|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
22.7.2011 9:16:05   
sivk1
ojla user posted image

Že celo večnost me ni bilo na forumu. Raje nič ne berem, ker sem potem še bolj živčna kako je z mojim user posted image pa tudi časa nimam služba, otrok pa zmantrana sem za p*****. jaz sem imela do 9 tedna že 3 uz in vse je bilo ok zdaj se pa bliža pregled pa sem spet živčna, če bo user posted image bil. Na Ns nisem šla prvič niti zdaj.
Janchek81 vidim da me pogrešaš. Kako kaj ti? Nič nisem šla brat kaj si pisala. Upam in želim t,i da bo vse ok. Jaz komaj preživim dan. Zvečer sem čist hin. Vidim, da je ful razlika med 1. in 2. nosečnostjo.

Ne vem katera ureja podatke. Rok imam 25.1.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 951
22.7.2011 9:24:43   
Janchek81
sivk1 iiiiiiiiiii končno si se mal uglasila user posted image  ja se pa strinjam s tabo glede tega branja, sm jst že zadnjič pomislila, da me kar iztir ko preberem kej slabga o drugi user posted image  user posted image  tko, da zaenkrat se še kar držim no .. utrujenost me je minila, sam sm bla itak skor 3 tedne na bolniski, sm mela še en rmen izcedek, sam je zdj ok, pol pa pregled in NS je bla tud OK, zdj 3.8. me čaka pregled in enkrat v istem tednu al pa naslednjem že prva morfologija, da vidimo kako in kaj je z našim user posted image  valda upam na vse najboljše in da se nam januarja pridruži user posted image  ... men se je zdej že 3 dni zaporedoma sanjal, da imam ŽE otroka ... punčko user posted image  tako, da bo že spet fantek 100% user posted image user posted image  ma mi ni pomembno, važn da bo zdravo bitjece .... ej sivk1 a mas FB, bi mi zaupala.... ne vem zakaj, ampak tko me nekak vleče zato k smo skupej debatiral na RR u temi PRVI POSKUS ... sj veš user posted image user posted image

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 952
22.7.2011 11:12:57   
n€na
Dan user posted image

da se še jaz javim, po nekaj dnehuser posted image ...mi je crknu kompičuser posted image , ga peljemo popravit in pri serviserju dela user posted image

20.7 sem imela pregled in videla mojegauser posted image in kako mu bije user posted image ...sem se kr stopila ob pogledu nanj. Včeraj sem imela tudi diabetološko ambulanto in je tudi s sladkorjem vse OK.
Naslednji pregled imam 30.8 in takrat bom imela tudi morfologijo spol pa nisem še nič vprašala....bom naslednjič.

vijolica in smejka..vidve pa kar pozitivno in imata tudi našo pozitivno energijo in ne dvomim da vama nebi uspelouser posted image user posted image

LPuser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 953
24.7.2011 10:03:17   
Gio
Pozdravljene!

Tudi jaz spadam med januarke 2012 in sicer 29.1.2011. To je moja druga nosečnost, doma imam že 4 leta staro punčko. Razlog, da se malo pozneje oglašam je ta, ker sem počakala še nuhalno svetlino, da se prepričam, da je res vse v redu z našo pikico. Moja nosečnost je namreč nekoliko rizična, ker imam že od prej  sladkorno bolezen, ki sem jo dobila zardi prve nosečnosti, vendar zaenkrat kaže vse dobro. Pozdravljam vse januarke!  user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 954
24.7.2011 10:54:04   
Smejka11
Punce, pozdravček!

Sva bila malo odsotna...

Sama sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker je s sončkoma vse ok... Ni našla nobenega povečanega mehurja, nobene ciste... Vse je tam, kjer mora bit in je takšno, kot mora bit... HVALA BOGU!!!

Tako da, hvala za vaše pestke in misli, se je obrestovalo. Da me je bilo pa strah kot hudič križa, pa ne rabim pisat, ne?!

LP

:S
Smejka11

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 955
24.7.2011 11:13:11   
tecnobica
Smejka jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gio, pozdravljena.

Jaz sem OK. Slabosti se malo vračajo, ne vem kaj bo to. Komaj čakam naslednji pregled.
A imate kaj izkušenj iz prejšnjih nosečnosti z bolniškim staležem? mislim, če si dlje kot en mesec. Za katere razloge komisija vse odobri nadaljevanje bolniške?

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 956
24.7.2011 12:55:39   
Najki
Smejka super novicka user posted image !

Meni bolniske niso odobrili zaradi izpostavljenosti cinku, ki je sicer absolutno prepovedan za nosecnice... Kljub dopisu sefa, da nima drugega delovnega mesta zame. Odgovor komisije je bil, da me mora v tem primeru firma poslat na bolnisko na svoje stroske, ne na ZZZS. To je odvisno od tega, kolk se tvoj G zavzame, moj se ni. Bo pa komisija iskala vse razloge, da te ne dajo na bolnisko, mende so ful strogi. Prej so sle ksne ze zaradi prepiha na delovnem mestu in podobnih neumnosti. Ce je nosecnost tvegana sama po sebi, so sanse velike, ce je pa krivo delovno mesto, pa male. Razen ce delas v kakem zdravstvu, pediatriji ipd, tiste grejo obicajno ob potrditvi nosecnosti na bolnisko zaradi izpostavljenosti nalezljivim boleznim.

Pakiram za na lepse, vas berem cez 10 dni =].

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 957
24.7.2011 14:52:07   
vijolica2
Smejka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 958
24.7.2011 19:38:53   
tix
lep pozdrav še od mene!

Danes sem prvič v tej user posted image oblekla nos. hlače user posted image zjutraj sem še vsa optimistična nase vlekla stare kavbojke, pa mi kmalu ni bilo več udobno, kakšen luksus je zdej user posted image si bom kupila še ene.

smejka - user posted image user posted image

bolniška - komisija mi jo je odobrila zaradi kratkega materničnega vratu in sem se do zadnjega meseca tudi zelo držala ležanja, pol tazaden mesec sem se pa mogla zluftat user posted image

posteljica - ne morem se odločit, sedaj imamo 120x60 posteljico v kateri spi 13m sin, ali naj to dam malemu, pa kupim večjo a kupim še eno toliko veliko, ta mu bo še itak dolgo prav, ko bosta večja bosta šla na pograd. 

Še vedno me neka vnetja dajejo, ravno takrat ko sem imela pregled je bilo pa dobro in zdej ne vem al bi klicala za pregled ali bi kar ponucala canasten, ki ga imam doma.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 959
24.7.2011 21:28:54   
Smejka11
Vijolica, kako pa si ti?
Si ok, ne...

< Sporočilo je popravil Smejka11 -- 24.7.2011 21:29:27 >

Smejka11

Neposredna povezava do sporočila: 960
24.7.2011 21:58:24   
vijolica2
Jaz osebno sem ok, ker vem da nima vpliva na ta smotani hematom.Bolje sem ko sem prebrala vse o hematomu od Pušenjaka. Vendar pa imam še vedno izcedke, se pravi da se še kar čistiuser posted image   kar pa lahko traja tedne, meseceuser posted image Upam pa da bo kmalu šel iz mene. Jutri grem k tretji G da vidim kaj mi bo ona rekla, ampak zavedam se da nima nihče na to vpliv in samo prosim da bo vse ok.
nočko

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 961
25.7.2011 6:56:39   
Janchek81
Smejka11 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem prou cel vikend mislila nate in držala pestke .. sm rekla 'evo zdj bo pa ja že kej javla kako in kaj' in sem res izjemno vesela ... vidš, da po eni izkušnji še ne smemo obupat in si mislt, da je karkol narobe ... ja strah je pa ITAK prisoten ...

tecnobica se popolnoma strinjam z Najki  vse je odvisno kako se tudi tvoj G potegne zate ... čeprou pri meni ( zaradi prve izkušnje ) je tako, da bi mi 100% odobrili, ker spadam med rizične nosečnice .. tudi patološka ambulanta za nosečnice bi mi pripadala, kar pomeni, da imam na vsake 14 dni pregled ... edin kar se NE strinjam z Najki je to, da bo komisija iskala razloge da te NE dajo na bolnisko ... če je rizična nosečnost in če oni vidijo, da je potrebno te bodo dali, če pa bo pisalo v osebni bolniški kartoteki, da te boli križ, hrbet al pa kakšna taka stvar, pa resnično mislim da te bojo kar izpustili in dali delati user posted image  vse je odvisno kaj je že za tabo in kakšni problemi so zdaj ...

Evo, danes pa je ponedeljek ... mi smo včeraj praznovali od nečakinje 1. rojstni dan user posted image  je blo prou luštno user posted image  In če odštevam .... še 9 dni do pregleda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 962
25.7.2011 7:43:48   
trnuljčica
Smejka super, sem zelo vesela.user posted image user posted image user posted image Samo, da se je' polulal'.user posted image

Najki v LJ se res držijo predpisov. In če ti piše da je zaradi del. mesta,ne bodo odobrili, saj je na tem področju res dobro dorečeno, da ti odsotnost krije delodajalec. Mislim, da celo 100%. Boljše kot bolniško. Sam nisem ziher - bi morala preveriti. Samo, da pri nas to nihče ne upošteva od delodajalcev.user posted image

Janchek: 'če pa bo pisalo v osebni bolniški kartoteki, da te boli križ, hrbet al pa kakšna taka stvar, pa resnično mislim da te bojo kar izpustili in dali delati '
--- še nisem videla, da bi katero s tem poslali v službo. Pri nas seveda.

Čakam jutrišnji pregled. Nestrpno.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 963
25.7.2011 7:46:45   
Janchek81
trnuljčica pisala sem o tem, da marsikatera bi jamrala, da jo boli križ, hrbet..itd, a se lahko kje to dokaže????? Mene sory, so dal delat user posted image  Zato sem tudi to navedla ... user posted image  Ker je bilo tudi rečeno oz. zapisano, da se to nikjer ne da videti in zato, da naj grem kar lepo delati, ker sem bila še PREMALO noseča ... tok o tem ... user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 964
25.7.2011 8:48:46   
tecnobica
Hvala za vaše izkušnje z bolniško.

Neposredna povezava do sporočila: 965
25.7.2011 9:06:30   
Smejka11
Hejlo!

Moje izkušnje z bolniško (govorim o prejšnji - lanski - nosečnosti!). Ker sem bila na IVF, sem bila na bolniški "do konca". Kaj mi je dohtar napisal v kartoteko, nimam pojma! Bolniško so mi mesečno podaljševali. Ker pa sem imela zapisano mirovanje, me je tretji dan (ko sem "padla pod skrbništvo" ZZZS, kar pomeni, da nisem bila več v breme delodajalca ampak države) obiskala inšpekcija ali pač en stric, ki je prišel preverit, kaj počnem...
Pazite se, ker so hodili preverjat... kako je pa sedaj - verjetno še huje?!

Uživajte v nosečnosti - če se le da! LP

Smejka11

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 966
25.7.2011 9:19:17   
n€na
user posted image

Brrrrrrrrrrrr, kakšen mraz je na obaliuser posted image smo čakali malo ohladitev, zdaj je pa kr ornk ohladilouser posted image

Gio dobrodošla med nami.
Glede na to da imaš GD ali si mogoče tudi na dieti??

Bolniška..jaz sem na B zaradi 3 zaporednih SS-jev, ostalih težav, razen GD nimam. Imam pa dovoljene krajše sprehode.

Janchek... ne morem verjet, kaki razlog za zavrnitev bolniške...Premalo noseča...Pa kaj so šli v k**a* user posted image

vijolica...upam, da te težave hitro minejo in končno brez skrbi začneš uživati v user posted image

Sicer sem pa jaz uredu in tudi počutim se takouser posted image ...če mi nebi trebušček tako zrastel nebi niti vedela da sem nosečauser posted image ..nosečniških oblačil še ne potrebujem, ker so mi še vse hlače prav...majice pa so itak raztegljive in se prilagajajo velikosti trebuščkauser posted image

zdaj se pa bliža pregled pa sem spet živčna, če bo user posted image bil.

kok mi je tole znano...ko sem mela par dni nazaj pregled sem imela pri G full povečan pritisk..sem ji rekla, da sem full živčna. Pol mi pa ga je merla trikrat zapored in vzela povprečje in je bil HB uredu.
Drži se in verjamem, da bo na pregledu vse tako kot MORA BIT!!!

< Sporočilo je popravil n€na -- 25.7.2011 9:23:12 >

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 967
25.7.2011 9:26:00   
Janchek81
n€na ja ne morš vrjet kaj ti lahko prbijejo, kao če si pa SAMO 16.tednov noseč te pa ne more bolet križ user posted image  zato sem to omenila, ker VEM da men NISO odobril ... zdaj seveda bi mi zaradi prejšnjo slabo izkušnjo ...

Drugače pa je meni sestra v četrtek prnesla TOOOOOK luštne cune za jesen - zimo ... eno oblekco pa tudi za zdaj oz. za poletje ( zdaj so meni jesenske temperature user posted image  ) in komi čakam, da mi bušek zraste, da se dam v te cunce ... res prou luštkana bom, ker so tko luštkane cunce user posted image  Drugače pa primerjam z sodelovko, ki ima na isti dan rok in moram reči, da se njej že ornk pozna, meni še ne toliko ...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 968
25.7.2011 10:24:31   
vijolica2
Jutrouser posted image

Kak ste? Jaz sem že sedaj živčna, pa greva pop. na pregled. Hematom je očitno še vedno v meni, ampak strah me je če se je kaj povečal ali na nastal kakšen novuser posted image . Najbolj me je pa strah če mojem pikecu še bije user posted image . Malo me tolaži to, da nimam nobenih krčev in jih tudi nisem mela.    Tudi jaz komaj čakam da bo tega konec da tudi jaz začnem 100% uživati v user posted image

p.s. eno mogoče smešno vprašanje: Danes grem k drugi G. ker me zanima še njeno mnenje. A mislite da bo moj G kej čudno gledal da sem šla še drugam na posvet(ker bo verjetno kaj napisala v materinsko knjižico). Ali kako je s tem? Ali grem lahko kdajkoli k drugem še na pregled? hvala

Neposredna povezava do sporočila: 969
25.7.2011 10:47:55   
Janchek81
vijolica2 ne vem zakaj bi čudno gledala ali celo da bi gojila kakšno zamero, saj je drugo mnenje vedno dobrodošlo ... jaz ko sem šla k drugi G zaradi vnetja nožnice me moja ni prav nič grdo gledala ampak je še pohvalila, da je una druga tako hitro ukrepala ....  nič se ozirat na druge G, pomembna si trenutno SAMO TI in tvoj user posted image  Mene tud dostkrat zanima, če mojemu user posted image  še srček bije, pa mam doma ANGEL SOUND sam mislm,d a je za uporabo še čisto prezgodaj, ker sem ga v prejšnji user posted image  uporabljala nekje od 17. tedna dalje

Neposredna povezava do sporočila: 970
25.7.2011 10:57:57   
vijolica2
Vem, da nebi smeli gojiti zamere ali kaj podbnega, ampaksaj vemo da smo si med seboj različni. Imaš pa prav da sva midva suser posted image na prvem mestu in če mu nebo kaj pasalo se še vedno lahko prestavim.
Glede na to da trebušček raste, predvidevam da pikec rasteuser posted image .
Včeraj sem gledla dva dokumentarca o nosečnosti na National Geographic ter ne morem verjeti kaj vse delajo (v dobrem smislu) v tujini. Pri nas bi rekli: Gospa splavt bote mogli.  Pri nas sem dobila občutek da jemljejo nosečnost kot nekaj takega: ja saj bote še enkrat zanosli pa bo mogoče takrat uspelo SIgurno je pa odvisno od G do G kako se zavzeme.

Neposredna povezava do sporočila: 971
25.7.2011 12:21:46   
mefisto
Dober dan!

Da se spet malo javim, počutim se čist ok, pristala sem na nosečniški oblačilih, ker se mi je trebuh v zadnjih dveh tednih zelo povečal, tako da ja tudi v službi sedaj že vsi vedo.

Kar se tiče bolniške nimam izkušenj, ker sem v prvi nosečnosti delala do konca, tokrat pa imam tudi tak namen in upam da bo tako ostalo. Mene najbolj moti ravno to, da tudi če nimaš ravno full nekih velikih problemov pa si na bolniški in  ne moreš nikamor zato ker te kontrolirajo. Če pa gre kaj narobe pa itak nimaš izbire.

smejka user posted image user posted image user posted image

janchek81
kar se tiče ANGEL SOUNDA jaz ga že uporabljam kar nekaj časa, se že lepo sliši bitja srčka.

vijolica2 upam in držim pesti, da bo vse ok.

Jaz pa ne vem kdaj imam pregled, ker ima moja G tako butast način. Pokličejo te namreč par dni prej ali celo isti danuser posted image mislim kr nekaj.

Neposredna povezava do sporočila: 972
25.7.2011 12:24:32   
Janchek81
mefisto ja v katerem tednu pa si .. pa to je tud odvisno kje nosiš user posted image  ... mene skrbi da ne bi nič slišala pol pa paaaanika ... sj veš ... tko, da bom kr počakala do 3.8. pa upam, a mi tam kaj več pove .. če ne prej pa potem v naslednem tednu ko bom imela 1. morfologijo user posted image

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 973
25.7.2011 12:45:29   
mefisto
janchek81 sem v 16. tednu.
Jaz vem, da ga morem iskat čisto spodaj (tako je bilo že pri prvem).

Neposredna povezava do sporočila: 974
25.7.2011 12:48:56   
Janchek81
mefisto in kok časa že uporabljaš ANGEL SOUND? Jaz sem namreč šele na začetku 15. tedna user posted image

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.