|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
11.8.2011 8:00:44   
jaznoseca
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.08
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.08.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image

srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 15.08. in 24.08.,  Postojna, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , 18.08., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image , 12.08.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 25.08., Maribor, user posted image
4.9.

Teni RR, 28,4user posted image ,2user posted image , ?., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , 17.08., Savinjska, user posted image

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 24.08.., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
24.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 12.08., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 19.08.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 22.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.08., Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 16.08., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 24.08., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 29.08., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 18.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , ?., ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 18.08., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 17.08., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 23.08., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 26.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 102
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

< Sporočilo je popravil jaznoseca -- 11.8.2011 8:04:18 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
11.8.2011 8:22:46   
panja
Dobro jutro!

Piše agha za nazaj, da sestre v p. pogosto vzamejo napotnico za rodit ven iz materinske in evo pogledam v svojo materinsko in moje  napotnice ni več noter, čeprav je bila zataknjena takoj za platnico v ovitku.
Očitno so jo vzeli ven prejšnji teden, ko sem imela zunanji obrat v porodnišnici. Mislim pa kaj ti res čisto nič ne preberejo ali kaj?!?
user posted image

Ja nč, jutri imam pregled in bom omenila to svoji g. če sploh ima smisel. Sicer pa so verjetno mojo napotnico dali v karton v porodnišnici, ali se motim?

Hvala agha za tole opozorilo glede napotnice user posted image ...
Lep sončen dan vsem in uživajte!

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
11.8.2011 8:47:25   
rainbow
Jutro!

Ste pridne, koliko natipkate!

2.2. čim bolj mirnouser posted image , mogoče res natančno spremljaj gibe in če se ti zdi, da jih ne našteješ dovolj, se pa idi pokazat v bolnico na ctg. Nič ne škodi.

Jaznoseča, super, da si šla na UZ. Mislim, za dol past, da ne delajo tega pogosteje, moja ginekologinja, mi vsakič naredi vaginalni uz, kjer ugotovi, ali sem še zaprta, in oni zunanji, zmeri dete in vse v glavnem; in pol kritizira naš zdravstveni dom, in pravi, da jih uz nič več ne stane, če aparate imajo. To je glih tak, kot da bi jaz moj računalnik uporabljala omejeno, misim koja finta.

Jaz sem včeraj ful pretiravala z delom in hojo in zvečer sem se komaj premikala, zmešana ženskauser posted image tako da danes samo skuham in pol gremo na obisk, kjer bom tudi sedelauser posted image , čeprav malo dela mi paše, itak ne morem skozi sedet. Pa še imam v načrtu, moram naredit prostor v omari, ampak to naslednji teden. Pretiravat pa vidim, da ne smem več.

Danes zgleda da bo lep danes, lepo ga preživiteuser posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
11.8.2011 10:11:11   
anchy_
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

dobro jutro!
kaj sem ja za en čuden človek, celo noč nič spala samo razmišljam o user posted image  da ni kaj v redu.se mi pa res zdi da cca od nedelje manj čutim gibe sem to tudi omenila nadomestni G pa ni nič rekla. jaz se tolažim da je v tej medenični legi in ga je manj čutit-kaj menite. komaj čakam naslednji pregled a kaj ko je ta šele konc meseca. drugač poskušam čim več počivat na levem boku, kako se pa uležem na hrbet me pa prime kao za lulat-sicer mehur je prazen samo me tako tišči v spodnjem delu trebuha.
aja mi je pa še rekla ta G da ima otrok veliko placa v maternici.?!user posted image zdaj ali je manjši otrok ali kaj, ker hčerka je imala v 36t 3150g 50cm-nič kaj majhna.
pa še nekaj bi vas prosila za te moje mere, če se katera kaj razume, glede kako velik je otrok:
po UZ   32+5t
GV(/TT/BPD   80 user posted image 84
HC-GLAVICE   295 user posted image 288
AC TREBUHA    265,270 user posted image 285
FL FEMUR   57 user posted image 65
PLODOVNICA  primerna
vodilni plodov del  medeni. glavica
sicer se te mere kar razlikujejo od 1. nosečnosti...
joj kako sem panična ali so krivi hormoni ali kaj....

Evo, sem ti zraven pripisala mere našega user posted image , glede na to, da sva enako noseči user posted image , ki naj bi bil po teh meritvah potem težak okoli 2083 g. Kaj točno vzamejo za mero pa ne vem, so pa vse meritve v merah normale, torej primerne za ta teden. Je pa v materinski na 11 strani nek graf, kjer si lahko pogledaš kje na krivulji so mere tvojega dojenčka. Naš je čist na sredini, torej je čisto po standardu. user posted image Tvoj pa po mojem tudi, vsaj nimajo velike glave, bo šel lažje ven user posted image

Hvala za odgovore vsem ostalim, očitno je odvisno od gin. kaj dela, kot se jim zdi potrebno. Važno, da je vse ok, pa je super.

Lep sončkast dan še naprej, jaz grem pa še danes in jutri ter v soboto delati, potem pa konec za dobro leto user posted image

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
11.8.2011 10:39:33   
mate0ja
dan, še danes in jutri oddelam, potem se vam pa pridružujem pri nestrpnem čakanju. Sicer je do tja še mesec in pol, ampak ko si enkrat doma imaš več časa za razmišljanje in se zaradi tega bolj mudi rodit.

Včeraj sva dala skos še zadnji šoping. Na koncu sm mela polno glavo vsega. Mene so mal hormoni drezal, kar je padlo na podlago, da prodajalke samo zagledajo trebuh in so že v akciji z vsiljevanjem. Grem v lekarno s spiskom, govorim kaj hočem in una pri vsakem izdelki, priporočamo še to, pa pametno bi blo še uno .... sm že zavijala z očmi. Pol v drogeriji je bil itak mir in sm si počasi s premislekom nabirala stvari, v baby centru se je pa spet ena name nalimala in ni dala miru. Že pri vhodu naju je napadla, da če lahko pomaga. Tam sem ji prvič rekla, da jo bom poiskala, če jo bom potrebovala. A ni blo pet minut ko me vidi zbirat dude in flaše in začne kaj se bolj prodaja, po čem povprašujejo, kaj ima boljše teste ... vzamem aventove flaše in mi reče, da kupujejo rajši tomee tipee... pa pol bi še to pa uno priporočala .... že tko sva zapravla 150 EUR, kaj bi bilo, če bi še vsa priporočila upoštevala.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
11.8.2011 10:46:13   
panja
Joj, men gre to tudi tako na živce, da groza. To vsiljevanje prodajalk je včasih prav moreče. Sej ne rečem, najbrž morajo to delat po službeni dolžnosti, ampak vseeno...
Ko pa katero/katerega res potrebuješ ga je pa zelo težko dobit. Ampak kaj češ...Takle mamo, ni se za sekirat to je pa tudi vse...

Lp

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
11.8.2011 10:49:08   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: panja

Joj, men gre to tudi tako na živce, da groza. To vsiljevanje prodajalk je včasih prav moreče. Sej ne rečem, najbrž morajo to delat po službeni dolžnosti, ampak vseeno...
Ko pa katero/katerega res potrebuješ ga je pa zelo težko dobit. Ampak kaj češ...Takle mamo, ni se za sekirat to je pa tudi vse...

Lp

Val da je po službeni dolžnosti. Sm jest po njihovem priporočilu kupila marsikatero bedarijo, ki jo kasneje nikoli nisem potrebovala. Točno tko, ko pa kej sprašuješ pa nimajo pojma. Zdej je za mano, tko da sm kr mal lažje zadihala.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
11.8.2011 12:12:20   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
Jaznoseča, super, da si šla na UZ. Mislim, za dol past, da ne delajo tega pogosteje, moja ginekologinja, mi vsakič naredi vaginalni uz, kjer ugotovi, ali sem še zaprta, in oni zunanji, zmeri dete in vse v glavnem; in pol kritizira naš zdravstveni dom, in pravi, da jih uz nič več ne stane, če aparate imajo. To je glih tak, kot da bi jaz moj računalnik uporabljala omejeno, misim koja finta.

jaz imam srečo in zeeelo dobrega ginekologa, ki mi vsakič naredi UZ. Potožila je princess_, ki se je tudi meni zasmilila, saj je logično, da stroškov z dodatnim UZ nima nihče. Kot sem že 1x pisala, je verjetno strošek le elektrika in malo tistega gela. Po moje pač malo sadistično uživajo, ko gledajo naše razočaranjeuser posted image . Naj me proooooosim popravi katera iz zdravstvene stroke in mi prosim pove, kakšni so stroški z dodatnimi uz??  No, seveda je pa veliko koristi, če potem vse letamo na plačniške uz - finteuser posted image !!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
11.8.2011 13:17:05   
Dorianna
UZ: meni ga vedno naredi. Večkrat samo zato, da prečekira, če je vse ok (srček in to); pri zadnjih pregledih (vse od morfologije) pa dela celotne meritve zaradi drugih vzrokov. Med drugim, da spremlja velikost, ker prvi user posted image je bil pošteno čez 4 kg in sedaj opazujemo, kakšen velikan bo tale.

Pregled MV:
naredila ga mi je samo enkrat, od začetka. Sedaj ne več in mi je kar prav, ker mi ni prav nič všeč.

A imate že vse izbrana imena? Jaz sem se zagledala v enega, pa moj fant noče niti slišati zanj. user posted image Sploh ne vem, kako ga naj prepričam.

Prodajalke: jaz jih po eni strani razumem, ker je to njihovo delo in za to so plačane (nekatere celo na individualni plan prodaje). Občutiš pa takoj katera dela to z veseljem in katera pod prisilo, katera ima izkušnje in katera blefira. Nam pa pač sedaj na čelu, upsi, na trebuhu user posted image piše, da smo dovzetne in da potrebujemo te potrebščine.

Neposredna povezava do sporočila: 1134
11.8.2011 13:36:31   
issa
pozdravljene!!

joj končno imam pa tudi jaz UZ, ja pa si ga morem pač plačat, te finte s plačevanje me tudi malo motijo, sicer mi skos naredi na hitrco uz, da pač preveri srček in lego, samo tega kao malo bolj konkretnega pa morem plačat,..hmm,..eh glavno da sem pol pomirjena,..

drugače pa sem dopoldne malo šopingirala po baby centru, hehe sem tiste kupone v luft spustila,.če jih že mam, ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa ja, prodajalke včasih res ne razumejo da ne potrebuješ pomoči, čeprav jim to rečeš tudi pet krat..user posted image user posted image vse bi radi več prodali...
nič grem še jaz na kosilo, ki ga je dragi naredo,..pol pa se odpravimo proti rogaški..

lepo bodite!!!

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
11.8.2011 13:41:33   
anastazia
ojla!
rainbow, vem, kaj pomeni to pretiravaje. me je v prvi nosečnosti izučilo in zdaj pri drugi me vsi okrog čudno gledajo, da zakaj tako hitim in imam zlikano že skor dva mesca pred porodom. "sej maš še čas." pa take... ja, čas maš, energije pa ne.
jaz npr. sem danes zjutraj likala eno uro in pol ter dajala prat in obešala, sproti sva s taščo zastavili kosilo! in to je to. zdajle grem z mojo punčko počivat za ene dve uri, da bova lahko popoldne še malo aktivni. ponavad pa ko grem hčerko stuširat, pa itak samo še z enim očesom gledam.
srečno, sej ne bo več dolgo, ko bomo spet fit in zagnane :)

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
11.8.2011 17:22:02   
nepremagljiva
Pozdravljene!
Vidim, da ste tudi ostale postale pridne s pripravami in da že nestrpno čakate dan D. user posted image
Jaz sem tudi že v nizkem štartu (še 8 dni). Včeraj sem naredila generalko v kopalnici.
Vidim pa da vas ima kar veliko ginekologe, ki šparajo ultrazvok. Moj na srečo ni tak. Do sedaj mi je še vedno vse uz-je naredil in to brezplačno. Pa tudi ostalih testov in pregledov nisem rabla plačat. Sem bila res presenečena, ko niti tega za streptokok ni bilo treba, ko vse omenjate, da je samoplačniški.
nakupi  trgovci bi nam prodali vse živo, če ne bi uporabljale zdrave pameti in se osredotočile samo na tisto kar res potrebujemo. user posted image Jaz ponavadi tudi že v štartu povem, da ne rabim svetovanja,  da si bom sama izbrala in se potem privlekla do blagajne. user posted image Mi gre res na živce, če mi med nakupovanjem nekdo  visi za vratom.
pregled mv sem že imela ene parkrat zaradi lažnih popadkov. V torek me čaka še zadnji.
teni upam, da nam še nisi pobegnila. Čeprav, glede na to kako velikega fanta nosiš, verjetno že komaj čakaš.

Neposredna povezava do sporočila: 1137
11.8.2011 18:49:52   
2.2.
OJ!
danes je user posted image  bolj živahen kot včeraj verjetno se je premaknil....samo mene to čist vrže iz tira zdaj tik pred porodom da nebi bilo kaj narobe.
glede meritve ko sem primerjala z 1. nos. z morfolo. so bile tu neki, lahko da ni tako natančno izmerila nevem....do zdaj ni bilo nič narobe, zdaj me je pa kar malo prestrašila glede mer in položaja.  sicer upam in ima še čas da se obrne. prvič je že bila v tem času obrnjena.
UZ in ostali pregledi so pri moji G tudi prezplaćni prav tako za streptokok, nerazumem kam gre ta denar ko ene morate plačt druge pa ne.

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
11.8.2011 19:43:48   
Teni_
Nisem še pobegnila. Se je potem izcedek umiril. Res že komaj čakam. Se pa očitno naš user posted image že tudi pripravlja, glede na to, da je na izvidu napisano tudi, da je naslonjen z glavico - verjetno to pomeni, da že ima glavico čisto pri izhodu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1139
12.8.2011 6:30:19   
*žurerka*
oIJLA ČVEKICE...KONČNO TUDI MI Z DOPUSTA....letos je bilo pa precej naporno ..ta vročina mene čist ubija...sem komi čakala domov pridet (drugač pa obožujem morje)

danes imam pregled in me je prav malo strah ker imam UZ po treh mesecih....
berem da vam delajo G vsak pregled te UZ ..men pregleda MV posluša srčka in to je to user posted image

sem brala debate za nazaj

porodni načrt : kaj to???

malinov čaj : povem en primer teh čajev....naša nevesta je medicinska sestra v bolnišnici .... ker me boli grlo sem si šla kupit sirup z zelišč in ko sem jo vprašala kaj mi priporoča glede tega sirupa mi je rekla da odsvetuje..da pridejo ženske ki so dojile in pile čaj za dojenje cele rumene v bolnišnico in jih spravljajo potem h sebi.... to s temi želišči in pitjem čajev da je sam en velik larifari... ma jaz se že prej s tem nisem dajala tako da to sploh pustim stat....

strije:  jaz sem jih fasala že v prvi nosečnosti in to fullll in zdaj so mi se še pridružile user posted image  in nimam kaj kot sam gledat in bit žalostna....kreme itak ne bomagaj nič.....

grem jaz se zdaj odpravit in šibat na pregled.....

aja a ima katera slabo kri in pije železo ????? meni je to dala na zadnjem pregledu

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
12.8.2011 7:34:15   
Teni_
Dobro jutro!

Glede teh mer - si jih lahko na tej strani vpišete, pa vam približno izračuna koliko bi naj bil user posted image velik in težki: http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFeto.htm
Zgleda, da računa po istem kot pri ginekologu, ker se ujema to kaj je pokazalo ginekologinji in tukaj na tej strani.

Drugače pa po starem. Vsake toliko me grabi kot pred menstruacijo, ampak nič konkretnega. Glavno, da so noge spet ok - nič otečene, ko ni take vročine.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 12.8.2011 7:35:17 >

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
12.8.2011 7:37:22   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.08
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.08.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image

srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 15.08. in 24.08.,  Postojna, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , 18.08., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 25.08., Maribor, user posted image
4.9.

Teni RR, 28,4user posted image ,2user posted image , 16.08., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , 17.08., Savinjska, user posted image

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 24.08.., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
24.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 19.08.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 22.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.08., Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 16.08., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 24.08., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 29.08., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 18.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , ?., ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 18.08., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 17.08., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 23.08., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 26.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 102
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1142
12.8.2011 8:32:32   
josephine27
Železo - jaz ga pijem zadnji mesec

UZ- meni so do sedaj naredili 3 UZ, zdaj drug teden naj bi mi še enega. zavarovalnica jih plača toliko, zato tud nekateri ginekologi ne delajo bolj pogosto. ker je pač to njihova dobra volja v kolikor ni kaj narobe da ta UZ utemeljijo in dobijo plačano. kakšnih posebnih stroškov tud jaz ne vidim ampak tako pač je. po eni strani razumem vse mamice da bi najraje na vsakem pregledu videle svojega otroka toda če pomislimo da včasih UZ sploh ni bilo pa so vseeno vse srečno izpeljali...

Teni RR - mislim, da ti ne botreba več dolgo čakat user posted image . jaz sem imela podoben občutek ( kot pred menstruacijo) v prvi nossečnosti točno en dan preden sem šla rodit.

nakupi- tud meni se zdijo prodajalke kar mal preveč vsiljive. sploh ko kupuješ za prvega in ne veš točno kaj bi. 

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
12.8.2011 8:34:25   
Shamsia
ja ja Teni, tvoj mali bo otvoril sezono, brez dvoma, je že v prvih bojnih vrstah user posted image
Sej se bomo itak razvlekle na 3 mesce na koncu, samo jest ne smem rodit preveč pozno, ker potem ne bo mogu mali v vrtec septembra 2012, ker ne bo mel 11 mescou. Mene že to zdej skrbi user posted image
Strije no coment - nove na stari podlagi, juhej! Ampak jbg, kreme ne nucajo, tko da se bom pa še teh parih novih navadla.
Mi pa skočmo zdej za 3 dni še do morja, baje da bo lepo vreme, da bomo meli vsaj neki od tega letos.
porodni načrt - upam, da pridem pravočasno do porodnišnce, to je touser posted image
aja žurerka, mislim, da pigy pije tisto zadevo z železom.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
12.8.2011 8:43:51   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Teni RR - mislim, da ti ne botreba več dolgo čakat user posted image . jaz sem imela podoben občutek ( kot pred menstruacijo) v prvi nossečnosti točno en dan preden sem šla rodit.

Eh, me že muči to kak teden. In je včasih prav hinavsko boleče, ampak bo že. Res bi pa raje,da se začne samo od sebe, kot da mi čez 10 dni sprožijo, ker mi sploh ne dišijo tisti umetni popadki - sem jih imela pri Teji.

Sem pa po eni strani vesela, da mi bodo sprožili dva tedna prej in ni treba po roku čakat, ko si že nervozen, pa še vsi okoli tebe. user posted image

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
12.8.2011 8:50:11   
nepremagljiva
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Nisem še pobegnila. Se je potem izcedek umiril. Res že komaj čakam. Se pa očitno naš user posted image že tudi pripravlja, glede na to, da je na izvidu napisano tudi, da je naslonjen z glavico - verjetno to pomeni, da že ima glavico čisto pri izhodu.user posted image

No fajn da si še tu. Lepo solidarno počakaj do naslednjega tedna, da bova skupaj v porodnišnici. user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
12.8.2011 9:01:22   
issa
jutro!!

sem čisto zdelana, noč je bla naporna,...user posted image prvo zaspat nisem mogla skoro do enih, pol pa ko sem le zapsala, je moj user posted image verjetno sanjal da je lokomotiva, take čudne zvoke je iz sebe spravljal, da me je okoli treh zbudil in pol je bilo fertik z mojim spanjem,..user posted image sem ga sicer zbujala in na bok gnala, pa se je vseeno na hrbet prevalil in opravljal verjetno tovorni promet user posted image user posted image user posted image

včeraj na pregledu je bilo vse ok. edino mislim da bo tale en drobižek, to da trebuha nimam neke velikega mi je tak znano (ker mi vsi pravijo da sem v ene 7 mesecu komajuser posted image ) še sestra mi je včeraj rekla da bi me dala da drugi UZ ne pa na tretji,..hmm. tako da fantič je težki tam okoli 2100g pri mojih 35 tednih? normalno?? malo sem se vseeno (no sem še vedno) vstrašla, ker prvi je imel v tem obdobju že 3000g (tam okoli), pa moj G ni kaj preveč komentiral, tako da res nevem kaj naj si mislim,..

nič grem se jaz še malo na kavč, mam tak mir ko sem sama..

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
12.8.2011 9:06:39   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: nepremagljiva

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

No fajn da si še tu. Lepo solidarno počakaj do naslednjega tedna, da bova skupaj v porodnišnici. user posted image

OK. Kdaj greš ti? Mi se hecamo, da bo ziher 15., ker je praznik. Prva rojena na 26.12. (praznik), druga pa na Martinovo. Torej sami takšni datumiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1148
12.8.2011 9:08:04   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: issa

je moj user posted image verjetno sanjal da je lokomotiva, take čudne zvoke je iz sebe spravljal, da me je okoli treh zbudil in pol je bilo fertik z mojim spanjem,..user posted image sem ga sicer zbujala in na bok gnala, pa se je vseeno na hrbet prevalil in opravljal verjetno tovorni promet user posted image user posted image user posted image

Oprosti, ampak user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj vem, da ti ni bilo smešno ponoči, ampak, ko si tako napisala pa je.user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
12.8.2011 9:11:35   
issa
ja se je smešno, zdaj tudi meni,.. ponoči bi pa ga najraj "iztirila"....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?