|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
7.7.2011 8:47:01   
lananai
Jst sem tudi imela do zdej samo 3x UZ. Pa nič zato - glavno, da je vse OK. user posted image
Dianatal gel - prvič ga še ni noben omenjal, tako da ga tudi za drugič ne nameravam uporabit. Bo upam šlo gladko, kot prvič.
brižitka, hvala za sadje... mmmmmm... škoda, ker se ga ne da preslikat na mojo mizo zdej. user posted image

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
   RE: Oktobrke 2011
7.7.2011 9:30:34   
sončica25
Oj!user posted image
Zelenkaa hvala za nasvet.....dva dni pijem čaj zvečer preden grem spat in spim kot angelčekuser posted image ..no, še vedno se zbujam zaradi bušija ker mi je malo v napoto ampak krčev nimam več...to je važno...mogoče je bil res kriv naporuser posted image
user posted image user posted image user posted image  za vse ki ste uspešno dale skozi preglede.....jaz ga imam v sredo...pregled urina, krvi za toksoplazmozopa sladkorno...pravijo da je tisto za spit tako bljakuser posted image  da je kar hudo....bomo že...huje mi je to ker bom mogla bit tešč....sem vajena vsako jutro jest zajtrk pa bi bo težje brez tega bituser posted image ...grem pa že v torek vse to zrihtat da bodo izvidi v sredo že pri G....no, z razliko od prejšnjih tednov zdaj dobro čutim brcikeuser posted image user posted image je tale naš user posted image kar živahenuser posted image user posted image sem pa nosečka 23 4/7....
zanima me kako ste kaj s user posted image ???jaz jo spijem zjutraj, občasno tudi čez dan ampak več kot dve sigurno ne......pa da se razume, spijem majhno šalčko ne tiste velikeuser posted image ......sem pač večna kofetkaricauser posted image ...
brižitka mmmmm......takoj bi tri sadeže pojedla.....nam kar malo popestriš forum s takimi slikicami....user posted image user posted image
glede vaginalnega pregleda sem ga jaz imela samo na prvem pregledu(user posted image 8 tednov), vem pa da me bo pregledala tudi v sredo zaradi lege maternice in še nekaj je zadnjič omenila G pa sem pozablauser posted image .....skratka bo samo dvakrat vaginalni pregled....
Lepo se imejte
user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
   RE: Oktobrke 2011
7.7.2011 11:25:38   
Zelenkaa
Pozdravljene srečke user posted image

brižitka mmmm to tvojo košaro s sadjem bi komot celo sama pojedla user posted image Drugače pa je moje počutje super, tisti dan vem, da sem malo pretiravala, sem v službi mal pospravljala pa urejala fascikle, pa verjetno je bilo vsega skupaj mal preveč.

sončica fino da ti čaj pomaga, ker meni res prou vedno pomaga za krče, pa še ful dobrega okusa mi je user posted image

Glede UZ-ja, jaz sem imela vaginalnega tudi samo na prvem pregledu, potem pa več ne. Kot vem moj G dela vaginalni UZ čisto proti koncu nosečnosti.

Morm pohvalit vse vaše trebuščke, ki ste jih objavle na FB-ju, vas tudi tam redno spremljam, sam nič ne objavim, ker so vse moje objave vidne tudi drugim, tega pa ne želim.

Lep dan še naprej, brižitka ti nam pa še kej finega pošlji user posted image

(odgovor članu sončica25)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
   RE: Oktobrke 2011
7.7.2011 16:09:32   
Shilou
Pozdravljena.

Midva z malim se počutiva v redu. Danes je pri nas na štajerskem vroče ko,... mi na čase kar nagaja vročina, če morem kam daleč peš.  Pregledi. Jaz jih imam vsaki mesec. Zmeraj mi naredi ultrazvok mi vse lepo razloži, zdaj sem imela že 2krat zaporedoma tudi vaginalnega. Rekel mi je, da nam pripadajo samo 3 ultrazvoki, ki jih tudi vpiše v materinsko. Moj ga zmeraj dela, da se prepriča, da je vse OK. Po moje zelo odvisno od ginekologa. Zdaj upam na naslednjem, da gre na cuker test, ker bom tedaj noseča 30 tednov.

Toliko za danes. Lepo bodite pa držite se

(odgovor članu Zelenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
   RE: Oktobrke 2011
8.7.2011 9:54:06   
pikomiko
OJ BEJBIKE!

A vam je kaj vroče? Men je za popiiiiiii....! Glede ultrazvokov sem pa tud jaz razočarana. Vem da pripadajo le 3 ampak jih nič ne stane, če pogleda (če nima gužve).Sem imela v sredo pregled 27 2/7, mobenga pred mano in ne za mano v čakalnici pa ni bla tolk, da bi vsaj pogledala, če je vse ok. Samo za poslušat srčka je dala. Sem ji rekla, da to pa lahko doma poslušam. Bla sem fertik v 5 minutah. Do zdej sem na +7kg, to me je pa napizdila. Po moje se bi mogla po njej zgledvat, ker je ko ena okleščena kokoš. Kar jo vprašam, odgovori zelo na kratko, kaj šele, da bi mi mogoče bolniško dala zadnji mesec, se rajši poje.Tko, da po porodu 100% menjam. Evo zdej sem lažja za kakšno kilo, ker sem se vam zlajalauser posted image .

Uživajte, ker tile tedni prehitro tečejo in bo lepega nosečniškega obdobja kmalu konec. No nas pa na koncu čaka prelepa nagrada za vse življenje user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
   RE: Oktobrke 2011
8.7.2011 11:36:55   
pokamoka
heeej
:):):) Kako ste, punce??? Jaz sem o.k. Sem ravnokar pojedla eno veliiiiiiiko hruško in sem nabasana kot medo:) Moram priznati, da mi gredo dopoldnevi (kar se tika hrane) zelo lepo... zajtrk, za malico sadje in potem kosilo. Če je pa dan pravi, mi popoldne, kako dve uri po kosilu, udari na sladko in potem bi pojdla vse. Ampak se trudim in se malo nazaj držim, da ne bo prehudo s kilogrami. Sicer se zaenkrat nič ne pritožujem, saj mi je šlo gor +8 in mi je tut G rekel, da je to vse o.k. Sem pa danes 26t 4/7... ufff, smo pridni:):):) Trebušček raste, dete pa brca in brca. Res pa te brcike čutim precej nizko, ker se mi je postavil pokonci, tak da ima noge zdaj spodaj in očitno ima veliiiiiko dela z nogicami...

Pikomiko... zakaj pa že pred nosečnostjo nisi zamenjala G???? Jaz nikakor ne bi bila zadovoljna s takim odnosom, kot ga ona kaže do tebe. Jaz imam očitno res srečo, ker sem res zadovoljna z mojim G. Vsakič (res vsakič) mi naredi UZ in do zdaj tudi vaginalni pregled. Point je v tem, da se preko vaginalnega pregleda vidi oz. čuti, kakšno je stanje v notranjosti. Zato ga pri meni vedno naredi. Mi je fajn, ker vse dela 100%. In nikoli (res nikoli) še nisem imela občutka, da se mu mudi. Tudi pred nosečnostjo sem bila kdaj pri njem v ordinaciji tudi po pol ure, ker sva se menila. Je pa res, da nam kao pipadajo trije UZ, ampak nobeden ni na škodi, če ti ga naredijo vsakič. To JE dejstvo.

Toliko za zdaj... bodite lepo... pazite nase... pa se beremo:):):)



(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
   RE: Oktobrke 2011
8.7.2011 12:53:42   
marjanita
Juhej nosečkice :)

končno nas čaka en čisto pravi poletni vikend user posted image
Berem, da imate nekatere 'težave' z ginekologi. Ma, zgleda, da so nekateri res čudni, včasih dobiš občutek, da si misli kaj sploh delaš v ordinaciji - pa saj zato so tam al kako??
Saj sem vam že pisala, zadnjič je mene tud nap****zaradi kg, pa sem komaj na +6, kar se meni ne zdi nič katastrofalnega. Ene dva dneva sem se prav sekirala, potem sem pa pozabila. Kogarkoli vprašam, pravi, da se nisem nič preveč zredila. Tudi se mi zdi, da se nisem zredila drugam kot v prsi in pa trebuh...V zadnjih 14 dneh sem še celo zgubila kake tričetrt kile, ker smo bolj na zelenjavci in sadju. Eh, ne mislim se prav veliko sekirat - če se bom jaz, se bo že tudi moja ginekologinja morala sprijazniti z mojimi kilami user posted image

Glede ultrazvokov pa pri nas tudi skoparijo, naredi samo toliko, kolikor je nujno. Vaginalnega pregleda pa jaz nazadnje nisem imela (v 24.tednu).

Drugače pa počasi polnimo otroško sobico z opremo, na cunjice bo treba še malo počakati, ker po trgovinah še ni najti jesenskih oblačil (razen bodijev, majčk...).

Prav lep vikend vam želim vsem skupaj!

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
   RE: Oktobrke 2011
8.7.2011 13:02:41   
Mica Potica
joj, pa kaj vas kregajo glede kg, če ste se zredile zelo malo.  Mene je na zadnje samo opozorila, da naj pazim kaj jem, da ne bo preveč sadja, kot so npr. lubenice, breskve, hruške in grozdje, ker ima namreč veliko sladkorja, pa potem na kg udari. ampak kaj čem, če mi sveže tako paše. Je pa res, da pri meni je trenutno na +12, tako da se ve nimate kaj obremenjevati. Vedno sem bila suhcena, pa si mislim zdaj - sej mam še rezerve..  :)  hehehe, blesava tolažba, kajne?

Drugače pa, moj ima počasi rojstni dan in bi mu želela kupiti knjigo Hura, očka bom. Pa sem razočarana ugotovila, da bi naj bila razprodana. Ima katera kaj več informacij o tem? Tako si jo želim, da sem zdaj prav razočarana.

(odgovor članu marjanita)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
   RE: Oktobrke 2011
8.7.2011 13:23:28   
pikomiko
pokamoka prej sem k tej G hodila le na redne preglede- nikoli nisem imela nobenih težav, pregled pa mi je korektno opravila. Težave z odnosom so nastopile sedaj, ko pa jaz malo več sprašujem, kar je normalno saj me zanima stanje mojega otroka. Moti me hladen odnos, bolj kot to da mi pač naredi le nujne UZ-je. Zato nisem prej menjala.

Bom že potrpela, le da bo dete ok.

Pa pa lepo se imejte.



(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
   RE: Oktobrke 2011
8.7.2011 14:54:35   
oktober11
hmmmmmmmm, saj vse lepo in prav, ampak čim manj sadja? zadnje čase res ogromno nektarin, marelic, lubenic, banan in breskev pojem user posted image še posebej v službi, ko se mi zdi boljša opcija da namesto štručke za zajtrk banano in kako marelico pojem. doma pa ponavadi na lubenico navalim, namesto na sladoled, zaj ko je taka vročina. kaj pa ve menite, je sadje res tako kalorično?

< Sporočilo je popravil oktober11 -- 8.7.2011 14:55:44 >

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
   RE: Oktobrke 2011
8.7.2011 15:08:43   
Mica Potica
tudi meni se je zdelo čudno. moja mi je predavala sam o jogurtih in žitaricah... bljek.. :)

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
   RE: Oktobrke 2011
9.7.2011 20:34:30   
alenkica30
pozdravček.

Kako sem živčna, tamali nikakor ni hotel zaspati. Pa tako je bil utrujen ko čez dan ni nič spal. Verjetno ga tudi zdeluje vročina, kot mami. Jaz dobesedno crkujem in diham na škrge. Še z dragim se skozi kregava ko sem tako živčna. Včasih bi ga najraje kar udarila kako me razganja .user posted image user posted image user posted image

Z G sem jaz nasploh zadovoljna. kot oseba je ok, prijazna in vse, ampak tudi ne vem zakaj hodim sedaj na te preglede. Sestra posluša srčka, potem dam urin, z zdravnico se pa samo pogovorim oz vpraša če so kake težave. Če jih ni, lahko grem domov. Brezveze.

Grem zdaj pred televizijo se malo umirit, ve pa uživajte in se oglasite kaj na RR.





(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
   RE: Oktobrke 2011
11.7.2011 6:25:13   
pokamoka
heeej
Spet sem zgodnja. Že kar nekej časa sem pokonci... ta jutra se potem znajo kar vlečt. Čeprav je pa veliiiiko bolj prijetno živeti in dihati, kot pa čez dan, ker je drugače tolk vroče. V soboto sva malo pohajala po naši Sloveniji... madonca... ko sva prišla domov, sem bila zaradi te vročine čiiiist crknjena. Včeraj sem pa lepo počivala preko dneva, brala, spala... lepo mi je bilo:):):)

Alenkica30 upam, da se ti je stanje kaj izboljšalo. Hmm... kar umirjeno. A G ti ne dela nič UZ??? Hmm... ne vem, zakaj jih potem sploh imajo v svojih ordinacijah. Kot sem že napisala nekaj dni nazaj, meni moj G vedno naredi UZ in me pregleda. Tak da... sem vedno lepo pomirjena, ko grem od njega.

Toliko za zdaj.... oglasite se kaj... in pazite nase. Ja, pa skrivajte se pred soncem...:):):)
lp

(odgovor članu alenkica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
   RE: Oktobrke 2011
11.7.2011 11:45:05   
Zelenkaa
pozdravljene user posted image

Evo voziček naročen - tašča dala blagoslov user posted image bo pa u črno sivi barvi, ma ga bom pa načičkala s kakšnimi pisanimi igračkami pa bo user posted image

Glede vročine jaz nimam nikakršnih problemov, mi tako paše da je vroče. Me vsi sam čudno pogledajo ko rečem da bi blo lahko ša mal bolj toplo user posted image

Me je pa že par ljudi vprašalo, če še vedno delam. Pa jim rečem da seveda, zakaj pa ne, pa me sam čudno gledajo. Super se počutim, v službo grem ful rada, tako da res ne vidim razloga da bi bla doma. Pa še nič fizičnega dela nimam v službi.

Komaj čakam konec avgusta, da bom šla nakupovat za najino pikico, ker zdej imajo vse še poletno. Joj se že vidim, da bom kupla pol stavri preveč, sam kolkor se poznam, se ne bom mogla upreti user posted image

Lep vroč in sončen dan še naprej.

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
   RE: Oktobrke 2011
11.7.2011 18:37:13   
si.pikica
pozdravljene še z moje strani!

meni je pa zelooo vroče in nisem ljubitelj te vročine. včeraj sem imela cel dan takooo težke noge, da sem se potem zvečer komaj spravla na sprehod, ma je pa vsaj danes malo boljše. tudi jaz sem še vedno v službi in tudi meni tukaj nič ne manjka... samo da dela klima pa je vse ok user posted image

prejšnji teden sem bla na pregledu, mi je malo zmeril trebuš, smo poslušali srčka... pregled vaginalni mi bo pa naredil če 2 tedne, ker grem spet na pregled. malo prej, ma ker gremo na dopust se je prilagodil. še prej pa moram v laboratorij, še enkrat toxo kontrolirat in seveda tudi sladkor... upam, da bo vse ok... dokler ne grem si bom brez slabe vesti še vedno privoščla ogromno sadja in sladoled zvečer... potem bomo pa vidli user posted image

zadnjič je ena omenjala Dianatal gel..... sama se sicer z mojim G še nisem nič pogovarjala na to temo, bi ga pa rada poskusla. delam v lekarni, sem slišala že marsikaj "lepega" o njem, samo moraš bit zmenjen z zdravnikom... saj je še čas, a ne? čeprav tedni hitro bežijo in sem user posted image  že skoraj 26 tednov

user posted image  pridno brca, še najbolj zjutraj ko se zbudim...

zredila pa se tudi nisem dosti, čeprav se ne šparam pri hrani, ko sem lačna... sem na +6kg in se mi pozna samo v trebuhu, tako da je super!

se oglasim še kaj, pridne bodite in kaj lepega napišite

(odgovor članu Zelenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
   RE: Oktobrke 2011
12.7.2011 15:31:51   
brižitka
Pozdravček še od mene...

Madona začelo me je mučiti zaprtje... Kriza, ne vem več kaj naj delam; danes ima da stegnem liter donatauser posted image  

Kako pa drugače prenašate to vročino?? Meni nič ne paše, utrip imam nonstop povišan, bog ne daj da malo več migam. Še dojenček je bolj umirjen....

Drejčy, jaz za kopanje uporabljam tampone za kopanje od Sente, se bolje počutim... Kupim pa v Mullerju.
user posted image

Drugače ste bile kaj na razprodajah? Jaz še nisem, bi pa za bebija kaj nabavila, ne pošteno mika, čeprav imam vsega dovoljuser posted image

Mica Potica, od naše države bom jaz vzela kar denar, pa nabavila kar bom sproti potrebovala, se mi zdi nekako najbolje.

lananai, jaz tudi ne bom nabavila tega dianatalk gela, upam pa na EAuser posted image

Glede kilogramov se ne obremenjujem preveč, pazim pač, da se kolikor tolikor zdravo prehranjujem, kolko pa bom ob neki normalni prehrani šla gor, pa nimam vpliva. Je pa to odvisno od ginekologa do ginekologa, koliko teži glede tega. Moja nekako ne komplicira....

Zelenkaa, ja, zdaj skoraj vsi nosečnico vprašajo, če še dela, mene tudi.... Ampak dokler se dobro počutim in me v službi ne zaj.... mi čisto nič ne manjka....

Drugače že delate kakšne sezname nakupov? Če je katera zainteresirana, imam lep seznamček, ga lahko prilepim, samo poiskati moram.... Pa da potem zraven dopisujemo še izkušnje uporabnic??

Papa in se beremo...

(odgovor članu alenkica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
   RE: Oktobrke 2011
12.7.2011 20:25:28   
jagodka1
živjo

dons sm mela pregled in je vse bp... mi je pa zmerla trebuh z metram in poslušala z eno tako rjavo starinsko zadevo?? vrjetn srček in sm pol pogruntala da mi ga sploh še ni poslušala, nikol do sedaj, tko da če jest  nebi dobila od kolegice angelsounds za poslušanje srčka doma, ga sploh nebi nikol še slišala!! noro!!
nevem a moja g nima take aparature al kaj al je res sam tolk smotana.. k uz mi je pa do sedaj enkret nardila... je rekla da ga bo naslednič :)
bom pa dobila inekcijo zdej 25.7. k sm rh negativna
kile trenutno 9+ user posted image
morm pa priznat da sm vrjetn ena redkih, kokr berem, da še čist nč nism kupla za tamalgauser posted image k delava stanovanje in izbirava od ploščic do parketa, vrat in nidani... tko da sploh še nevem tud če nama bo ratalu se preselit do rojstva v najin novi dom, k zj sva pri njemu... jest iskreno upam da nama bo rataluser posted image
dost stvari (voziček, cunce) nama pa bojo posodili oz dali tko da se ne obremenujem še s temu k mam vsega res že pouhno glavo user posted image
mene tud že marskera vpraša zakaj še delam, če ne znam mal pojamrat da bi bla doma, sam jim rečem da z veseljem delam sam da lohka oz da je vse ok, čeprou bi včasih pa že pasalo malo bolj počitka in ne sam ta hitenje kokr ga mam zdej user posted image
ampak za to bo še čas aneuser posted image

bomo pa baje imeli punčko.. to sta strokovno ugotovili obe tašči user posted image ena zato kuko ga nosm (da ga nek vzadej nosm??) ena pa zato k mij blo slabo da je to 80% pol da je punčka user posted image

za sam porod mene ni tolk strah... bi uporabila ta gel k sm od dostih slišala da je vredu in da ne škoduje oz lohka sam pomaga in pol zakaj pa ne ane, če rabmo vso pomoč, k jo lohka dobimouser posted image ..
mene je pa strah, da bi blo pol z otrokom kj narobe oz da bi imeu kakšno hudo bolezn al pa kj res groznga in če kje vidm kakšnga bogiga otroka, k je na vozičku al pa da se kje kakšn bogi rodil, me je čista groza... in se pol zvečer kr obremenujem z temu kuko bi trpel lohka pa take.. me čist zbedira user posted image
ampak se poskušam pol odvrnt od takga razmišljanja in udart pozitivo!!vrjetn je to čist normalno ane sej ma še kera tak čudn razmišlanje??

no sm se dost za enkret
se slišmo še kj
bodimo pozitivne vse ane user posted image
lp


(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
   RE: Oktobrke 2011
12.7.2011 21:57:37   
drejčy
Drage moje da se spet malo oglasim.Z mojim navihančkom sva dopoldan sama doma in mi do računalnika ne uspe priti, popoldan pa se potem potepamo naokrog user posted image

Prejšnji teden sem imela 3d/4d pregled in sem dobila tri slike od "lulike" tako  da res drži, da bomo imeli punčko user posted image Meni je bilo res vseeno, moj pa si je tokrat želel hčerkice, da bo njegova cartika, ker sinek je pa moj user posted image No v glavnem vse je vredu, moje počutje je tudi super, v soboto smo se hodili kopat.Jaz se sicer nisem kopala, sem čofotala z malim v otroškem bazenčku, ko pa sta šla z možem v reden bazen, pa sem si jaz samo noge namakala in se močila.Sem pa  si  ravno včeraj kupila te tampone, ki mi jih je predlagala brižitka, tako da jutri pa bom malo zaplavala.

Moja user posted image je postala ful živahna čez cel dan, z glavico je obrnjena navzdol in ji vedno uspe, da me nekako sune v mehur user posted image .Kaj pa se tiče nabavljanja, ne bom dosti rabila, ker sva pri prvem vse kupovala, tako da mogoče zadnjih 14dni le še kakšne pripomočke (dude, flaške,....)Nekaj stvari za punčke dobim, nekaj pa jih bom ziher kupila za svojo dušo.Sam moram paziti, da ne bom pretiravala kot pri prvem, ko več kot pol stvari sploh ni uspel nositi user posted image

Lepo mi bodite vse skupaj in probajte čim boljše preživeti te pasje dni.

Zelenka sem ravno vidla, da sta se z možekom odločila za voziček Jane slalom pro.Rada bi ti le čestitala za super izbiro.Mi ga imamo in zame je res the best voziček.Garantiram da bosta zadovoljna!


< Sporočilo je popravil drejčy -- 12.7.2011 22:04:03 >

(odgovor članu jagodka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
   RE: Oktobrke 2011
13.7.2011 11:59:52   
Shilou
čestitke vsem za spoluser posted image user posted image

jaz sem bila na CSD in mislila, da bom dobila kakšne odgovore in na koncu odšla jezna in razočarana. Pri nas ta svetovalka je res višek. Prvo me pogledala od glave do pet me vprašala če sem bila 12mes zaposlena in sem rekla da ne, da sam 7 se dobesedno nesramno nasmejala. Ja potem pa vam nič porodniška ne pripada. To že sama vem, sem pa upala, da mi bo kaj znala svetovati kaj naj naredim, ker sem od dosti ljudi že slišala, da se da priti do porodniške na drug način.  Kao navidezna zaposlitev ipd. Res višek sploh se ji ni dalo govorit,... joj sem jeznauser posted image user posted image user posted image

drugače sva z malim dokaj v redu, razen ta vročina,...

nič punce šibam nekaj pojest pa lep preostanek dneva vsem skupaj

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
   RE: Oktobrke 2011
13.7.2011 12:52:37   
sončica25
Zdravo souser posted image !
evo, prišla iz pregleda.....kri vredu(malo slabši hemoglobin ampak je itak to normalno priuser posted image ), v urinu pa bakterijeuser posted image tako da sem mogla dat urin še enkrat pa čez 5 tednov ponovno kri pa vodo datuser posted image .......malo manj železa, pa magnezij moram začet jemat...hja počasi so prišle tiste nosečniške "tegobice"....krči in podobnouser posted image ...bomo že.....vse za user posted image ....sej že komaj čakam da vidim kaj bo pa kako bo zgledalouser posted image user posted image user posted image .....malo več tekočine moram pit in več rdečega mesa, suhe slive, suhe marelice, špinačo jestuser posted image .......user posted image  sem 24/3 in sem dobila +3kguser posted image ...zadovoljivo....pritisk 100/55....je bolj nizek ampak sem še med živimiuser posted image user posted image user posted image
...mogoče me malo bolj zdej vročina matra pa še klime nimam v avtu tako da se kuham...ampak še mesec pa po, zdržim potem grem pa tko za en mesec na dopustuser posted image ..pa porodniška..
lepo božajte svoje bušije pa še kaj tipkamuser posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
   RE: Oktobrke 2011
13.7.2011 12:55:18   
sabina bina
hey nosečke!

se vam še jst pridružim mal.rok imam 30.ga.stara sm pa 28let.
imam eno vprašanje.ali ima katera bolečine v predelu simfize?oz.predel medenične kosti.
jst sm ta nesrečnica.in boli za pop...v nekaterih položajih.včasih tudi med samo hojo.

en lep pozdrav iz zelo vroče vipave


(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
   RE: Oktobrke 2011
13.7.2011 13:00:17   
Sa.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: sabina bina

hey nosečke!

se vam še jst pridružim mal.rok imam 30.ga.stara sm pa 28let.
imam eno vprašanje.ali ima katera bolečine v predelu simfize?oz.predel medenične kosti.
jst sm ta nesrečnica.in boli za pop...v nekaterih položajih.včasih tudi med samo hojo.

en lep pozdrav iz zelo vroče vipave




Joj, se mi kar smiliš, ker vem kako to izgleda.user posted image Boli za znoret, včasih tud vstat ne moreš, kaj šele hodit. Moram pa rečt, da zdaj v drugi user posted image me boli čisto malo, saj je vse to še precej raztegnjeno od prve nosečnosti. te bolečine imam zdaj samo občasno, če ne počivam.
Svetovat ti nimam kaj, ker je to le naraven proces raztezovanja medeničnih kosti, vseh vezi...je samo priprava na porod. Zdravila za to pa tudi ni. Še malo potrpi, bo takoj po porodu bolje, verjemi.user posted image

(odgovor članu sabina bina)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
   RE: Oktobrke 2011
13.7.2011 13:57:39   
Mica Potica
Zivjo. vroceeee, ja. Jaz dopoldne zaprem vsa okna, spustim senčila in tako pustim do večera, ko se da zadihati. zvečer mi je pa mega... ven na teraso, na te ratanove stolčke, zunanjo svečko in gledat zvezdice in luno. pravi mir in svež zrak.
Sem v 27 4/7 in koooomaj čakam. Morda samo zato, ker mi res dolgcas takole prezivljati dneve in cakati, da ob 17h moj pride domov. Potem pa itak gre delat na podstresje, kjer urejava dodatna prostore. tak da... komaj čakam našo čebelco.

Ste tudi ve tako jokave? Možek se je zadnjič kar naenkrat spomnil pesmice Mamica je kakor zarja in jo začel brundati. Naslednej jutro pa je z youtuba potegnil original in zavrtel. Seveda - kaj druga - kot v debele solze.. sem se cmerla kot ne vem kaj. In še zdaj ne morem pozabiti kako lep občutek sem začutila. In zdaj naši pipiki pojemo vsak dan, ko postane fejst nemirna to pesmico. Še ati ji poje.. Po moje bo napamet znala prve besede :"ati tu"... kajti vedno ko se začne z njo pogovarjati in jo božati, jo tako pozdravi, nato pa ji zapoje tisto pesmico. hehehe,... smo otročji. Tak da ja, vsak ima zdaj svojo pesmico, jaz Vse naše pravljice ( čisto pravi gusar ), on pa to o mamici. In potem si jo, ko sva sami, igrava na klavir in pojeva. Me res zanima koliko je to res, da potem to ostane v spominu in otroka pomiri. bomo testirali.  :)

Sem pa bila danes v knjižnici in si domov privlekla celo goro knjig. itak jih bom bolj ko ne prelistala, ker mi ni do nekega globokega strokovnega branja. Potem sem sam še bolj zmedena in strahopetna.
Mojemu možeku pa sem prinesla tako na veliko opevano knjižno uspešnico Hura, očka bom. Ki sem mu jo hotela kupiti za roj.dan, pa je vsepovsod razprodana. Ja nč, jo bo pa iz knjižnice bral. Edino da moram zdej še nekaj za darilo vseeno nagruntati. Drugače sem pa to knjigo pričela brati najprej sama, da sploh vidim ali je zanj, da ga ne silim nekaj po nepotrebnem. menda je bolj humoristična. bomo vidli.

Sabina bina - lepo pozdravljena. smola, sem slišala ja, da to res ful boli. Mogoče povprašaš zdravnico kaj ti svetuje ali kakšne domače babice.

brižitka - tudi jaz uporabljam te tampone. namenjeni so prav kopanju za nosečnice. jaz sem zadovoljna. le da, ne vem zakaj to - mene zdaj tako boli, če si vstavljam te tampone. Kljub temu, da sem jih prej redno brez težav uporabljala. Tudi, ko mi je ginek.delala preizkave, me je tako bolelo. tako, da sreča, da zdaj dela le UZ preko trebuha.

jagodka - saj še imaš čas za nakupe, razen če si boš izmišljevala reči, ki niso na zalogi. potem je bolje da pohitiš. sicer je pa spet zelo različno. jaz sem bila cela prestrašena od vseh teh trgovk, da se na vozičke mutsy čaka do 10tednov in na ozdelke od Lip poljčane še dlje. Nato pa sem naletela na eno prodajalko v BCju, ki mi je vzela vsa moja naročila in me po5 dneh klicala, da že ima vse v prodajlni, razen ogrodja za voziček. Tega so ji pa tudi kmalu obljubili, le da je sedaj neka izpopolnitev in je bolje počakati. Tako da, še plačali nismo, pa me že vse čaka. Dogovor je, da lahko pridem dvigniti čez 1 mesec in takrat plačam. Doma namreč še nimamo pripravljene sobice, plačam pa raje tudi kasneje, saj dobim še za 10% vrednosti bonov, ki jih moraš izkoristiti v 2mes. tak da, malo zavlačujemo. Itak sem pa naročila le voziček, posteljico z jogijem, lupinco in previjalno. vse drobnarije pa bodo verjetno konec avgusta ali v zač.sept.

glede poslušanja srčeka - pri meni ga posluša preko UZja. Ko gleda na ekran, vedno nekaj vklopi, da se za kratek čas sliši tudi utrip srčeka in nekaj riše na ekranu. do sedaj je to naredila vedno, razen nazadnje.

shilou, po moje ti kaj podobnega ne bodo svetovale na CSDju, saj je to v njihovo slabo. po moje je bolje, da one tega ne vedo. Če obstaja kakšna možnost, mogoče poskusiš najti podobne primere tistih, ki jim je to uspelo, preko foruma. zagotovo se oglasi kakšna.

Joj sem se razpisala - se vidi, da imam čas in sem doma.  :)



(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
   RE: Oktobrke 2011
13.7.2011 16:01:21   
sabina bina
Sm že od 1.junija na bolniški.mi je dala napotnico za ortopeda.in ortoped mi je reku,da pač ene boli ene pa ne.in da bo bolš po porodu user posted image
me je bolj zanimal,če ma še kera te bolečine.se mi zdi,da jih nima velik teh bolečin.vsaj kokr jst poznam.


(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
   RE: Oktobrke 2011
14.7.2011 10:09:59   
KOKICA32
Pozdravljene,

se vam lahko še jaz pridružim?

PDP imam 14.10., to je moja druga nosečnost, saj imam doma že sina, ki je star 2 leti in 4 mesece. Sedaj pa pričakujemo user posted image .

(odgovor članu sabina bina)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Spletni nakup oblačil
majch

Kako pogosto kupujete oblačila na spletu?

vsak teden (2%)

1-3 na mesec (5%)

nekajkrat letno (20%)

ne kupujem (73%)


Število vseh glasov: 97

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!