suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Moški in pomaganje- okoli sebe imam cel bataljon parov z malimi otroki in večina moških je takih, da naredijo tisto (glede otrok) kar jim žena reče, drugače se pa ne "silijo" zraven. Moj dela vse, res vse po bajti in okoli nje ampak otroke ima pa najrajši takrat, ko so siti in previti . Mene pa najbolj na svetu moti to, da njegov odhod npr. v trgovino zveni: Meta, jaz grem zdaj ..., moj odhod pa (3 dni prej): Jaz bi šla mal v šoping. Kaj delaš v torek?, (1 dan prej): Da ne boš pozabil, jutri grem v trgovino! (on: aja, se res) in na dan D: Tukaj maš hrano, jedel je ob ... Mislim da je v velikih primerih tako. Nažalost tudi pri nas ni nič drugače. Kaj čmo mame smo mame, pridne in skrbne...... IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pri nas riž ne pride v poštev (še), ker se skoraj zadavi, če je banana samo z vilico zmečkana , po brokoliju in cvetači pa Bineta nič ne napenja. Kaj pa če bi ga malo bolj skuhala in z paličnim spasirala? Jst delam tako,, ker mi pahuljic ne je...... Tudi našega po zelenjavi nič ne napenja. Ko pa sem mu dala hruško, je ropotal kot strela in je blo tolk hudo, da sem rekla, da bom z njo še počakala kakšen mesec. Trenutno pa že je: korenje, bučko, brokoli, cvetačo, krompir, riž, špinačo, jabolko, banano, piščančja prsa, dodajam pa mu v hrano tudi olivno olje, soli pa sladkorja pa ne! IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 Ja, mal je res zatišja, sam ne pozabit, da so še dopusti... No ja, bomo vidl, če bo septembra kaj boljš ...... upam da IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka Tigrica če ti prsi "vidno usihajo" to ne pomeni, da imaš manj mleka. Tud jst recimo ne rabim več blazinic, tud ponoči ne več in skor nikol nimam več občutka, da so nabito polne. Ampak če je mala sita, pomeni, da je dovolj. Zakaj bi pa kr poniknilo mleko če vztrajaš z dojenjem?! Tak je zakon ponudbe in povpraševanja pri dojenju. Mogoče imaš tak občutek zaradi uvajaja goste hrane. Sej zdej se bo tvorilo manj mleka, ko dodajaš GH, ampak še vedno toliko kot rabi. Čista resnica........
< Sporočilo je popravil suzy29 -- 9.8.2011 11:15:48 >
|