|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
27.7.2011 9:06:39   
Janchek81
tecnobica a tako ... no sj vsak ma lahko profi fotoaparat ampak kkšni nimajo žilce za slikanje in fotografijo, zato sm mislla profi ane user posted image  no jst sm se vceraj ze najavila punci, ki drugače slika prav profesionalno in je že mojo nečakinjo slikala, in tamala bo celo na jumbo plakatih zdj pa na slikah ene kozmetike - ne vemo še katere ... res punca dela super slike, 1A , jo morm kr pohvalt ... zjutri grem vedno gledat njene slike, če sm slabe volje, ker si prou napašem učke in postanem takoj dobre volje ... user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
27.7.2011 16:22:58   
tanika1
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Drugače pa punceeee...včeraj sem šla mal u šoping, ker sem rabila kakšne kavbojke za zdej k ni več take vročine, vsaj dokler je še ne bo user posted image  in da vam povem, da sem kupila dvojne kavbojke za 14€ ( ene so bile 7 € ), mene je kr na rt vrgl .. res FUUUL dobre, prilegajo se mi in v njih sem res ista kot prej, samo un bušček se mal vidi user posted image  Potem sem si pa kupila še eno tako krajšo oblekico, ki je pa bila 5€ user posted image user posted image  Res sm bla z nakupom nadvse zadovoljna user posted image user posted image user posted image

Nobena ni odgovorila na moje zastavljeno vprašanje glede slikanja user posted image

A to si si že nosečniške kavbojke kupila? Kje si jih pa dobila tok poceni?Jst bom mogla tud kej kupit, ker od prvič mam samo dvoje žametne hlače, ki jih pa res ne morem še zdej nosit, kavbojke pa tud lahko samo ene še oblečem. Ne upam pa kej preveč po trgovinah hodit, ker sem na bolniški.

Glede slikanja-mene bo kar moj poslikal, se je po rojstvu tamalega začel ful ukvarjat s fotografijo in mu gre res dobro.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
27.7.2011 16:25:49   
tanika1
Prejšnji teden sem mela že zgodnjo morfologijo , ker sm mela uz v porodnišnici, pa mi je obenem še to naredila, sva bla oba čist navdušena. Naslednji pregled mam pa 1.9., takrat bo pa uradna morfologija.

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
28.7.2011 7:47:52   
Janchek81
tanika1 cunce sm pa kupla u Supernovi ( Lj - Rudnik )u H&M-u in sm nadvse navdušena, men so pač všeč oprijeti modeli pa da majo višji un del k se potegne za trebušček ... tko, da so res super in se prou dobr počutm user posted image  In če bi vedla kok me bo kj čez 2 mesca čez rit pa noge bi si šla še kakšne večje kupit user posted image  

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
28.7.2011 10:37:05   
valentinčica30
Mistica jaz sem mela v prejšni nosečnosti znižano posteljico, krvavela tak skoz, vendar ni panike. Pač malo več počivaš.
Glede dvigovanja posteljice v nosečnosti...Meni se ni dvignila, ampak še bolj spustila, vendar je vsaka ženska zgodba zase. V primeru da se ti MV preveč skrajša ti ga pač zašijejo in potem lepo počivaš.
V vsakem primeru in pri vsaki stvari pa je najboljše gledat vsak problem pozitivno.

Neposredna povezava do sporočila: 1005
28.7.2011 13:33:33   
mefisto
Dober dan!

Uf, kakšno vreme, tukaj lije že cel dan.

No, meni je uspelo dobiti termin za pregled (sem poklicala) in ga imam jutriuser posted image . So pa res pozabili na mene, oz. imajo očitno rahlo zmedo. Tako, da že komaj čakam da spet vidim mojega pikeca in da vidim če bo G tudi potrdila da dobimo fantka.

Jaz pa zadnje dni malo po internetu gledam vozičke. Počasi bom doktoriralauser posted image . Se katera že kaj zanima in katerega boste kupile?

Janchek81 to pa si res ugodno dobila hleče. Jaz sem zadnjič bila v H&M v MB pa niti približno niso imeli tako nizkih cen.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
28.7.2011 14:06:16   
Janchek81
mefisto ja jst mam od prejšnjega leta kupljen že voziček. Kar se pa hlač tiče so ble pa kupljene na razprodaji in so ble oboje znižane iz 40€ user posted image  so so ble gor že cene 20€ pa potem 15€ pa potem 10€ in nazadnje 7€ user posted image user posted image  Ja dobr sm urajmala user posted image user posted image

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
28.7.2011 14:48:21   
Kristyz
Drage so user posted image !

Da se še jaz malo javim...poletni dnevi so res polni obiskov in dogodkov, tako da kar nimam kaj dosti časa.....user posted image
Sem vas malo prebirala za nazaj...pa sem na koncu kar obupala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sama sem tudi že malo uč vrgla na vozičke in mi je všeč eden, ki sigurno ne bo šel najbolj skupaj z našim bugetom
http://www.mutsy.com/products/4rider/options
Tako da iskanje se nadaljuje!!!user posted image user posted image user posted image

Sem pa našla nekaj lušnih mikic v Emporioumu pri Premam. Pa tudi niso bile zelo drage (7eur)....vse ostale kar sem jih gledala so bile več kot 10 eur, kar se mi zdi zelo drago za majčkouser posted image user posted image user posted image
Drugače pa so pri nas priprave na dopust v polnem teku...drug teden na morjeuser posted image user posted image user posted image ...in vsi že komaj čakamo.
Danes zjutraj ko sem prišla v vrtec s tavelikim sem opazila nasip VODA NI PITNA!!!!user posted image user posted image user posted image
Me je kar groza oblila...upam da ne dobi driske ali kakega rotavirusa ali okužbe.....potem sigurno morje delno odpade.....pa tudi dopust ne bo ravno super.
Že cel dan se dogovarjam kako bi skombinirali, da bo jutri doma.
Upam da bodo vsi otroci zdravi!!!user posted image

Drugače še nič kaj ne čutim premikov in tudi pregled imam šele 22.8.....pa nisem sigurna če bom že imela morfologijouser posted image

Lep pozdrav vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1008
28.7.2011 16:44:57   
ursah
Tudi jaz nimam kaj dosti časa za branje, niti za pisanje, ampak sem si sedaj ukradla par minutk, ko naša gospodična spi. Danes se pakiramo na morje, jutri gremo, ampak sem pridna, imam že vse spakirano, samo še zvečer hrano za malo. Še kosilo sem skuhala vmes, imam še nekaj za pospravit in za skočit v knjižnjico. Načrtujem namreč, da bom na dopustu ob večerih ali popoldne lahko celo prebrala kakšno stran knjige, ker gremo tokrat z mojimi starši, ki so čisto navdušeni nad tem, da bosta cel teden skupaj z vnučko. Potem pa nas čaka uvajanje v vrtec in nekaj mesecev službe (trenutno sem še na porodniški, konec avgusta grem v službo do sredine decembra, potem pa na novo porodniško user posted image ). Gibov skoraj še ne čutim - skoraj pravim zato, ker kdaj zvečer, ko ležim na kavču, kaj začutim, ampak čakam na tisto konkretno, nezgrešljivo brcanje - to mi je tako lepo. Pogosto pa moj dragi posluša moj trebuh (ušeso nasloni na trebuh), in pravi da čuti in sliši gibe, tako da mi on poroča, kaj se dogaja. Takoj ko pridemo z morja, 8.8., pa na pregled, komaj čakam, da vidim našo novo žabo na UZ-ju.

A že izbirate kaj imena?

Jaz vozička novega ne bom kupovala (verjetno), bomo pa morali nekaj pogruntati za našo takrat 17-mesečnico. Kakšen buggyboard ali kaj podobnega, ali pa kakšno dobro marelo. Novorojenček bo pa imel voziček od starejše sestrice, imam vso opremo zanj in mi je zelo všeč, glede na izkušnje. Pa kakšno dobro nosilko bom rabila - pri prvi sem imela ruto, sedaj se bolj nagibam h kengurujčku. Ampak morda bo tudi ponovno ruta, glede na to, da novorojenčka ne smeš nosit pokonci (kao, mnenja so itak da deljena). Čeprav tudi razne rute in slingi pa silijo dojenčka v zvit položaj okoli maminega telesa...ne vem, bom morala še naštudirat, ker ga bom po mojem veliko rabila v začetku. Ali ima katera kakšne izkušnje z različnimi nosilkami in kakšne (tiste, ki ste že mamice)?

(odgovor članu Kristyz)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
28.7.2011 19:12:08   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Mistica jaz sem mela v prejšni nosečnosti znižano posteljico, krvavela tak skoz, vendar ni panike. Pač malo več počivaš.
Glede dvigovanja posteljice v nosečnosti...Meni se ni dvignila, ampak še bolj spustila, vendar je vsaka ženska zgodba zase. V primeru da se ti MV preveč skrajša ti ga pač zašijejo in potem lepo počivaš.
V vsakem primeru in pri vsaki stvari pa je najboljše gledat vsak problem pozitivno.

Valentinčica, hvala za tvojo izkušnjo. A te lahko vprašam, če si potem morala prav počivati na bolniški (rizična nosečnost) ali si pač bolj pazila nase, več počivala, ... Res ne zganjam panike okrog tega, bolj me zanima kaj to pomeni, kako pogosto se to pojavi, če se lahko normalno "dela" ob tem, kako G obravnavajo ta "problem", ... Tako da res hvala za tvoj odgovor.

Janchek - Hlače si našla res po super ceni! Tudi jaz sem bila v H&M na Rudniku v soboto, pa so imeli samo zelo velike št. in bolj debele kavbojke v akciji (menda res okrog 10€), zato nisem nič kupila. Mogoče pa nisem dobro pogledala user posted image

Ursah - poglej na spodnjo temo, meni so tu precej razjasnili razliko med vsemi temi kengurujčki, traki, slingi, pestunjami, ... Meni se zdijo super zadeva, nimam pa še izkušenj z njimi, bom pa vsekakor kaj od tega kupila za našo/ našega prvorojenca/prvorojenko user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_5506113/mpage_1/key_/tm.htm

Voziček - mi2 imava nekako že izbranega, ne pa še kupljenega. Jaz sem "delala doktorat" na to temo user posted image kako leto nazaj in takrat sva se tudi nekako odločila za tistega, ki ima vse, kar rabiva. Je pa od takrat prišlo kar nekaj novih modelov, znamk ven in mislim, da bo ponovno potrebno malce raziskati trg user posted image

Pozdravčke vsem user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
28.7.2011 19:17:29   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregledi, NS, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 12.5., 12.7., 4.7, MS (okolica)

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., 15.7., 23.6., ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., 5.7., 25.7., 21.6., 23.8. ?
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 21.6., 10.8., 27.6., Krško-Sevnica
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , ?., 20.7., 20.6., 30.8., ?

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., ?, 22.6., ?
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , 14.7., ?, 5.7., Bela Krajna

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , 15.6., ?, 1.7.MB

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, 21.6., ?
Anonimna K, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, 27.7., 29.6., ?

8.1.
9.1.
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, 21.6., 2.8., LJ

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 17.5., 27.7., 27.6., MB

11.1.
binca4, 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., 25.7., 29.6., LJ
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., 25.7., 1.7., MB
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

12.1.
TaraN, ?, ?user posted image , ?user posted image , 1.6., ?, ?, ? 
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., 29.6., ?KR
tanika1, 27,2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7.,?, 1.9., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Nranj (okolica)

13.1.
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., 19.7., 6.7., Brežice
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , 30.5., 15.6., ?, SG;

14.1.
15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , 8.6., ?, ?, 25.8., ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?, 16.6., 7.6., Domžale
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 2.6., 7.7., 8.8., ?
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , 7.6., 29.7., 1.7., Mb; user posted image

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., 13.7., ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , 31.5., ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , 4.7., ?, 4.7., Vrhinka

17.1.
cukrček11 , 27, 2user posted image , 1user posted image , 15.7., ?, 6.7., ?
sasy22 , 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, 8.7., Lj (okolica)

18.1.
ana.nunez25 , 25, 2user posted image , 0user posted image , ?, 21.6., ?, Dominikanska Republika

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 20.6., 3.8., 6.7., LJ

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , 22.6., 23.8., 4.7., LJ

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, 4.7., ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , 4.7., 8.8., 8.7., ?

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , 15.6., 11.7., 18.8., 11.7., MS, user posted image
Kristyz, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 22.8., 11.7., 22.8., LJ

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 20.6., 8.8., 8.7., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 8.6., 11.7., okolica LJ
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, 19.7., 18.7., Bela krajina

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 13.7., /, okolica Tržiča

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?NM

26.1.
miami10, 27, ?user posted image , ?user posted image , 30.5, 5.7., /, LJ

27.1.
28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , 16.6., ?, ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , 26.5., 8.6., 19.7., okolica Ptuja

29.1.
lepa79, 30,  2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, Bela krajina
Gio, ?,  2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

30.1.

pathra, 23, 2user posted image , 0user posted image , 15.6., 20.7., 18.7., KP

31.1.
x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

Najki, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 1.7., ?, LJ 
Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 55user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

Z nami so pot začele:
nisika user posted image
dspela user posted image
Marley and me user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
28.7.2011 19:45:33   
tix
ursah - tudi pri nas bo mala razlika, 18m in me še zanima kako bo, zaenkrat še ne hodi in se kar rad vodi v vozku, user posted image bo dobil voziček starejšega bratca - pa lepo se imejte na morju

z vozičkom  Q freestyle sem ekstremno zadovoljna user posted image sploh z voznimi lastnostmi, kar se tiče teže bi pa mogoče zdej raje, da bi bila kakšno kilco manjša. Glede vozička mislim, da je kr pametno izbrat takega ki ti res ustreza, ker se ga kar veliko nuca. Za ceno pa pogledaš če je kje ceneje, jaz sem naročila iz Nemčije, imajo pa tudi v BC zelo ugodne akcije.

jaz sem hlače za 19€ dobila v C&A in sem zadovoljna, ene pa imam še od prej

ime - za punčko nama je še ostal iz prejšnje runde, za fantka pa tudi že vem user posted image le mož se mora še sprijaznit user posted image

Tokrat sem pa zbolela jaz , na srečo ne ful, ampak mišice, glava in grlo me bolijo, ampak bo, prejšnjo user posted image sem bila vsako trimesečje vsaj enkrat bolna, tokrat sem 1. preskočila :)

tale MV - jaz imam kar nočne more, 11.8 ga bomo pomerili user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
29.7.2011 6:55:49   
Janchek81
mistica zgleda da so pol kavbojke dali še ven, ker zdj so ble skor vse številke, jaz sem vzela 38, bile so še 40 in 42 potem pa šele 46 user posted image  Bile so pa mal odmaknjene od nove robe, ki so bile po normalnih cenah ... kavbojke 39,90€, majčke po 14,99€ ..itd ... čeprou bom mogla vzet v zakup, če mi od sestre kavbojke in cunje kasneje ne bojo prav, da bom pač mogla tudi še kakšne take kupit user posted image  

Glede imena ... jaz imam kar nekaj imen izbrano, ampak z mojim user posted image  se nekak ne morva skupaj odločiti, ker njemu niso všeč imena, ki jih jaz želim in obratno, tako, da se zaenkrat NE obremenjujeva s tem, počakala bova da bo vse tako kot mora biti in enkrat nekje po 30.tednu začela mal bolj o tem razmišljati ... glede na to, da sem imela za prvega user posted image  izbranega, pa sta pol dve kolegici dale tak ime, tako, da ta ime ODPADE definitivno user posted image

Lep pozdrav VSEM .... in še lepši vikeeeend user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
29.7.2011 8:13:20   
coccinella
Pozdravljene!

Klepetate 100/h....super, nekaj sem prebrala , nekaj pa ne user posted image

Včeraj smo imeli pregled in je vse na svojem mestu user posted image user posted image , je šel moj z mano, je bil čisto presrečen, ko ga je videl user posted image .  Naslednji pregled pa imam 8.9. (verjetno bo naredila takrat tudi morfologijo)...kar daleč, no upam da bo hitro minilo user posted image . Ampak....zredila sem se 3 kg.....jojojoj, pa sploh ne jem več kot prej, pa mi kile kar rastejo, tako kot pri Gaji.... Glede spola, mi pa ni hotela nič povedati. Rekla je da misli da ve, ampak, da ni še 100%, zato bo raje počakala do naslednjega pregleda.....

voziček jaz ga bom uporabila kar od ta večje, čeprav bi bilo res mogoče boljše, da bi kaj drugega nabavli, vendar trenutna finančna situacija ne dopušča....Ampak do januarja je še kar nekaj časa, tako da nikoli ne veš, mogoče si bomo umislili kakšnega rabljenega user posted image

ime imena še nimava zbranega, kar ja zelo zanimivo, kajti pri gaji smo takoj od začetka vedeli kako ji bo ime (Gaja Mazvita) user posted image , zdaj pa še nič nevem.....Se bova morala še malo posvetovati

nosečniške obleke Janchek1...woooowwwww super cene....jaz nikoli nimam take sreče user posted image . Drugače pa sem si že prej kupila dvoje hlače (kavbojke in ene bolj lahke), ostalo, bo pa prišlo na vrsti jeseni....

nošenje otročka jaz sem uporabljala sling (hmmmm nevem kako se res reče, takšen ko je iz enega kosa user posted image ), in je tamala res uživala notri. Najprej je ležala, nato pa počasi prehajala v sedeči položaj. Mani je bilo pa super, ker sem lahko takole še kaj naredila.....Super so teli slingi user posted image user posted image user posted image

Evo, danes pa pride Gaja domov, je bila na počitnicah pri babici, tako da sva se malo "oddahnila" in kaj naredila oz. kam šla hehehehe,ampak jo kar pogrešam. Smo bili včeraj zvečer malo v centru v Ljubljani, še z enim parom in njihovo 4 mesečno punčko in sva ugotavljala, da saj takole da sva sama včasih paše, ampak da pa jo full pogrešava, ko je ni user posted image user posted image user posted image , vse tiste norčije, ki jih zganja user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa veselo na delo, upam da mine s svetlobno hitrostjo user posted image user posted image user posted image user posted image , saj je danes petek!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1014
29.7.2011 8:21:59   
Janchek81
coccinella če ti povem, da mi še NIKOLI ni uspelo dobiti kavbojk za tako ceno, niti prej ... kaj šele med nosečnostjo user posted image  tako da jaaaaa...tudi sama sem bila presrečna user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
29.7.2011 8:40:21   
tecnobica
Jaz sem hlače gledala v C&A v LJ pa so imeli znižane po 19€ številke 36, 38, 40, pa od 46 naprej. Ravno 42 k sm jih nucala so bile pa po "normalni"ceni 40€.

Neposredna povezava do sporočila: 1016
29.7.2011 8:44:39   
Janchek81
tecnobica jaz sem bila tud u torek u C&A pa niso mel več nbenih pametnih številk, samo 44 in 46 pa še to po ceni 19€, sm kr vesela, da sem šla pogledat u H&M, lahko priznam da so mi lepši modeli u H&M kot v C&A ... kar se pa cunc za male tiče jih majo pa tok bl luštne u C&A user posted image   Žal si imela smolo, da nisi dobila več po znižani ceni .. sej kdaj so pa druge razprodaje? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1017
29.7.2011 8:54:26   
tecnobica
Sej tud v H&M sm neki gledala pa prbavala, pa mi ni blo nč na riti všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 1018
29.7.2011 9:00:08   
Janchek81
tecnobica ja sj to je odvisno od vsake posameznice oz. njene postave .. men so ble pa čist ulite user posted image  res sm bla happy user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1019
29.7.2011 11:27:38   
luši
zdravo
joj prou "fouš" sem vam ker že vse nosite nosečniška oblačila - moj trebušček je pa še tko majhen, da še normalno oblečem svoje hlače od prej. res gre malo bolj na tesno pri gumbu ampak žuli me pa še nič ne. je pa res, da sem imela pred prvo nosečnostjo več kiligramov kot zdaj tko da so tud številke oblačil temu primerne.

imena mam js tut že nekak izbrana, (Staš, Tevž, Val, Žan, Tjaš, Ela, Iza ali Taša) zdej se more pa samo moj še med temi odločt. Ker sem pregledala milijon spletnih strani, knjig, imen na sto in en način in samo ta so mi nekak všeč - drugo pa sploh ne.

kar pa se tiče vozička, od prvorojenca imam babyboom ampak je tko zmatran tist voziček tko da bo mus treba novega kupit. mam pa ene par ogledanih (obvezno trikolesnike (vse kar ni PEG PEREGO-ker mi ni všeč), ker hočem da so vse tri gume napihljive in enako velike), vendar sem vse gledala prek interneta, tko da se bo treba zapeljat v Italijo in Avstrijo, pogledat pa potem kupit kar tam na licu mesta. V SLO ne bom kupovala vozička, ker so cene v primerjavi s tujino še enkrat višje _(npr. isti voziček v kompletu - lupinica, košara, športni del, prevleka za dež, torba, marela, košara, zimska vreča - stane pri nas od 700E naprej, v Avstiji pa je 350E) in ker smo tko blizu meje, se mi že splača it pogledat.

ena je spraševala okrog kengurujčka - in da baje ni primerno nosit otroka pokonci - lej ne vem... js sm ga imela, pa sem ga uporabljala od 0 naprej. mela sem ga pa od chiccota in ma res dobro oporo za hrbet in vrat, tko da sem ga js res velik nucala. ker je bil tut men udoben. ponavad sem ga mela kr cel dopoldne v kengurujčku, pa pospravljala, kuhala, sprehajala z njim, ker moj mali od vsega začetka dopoldne ni nič spal. tko da mi je prišel prav.

nasledno posvetovalnico mam pa js šele 15. avgusta in tut že težko čakam da vidim srčka. mamo pa takrat tut prvo morfologijo. metulčki so pa že prisotni in sicer predvsem zjutraj, ker ponavadi ležim na boku, pa mu to očitno ne paše, ker se krega ko nor. user posted image

kako pa punce kej spite ponoči? js hodim vsake 2 uri na WC - že zdej, kaj šele bo - zbudim se pa ponavadi zaradi bolečin v križu, ker res ful težko najdem položaj, ki bi mi odgovarjal. 

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

Neposredna povezava do sporočila: 1020
29.7.2011 11:35:32   
Janchek81
luši men je blo pa prvič bolš k se mi je trebušček začel ful pozn poznat,...sm lahko dolg časa na trebuhu spala, ker zdj ... počas ne bom več mogla in bom že spet zlo težko spala...ampak .. sj se bomo navadl user posted image  Kar se spanja tiče tud jaz hodim na wc, ampak ne na vsake 2 uri ampak ob ene pounoci potem ob štirih potem pa že vstanem za v službo user posted image  če pa zvečer pijem cedevito pa lahko rečem, da hodim v eni uri vsaj 4x na wc user posted image

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
29.7.2011 16:32:50   
Smejka11
Samo da se javim in se poslovim, za nekaj časa...
Jutri se bom že namakala - upam?!! - na morju.

Tako da, uživajte, mejte se lepo in predvsem PAZITE NASE in na svoje bebike!!!

PAPA!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

:S
Smejka11

Neposredna povezava do sporočila: 1022
29.7.2011 16:42:10   
mefisto
Dober dan!

Evo, danes sem imela pregled in videla našega fantiča. Ja, sem dobila potrditev da bo tudi v drugo dobili fantka. Drugače je vse ok, vse na svojem mestu. Sem pa od danes naprej na bolniški, mi malo pritisk nagaja.

Sem pa danes šla tudi mimo C&A in imajo kar nekaj lepih nosečniških oblačil že za jesen po ugodnih cenah. Sem si skoraj kupila že ene hlače, pa sem se potem spomnila da če bom sedaj doma, da ne bom več hodila v službo jih sploh ne rabim, bodo te ki jih imam sedaj čisto dovolj.

Hja voziček, trenutno sem malo bolj zagreta za mutsya, za katerega pa se bomo odločli na koncu pa bom še videla.

Lep dan!

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
31.7.2011 16:07:20   
ana.nunez25
Pozdravljene so user posted image

No pa se vam koncno spet javljam...vsakic ko sem kliknila na ikonco odgovor mi je dal napako explorerja in noben mi ni znau resit problema, tko da sm se mogla sama podstopt in tezavo tudi uspesno resila user posted image user posted image user posted image

Ze skoraj 3je tedni so minili odkar sem se vrnila v slovenijo in minevata ze skoraj 2 odkar je moj srcek odsel nazaj na dominikansko...user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak sj bo...dnevi hitro minevajo, vsak dan se vidiva in slisva prek msnja, ampak vseen je pa mal zalostno ker bo zamudu skor use...ampak januarja bo pa ze spet tle, tko da sam na to pomislm pa sm takoj vesela user posted image

Skos sm spremljala vse vase objave, ampak glede na to da jih je tok, niti ne bom vsega komenterala, sam za vse sm vesela da je vse ok z vasimi pikicami...

En dan pred prihodom v slo sm sla tm na uz, ker sm hotla tut se najnovejse slikce met...
tkt je blo use ok PDP mi je dau 11.1.2012 bom pa se vidla kaj mi tle rece moja G

NS sm lih zamudla, ker sm isti dan ko je biu zadnji mozni da mi jo nardijo lih pristajala na brniku, sm se sla pa ze narocit k moji G, tko da 26.8. mam morfologijo...komi cakam...

No tolk zaenkrat...zihr sm kj pozabla ampak bom ze dopisala ce bo potrebno...zdj mi dela in me ne vrze vn ta explorer hehehuser posted image

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
31.7.2011 21:14:39   
valentinčica30
Mistica bila sem na bolniški in strogem mirovanju pa ne zaradi nizkoležeče posteljice temveč zaradi tega ker mi je posteljica odstopila v taki meri, da je biloogroženo življenje otroka.
Sem šla včasih na črno na krajši sprehod, saj kej več zaradi bolečin tak ni šlo. Je bil pa tut dan ko sem bla kot da nisem noseča.
Najbolje bo da zaupaš presoji svojega G in se ravnaš po njegovem nasvetu.

Ja mi bomo kupili noov vozek. Ne vemo še kakega, ampak ne neki dragega, ker mislim, da bo to dete zadnje. Marelo pa še tak mamo od zadnjega.

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.