Najki
|
Danes sem imela NS, meri 1,7, rezultat je 1:13800, predvideva, da bo fantek, sam to mende ocenijo po kotu enih kosti, dolg je 51mm in se ujema z rokom 6.2. Janchek je ful razlika kako ti zdej kadis in 30 let nazaj. Tasca je skadila skatlico do dve na dan celo nosecnost... Jo moram pa pohvalit, da se zdej zelo drzi, ko so vnuki pri njej, skadi morda 2 nujna in se to dalec stran, takrat se pa ni nic drzala nazaj in tudi niso toliko poudarjali skodljivosti. Jaz sem dolgo in ful kadila, pa sem na sreco postopoma nehala se pred prvo zanositvijo. Sam priporocam kadilkam, da izkoristijo nosecnost in dojenje in s postopnim zmanjsevanjem opustijo kajenje, ker otrok bo verjetno se najmocnejsa motivacija. Priznam, da nekaj let cigarete se mamijo, zdejle po ene petih letih se mi pa ze gabijo, kot da ne bi nikoli kadila in sem ful vesela, da se ne rabim vec ukvarjat s tem. Barvanje v nosecnosti ni priporocljivo, sploh svetlenje las. Ksne naravne barve ala kana in nezne prelive si pa kar privosci. Strasenje v nosecnosti je mende bolj povezano s strasenjem ploda in njegovim srcnim utripom. Ni fajn, da si ob kaksnih zelo glasnih zvokih, sploh takih nenadnih, pred zvocnikom na koncertu ipd. Mene bolj skrbi, ce se kaj razburim, ker dobim kar krce v trebuh in slabosti, tako da se samo ulezem, odmislim problem in sprostim. Mistica babiska hisa me ne zanima, se mi zdi, da je bolj namenjena samemu porodu in pripravi nanj, to pa v tretje vzame najmanj casa . Bolj se mi gre za ure obiskov tiste 3 ali vec dni, ko si not. Je pa babiska hisa po moje bolj za prvorodke. Smejka in Vijolica drzim pesti.