Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.7.2011 14:59:27
|
|
|
|
srečica17
|
Hehehehe murkota za popadke......jao joa AKvica a si že rodila????? Bila sem na Uz v porodnišnici. Delala mi ga je dr Tulova....zelo zelo podrobno. Vse je izmerila od lobanje, možganov. kosti v rokah , nogah, preštela vse prstke , natančno pregledala srce, vse štiri prekate, zaklopke, obarvala žile v srčku in pregledala neke pretoke, mehur, želodec, spolovilo, hrbtenico......obrazek posebej, vse kosti čeljust, nosne kosti......pregledala je pretoke mojih žil, ki hranijo posteljico, pogledala vstop popokovnice v našo malo pikico ( ki je velika že 15,4 cm)...pregledal posteljico......zelo natančno vse in vse mi je razložila, vse meritve so v redu.......Čez 5 tednov grem tja še na morfologijo k dr.Pušenjaku. Zelo sem vesela, da je vse ok!!!:-))))))))))♥ Vsem lepe pozdravčke. P.S. U pondelk grem pa na morje tralala, svojga buškota namakat:-)))))) Pa našo tamalo plavat učit:-))))))))
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.7.2011 15:45:03
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 Hehehehe murkota za popadke......jao joa AKvica a si že rodila????? ne še!!! očitno tud Murko ne pomaga! srečica super da so vse meritve ok! sej smo vedli, da bo tako!! pa uživaj na morčku!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.7.2011 23:46:37
|
|
|
|
hermy1
|
Aqvica, upam, da je murko vseeno pomagal in mogoče celo že pridno dihaš ?? Srečica, samo, da je vse kot mora biti !!! Nočko vsem!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.7.2011 8:05:14
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen! Zdajle se odpravljam v PO na pregled, pa da vidmo kaj doktrina poreče... Čeprav mam en moooooočen občutek da se kmalu spet pišemo... Pa, pa...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.7.2011 8:54:03
|
|
|
|
srečica17
|
Akvica ker datum pa ti čakaš????? Pomoje ji je en v bližnji prihodnosti prav všeč:-) No zdej sem že jaz mal nestrpna
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.7.2011 10:54:39
|
|
|
|
gigi1
|
Aquico so obdržali v P. Danes bo Pripravite se na dihanje, pa počasi, da mi ne boste hiperventilirale
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.7.2011 11:11:29
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi sem skor crknla od smeha . Kje jih pobiraš?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.7.2011 11:35:56
|
|
|
|
mausikaa
|
o Žižika naša, lepo da nas obveščaš... jaz že veselo diham, zgleda da je Murko vseeno malo pomagal
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.7.2011 12:05:50
|
|
|
|
tisa116
|
Ojla pupe!!!!! Vidim, da bomo dihali......sem pripravljena....delam v beli uniformi, tako, da me ne bo nihče čudno gledal če mal diham....ha,ha- Drugače sem o.k, vem da me ni bilo tule par ni, pa čeprav Vas redno preverjam.Sem šla že po napotnico k svoji G za jesenske boje.....počakat moram 1 dan po 10.avgustu in poklicat za datum.Mi bodo dali spet malo stimulacije(baje samo par dni ha,ha), da se endometrij pripravi za moja pingota.tako da upam nekje na september ali začetek oktobra, ker po ivf se nisem dobila.... Srečica super, da je vse v redu....pupa naj kar pridno raste.Tvoj najstnik je najbrž že posteno neučakan... Mismis-pridna mami.Kako je obvladati dve mediki????Si sma želim 2-takoj podpišem, me pa malo skrbi kako to sfolgat.... Mausika-lepo da skrbiš za našo prebavo s takimi posnetki....Drgač sm bl zaprte sorte....ampak STARA TO PA DELA!!!!!.Kako trombcitki?Si zdresirala hudiče??? KT še malo-čisto malo....Mate že vse zrihtano za pridod? Sonja kak kaj mali Oskar? Žižku,Lani eni in drugi,pa Loemi,pa Hermy pa Zarji, pa vsem dragim konzervicam ki sem jih pozbila omenit lep pozdravček!!!!! Še sem tu in se ne dam!!!Boste pestkali zame pa Hermy pa Mausiko pa še katero na jesen.....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.7.2011 12:26:47
|
|
|
|
srečica17
|
Dihaam, diham s tabo, Akvica
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.7.2011 14:51:28
|
|
|
|
KT
|
akvica dihammmmmmmm s tabo!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.7.2011 18:31:21
|
|
|
|
gigi1
|
Pa smo ga dočakali Kar kopiram sms Ku, ku ime mi je David in sem koncno tu! Mamici v veselje in tatiju v ponos. Na svet sem prijokal ob 16.45 brez zobkov in bos, težek 3.540 in velik 53. Se vidimo.... Čestitke mamici in atiju. Mali David welcome
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.7.2011 18:33:54
|
|
|
|
sonček33
|
David, dobrodošel. Lepo in radi se imejte.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.7.2011 18:34:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pa smo ga dočakali Kar kopiram sms Ku, ku ime mi je David in sem koncno tu! Mamici v veselje in tatiju v ponos. Na svet sem prijokal ob 16.45 brez zobkov in bos, težek 3.540 in velAkvi. Čestitke mamici in atiju. Mali David welcome Akvič in oči Akvič, čestitke za malega korenjaka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.7.2011 20:11:18
|
|
|
|
mausikaa
|
dobrodošel David, no pa te imajo lepo, močno ime...mamika in očka čestitam...uživajte
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.7.2011 20:32:35
|
|
|
|
lana08
|
Čestitam Akvica za Davida. Lepo se crkljajta
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.7.2011 21:20:41
|
|
|
|
srečica17
|
mamica akvica, očka vodnjaček....čestitke!!!!! david srečno!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.7.2011 23:57:02
|
|
|
|
tisa116
|
čestitke mamici in očiju....David welcome
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 23.7.2011 9:14:56
|
|
|
|
KT
|
Dobrodošel David in čestitke mamici in očku
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 23.7.2011 9:20:43
|
|
|
|
srečica17
|
KT .....zdaj si pa ti na vrsti, ane????? A datum že imaš??? Meni je zadnjič v porodnišnici na Uz dr. Tulova rekla, da četudi je napovedan CR, da ga pred 39 tednom ne naredijo, razen če se porod sam začne prej.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 23.7.2011 9:27:29
|
|
|
|
KT
|
Ojla, ja bo držalo zdaj sem pa jaz na vrsti , ampak malo bo pa še treba počakati, ker mi2 bova do zadnjega skupaj, da mala še malo pridobi na teži, tako da do prvega tedna avgusta moje konzervice ne bo nove žurke
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 23.7.2011 9:58:34
|
|
|
|
srečica17
|
O, saj to bo pa hitro
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 23.7.2011 23:21:14
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Se nisem dolg javla..pa smo že dva nova člana dobili Dobrodošel David , pa tudi Oskar čestitke mami Sonyi in Akvici Pri nas, kot vedno, pestro! Še nisem ujela ritma, ampak migam pa skoz
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 24.7.2011 18:07:20
|
|
|
|
miklarom
|
aquica čestitke za malega Davida , lepo cartanje.......
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?