|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
15.7.2011 7:18:19   
ada2
ata je ostal na intenzivniuser posted image

petarda kako je?
mene glava več ne boli tako grozno, ampak nasplošno se pa še vedno slabo počutim. pa oko ni nič boljše - zgledam kot da bi me kdo prebutaluser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
15.7.2011 7:20:16   
ada2
aja, pa da ne bodo samo slabe novice - mihu je uspelo postati suh čez dan. je tudi v vrtcu že cel teden brez plenice. ponoči je pa tudi čisto malo mokra in zjutraj je prva stvar ko vstane ""jujat fejst jujat"user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
15.7.2011 8:32:31   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Miha.

Sicer pa se vama kar pridružujem pri user posted image user posted image user posted image  user posted image

Je bil tudi zame tak teden. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
15.7.2011 8:54:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ata je ostal na intenzivniuser posted image

petarda kako je?
mene glava več ne boli tako grozno, ampak nasplošno se pa še vedno slabo počutim. pa oko ni nič boljše - zgledam kot da bi me kdo prebutaluser posted image

user posted image  Bolje tako, kot da bi ga ponoči doma še kaj oblilo... user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi še vedno za en drek...evo ta cel teden sem bila na Daleronih in mi niso pomagali, glava me je bolela skoraj vsak dan.... user posted image  Zdaj sem se spomnila, da imam še par Nalgesinov....resnično upam, da kmalu prime user posted image

Grem zdaj en krog z vozičkom na svež zrak...bi tudi moglo pomagat user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
15.7.2011 12:17:16   
ada2
ata je noč preživel v redu. sicer še nič ne kaže, da bi šel iz intenzivne.... popoldne gremo k njemu. bo peljala sestra. andrej bo pa otroke doma čuval.
jaz sem si pa prej sosedovo psičko sposodila in sem šla v sosednjo vas po mleko peš. vreme je ravno pravšnje za sprehod in moram reči, da mi je dobro delo. ravno prav sem se utrudila, zdaj se malo spočijem, za kosilo me pa mama danes razvaja z murkovim zosom (kmečki murki, kohovi murki - ne vem, kako pravite temu, v glavnem murki v zosu s smetano).

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
15.7.2011 12:53:26   
petarda
murki so kumare? Al kaj že? Vem, da smo se enkrat že menili user posted image

Jaz sem pa ponovno v akciji. user posted image  Očitno je nalgesin prijel+ena novica, ki mi je živce dvignila user posted image ....zraven živcev tudi adrenalin in mešanico drugih občutkov, ki pa so se na koncu spremenili v eno samo dobro voljo user posted image .... Res, prav dobro se počutim...KONČNO...ker sem že mislila, da se mi bo zmešalo user posted image ....

Bubi do kdaj boste dol? Če se vam bo dalo v nedeljo iti skozi KBG vabljeni na kavico user posted image . Sporoči!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
15.7.2011 14:04:01   
ada2
user posted image  ja, murki so kumare.
mmmm kak so bli dobriuser posted image
zdaj pa počakam sestro in šibamo na ptuj gledat kako je ata.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
15.7.2011 22:14:11   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubi do kdaj boste dol? Če se vam bo dalo v nedeljo iti skozi KBG vabljeni na kavico user posted image . Sporoči!

do 27.7. bomo na morju. Veš, KBG ni tako zelo na poti kot se zdi user posted image  čeprav bi z veeeeeelikim veseljem. Ampak zelo zelo dvomim....

trenutno so še taki mešani občutki glede tega morja user posted image  saj se veselim, po drugi strani pa kar malo bojim. še to ne vem, kak bom jutri vse spakirala poleg obeh user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
16.7.2011 8:08:44   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Bubi, nič skrbet user posted image , boš videla, da boste uživali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi ta teden dopust... ...pa se je že začel s slabim vremenom user posted image , tudi napoved ni prav obetajoča... ampak.... važno, da bomo skupaj user posted image Če se nas vreme usmili, pridemo v sredo v Banovce (ali Moravce) - šotor + kolesa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
16.7.2011 8:10:21   
NinaŠ
Ada user posted image user posted image user posted image za ata, upam, da je bolje user posted image user posted image user posted image

Moja stara mama se je tudi pobrala, sicer je še vedno šibka, a je bolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
16.7.2011 20:41:18   
NinaŠ
Bubi lepo se imejte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
16.7.2011 21:22:59   
*bubi*
Hvala, Nina.

res upam, da se bomo imeli lepo. Upanje umira zadnje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.7.2011 23:20:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

do 27.7. bomo na morju. Veš, KBG ni tako zelo na poti kot se zdi user posted image  čeprav bi z veeeeeelikim veseljem. Ampak zelo zelo dvomim....

trenutno so še taki mešani občutki glede tega morja user posted image  saj se veselim, po drugi strani pa kar malo bojim. še to ne vem, kak bom jutri vse spakirala poleg obeh user posted image

Ma ja....samo malo prej je treba z avtoceste, pa potem lepo po magistrali. user posted image .... Je pa res, da si pot podaljšaš za poldrugo urico ziher...no, pa še čas za kafetek....ok, pol dneva gre mimo user posted image

Upam, da zdaj že uživate in vam bo vreme služilo...držim pesti, ker napovedi niso ravno obetavne...je pa res, da jih itak skoz spreminjajo in da je lahko lepo tudi, če dežuje. user posted image

Kakorkoli....lep dopust vam želim!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
17.7.2011 23:21:35   
petarda
Kvaka....ka bo kaj od najinga kafeta? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
17.7.2011 23:23:12   
petarda
Drugače pa lahko noč...

....in lep delovni teden vsem, ki delate...ostalim lep dopust....jaz sem že kar pozabila kako težko je čakati na dopust, ko sem zadnjih pet let itak več doma, kot v službi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
18.7.2011 0:12:54   
Urša
Se malo oglasim, časa imam na pretek! user posted image user posted image user posted image  Ta večja dva sta ta teden pri mojih starših na vikendu in ostajata še en teden, samo z dojenčkom pa itak ni nobenega pretiranega dela. user posted image
Bravo Ada za strokovnega! user posted image user posted image user posted image  Pa bravo Miha za uspešno jujanje! user posted image  user posted image user posted image user posted image  Upam, da si zdravstveno vredu! Pa držim pesti za ata!

Petarda, kako pa kaj ti? Si že bolje? user posted image user posted image user posted image
Bubi, lepo se imejte! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
18.7.2011 9:10:43   
petarda
Dobro jutro. user posted image

Po dolgem času...

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
18.7.2011 9:18:01   
petarda
Urša pridni tvoji user posted image ....starši in otročki user posted image

Jaz sem pa dobro, hvala user posted image ....nimam pojma kaj mi je bilo prejšnji teden user posted image ... pa nisem imela občutka, da sem zmatrana ali da imam spraznjene baterije...ampak kar neka čudna zaspanost, glavoboli...brezveze user posted image

Včeraj smo dudo zgubili in smo morali prejadrati noč brez nje, ker tudi rezervne nismo našli user posted image .... ponoči je bilo sicer malo panike, ampak smo preživeli....me je malo mikalo, da bi probala zdaj kar brez nje....samo sem si premislila, ko sem videla ta nasmešek, ko je dobil novo dudo, pa v trenutku je zaspal user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
18.7.2011 19:34:26   
ada2
evo, če rečem, da sem šele zdaj iz službe prišla se niti kaj dosti ne bi zlagala....
torej zjutraj sem šla od doma, najprej delat, potem takoj po mamo domov in v bolnico k atu - ki je btw danes preseljen iz intenzivneuser posted image , potem na banko urejat dvig za atove položnice, pa nuši zrihtat telefonsko razmerje (ja, otrok je že dovolj velik, da ima lastno tel. razmerjeuser posted image user posted image ), pa po otročiča k tašči in zdaj samo čakam, da bo bana fraj, da sprobam sprostitveno penečo kopel, ki sem jo dobila od A. sestrične iz švice.

aja, pa hvala tudi od mene za pikepoke, ki ste jih pred nekaj časa držale. recimo, da se je dobro izteklo. sicer sem računala na nekaj drugega, amp'ak bo tudi tako vredu. sploh pa je še odprto za naprej...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
18.7.2011 21:57:26   
petarda
Me veseli, da je ata bolje user posted image

Lahko noč vsem user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
19.7.2011 8:15:55   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

En lep morski pozdravček user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
19.7.2011 12:18:28   
petarda
Dan

user posted image

A ni luuuuškan kapučinček? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
19.7.2011 12:21:09   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro user posted image

En lep morski pozdravček user posted image

Hvala. user posted image ....Danes bomo tudi mi videli morje user posted image ...bratca moram namreč zategnit do Izole, kjer bo ostal na počitnicah pri moji teti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Joj, kako rada sem jaz k njej hodila na počitnice....zlata teta res, se je zmeraj potrudila, da smo otroci neskončno uživali tam user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
20.7.2011 12:17:03   
petarda
Dan user posted image

A ste vse na morju? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
20.7.2011 20:26:31   
NinaŠ
Ne, mi smo doma. Imam dopust user posted image user posted image user posted image in ga preživljamo aktivno... ...Banovci zaradi slabega vremena odpadejo - s šotorom bi bila norost, 500€ za posedanje v hotelu pa tudi ne dam user posted image , sem preveč Gorenjka. Danes smo se kopali v vodnem parku v Bohinju... ...otroka sta že popadala v posteljo user posted image (jaz pa tudi nisem več daleč user posted image ). Moram pohvalit Tino, ki je zelo blizu tega, da splava user posted image user posted image user posted image - nekje 5 zamahov ji že uspe samostojno user posted image , volje pa tudi ne manjka user posted image user posted image (kar je pri njej edini pogoj user posted image ).

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?
photo
Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?