lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Mal me skrbi za Lano70,...upam, da je dobro, čeprav ji buši verjetno dela že kar hudo napoto! O, evo mene....Mal je kriza v naši hiši, na vrh vsega sem dala računalnik poštimat, potem pa ko je nazaj prišel, pa nismo več mogli vzpostavit povezave, pa priti noter,pa aaaaa...kriza. Sovražim, ko moram potem vse datoteke na novo kopirat in se učit novega programa . Mislim na vse vas, akvici sem že voščila kar po sms-ju , sem vesela, da ste že doma. Tisti dan sem bila jaz štuk nad tabo , sem imela predavanje za epiduralno (no, vzela sem zgolj papirje). Pa na mismis, kako folga vse skupaj (potem pomisliim, kako bom jaz ), pa na našo Sonio, kako je z Oskarjem, kako vama gre??? Moja prijateljica je na istem kot ti, ima pa rok 3 tedne za menoj, pa sem ji rekla, da naj se kar k meni preseli, če ji bo lažje. Žižet? bizi? KT? Mausi, si zaključila s študijem? A Zarja pa že z dopusta...ste vsaj imeli vreme??? Ker to kar se pa zadnjič 14 dni dogaja z vremenom je "ajd zbogom".. Hermy, kmalu prva svečka , zdi se mi kot oni dan, ko je še v lupinici sedela...saj veš kje... Mikla, kako gre? Nekaj sem te brala na drugi temi, upam, da gre vse po planu. Ja, pa drugič se pri meni ustavi ne ... Moj pubertetnik pride jutri domov iz Grčije, mi šibamo še na en katek dopust, potem pa verjetno ne grem več iz bajte. Že zdaj sem čist nemobilna, za volan ne gre več, vse me boli in posledično preležim večino dneva na kavču. Tamala sta baje težka že čez kilo in drugi teden mi dajo injekcijo za pljučka. Nič, grem kavčat, ker me začnejo tako rebra bolet na teh barskih stolčkih...pozdravčke vsem, imejte se maksimalno.