slika kot je bila včeraj, samo je provokator vse ponovil (zgleda). sem v temi za brisanje (na O portalu) že poslala link do tega posta da ga čimprej zbrišejo. imejte se lepo in čimmanj slikco glejte user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 13.8.2011 8:44:07 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
13.8.2011 8:46:36   
Teni_
Ni, ni, včeraj so bile neke razmrcvarjene roke. Bljak.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
13.8.2011 8:56:38   
lily81
jutro..

kaj se enim da.. včerajšnja slikca je bila veliko bolj gnusna.. eh nekdo ima probleme s težavamiuser posted image user posted image

Spanje- katastrofa- boli me "ne"sramna kost, križ, kolki..hahah kot da imam 90 let.. komaj se preobračam po postelji iz leve na desno, pa lulanje 3 do 4 krat na noč... Danes pa je luna sploh vplivala name..vsakič, ko mi je uspelo malo zaspat- me je začela tlačit mora- rojevanja-takšna in drugačna... Pol pa še tamal začel sredi noči vpit, da ga dinozaver gleda..user posted image

Carly ti javim-hvala za številkouser posted image
Tweety-dobrodošla

lep podaljšan vikenduser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
13.8.2011 9:38:30   
olana
Dobro jutro, če se temu lahko to reče. Js celo noč nisem nič spala, skoz obiski wcja, od kje mi tolk vode, sm šla na vago zjutraj norišnica, dobivam po pol kile na dan. Če bo šlo tkole naprej ne vem kam bomo prišli, sem mela pa že zjutraj zatečeno vse, tak da je verjetno ta voda kriva.

Pol sem sinoči mela še te menstrualne krče, ki so kar trajali se mi zdi v nedogled, sem spala kar vmes po moje kokr sm lahk, ker niso bili orto boleči. Od četrte ure sem pa pokonc, zgledam kot zombi.

Ah, sam jamram, kaj pa čem drugega, enemu moram.user posted image user posted image Mejte se lepo.

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
13.8.2011 9:46:22   
Princess1
Dobro jutro,

Kot prvo - te slike so gnusne in seveda naš admin bi moral vedeti da lahko uporabnika zbriše tako, da mu prepove preko njegovega IP-ja da se še kadarkoli prijavi pod katerimkoli nickom na ta forum......ta ki to objavlja je pa vse sam ne mojih besed vreden user posted image

Sicer pa moje spanje tudi kr neki, zbujam se na pol ure in šele proti jutru malo bolj zaspim. Lulam kr naprej, pa obračam se k nasedli kit user posted image

Jaz pa danes začnem z generalko stanovanja, stroj že včeri in danes pridno pere...sem se odločila vse dekice, kovtre,...oprat, da bo ja čim bolj sveže in čisto... Čakam mami da pričneva prav s pucanjem. Zdej grem pa mal predalčke uredit v dnevni,.....tko, da upam, da v tem tednu to končamo, tko, da pol res v miru pričakujem najinega user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
13.8.2011 10:08:45   
srecka84
No tokrat je pa res dokazal, da rabi psihiatrično pomoč ta uporabnik. Zgleda, da ima preveč časa na razpolago in nima nobene druge reči za počet. Upam, da bodo tokrat blokirali njegov IP.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No noč sem prespala celo niti na wc nisem šla tokrat. Pri nas je že vse pripravljeno na user posted image tako, da le tega komi čakamo, da pride na svet.
Zgaga je minila, na wc pa hodim bolj pogosto na vodo...najbrž se je user posted image spustil niže??? user posted image user posted image user posted image

Še 2 dni pa pregled....upam, da mi bo izmeril MV....

Lepo se imejte božite bušije...

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
13.8.2011 10:41:02   
Krysia
Dobro jutro, no v bistvu že dober dan ....

Še ena neprespana ... spala od polnoči do treh, potem sem šla na WC, potem je pa nekaj ropotalo okrog bajte, sem še mojga zbudila in sva bla pokonci do petih (pa še zdaj ne veva, kaj je bilo) ... ob sedmih je pa itak naš jutrišnji slavljenček veselo vstal in hotel, da se igram z njim ... (pe še srečo smo imeli, ker ponavadi vstane ob 6h).

Slika je ogabna, eni imajo preveč časa pa motene možgane ... pač.

mi pa še nimamo pripravljeno ... počasi spravljamo stvari v red, trenutno moj dela eno omaro za nov kabinet, da izselimo računalnik in pripravimo sobo za ta velikega ... nova članoica bi itak pri nama v spalnici (v svoji posteljici), ker se je že pri prvem to fajn obneslo - da se mi med nočnim dojenjem ne bo treba sprehajat sem in tja ... Naslednji teden moram vse preprat in pogledat, kaj imamo pa v Tosamo moram ... pol pa počasi bo ... edino to me skrbi, da soba za ta velikega ne bo dostavljena pravočasno, ampak bomo že nekaj zimprovizirali ...

Imam pestro - k mojim staršem so prišli sorodniki iz Argentine, zdej sem pa uradna prevajalka iz vseh jezikov v vse jezike user posted image Sam za občutek - včeraj sem uporabljala slovenščino, hrvaščino, španščino in angleščino in to vse v enem pogovoru med 9 ljudmi ... pestro, ni kaj ... Naš triletnik me je sam gledal in mu ni bilo nič jasno, ko sem govorila v španščini user posted image

Nič, šibam se naprej igrat. Lepo se imejte, pridno finiširajte, jaz bom pa še malo počakala, če dovolite - vsaj do začetka septembra ...

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
13.8.2011 11:57:14   
*miska.mcc*

IZVIRNO SPOROČILO: Lort

Kakšen IP block? Očitno še niste slišale za proxyje. Babe in tehnologija.

ti pa ocitno nisi slisal še za proxy block. user posted image   n00b!

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Lort)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
13.8.2011 12:10:50   
*miska.mcc*
pa če se že imaš za hekerčka, bi lahko vsaj kak virusek nastimal pod sliko. ne pa obični .jpg. shame on U! user posted image

sramoto delaš vsem hackerjem.user posted image

(odgovor članu Lort)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
13.8.2011 12:18:10   
Admin
Pozdravljene

Uporabnik je blokiran.
Obvestite, če bo še kaj...

lp,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
13.8.2011 12:19:12   
*miska.mcc*
lahko se moje poste pobrisete, prosim?
nekako neumno izpadem z monologi.user posted image

(odgovor članu Admin)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
13.8.2011 12:27:43   
mala mala
daaaan..

že spet vroč dan.. deeeež čakamo te, želimo si te :)
sporočam, da sem si včeraj urejala papirje za epiduralno, tak da je zdaj vse zmenjeno.. v porodnišnici MS se moraš za epiduralno prej dogovoriti, zmeniti..
drugače moram v sredo dat kri, vodo, v čet pa imam pregled.. komaj čakam..
me pa vsak dan taaak dol tišči, pravijo mi, da nosim vse skup že nizko.. tak da spremembe so se začele dogajat.. čeprav še imam čas :)

lep vikend vam želim..

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?