|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
1.8.2011 14:15:22   
Monstera
Ojla punce :D
Mi smo doma, piknik je uspel, moj ati je zlat, vse je spekel, imeli smo najboljši golaž pa še večino je pospravil drug dan :D Jaz sem delala kolikor sem lahko, sem imela pol manj energije kot ponavadi pa tudi strah me je bilo ponovnih bolečin, no pa smo čist uredu :D V sredo gremo k dedku na morje, ima rojstni dan v petek tako da bomo tam par dni in se kopali.
Kar se druženj tiče je pa pri nama tako, da ima samo en parček otročke, drugi prijatelji jih nimajo. Ampak so vsi full veseli za naju pa radi imajo otroke in se vsi full veselimo, da naš mali pride na svet :D Pa skoz kaj sprašujejo in tako, tako da veliko govorimo o tem, je vsem to nekaj novega, pa tudi drugi niso daleč za nama :D Se pa drugače tudi sama trudim, da kaj na dan ne vlečem tem o nosečnosti in otrocih, da ne bi začela najedat :D

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
2.8.2011 2:28:01   
korinca
Živjo user posted image
Mi gre že na živce, da vedno začnem, evo me spet po dolgem času user posted image .
Ampak dnevi res tolko hitro minevajo, da predno pogledam sem gor je že 5 strani mimo, potem se mi pa ne ljubi vsega čitat.
Sem pa videla očitno novost in to je naš POSODOBLJEN SEZNAM. čestitke MEDEA!!!
tO smo res potrebovale, prav žalosten je bil tale decemberski spisek user posted image . Sem par dni nazaj premišljevala, da vprašam kako se temule streže in evo medeo user posted image user posted image user posted image
Tako, da evo nov podatek. Naslednji pregled(upam, da bo to že morfologija) imam 4.8. , torej ta četrtek :)

...Smo se pa res polenile tukaj na rr-ju. Smo precej bolj aktivne na fb-ju. A je še katera tu, ki nima fbja? Da jo takoj poinštruiramo ;)
Drugače pa sem prepričana, da bomo v jeseni in pozimi precej bolj aktivne tu gor, ko ne bomo več toliko flankirale okoli. Malo zaradi slabšega vremena, malo zaradi večje okornosti in lenobnosti , malo pa zaradi vse večje evforije ob pričakovanju :)

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
2.8.2011 2:34:55   
korinca
MAMI4, vidim, da imaš jutri pregled. Srečno, naj bo vse kot mora biti in držim pesti, da pokaže barvico ;)

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
2.8.2011 10:23:04   
ursha666
PROSIM,ČE MI VAŠE PODATKE KI JIH MORAM VPISAT DATE PONOVNO ODEBELJENO NA RR MENI NEKAJ ŠTRAJKA GLEDANJE ZA NAZAJ! SE OPRAVIČUJEM!!!

user posted image
  PDP, nick, starost, število  , število  , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

27.11.
candi, ?, ? , ? , ?, ?, ?, ?
muca*maca, 30, 2 ,1 , ?, 26.6, ?, Ljubljana
                                29.11.
Beatrice, 26, 1 , 0 , 18.4., ?, 16.5., Ljubljana
                                30.11
Malabudra, 29, 2 ,0 , ? ,21.6, 24.5, Ljubljana
                                1. 12.
  sugababy, ?, 3 , 1 , 19.4. ?, 12.5., Ljubljana
  lelo, 28, 2 , 1 , 10.5. ?, 14.6., ?
lilije, 29, 2 ,1 ,13.4, 11.7, 24.5, Celje
                                2. 12. 
bobek05, 30, 2 , 1 , 8.4., 3.6., 23.5,?
  007sissi, 24,1 ,0 ,?,?, 17.5,Oklica Litije
                                3. 12.
sashy, 23, 3 , 2 , 18.4., 17.6, 20.7, ?, okolica Ljubljane
  Lijja, 33, 1 ,? , ?, ?, 18.5,?
  Sizikaa, 29, 2 , 1 , 22.4., 17.5, ?, ?
Monstera,24, 1 , 0 , 18.4, 7.6, 18.5, Ljubljana
                                4. 12.
Twixy , ?, 6 , 1 , 5.5., 6.6., ?, ?
                                5. 12.
helena08, 31, 3 , 2 , ?. ?, ?,?
Agnes27, 28, 1 ,0 ,20.4, 25.5,10.8, 24.5, ?
mistica, ?, ? , ? , ?, ?, ?, ?
                                6.12.
hribovkati, 32, 1 , 0 , 19.4. ?, ?, Velenje
ursh_, 25, 1 , 0 , 22.4., ?, ?, Grosuplje
pamzika, 25, 1 , 0 , 19.4., 17.5., 24.5, ?
MAMI4, 34, 6 , 4 , 12.4., 21.6,2,8, 24.5, Koper
Liama, 32, 2 , 1 ,21.4, 17.6,18.7, 27.5, ?
  hruškolinka, 30, 2 ,1 ,?, ?, ?, Ljubljana
  joel, ?, ? , ? , ?, ?, ?, Celje
                                 7.12.
flora1983, ?, 3 , 2 , 5.4. ?, ?, Velenje
mala81, 29, 1 , 0 , ?, ?, 25.5, ?
AljaAn, 34, 2 ,1 ,21.4, 5.5,21.7, 31.5, Ljubljana
  sover, 30, 1 ,0 , 5.5, 16.6, 26.5, ?
  pomladpomlad, ?, 1 , 0 , ?, ?, 1.6, Koper
  vikii, 20, 1 , 0 , ?, ?,25.7, ?, Koper
                                 8.12.
                                9.12.
fortune, 30, 1 , 0 , 29.4, ?, ?, Ljubljana
Janed, ?, ?    , ?    , ?, ?, ?,  Okolica Ljubljane 
                               10.12.
  Anonimna , ?,  ? , ? , 5.5., ?, ?, ?
  morje2011, ?, 2 , 1 , ?, ?, ?, ?
                              11.12.
catt, ?, 1 , 0 , ?, ?, ?, ?
                              12.12.
nalia, 30, 2 ,1 , ?, 15.6,13.7, ?, Okolica Celja
maycy, ?, ? ,? , ?, ?,?, ?, ?
                             13.12. 
                              14.12.
Taddy78, 32, 3 , 1 , 4.5., ?, ?, ?
                              15.12.
Nutry, ?, 3 , 0 , 3.5., 13.5., 24.6, Ljubljana
mixi, 29, 2 , 1 , 26.4., 27.5., 6.6., Koper
  neon, , 30, 2 , 0 ,  28.3, 20.5, ?, Okolica Šentjurja
  tetka10, 22, 2 , 0 , 11.5., ?, 30.5, Ljubljana
  evelin, 26, 3 ,1 , 21.4, 4.5, 04.07,13.6, Velenje
                              16.12.
                               17.12.
  Mufka, 33, 1 , 0 , 4.5., ?, 14.6, Brežice
Acitak, 27, 2 ,1 , 3.5, 21.5, 15.6, Velenje
                               18.12.
j.b., 25, 2 ,1 , ?, 7.6, 6.6, ?
                              19.12.
ketikat, 33, 2 , 1 , 13.5., ?, 8.6, tujina
 sarar, 29, 4 ,2 , 25.5, 22.6,21,7, 13,6, Ljubljana
                               20.12.
 *TEJČI* ,27, 3 ,1 ,8.7,?,?,Okolica Gorenske
 Medea10, 21, 2 , 1 , 9.5., 7.6, 2.6, Maribor
 Ursha666, 26, 2 , 1 , ?, 14.6,1.8, 9.6, Idrija
                              21.12.
                             22.12.
roža4, ? ,4 ,? , ? , ?, ?, ?
                             23.12.
buxl, 28, 1 , 0 , 16.5., 14.6, 14.6., Kamnik
                             24.12.
                             25.12.
kasija, ?, ? , ? , ?, ?, ?, okolica Ljubljane 
                              26.12.
                             27.12.
tasa3, ?, 3 , 2 , ?, ?, ?, ?
                             28.12.
oranška, ?, 2 ,0 , ?, ?, 15.6, Maribor
korinca, 37, 3 , 1 , ?, ?, 20.6 Okolica Gorenske
                             29.12.
 vdrugomami, 31, 3 , ? , ?, ?,13.7,12.8, 20.6, ?

30.12.
                             31.12.

x.12.
barbi18, 29, 2 , 1 , ?. 6.5, 24.5,?
ema09, 31, 1 , 0 , 9.5., 17.5., ?, Žalec
Bibana, ?, 1 , 0 , 29.4., ?, ?, ?
naja81, ?, 2 , 1 , 11.5., ?, ?, ?
Ajraz, 27, 1 , 0 , ?, 11.5., ?, Gorenjska
katy82, ?, 2 , 1 , ?, ?, ?, ?
Bethany, 32,2 ,1 , , 31.5, ?, ?, Celje
 kyl24, 24, ? , 0    , 28.4, 31.5, 1.6okolica idrije 

dspela

SKUPAJ NAS JE :61
NOSEČKE Z DVOJČKI:1  

Z nami so pot začele:
aprilasemtu mala bejba
             jassika   ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
      - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
2.8.2011 12:29:40   
Anonimen
lepo pozdravljene,

nekaj me zanima, ali ima katera od vas izkušnje z tetra potiskanimi plenicami s spletne trgovine puhek: http://www.posteljnine.si/si/produkti/tetra_plenice_z_vzorci/....?

Rada bi jih naročila, pa nevem kakšna je kaj kvaliteta...pa še dokaj ugodne se mi zdijo.....

lp

(odgovor članu Monstera)
  Neposredna povezava do sporočila: 2505
2.8.2011 12:43:09   
Medea10
Mislim, da je bolje da greš kupit tiste iz Ikee. >> Pleničke << Dobiš za 3,5€ 3 komade. Kolk mi je znano, so fajn za uporabo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
2.8.2011 13:58:49   
oranška
Anonimen, meni ne uspe odpreti linka. Bi prav rada videla te poslikane pleničke. Še posebej če se dajo lepo naročiti po netu.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
2.8.2011 14:21:44   
Anonimen
oranška....še enkrat pošiljam link te strani....upam da ti ga uspe odpret....
http://www.posteljnine.si/si/produkti/tetra_plenice_z_vzorci/

lp

(odgovor članu Monstera)
  Neposredna povezava do sporočila: 2508
2.8.2011 14:51:42   
MAMI 4
nalia-upam, da je bolečina in trpljenje v tvojih ustih mimo...

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
2.8.2011 15:03:39   
MAMI 4
monstera- me veseli za piknikuser posted image

korinca- je res da tale rr malo umira, vendar ima večina zadnje čase težave z njim...koliko postov sem napisala, pa mi ni postalo?!user posted image

No, morfologija je za mano in dobili bomo user posted image . Sem prav presenečena...Sicer prve 4. mesece se mi je tako zdelo...potem pa sem v 5. mesecu začela sanjariti o tem, da bomo imeli še enega fantiča...in sem se še prepričala...pa ne bo fantiček...ampak nič zato. Se bom privadila na deklico in verjamem, da nam bo prinesla veliko veselja.
Težka je 512 g in kar velika punči. Vse je v redu, kar je najbolj pomembno!
Naslednji pregled imam že 23.8., ker se moremo ujeti s tedni...(zdaj sem imela 6 tednov premora med pregledoma)
Z dragim sva šla pogledati voziček v trgovino Ajatutaja na Markovcu in definitivno bova vzela Rdeč trikolesnik Baby boom.

Anonimna- Vsake toliko imajo potiskane tetra plenice v Hoferju. Sama sem jih kupila tam in so bile čisto ok in poceni, tako, da sedaj že čakajo novega uporabnika (našo deklico). Ne vem pa koliko se ti mudi...Ker jih imajo res le ene 2x letno. Cene se pa ne spomnem...

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
2.8.2011 15:31:01   
nalia
mami še tu čestitam za pregleduser posted image in user posted image ,imaš pa kmalu že pregled jaz ga imam 24.8.takrat bomo delali tudi sladkor test,a ti tud takrat sladkor test delaš?

jst še pa kr po netu iščem vozek no imam še do oktobra čas,upam da bo kaj pametno,sploh smo pa mal v stistki finančni pa mormo na vsak evrček gledatuser posted image ,mah vedno pridejo kaki stroški vmes nouser posted image ..

ste vredu drugače vse?..kje ste?..mene še malo boli v ustih cela desna stran,ampak je dosti bolje kot včeraj,jem bolj juhice pa jogurte..ah saj bo,še kak dan pa bo mimo upam no..

javite se mamikeuser posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
2.8.2011 15:51:12   
Anonimen
mami4 hvala za informacije. klicala sem že v hofer, pa ne vedo nič kdaj jih bodo dobili....čestitke za user posted image . koliko user posted image pa imate, glede na to da ste sanjali  da bo user posted image ...user posted image

(odgovor članu nalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2512
2.8.2011 16:29:33   
Laima
KUKUC user posted image ,

pa sem spet malo tu. Vroče mi je, s primorska je topla-morje pa daleč. Punce zzadnje dni me zelo boli spodnji del trebuha in medenična kost. Zjutraj komaj shodim, potem pa v službo-več ali manj sedenje. Kar ne bi več, dopust imam šele prihodnji teden.

Mami4 čestitke za konkretno damico! Sam lepo napredujta, bo fantek pa blažen med punčkami pri vas v KP. Lepo.

Ursha666 dobrodošla nazaj.
Jaz imam naslednji pregled drugi teden 8.8.2011

Se mi pa rola od zakonodaje, en dan se učim, pa drugi ne, pa spet nekaj bulim not, pa spet ne. Sem pa začuda nekam flegma.

Tudi mi nismo še nabavli vozička, še čakamo. Bo še čas. Tudi ime ni še izbrano, čeprav imam jaz favoritko. Tudi za to je še čas.
Moram it okopat pse, pol pa se učit. Imejte se. Sinko mi pa uživa na počitnicah. Moram iskoristit čas. A imam tudi kar nekaj za speglat.
No pa še moj kontroling kg, do 23 tedna sem se zredila +9kg mi je še sestra začela težit naj pazim, da se ne bom preveč zredila. Ma kaj je tem ljudem okoli mene. Too much.

Dovolj iz moje strani.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
2.8.2011 17:57:17   
MAMI 4
nalia- pregled imam hitro, ker sem ga zdaj imela pozno. Hvala za čestitke. Sladkor test mi je rekla naj grem delat v 28. tednu, za toxoplazmozo pa v 24. tednu. Navodila za sladkor test, pa sem dobila (veliko se je govorilo o tem), da dan pred preiskavo naj pazim, da ne jem sladkih stvari, pijač...Po 8. uri ne smem jesti in zjutraj na tešče...
Me veseli, da je malo boljše s tvojimi ustiuser posted image ...ubožica...Drži se!

anonimen- imamo 3 pupike in enega fantka (pa enega angelčka). Decembra v hiši 5 žensk in dva moška! Tako, da bomo zdaj ženske absolutno prevladale (ubogi ati...).

laima- glede kg...tudi jaz sem bila šokirana ko sem pri G stopila na tehtnico...+6 kg! Res da smo bili včeraj na 2 rojstnih dnevih, ampak me je skoraj na rit vrglo?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
2.8.2011 18:11:11   
nalia
mami jst se bom kr po tvojih navodilih za sladkor test držala ker men ni sestra nobenih navodil dalauser posted image ,torej dan prej pazit na hrani in pojači,tisti dan teščauser posted image ,v prvo sem tud morala bit tešča,sej če se ne motim prvo piješ to malo dozo a ne,če je kaj narobe te kličejo nazaj pa ponoviš pa mislim da veliko dozo piješ pa te večkrat pikajo,vsako uro,trikrat se mi zdi?..medetm ko te v prvo samo eno uro po pitju?..joj sem malo pozabila že kako je bilo prvič pa sem pila obe doze in veliko in malo..

no super da še tkole kaj zvemuser posted image

mah ta zob pa še kr boli,manj,ampak boli,sem že kr malo živčna od bolečine pa nisem še nič vzela danes lekadola,se šparam da raje pred spanjem vzamem,ampak mislim da bom mogla prej,joj da bi še kak teden čakala preden bi šla k zobarju mi pa iktak nebi inekcija nič zagrabila pa bi mi vse na živo delal,kr pomislit ne smem na to uuuhuser posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
2.8.2011 18:57:04   
korinca
Mami, še tukaj čestitke za uspešen pregled. Meni je tudi za voziček top barva rdeča ali bež in to za oba spola.

Meni rr nič ne štrajka mi je fb neki nagajal par dni ...

Ursha poglej seznamček kako stran nazaj, katerega je medea uredila. Je posodobljen z vsemi novimo podatki. POskusi takega narediti. Je dodala še pričakovan spol na koncu in ga naredila malo bolj dinamičnega, barvastega. Res lepo in berljivo.

Dons je pa spet vroče in moje počutje je že bolj lenobno. Joj, kolk pa letos ne maram soncauser posted image , oz. komaj čakam, da grem na morje in hladim noge v vodici  in rito v senčki :)

Kaj ste letos kaj brale na dopustu? Rabim kak namig, kako dobro knjigo...

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
2.8.2011 22:50:55   
malabudra
Živjo punce,

spet se oglašam po doooolgem času... Kar nekako nisem prišla do računalnika, al sem imela pa sto in eno drugo stvar za počet. Z vašimi posti sem močno zadaj... bom imela pa vsaj kaj počet, če mi bo dolgčas :)
Zadnji teden sem se dajala s krči, začeli so se, ko sem prišla z dopusta, tam je bilo vse OK, zdelo se mi je super, kot da nisem noseča, doma pa naenkrat otrdevanje, bolečine, predvsem zjutraj, da sem se komaj z enega boka na drugega prevalila. Res me je postalo prav strah. Hvala bogu sem imela par dni po začetku krčev tako morfologijo, pa smo dete pregledal z vseh zornih kotov, ostaja user posted image in je z njo vse tako, kot mora bit user posted image Jaz sem pa tud počasi boljše, najprej je bila precej velika poraba magnezija in Buscopana, zdaj ga pa že nekaj dni nisem rabila in sem res fuuul vesela. Samo, da bi bilo vse dobro. V četrtek imam še enkrat kontrolo, da mi bo maternični vrat merila. Bog ne daj, da bi se krajšal.

Z imeni ne pridemo nikamor, bolj jih izbirata najini družini kot midva user posted image Po eni strani se mi zdi, da je še več kot dovolj časa, po drugi strani bi pa rada vedela, s kom govorim, ko božam trebušček user posted image Mala že kar nekaj tednov brca, ampak me to še vedno neverjetno navdušuje, skos neki polagam roke na trebuh.

Kg... so pač kg... zdej pri 23. tednih sem nekje na +6-7, sama sebi se zdim pa ogromna. Od tega sem v zadnjem mesecu pridobila 3 kg. Uf. Zadnje čase pojem res ogromno sladkarij, sej sem jih prej tudi, ampak zdaj bi pa non-stop samo to jedla. Skos tiščim nos v omaro in žlico v sladoled, da grem že sama sebi na živce. Čakam, da odkljukam kosilo, "zdravo prehrano", da potem planem na sladico, ki se potem vleče tja do večerje. Ali pa nadomesti večerjo. Bah user posted image

Počasi tud zbiram zadeve za dojenčka, pa bom najprej malo vaše prejšnje poste prebrala, da se ne bom ponavljala. No, zdaj zaradi krčev Italija tako odpade... Bomo že tukaj našli, sicer se pa prek neta danes da naročit vse. Edino kakšne zadeve bi ful raje videla v živo. Bo že.

Aja, še to - tiste, ki morate dat čez še materinsko šolo, kdaj nameravate kaj it? Septembra?

Zdaj pa res lahko noč!

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
3.8.2011 8:48:30   
Medea10
Dobro jutro!
Kako ste?
Jaz sem danes kot cunja, kar vlečem se.
Spet se je začelo...
Ob 1h ponoči sem morala it spat v dnevno, ker preprosto nisem mogla spat poleg mojih dveh... Tamala je smrčala v kinderpetu, moj pa poleg mene. Od tamale smrčanje me niti ni motilo, dragega sem pa rukala, pa ni blo haska.
Ne vem zakaj me sam v nosečnosti to smrčanje moti? Ker ni tolk globok spanec al kaj?
Ob 6h sem pa morala bit že pokonci, da sem vsaj kavo v miru spila- sem morala v laboratorij, dat kri.
Me cela roka boli, tako grdo mi je vzela.
Ne vem no, res bi raje šla rodit kot pa dajat kri. Mi je sestra rekla "O, saj bote šla, veste kolikokrat vas bodo pa tam pikali?" Ja, že že, sam vrjetno malo lepše, da roka ne bo bolela.

Komentirat se mi ne ljubi, grem raje s tamalo malo ležat, vrjetno bova tak zaspali.
Lepo bodite.

(odgovor članu malabudra)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
3.8.2011 8:50:14   
tetka10
dober dan nosečke!
dejte mi povedat za te brcike. kje jih čutite? men je čudno ker jih čutim čisto spodaj, sem pa v 21. tednu. nebi mogl bit to mal višje?

(odgovor članu malabudra)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
3.8.2011 9:05:08   
ursha666
Ok super... madea lepo! Sej ti kar prepuščam... ker si več tle gor...
JAz sem zadnje čase (čes poletje) bolj odsotna...

(odgovor članu tetka10)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
3.8.2011 9:48:30   
sarar
jutro pupe moje! joj, kok sem vas včeraj pogrešala ko nisem mogla nič gor pokukat user posted image
najprej h tebi nalia, kako si? zob kaj manj boli?
mami, še tukaj čestitke za upsešen pregled... no, zdaj boš tudi ti lahko začela o imenu študirati, ko veš da bo punčkauser posted image
ojoj medea. upam, da ti je uspelo kaj še zaspati naprej. to je ful hudo če si celi dan tak utrujen... pa vleče se vse... če na pa še ena user posted image  zate, da bo lažje
tetka, jaz jih čutim povsod user posted image  od tistih spodaj, ko me potem kar po mehurju žgečka do tistih višje... je čisto ok kakor čutiš...
a veste, kaj se mi je včeraj zgodilo? ležim na trebuhu, pa se na eni strani od popka dvigne za skorej 5 cm! a ni to še mal prehitro? sem slikala, študiram če dam na fb k je tok smešn vidt user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
3.8.2011 10:49:02   
nalia
danuser posted image

oh medea tisti dnevi souser posted image ,mal počivaj pa bo boljeuser posted image

sarar daj sliko na fb jst bi ful rada vidla slikicouser posted image

menw pa zob oz dlesni tolk bolijo sem morala lekadol vzet prej,a nebi moglo bit že bolje danesuser posted image ,se mi zdi da me še vsi zobi spodaj bolijo na desni,sem tolk živčna od bolečine..

se javim kasneje,nevem kam se naj dam,s čim naj se zamotim da bo boljeuser posted image ,mislim tak hudo še pa ni blo ko sem zob pulilauser posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
3.8.2011 11:07:01   
Monstera
Ojla.
Mi se pakiramo za na morje. Spekla sem 2 skledi piškotov in so res njam njam :D Tko da se slišimo šele v ponedeljek.
MAMI4 predno Potrdiš kar si napisala, skopiraj. In če posta ne poščje, pač pasty vse skupaj še enkrat.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
3.8.2011 11:12:16   
j.b.
Monstera, fulful uživajta!!!! Bo to zadnji samski (u dveh) dopust?

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
3.8.2011 11:54:06   
Medea10
Tako, pa sem se naspala. user posted image Me je moj zbudil s klicem user posted image

Nalia- ojej, bogica. Upam, da bolečina čimprej mine user posted image user posted image user posted image user posted image

Brce in premiki- jaz jih čutim povsod. Brce praviloma okrog popka, rokice pa tolčejo po mehurju, da lako letam vsake pol urce na wc.
Ravno včeraj sem opazovala trebuh med brcanjem (ki je že kar močno, ampak hb še ne neprijetno) in trebuh mi že poskakuje. Brce se vidijo navzven. Prave bunke se že deljo.  user posted image Se kar nisem mogla nehat smejat, ko sem to videla. user posted image user posted image user posted image

monstera- uživajta na dopustu.

sarar- evo, pri meni enaka zadeva. Mi je prav smešno, da se to že zdaj pozna. user posted image Mi pa sploh ni "prijetno" gledat teh bunk, ker se mi zdi, da me pol še bolj zateguje. Joj, kaj bo še proti kuncu.
Super da ti je ratalo slikat. Ko se ti bo dalo, naloži sliko, da vidimo tega/to gimnastičarja/ko. user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?