Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.7.2011 7:18:19
|
|
|
|
ada2
|
ata je ostal na intenzivni petarda kako je? mene glava več ne boli tako grozno, ampak nasplošno se pa še vedno slabo počutim. pa oko ni nič boljše - zgledam kot da bi me kdo prebutal
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.7.2011 7:20:16
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa da ne bodo samo slabe novice - mihu je uspelo postati suh čez dan. je tudi v vrtcu že cel teden brez plenice. ponoči je pa tudi čisto malo mokra in zjutraj je prva stvar ko vstane ""jujat fejst jujat"
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.7.2011 8:32:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Miha. Sicer pa se vama kar pridružujem pri Je bil tudi zame tak teden.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.7.2011 8:54:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ata je ostal na intenzivni petarda kako je? mene glava več ne boli tako grozno, ampak nasplošno se pa še vedno slabo počutim. pa oko ni nič boljše - zgledam kot da bi me kdo prebutal Bolje tako, kot da bi ga ponoči doma še kaj oblilo... Jaz sem tudi še vedno za en drek...evo ta cel teden sem bila na Daleronih in mi niso pomagali, glava me je bolela skoraj vsak dan.... Zdaj sem se spomnila, da imam še par Nalgesinov....resnično upam, da kmalu prime Grem zdaj en krog z vozičkom na svež zrak...bi tudi moglo pomagat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.7.2011 12:17:16
|
|
|
|
ada2
|
ata je noč preživel v redu. sicer še nič ne kaže, da bi šel iz intenzivne.... popoldne gremo k njemu. bo peljala sestra. andrej bo pa otroke doma čuval. jaz sem si pa prej sosedovo psičko sposodila in sem šla v sosednjo vas po mleko peš. vreme je ravno pravšnje za sprehod in moram reči, da mi je dobro delo. ravno prav sem se utrudila, zdaj se malo spočijem, za kosilo me pa mama danes razvaja z murkovim zosom (kmečki murki, kohovi murki - ne vem, kako pravite temu, v glavnem murki v zosu s smetano).
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.7.2011 12:53:26
|
|
|
|
petarda
|
murki so kumare? Al kaj že? Vem, da smo se enkrat že menili Jaz sem pa ponovno v akciji. Očitno je nalgesin prijel+ena novica, ki mi je živce dvignila ....zraven živcev tudi adrenalin in mešanico drugih občutkov, ki pa so se na koncu spremenili v eno samo dobro voljo .... Res, prav dobro se počutim...KONČNO...ker sem že mislila, da se mi bo zmešalo .... Bubi do kdaj boste dol? Če se vam bo dalo v nedeljo iti skozi KBG vabljeni na kavico . Sporoči!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.7.2011 14:04:01
|
|
|
|
ada2
|
ja, murki so kumare. mmmm kak so bli dobri zdaj pa počakam sestro in šibamo na ptuj gledat kako je ata.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.7.2011 22:14:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi do kdaj boste dol? Če se vam bo dalo v nedeljo iti skozi KBG vabljeni na kavico . Sporoči! do 27.7. bomo na morju. Veš, KBG ni tako zelo na poti kot se zdi čeprav bi z veeeeeelikim veseljem. Ampak zelo zelo dvomim.... trenutno so še taki mešani občutki glede tega morja saj se veselim, po drugi strani pa kar malo bojim. še to ne vem, kak bom jutri vse spakirala poleg obeh
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.7.2011 8:08:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Bubi, nič skrbet , boš videla, da boste uživali Jaz imam tudi ta teden dopust... ...pa se je že začel s slabim vremenom , tudi napoved ni prav obetajoča... ampak.... važno, da bomo skupaj Če se nas vreme usmili, pridemo v sredo v Banovce (ali Moravce) - šotor + kolesa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.7.2011 8:10:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada za ata, upam, da je bolje Moja stara mama se je tudi pobrala, sicer je še vedno šibka, a je bolje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.7.2011 20:41:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.7.2011 21:22:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala, Nina. res upam, da se bomo imeli lepo. Upanje umira zadnje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.7.2011 23:20:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi do kdaj boste dol? Če se vam bo dalo v nedeljo iti skozi KBG vabljeni na kavico . Sporoči! do 27.7. bomo na morju. Veš, KBG ni tako zelo na poti kot se zdi čeprav bi z veeeeeelikim veseljem. Ampak zelo zelo dvomim.... trenutno so še taki mešani občutki glede tega morja saj se veselim, po drugi strani pa kar malo bojim. še to ne vem, kak bom jutri vse spakirala poleg obeh Ma ja....samo malo prej je treba z avtoceste, pa potem lepo po magistrali. .... Je pa res, da si pot podaljšaš za poldrugo urico ziher...no, pa še čas za kafetek....ok, pol dneva gre mimo Upam, da zdaj že uživate in vam bo vreme služilo...držim pesti, ker napovedi niso ravno obetavne...je pa res, da jih itak skoz spreminjajo in da je lahko lepo tudi, če dežuje. Kakorkoli....lep dopust vam želim!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.7.2011 23:21:35
|
|
|
|
petarda
|
Kvaka....ka bo kaj od najinga kafeta?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.7.2011 23:23:12
|
|
|
|
petarda
|
Drugače pa lahko noč... ....in lep delovni teden vsem, ki delate...ostalim lep dopust....jaz sem že kar pozabila kako težko je čakati na dopust, ko sem zadnjih pet let itak več doma, kot v službi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.7.2011 0:12:54
|
|
|
|
Urša
|
Se malo oglasim, časa imam na pretek! Ta večja dva sta ta teden pri mojih starših na vikendu in ostajata še en teden, samo z dojenčkom pa itak ni nobenega pretiranega dela. Bravo Ada za strokovnega! Pa bravo Miha za uspešno jujanje! Upam, da si zdravstveno vredu! Pa držim pesti za ata! Petarda, kako pa kaj ti? Si že bolje? Bubi, lepo se imejte!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.7.2011 9:10:43
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro. Po dolgem času...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.7.2011 9:18:01
|
|
|
|
petarda
|
Urša pridni tvoji ....starši in otročki Jaz sem pa dobro, hvala ....nimam pojma kaj mi je bilo prejšnji teden ... pa nisem imela občutka, da sem zmatrana ali da imam spraznjene baterije...ampak kar neka čudna zaspanost, glavoboli...brezveze Včeraj smo dudo zgubili in smo morali prejadrati noč brez nje, ker tudi rezervne nismo našli .... ponoči je bilo sicer malo panike, ampak smo preživeli....me je malo mikalo, da bi probala zdaj kar brez nje....samo sem si premislila, ko sem videla ta nasmešek, ko je dobil novo dudo, pa v trenutku je zaspal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.7.2011 19:34:26
|
|
|
|
ada2
|
evo, če rečem, da sem šele zdaj iz službe prišla se niti kaj dosti ne bi zlagala.... torej zjutraj sem šla od doma, najprej delat, potem takoj po mamo domov in v bolnico k atu - ki je btw danes preseljen iz intenzivne , potem na banko urejat dvig za atove položnice, pa nuši zrihtat telefonsko razmerje (ja, otrok je že dovolj velik, da ima lastno tel. razmerje ), pa po otročiča k tašči in zdaj samo čakam, da bo bana fraj, da sprobam sprostitveno penečo kopel, ki sem jo dobila od A. sestrične iz švice. aja, pa hvala tudi od mene za pikepoke, ki ste jih pred nekaj časa držale. recimo, da se je dobro izteklo. sicer sem računala na nekaj drugega, amp'ak bo tudi tako vredu. sploh pa je še odprto za naprej...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.7.2011 21:57:26
|
|
|
|
petarda
|
Me veseli, da je ata bolje Lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.7.2011 8:15:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro En lep morski pozdravček
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.7.2011 12:18:28
|
|
|
|
petarda
|
Dan A ni luuuuškan kapučinček?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.7.2011 12:21:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro En lep morski pozdravček Hvala. ....Danes bomo tudi mi videli morje ...bratca moram namreč zategnit do Izole, kjer bo ostal na počitnicah pri moji teti. ....Joj, kako rada sem jaz k njej hodila na počitnice....zlata teta res, se je zmeraj potrudila, da smo otroci neskončno uživali tam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.7.2011 12:17:03
|
|
|
|
petarda
|
Dan A ste vse na morju?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.7.2011 20:26:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ne, mi smo doma. Imam dopust in ga preživljamo aktivno... ...Banovci zaradi slabega vremena odpadejo - s šotorom bi bila norost, 500€ za posedanje v hotelu pa tudi ne dam , sem preveč Gorenjka. Danes smo se kopali v vodnem parku v Bohinju... ...otroka sta že popadala v posteljo (jaz pa tudi nisem več daleč ). Moram pohvalit Tino, ki je zelo blizu tega, da splava - nekje 5 zamahov ji že uspe samostojno , volje pa tudi ne manjka (kar je pri njej edini pogoj ).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?