|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
29.7.2011 8:18:38   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: disko

Drugače pa moja nosečnost poteka brez problemov (trkam...), čeprav sem kljub temu povsem opustila športanje, ki je bilo pred nosečnostjo na dnevnem programu (me je bilo fuuul časa strah, da ne bi bilo sluuučajno kaj narobe - zaradi slabe prve izkušnje). Kako pa ste kaj ve s športnimi aktivnostmi v teh mesecih? Kaj telovadite?

hm... pred nosečnostjo 2x tedensko aerobika, zdej pa dnevno dirkanje za tamalim user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
29.7.2011 8:18:47   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: alsa88

Novemberke kaj pa pravite na malinov čaj? Ga je katera že poskusila v prejšnji nosečnosti?
Poskusit ni greh, kaj pravite?
Lep dan vam želim user posted image

sem ga pila, če je pa imel kej haska, pa nikoli ne bom vedla user posted image rodila sem sicer ful hitro, od prvega popadka do iztisa 5 ur, sem pa imela umetne popadke. Prišla sem odprta 3 cm, brez popadkov, MV čisto nič zmehčan. Glede na te podatke sem rodila ekspresno user posted image

(odgovor članu alsa88)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
29.7.2011 8:18:54   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Ah, jst tud jutri ne morem, ker gremo že zjutraj na morje!
Potem me pa cel avgust ne bo. Čist me boste pozabile.

Kdaj vas bom sploh utegnila srečat?!Upam,da se ujamemo še septembra - sicer pa potem, ko se enkrat začnejo porodniške, se je veliko lažje uskladit user posted image

mene 30.8. v čakalnici user posted image
uživajte na morju user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
29.7.2011 9:23:46   
Natka23
OJ!

Mi se počasi za dva dni odpravljamo na morje, no v bistvu za 1,5 DNEVA,ker pridem v nedeljo zjutri že nazaj.user posted image

Včeraj sem imela lažne popadke, ma v 1. nosečnosti ne duha ne sluha o njih, zdej pa, moram rečt da ni super občutek, ko si na sprehodu, pa te primejo, ma pa še križ me boli, tak da upam, da si zdaj malo spočijem, ko bo ati zraven, ker drugače sem veliko samauser posted image danes sem spila šumečo tabletko magnesol, baje pomagajo, pa bomo videl.Sem pa danes polnih 25.tednovuser posted image user posted image Se mi zdi, da sem v tej nosečnosti hvaležna za vsak teden posebaj, ko ga napolnimuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
29.7.2011 9:58:45   
miskica1983
Pozdravljene souser posted image ...

Vidim da pridno pišete, dodajate slikice, pridene ste user posted image Dobrodošle vse nove, vidimm da bo res gužva v porodnišnicah, ste kaj razmišljale kje boste rodile ?

No jaz sem super, prejšni teden bila na bolniški ker je obstajal sum na sečne kamne, pa se je izkazalo da jih ni in je vse ok, le da naš mali škratek veselo dela prevale v trebuhu in tako kadar je obrnjen z glavico dol pritiska na mj mehur in to boli, da kumaj vstanem...

Sobico midva počasi že opremljava, sva pobarvala na rumeno / modro, barvi loči valovita linija. Kupila sva previjalno od Lip Poljčane, naročila posteljico... no ta vikend dobim oblačila, nekaj ostale opreme, potem pa šoping naprej...

Na straneh Facebook-a sem nam ustvarila zaprto skupino November 2011 - LINK NOVEMBER 2011 , upam da dela user posted image Je zaprta skupina user posted image Upam da se tako malce bolje spoznamo, saj na tele kavice nikakor ne uspemo priti vse... pa še iz cele SLO smo user posted image

Upam da se pridružite, če pa kej ni ratalo, pa dejte sporočit oz upam da se da na hitro popravit.

Aja... pri meni ste pozabile dodati user posted image

Naslednji pregled pa imam naslednji teden, 3.8.

Lp

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
29.7.2011 10:05:28   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: miskica1983

Na straneh Facebook-a sem nam ustvarila zaprto skupino November 2011 - LINK NOVEMBER 2011 , upam da dela user posted image Je zaprta skupina user posted image Upam da se tako malce bolje spoznamo, saj na tele kavice nikakor ne uspemo priti vse... pa še iz cele SLO smo user posted image

Upam da se pridružite, če pa kej ni ratalo, pa dejte sporočit oz upam da se da na hitro popravit.

user posted image user posted image user posted image jaz se definitivno pridružim, ker tukaj pač lahko vsi vse berejo in mi zaprti tipi skupin bolj ustrezajo. Na RRju me namreč marsikdo pozna... Takšno skupino imamo na fbju tudi Marčevke 09 in tam res povemo vse in še več, kar na RRju ne upamo user posted image sej veste - o možeh, taščah, itn. user posted image

(odgovor članu miskica1983)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
29.7.2011 10:36:56   
smrketa24
Hej hej!
Evo, jaz sem s pregleda. Zaenkrat vse ok, MV je še vedno enako dolg, spola pa še vedno ne vemo. Jaz pa tak firbec user posted image user posted image user posted image
Naslednji pregled imam pa šele 13.9., ko bom že 32 tednov. Uf, gre hitro. mes moram dat pa kri za toxo, to pa lahko pridem kadar hočem.

Tudi jaz sem kliknila na link za FB. Moje kratice so L.J., da boš vedela, da ni kakšen vohun user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
29.7.2011 10:40:14   
disko
Smrketa, super za čvrst maternični vrat! user posted image

Tudi jaz kliknila, inicialke so MBM :)

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
29.7.2011 10:41:07   
kristidream
user posted image za skupino na FB...sem že zraven user posted image

Vidim, da ste pridne...pri nakupovanju, pri klepetanju, pri srečanjih,... user posted image

Kar se tiče športa, sem pred nosečnostjo tekla, kolesarila in intenzivno hodila na sprehode (ker imam hiperaktivnega psa).  Potem pa sm mogla na začetku nosečnosti strogo ležat, kasneje pa tudi nč preveč dela, zdaj imam pa prepovedano samo kolesarjenje in vse kar vključuje skoke...tako, da sem na sprehodih. Ampak...me je pa v začetku tedna tako začela bolet sramna kost, da v torek skor nism mogla hodit. Ima katera podobno izkušnjo? Mende se širi sramna kost. Tako, da zdaj tudi s sprehodi nisem čist na "ti".

Jst na srečanja ne morem, če so dopoldan (služba). Če se boste Ljubljančanke kdaj dobile popoldan, pa zagotovo pridem.

3D/4D UZ imam 17.8. user posted image

Danes bom poklicala še za šolo za starše za september. Bova šla kr v Lj porodnišnico.

Jupi. Dobila sm tudi veliko vrečko cunjic. Na žalost so od 3 mesca naprej, ampak boljš kot nč. Malo sem zmedena zarad številkic. Zadnjič sm kupla za eno punčko oblekco za darilo v HM in je bla 74cm za 6-9mes, v sredo sm pa isto kupla eno darilo v eni drugi trgovini in je blo 74cm za 9-12 m...ampak sm to vidla šele ko sm domov pršla!?

Za malinov čaj sm tud slišala, ga bom probala. Sej škodit ne more, če pa pomaga pa tolk boljš user posted image

No lep vikend vam vsem želim....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
29.7.2011 10:46:41   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: miskica1983

Pozdravljene souser posted image ...

Vidim da pridno pišete, dodajate slikice, pridene ste user posted image Dobrodošle vse nove, vidimm da bo res gužva v porodnišnicah, ste kaj razmišljale kje boste rodile ?

No jaz sem super, prejšni teden bila na bolniški ker je obstajal sum na sečne kamne, pa se je izkazalo da jih ni in je vse ok, le da naš mali škratek veselo dela prevale v trebuhu in tako kadar je obrnjen z glavico dol pritiska na mj mehur in to boli, da kumaj vstanem...

Sobico midva počasi že opremljava, sva pobarvala na rumeno / modro, barvi loči valovita linija. Kupila sva previjalno od Lip Poljčane, naročila posteljico... no ta vikend dobim oblačila, nekaj ostale opreme, potem pa šoping naprej...

Aja... pri meni ste pozabile dodati user posted image

Naslednji pregled pa imam naslednji teden, 3.8.

Lp

moje začetnice R.Z.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3035
29.7.2011 10:57:14   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: kristidream

Jupi. Dobila sm tudi veliko vrečko cunjic. Na žalost so od 3 mesca naprej, ampak boljš kot nč. Malo sem zmedena zarad številkic. Zadnjič sm kupla za eno punčko oblekco za darilo v HM in je bla 74cm za 6-9mes, v sredo sm pa isto kupla eno darilo v eni drugi trgovini in je blo 74cm za 9-12 m...ampak sm to vidla šele ko sm domov pršla!?

ja številke so zelo različen in velikosti cunjic tudi, žal ni neke skupne točke pri določenih trgovinah, potem ko boš mali kupovala boš vidla, da včasih kupiš št. v eni trgovini in ji je ravno prav včasih pa prevelikauser posted image user posted image

(odgovor članu kristidream)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
29.7.2011 10:57:28   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, morfologija, 3D/4D UZ, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.8., 10.8., Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.8., Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image   user posted image
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , Štajerska user posted image user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , okolica Lj. user posted image   user posted image
cassy, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image   user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 8.8., Savinjska user posted image   user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Gorenjska user posted image   user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image
polonal99, 3 user posted image
Sončna30, 31 let, 1  , 0  , 29.7., okolica Celja 

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 3.8. (glukozni test), 19.8., Ljubljana user posted image  user posted image

3. 11.
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image   user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana  user posted image  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , Gorenjska user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 13.9., 9.8., Ljubljana user posted image
breskvica13, 2 user posted image , 1 user posted image , 5.8., okolica Ptuja user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.8., Gorenjska  user posted image   user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , okolica Kranja user posted image   user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image , Kranj user posted image user posted image   user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 29.7., Štajerska user posted image   user posted image
malanovinka, 28 let, 31.8., Primorska    
disko, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 14.8., Ljubljana user posted image user posted image

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 11.8., Mariborsko okrožje user posted image user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 29.7., Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 2.8., okolica Ljubljane user posted image
Urugu, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image user posted image
MinnieMouse, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje
mary003, 23 let, 2 , 1 , Škofljica

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 17.8., Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 1.8., Gorenjska  user posted image  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 9.8., Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted imageLjubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.8., Maribor  user posted image user posted image
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 12.8., 29.8. (UZ), Štajerska user posted image  user posted image
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.8., okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 26.8., 26.8., Savinjska user posted image   user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image ,  user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image
miskica1983, 27 let, 1  , 0  , 3.8., Ljubljana user posted image user posted image

15.11.
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image  user posted image

16.11.
alsa88, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.8., Lovrenc na Pohorju user posted image user posted image

17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 18.8. user posted image   user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , 9.8., 2.8.  user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.8. user posted image

19.11.
lean, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 11.8., okolica MS user posted image user posted image

20.11.
Zojatisa, 28 let, 4.8., Prebold user posted image  user posted image
hopsala, 21 let, 28.7., Zasavje user posted image  user posted image
jass1,  user posted image
kristidream, 32 let, 1 , 0 , 3.8., 17.8., Ljubljana user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 17.8., user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted imagePrlekija user posted image   user posted image
MojP, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image   user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Domžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , user posted image
Petrushka1980, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Dobrova  user posted image
tasa.m, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Domžal user posted image
tjasyka, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 4.8., Slovenj Gradec user posted image user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Izola user posted image   user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 9.8., Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 11.8., Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , 25.8., Ljubljana user posted image user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image  user posted image
vesna91, 2 , 1 user posted image
Lotosova, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.8., Ljubljana user posted image user posted image

25.11.
sana_83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image user posted image
felix7, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.8., okolica Grosuplja user posted image  user posted image

26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted imagePrimorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0, 24.8.,  user posted image user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image ,  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , Gorenjska user posted image
dilady, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
tevža, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje user posted image user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image  user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj user posted image
muca*maca, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.8. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , Trbovlje user posted image

29.11.
Manja87, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Radelj user posted image

30.11.
x.11.

tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image  
kužika   
007sissi, user posted image    
polikana, Brežice user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 103
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 15
user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 25
user posted image PRESENEČENJE / SPOLA NE IZDAMO user posted image : 11

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
      - noseča.com                             - pregnancy.org
  - bibaleze.si                               - bambino.si
           - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil _perla_ -- 29.7.2011 11:02:03 >

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
29.7.2011 11:03:14   
_perla_

user posted image

datum pregleda
nick, PDP, kraj

29.7.
punsha, 8.11., Gorenjska
binchy2011, 7.11.,  Štajerska

1.8.
MalinaNina, 6.11., Gorenjska
Spominčica, 17.11., Gorenjska
jagodaaa, 27.10., Novo mesto (glukozni test)

2.8.

mavrica24, 8.11., okolica Ljubljane

3.8.
miskica1983, 14.11., Ljubljana
kristidream, 20.11., Ljubljana
teodora75, 2.11.,Ljubljana (glukozni test)

4.8.
Zojatisa20.11., Prebold
tjasyka, 22.11., Slovenj Gradec

5.8.
breskvica13, 5.11., okolica Ptuja

8.8.
lananai, 31.10., Savinjska

9.8.
Natka23, 11.11., Šmartno ob Paki
tassika, 18.11.
mimsi, 23.11., Kamnik

10.8.
jagodaaa, 27.10., Novo mesto
melona27, 24.11., Ljubljana (glukozni test)
alsa88, 16.11., Lovrenc na Pohorju

11.8.
amarnat, 8.11., Mariborsko okrožje
melona27, 24.11., Ljubljana
lean, 19.11., okolica MS

12.8.
Maja_V., 11.11., Štajerska

14.8.
disko, 7.11. Ljubljana

16.8.
Edinka, 18.11.
Lotosova, 24.11., Ljubljana
_tina_ 11.11., okolica Jesenic

17.8.
voxaja, 10.11., Posavje
twiggi, 11.11., Maribor
Spetmami, 21.11
Oblačka, 29.10., Primorska + injekcija za Rh-

18.8.
Tjasa27, 17.11.

19.8.
teodora75, 2.11.,Ljubljana

24.8.
moni23, 26.11. + glukozni test

25.8.
scarlett_, 24.11., Ljubljana

26.8.
amalija81, 12.11., Savinjska

29.8.
Maja_V., 11.11., Štajerska (UZ)

30.8.
felix725.11., okolica Grosuplja
muca*maca, 27.11.

31.8.
malanovinka, 7.11., Primorska

13.9.
smrketa24, 5.11., Ljubljana

user posted image

user posted image

datum pregeda

nick, PDP, kraj

29.7.
Sončna30, 1.11., okolica Celja

user posted image

user posted image

datum pregeda
nick, PDP, kraj

2.8.
tassika, 18.11.

9.8.
smrketa24, 5.11., Ljubljana
melona27, 24.11., Ljubljana

17.8.
kristidream, 20.11., Ljubljana

26.8.
amalija81, 12.11., Savinjska

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
29.7.2011 11:14:58   
Oblačka
Heyla, oo kok ste pridne ta tedn pa ni blo časa da bi vas brala kaj šele kej napisala. Včerej sem na hitr preletela dans bom pa mal poklepetala z vami.
Ta tedn sm na dopustu pri taščiuser posted image , no na vrhu kjer urejava moje gnezdece mava delavce-gibsarje tko da najin domek že počas dobiva podobo. Jest pa spodi kuham pa skrbim, da gre vse tak kot more. Drugače pa sem tudi jst včeri kupila nekaj stvari za najino dete in sicer posteljico in jogi tko, da jutri če bo šlo vse po sreči grem pa še v koper pogledat te vozičke baby boom pa mal na odih za vikend bo prou pasal k tle me že ceu tedn zebeuser posted image .

Vidm, da je spet enih par novih nosečk in vam vsem zaželim dobrodošlico, pa bušije mate tud ful lepe jst mojega slikam tu pa tam in ob priliki tudi vam pokažem mojega buškota.

Tud jst mam neke čudne bolečine sicer ne v sramni kosti niti ne pri ledvicah ma pa tako čudno boli zadaj spodaj pri zadnji rebri in, ko me prime se morm kar dol usest mi rata kar slabo. Ne vem al dete kam pritiska al se vse skup širi. Bom pri naslednjem pregledu omenla G, sam vem kaj bo on reku ja to bo pol metrski otrok to bo boleluser posted image mal heca.

Malinov čaj bom pa tud jst pila mam že nabrane liste sam še čakajo pol bomo pa vidl al bo kj učinka al ne. Za plahtico sem pa tud slišala same pozitivne stvari.

Evo na fb-ju sm se vam pa že pridružla, lepo bodite in čim lepše preživite vikenduser posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
29.7.2011 11:21:25   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

ja številke so zelo različen in velikosti cunjic tudi, žal ni neke skupne točke pri določenih trgovinah, potem ko boš mali kupovala boš vidla, da včasih kupiš št. v eni trgovini in ji je ravno prav včasih pa prevelikauser posted image user posted image

ja, načeloma ima H&M zelo velike številke, naš je št. 74 nosil še pri letu in pol, pa imamo zelo velikega otroka, C&A pa zelo majhne.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
29.7.2011 11:42:37   
kristidream
Aha...potem, če kupim v HM body 50 bo čist kul za novorojenčka!? Ker berem, da 50 številkico zlo hitr prerastejo, ampak če ima HM večje številke, potem!?...sm si nardila seznam kaj kupit, ampak zdej pa res ne vem kolk naj česa v kateri številki kupim... Pa tut ko sm v BC kupla dva pajacka oba za 1 mes in ko ju dam skupi, je en večji k drug!? Ful smešno user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
29.7.2011 12:21:59   
miskica1983
_perla_ - predlagam da na naš seznam, spodaj pri dokumentih magari dodaš LINK za na Facebook-ovo stran novembrk user posted image

LINK

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3042
29.7.2011 12:50:44   
felix7

Aha...potem, če kupim v HM body 50 bo čist kul za novorojenčka!? Ker berem, da 50 številkico zlo hitr prerastejo, ampak če ima HM večje številke, potem!?...sm si nardila seznam kaj kupit, ampak zdej pa res ne vem kolk naj česa v kateri številki kupim... Pa tut ko sm v BC kupla dva pajacka oba za 1 mes in ko ju dam skupi, je en večji k drug!? Ful smešno user posted image

jaz osebno ne bi kupovala manj kot 56. Naš se je rodil s 54 cm in potem rasel po 4-5 cm na mesec. Če bi bil tvoj otročiček res zelo majhen, pa še vedno pošlješ koga v štacuno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3043
29.7.2011 13:04:24   
Natka23
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz osebno ne bi kupovala manj kot 56. Naš se je rodil s 54 cm in potem rasel po 4-5 cm na mesec. Če bi bil tvoj otročiček res zelo majhen, pa še vedno pošlješ koga v štacuno user posted image

se strinjam, jaz sem imela 56. tudi, sam moji je malo gledalo čez rokice ker je imela ob rojstvu 51cmuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
29.7.2011 13:43:52   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23
Se mi zdi, da sem v tej nosečnosti hvaležna za vsak teden posebaj, ko ga napolnimuser posted image

Jst tudi. Glede na 2 slabi izkušnji.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
29.7.2011 13:55:17   
lollypop
hojla po dolgem času user posted image  ja tako je... poletje, morje, dopusti... potem pa na koncu še gužva v službi in sploh nimam časa niti brati sproti kar napišete, kaj šele da bi kaj napisala user posted image  sej bo boljše, ko bomo na porodniški user posted image

sem pa videla, da ste ustanovile skupino na FB user posted image  sem že kliknila za včlanitev - začetnice M.O.

Za seznamček: naslednji pregled imam 04.08., pa še na 3D sem se potem vseeno prijavila v Litijo, kjer je malo ceneje user posted image  tako da to imam pa 09.08. ... komaj čakam da spet vidim našo pikico, čeprav je tako živahna v trebuhu da je joj... user posted image  ful luštno itak, se spomnim da sem prvič po porodu te brcike ful pogrešala user posted image  no ja, saj potem itak držiš štručko v naročju user posted image  imam pa občutek da se je obrnila, ker čutim brcike nad popkom in od strani.. do sedaj sem jih vedno bolj spodaj..

šola za starše: jaz ne bom šla... pred prvim porodom se mi zdi sicer super, da malo slišiš kako in kaj, čeprav jaz sem do poroda itak vse pozabila in smo se potem sproti učili user posted image  zdaj drugič pa se mi zdi da itak ne bom nič novega izvedela.. saj še ni tako dolgo odkar smo imeli dojenčka user posted image

malinov čaj - naj bi se pil po 36 tednu za  lažje odpiranje.. nimam pojma ali mi je kaj pomagalo, sem rodila v 4 urah, men je pomagala EA user posted image

glede številke cunjic ob rojstvu: jaz sem imela nekaj 56, ker v 62 je zgledala ko en pajac, pa je bila rojena s 54 cm... je pa res, da je zelo hitro prerasla..

uhhh... se moram spravit zdaj en dan na podstreho po te male cotke, nimam pojma kaj imam oz. kaj nimam, ker sem imela prvič ful izposojenega od kolegice, ki pa je zdaj na žalost že posodila drugam tako da sem na tem, da bo treba kar v nabavo.. imamo sicer kombenizon pa kakšen bodi, vse ostalo od žabic do pajackov pa mi manjka... samo kot pravijo, ne pretiravat v količini, ker res ne rabiš otročka preoblačit n-krat na dan... mi smo menjavali sicer bodi vsak dan, pajacki so pa tud kakšen dan več zdržali user posted image  saj se ne umažejo tako hitro... pa še prehitro prerastejo user posted image

zdej grem pa še mal delat, trenutno imamo zatišje v službi, pa loh mal čvekam user posted image  še dobro da je petek user posted image  

Carpe diem

Neposredna povezava do sporočila: 3046
29.7.2011 14:10:13   
punsha
Še moje začetnice za FB: VM
Sedaj pa šibam pod tuš in na pregled. Tale pregled pa že tako komaj čakam...Držite pesti user posted image . Drugače pa ja...tudi jaz sem presrečna za vsak teden, ki ga dopolnim 2 v 1. Glede na začetno stanje... ja, cerklaža pridno drži in močno upam, da bo še naprej user posted image No, sporočim stanje po pregledu user posted image in potem kaj pokomentiram, ste spet napisale en kup, pridne user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
29.7.2011 14:14:29   
tjasyka
tudi jaz se vam pridružujem na fb:) T.K. so pa moje kratice:) sicer vas redno prebiram pišem bolj malo ker je moja 1 nosečnost pa bolj spoznavam še vse skup.. uhh pri 2 bom pa že bol konkretno sodelovala ko bom vedela že kako to gre. hehe

lp s koroške:)

Ko ne moreš pomagati, vsaj nagajaj. Najvažnejše je sodelovati. <3

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
29.7.2011 14:53:48   
Tjasa27
ja tud jz sem hvaležna za vsak teden posebej. po 34 tednu bom pa itak prvič noseča user posted image  

v nedeljo gremo spet mal na morje, se že veselim. pol pa še 14 dni v službo, pol pa dopust, bolniška in porodniška.

kupujem še nič ne, čakam, da prijateljice pridejo z dopustov, da vidim če imajo kej zame. za prvo silo mam pa tud svojega dovolj.

šibam po kričača v vrtec

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tjasyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
29.7.2011 15:41:38   
3masha
sem poslala na FB skupino, minutko nazajuser posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?