|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
13.8.2011 12:35:24   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

IZVIRNO SPOROČILO: Lort

Kakšen IP block? Očitno še niste slišale za proxyje. Babe in tehnologija.

ti pa ocitno nisi slisal še za proxy block.    n00b!

user posted image user posted image user posted image Pa da se da nekomu ukvarjat z nami, 'babami', pa še nosečimi povrhu. Večinoma ostali ljudje zbežijo kar jih nesejo noge od nas user posted image , ko samo odpremo usta na temo nosečnosti in vseh prigod, ki jih user posted image prinaša. user posted image user posted image user posted image

Menstrualni krči: uf, še dobro, da jih še nekatere omenjate, ker mene so že malo prestrašili, ker v prvo user posted image jih nisem imela.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
13.8.2011 17:59:34   
jaznoseca
Hej hej, marička ste bile pridneuser posted image ! Sem vas komaj prebrala... Očitno sem imela srečo in nisem zasledila nobenih slikic - HB, ker imam itak slab želodec.

previjalna torba jaz sem naročila ker eno preko neta in mi je super služila. Res pa je, da imajo eni nooooore cene. Pravzaprav se pa super obnese tudi Nivein nahrbnik, če ga dobiš s telegramom user posted image  (drugače je tud kr drag).

Malo smo se potepali in nisem imala časa za rr. V bistvu sem bila danes le radovedna, a je katera že rodila user posted image . Bodite mi lepo in dobrega počutja!! Aja pa ena je omenila, da se bomo raztegnila na 3 mesece na koncu... - ne, ne smo v bistvu kar pridne. Največ na dva nas bo naneslo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
13.8.2011 19:07:02   
nepremagljiva
he he, vidim da je naš pametnjakovič s slikami že srečal pamet. user posted image
Ufff trenutno mi ni nič več smešno. Dete mi nato nabija nekam dol, da imam občutek, da bo vsak trenutek zunaj. user posted image

Sem pa šla poiskat previjalno torbo kot jo imam jaz.
tukaj

Sem jo pa nabavla pri neckermanu.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
13.8.2011 19:18:12   
Teni_
joj, ne govori. Mene že celo popoldne nekaj zvija, pa v križu, pa spet v trebuhu, ampak ni to to. Mogoče bo polna luna kaj pospešila. user posted image

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
13.8.2011 19:22:11   
nepremagljiva
Bi bilo kar fajn. Sem šla prej ležat, pa ne morem. Dva dni me že vse kosti spodaj bolijo če ležim. Ne paše mi ne levi, ne desni bok. Ko vstanem pa nekaj časa hodim ko 99 let stara bakica.  user posted image Ah ja, še malo....Še dobro da nista več kakšna dva mesca pred mano. user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
13.8.2011 19:57:33   
anschk
Ojla punce...
Še malo glasu od mene...Sva z možkom sama- je mali od četrtka na počitnicah z babico in dedkom in je prav dolgčas v hiši. Nisem navajena takega miru in tišine več. user posted image  
Drugače pa sem danes ko ena cunja, vse mi tišči dol in me boli v spodnejm delu trebuha, da ne omenjam križa...Si sploh ne predstavljam kako bom še do konca sep zdržala!!! Me je kar groza. user posted image  Upam da mi ne bo treba čisto do zadnjega čakat in me kaj prej preseneti...
Drugače pa še kar nimamo izbranega imena in me je počas to že začel živcirat. Nikakor ne prideva skupej.
Nič, grem pod tuš potem pa mal brat knjigo (verjetno bom spet po parih straneh zaspala).
Lep podaljšan vikend še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 1206
13.8.2011 20:30:19   
carly
Anschk midve sva pa kar na istem, tako glede počutja kot imena.Sem se danes že prov razjezila k je moj lepo flegma rekel, da k bo kakšnega pametnega slišal ga bo pa povedal, kot da bi imel še vsaj pol leta časauser posted image .

Sem pa danes presortirala vse cunje in jih zložila v omaro tako da malo pa le napredujemo, sedaj moram samo še v dm po nekaj stvari pa moj more košek iz postrešne prinest da ga nazaj sestaviva pa lupinco, pa da še to preperem potem pa bo.

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
13.8.2011 20:33:38   
Teni_
Mi smo še danes nabavili zadnje stvari iz lekarne, pa včeraj so mi pripeljali iz Avstrije še kapljice proti krčem, tako, da je zdaj vse urejeno. Ni več časa. Če ne prej, bomo čez 9 dni že držali v rokah našeha fanta. user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
13.8.2011 21:05:17   
agha
Oj!

Dva dni me ni bilo pa vidim, da sem prave 2 dni zamudila vsaj kar se slik, ki jih omenjate, tiče. Pri meni nič novega, otrdevanje in krči so postali del vsakdana pa tisto zoprno špikanje tudi. Po uro na noč prebedim ponavadi zaradi res bolečih krčev in otrdevanja trebuha ampak še nič resnega. Edina sprememba je, da so me noro začeli bolet kolki.

Vidim, da si vse že želimo it rodit. To bi sicer bilo res fajn, ker je kar težko nosit ta trebuh okoli ampak, če pomislim, koliko bolj stabilen je user posted image , ko je donošen, raje še malo potrpim v njegovo dobro. No, vsaj od mojega nečakinja je imela kar težave, ker se je 4 tedne prehitro rodila, predvsem je fizično malo zaostajala in je potrebovala fizioterapijo zaradi tega.

Teni - sorry, samo sem se kar pomirila, ko si mi napisala mere tvojih dveh pupik, sploh druge, ki je imela 4100g in mi je zdaj jasno zakaj je ta fantič tako velik. Pa tudi logično mi je, da moj drugi ne mora biti v primerjavi s prvim (3160g) tako zelo ogromen.

Železo  - moj stalen problem že nekaj mesece, se mi noče zvišat na normalno mejo. Najprej sem imela ene tablete, potem sirup in zdaj imam spet nove tablete...

Lepo se imejte, uživajte v daljšem vikendu!

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.8.2011 9:22:34   
Teni_
Dobro jutro!

Smo še vse tukaj ali nam je ponoči katera pobegnila?

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.8.2011 9:28:59   
Princess1
Jutro,

jst še tuki, da se pofočkam user posted image

Učeri sva dobila najin voziček, sva se potem premislila in vzela Joolza. Spalnica je generalno spucana in milijon cot pregledanih, opranih, zlikanih.... Danes počitek in jutri potem napadeva še dnevno in kuhinjo.

Lepo mi bodite!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.8.2011 9:39:29   
Pelija
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Dobro jutro!

Če si ti, potem smo vse ostale tudi user posted image user posted image user posted image
Po drugi strani pa imam občutek, da kakšna od tistih, ki se ne javljajo, že veselo crklja. user posted image Sploh kakšni dvojčki bi recimo bili lahko že rojeni.........

TUdi mene počasi začenjajo kolki bolet, pa občasno me špika, sploh če premalo počijem čez dan.

Prejšnji teden sem tudi jaz morala na ZO, pa sem je naš bejbi med potjo sam obrnil v pravo smer user posted image user posted image user posted image , kontrolo imam pa pri svojem G sedaj 22. Ampak mi ponoči še take akrobacije dela, da mislim, da mi bo na trebuhu kaj ven pogledalo in samo upam, da se prav obrne do poroda. Ko kolca, nimam pojma, ali dete celo premetava ali je glavica zgoraj.........ahja, ni mi pomoči. user posted image user posted image user posted image Kako pa ve občutite kolcanje, tiste, ki imate otroka že glavično, samo spodaj ali tudi zgoraj? No, meni je G v Kr rekla, da mi bodo kot mnogorodki še lahko obračali, če bo potrebno.

Pripravljeno imam najnujnejše, generalka me pa ta teden še čaka. Imam pomočnice (hčeri stari 14, 11) in s skupnimi močmi sem prepričana, da nam bo uspelo pravočasno.

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.8.2011 9:43:08   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: Pelija

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Dobro jutro!

Če si ti, potem smo vse ostale tudi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že tudi razmišljala o Klavdiji, ki ima dvojčke. Samo se že menda od maja ni nič javila.

Jaz kolcanje čutim čisto spodaj levo, ampak naš je že čisto spuščen in prislonjen z glavico na vrata.user posted image

(odgovor članu Pelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.8.2011 10:04:13   
nepremagljiva
dobro jutro!
Jaz sem še tudi tukaj. user posted image Sem  pa sinoči, malo po tistem, ko sem se tukaj javila, imela ene take čudne občutke, da ne bom dočakala jutra doma. Sem imela trd trebuh kot kamen in ni in ni popustilo. Pol je pa še moj je prišel domov in rekel, da sva vabljena k sosedom na piknik. Mi ni bilo prav nič za ta piknik. Samo, ko sem se stuširala in preventivno zdepilirala, je pa bilo bolje in sva vseeno šla.
Tako, sedaj pa moram it pripravit solate za danšnji piknik doma. Zadnji, ko sem 2 v 1. user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.8.2011 10:34:10   
jaznoseca
Hej, očitno vse, ki se javljamo še pridno čakamouser posted image . Pridne! Ja, je pa veliko takih, ki se že kar nekaj časa niso javilo, pa so drugače prej pridno pisaleuser posted image . SEm šla zadnjič tud jaz za eno gledat, tud od maja nič več napisala hmmmm. No, upam da gre samo za rr molk in jim je drugače vse ok.

kolcanje jaz ga čutim tudi levo spodaj, čeprav se ga konkretno čuti tudi v zgornjem delu - je naš sine zadnjič mislil, da ga dojenček brcauser posted image . Potem se mu je zdelo pa tako smešno, ko sem mu povedala, da kolca user posted image .

Jaz sem včeraj nekaj pospravljala, prala, sesala, pucala omare in kopalnice,... To je groooozno, kako neki posesate pod posteljami - jaz se kar uležem na tla in potiskam sesalec spodajuser posted image . Čepenje odpade. Pa se mi že zdi malce neumno - resno razmišljam o kaki pomoči 1x na teden, vsaj zdaj za kakšen mesec ali dva. Pa največ pol ure lahko zbrano delam, potem sem pa že vsa zasopihana in mokra grrrrrr. Moj nikakor ni navdušen nad domačimi opravili in mi vztrajno zatrjuje, da ni nič zamazanouser posted image .

Kakorkoli, danes mi ni treba kuhat jupiiiii. Pa lep dan je in tudi pospravljala ne bom. Malce užitka danesuser posted image . Imejte se lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.8.2011 10:36:47   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

To je groooozno, kako neki posesate pod posteljami - jaz se kar uležem na tla in potiskam sesalec spodajuser posted image . Čepenje odpade.

Mali2 nahecam. user posted image Včeraj sta bili full pridni. Ne vem kaj jima je bilo. Nika je sščistila njuno sobo, Teja pa celo ostalo stanovanje, s kopalnico vred. Saj ne vprašat, če je danes dnevna soba že taka kot da ne bi ne vem kako dolgo čistili. user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.8.2011 13:05:04   
carly
jest sem si tudi pred dobrim mesecem poiskala pomoč 1x tedensko.Enostavno nisem imela ne časa ne volje in ne energije za pospravljanje.Celo dopoldne s tamalo okol letava, jo moram zmatrat da gre ob 12 spat, jaz pa takrat v pisarno, ko se zbudi pa skuhat kosilo, popoldan pa ni ne duha ne sluha o kakšni energiji za pospravljanje.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.8.2011 14:02:23   
olana
Kar pridno danes čvekate. Jaz sem se končno naspala, sicer z rednimi obiski wcja.

Za danes sem pa svoje starše povabila na kosilo(gobova rižota s puranom-fajn recept, pa pohan sladoled). Sta bila tako navdušena nad kosilom, da sem jima morala recept dat. Najedli smo se pa k user posted image .
Moja malauser posted image danes ni glih aktivna, po moje je zmatrana, ker smo že kar nekaj nardile. Drugače sem mela pa spet danes neke izcedke, sred trgovine se mi je zdelo, da mam neko poplavo, pridem domov, gledam, vse suho, hlače suhe,pa sem misla, da so mokreuser posted image user posted image . Nič mi ni jasno.

A sej bo boljše, zdaj pa malo poležat, pa noge podložit, ker mam full zatečene, sem že pozabla kakšni gležnji zgledajo.user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.8.2011 15:17:36   
2.2.
OJLA!
a vam je kaj vroče danes?
jaz moja tadva poslala na en roj. dan meni se tako ni dalo rajši počivam. ker tam potem samo sediš-stat itak nemorem pa ješ in piješ potem ti pa trebuh raznese.
jaz brcike večina čutim v levem delu trebuha od spodaj in tudi zgoraj samo vse bolj na levo. upam samo da bo pri naslednjem uz kaj bolši rezultati-imam pa srečo vedno me kaj doleti tik pred zajci.

tiste slike sem tudi videla..mislim eni pa imajo časa, sicer saj se mi malo zagravža ampak v tej osečnosti se mi ne nič gledam same takšne nanizanke o tem CSI...pa takšne. drugač pa nisem za to, ne prenesem rdeče barve v živo-če me razumete-nosečniški hormoni.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
14.8.2011 16:28:24   
mama11
Pozdravljene punce, tudi jaz vas občasno spremljam že vrsto mesecev, ampak nekako nikoli ni bilo časa, da kaj več napišem, se vedno toliko dogaja. Ta teden me je G prizemljila, zato je morda končno pravi čas, da se pridružim.

Sem iz okolice LJ, noseča sem tretjič, PDP 27.9., doma imam dve živahni pupi, ena bo novembra stara 4, druga je bila maja stara 2 leti. Tudi tokrat naj bi pričakovali user posted image .

Nosečniške težave - kar precej, najprej 2 meseca slabosti, potem pa so me že cel julij dajali boleči kolki, otrdevanje trebuha in pritisk navzdol (2 majhna otroka pač zahtevata veliko energije, jaz pa tudi nisem več med mlajšimi - 36). Na pregledu v ponedeljek je G ugotovila, da sem 1-2 prsta odprta, tako da se zdaj trudim s počitkom. Tudi pri prvih dveh sem se namreč odpirala brez bolečin, tako da se pri meni vse skupaj lahko odvrti kar zelo hitro. Kljub vsem neprijetnostim po tem nimam nobene hude želje, res bi rada, da je detece donošeno, zato bi mi prav prišlo, če bi imela še kak mesec pred sabo.

Pripravljenega nimam še nič, ampak ker je že praktično vse pri hiši se niti ne obremenjujem. Čakata pa me pregled in pranje cotk (pa še kaj dokupit, če bo treba), pranje vozička in prevleke v lupinici, potem pa še čakanje na nizki štart.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
14.8.2011 16:34:38   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.08
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.08.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image

srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 15.08. in 24.08.,  Postojna, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , 18.08., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 19.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 25.08., Maribor, user posted image
4.9.

Teni RR, 28,4user posted image ,2user posted image , 16.08., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , 17.08., Savinjska, user posted image

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image
ivanjščica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 24.08.., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
24.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 19.08.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 22.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.08., Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 16.08., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 24.08., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 29.08., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 18.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , 26.08., ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 18.08., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 17.08., Ljubljana, user posted image
mama11, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, okolica Ljubljane, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 23.08., Dolenja vas, user posted image
tweety83, 28, 2, 1, ?, Poljčane, user posted image
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 26.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 104
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.8.2011 18:40:07   
josephine27
še en res vroč dan. ne vem al je sam meni vroče al je res prava vročina danes. pravkar smo se vrnili s posočja in če bi se dalo bi še kar podalšala kak dan, ker mi je bilo gor super. danes smo se še kopali v Nadiži in se mi sploh ni zdela tako mrzla.

previjalno torbo imam kar eno. nič posebnega. je pa nisem kupila zdraven vozička.

se mi zdi da počasi vse postajamo nerodne s temi trebuhi in komaj čakamo da gremo rodituser posted image . mene je včeraj močno v kolku bolelo ampak ne eni strani, da sem komaj hodila. zgleda da je bil mali glih v taki legi da mi je nekam pritiskal. sem mislila, da sploh hodit ne bom več mogla pa je od danes zjutraj ok. zgleda da se je ponoči premakniluser posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.8.2011 19:03:06   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: anschk

Drugače pa še kar nimamo izbranega imena in me je počas to že začel živcirat. Nikakor ne prideva skupej.

IZVIRNO SPOROČILO: carly

Anschk midve sva pa kar na istem, tako glede počutja kot imena.Sem se danes že prov razjezila k je moj lepo flegma rekel, da k bo kakšnega pametnega slišal ga bo pa povedal, kot da bi imel še vsaj pol leta časa .

Aleluja! Pa sem že mislila, da sva samo midva taka fenomena. V prvo je pri nama šlo kar hitro, sedaj pa kr ne gre. user posted image Upam, da se zmeniva in uskladiva vsaj do porodne. user posted image

mama11 - welcome user posted image

pospravljanje: enostavno sem zeeeeloooo znižala higienske standarde user posted image in pospravim najnujnejše. Kakšen dan, ko se počutim malo bolj gibčno pa očistim bolj konkretno. Ampak takih dni je vse manj na sporedu. user posted image user posted image

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.8.2011 19:10:19   
daka
Pozdravljene Souser posted image !!

Redno berem našo stran in čas je že ,da se tudi jaz kaj javim.Da vam povem same težave me pestijo.Otrdeva mi trebuh-Ponoči ne morem spati.Na desnem boku ne morem,na levem boku in hebtu pa mi dete ne pusti.Boli me res prav vse in komaj čakam,da pride detece na svet.Pa še dva dni me spremlja migrena.Da vam rečem čisto sem na tleh.Pa dovolj o mojih težavah-saj bo kmalu konec.user posted image

Vidim,da smo še vse prisotne in da še nobena ni rodila.
Prav zanima me katera bo prva.

Tweety 83 tudi jaz sem rojena Poljčančanka,mogoče sva se že videli kje-

Lepo se mejte in čim manj težav.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.8.2011 20:05:55   
2.2.
jojjj znorela bom kako mi je vroče, da sem zdaj kar klimo prižgala da  pridem do sape.

mojih še vedno ni domov tako da se dolgočasim prej sem si en film pogledala, zdaj pa na uro gledam. ponoči bo pa tudi verjetno lepo za spat ko bo sparina-bom se obračala non stop in tečna aama sebi.

mi ime za fantka tudi še nimam tako da res več neznam katero stran pogledat z temi imeni.

ena je zadnjič omenila za pridobitev teže na plodu da pomaga sladko, verjetno pomaga potem tudi na meni na težiuser posted image user posted image . mah jaz zdaj res koliko se da počivam in koliko lahko na levi strani-zakaj ravno na levi??? pa bomo videli drugač bo pa lahko bolj suhec ta naš user posted image . saj mož ko gledam otroške slike je bil tudi okostnjak-koliko je pa tehtal pa ne zna, sicer zdaj ima glih pravo težo...

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?