ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz ne vem kaj je ta teden narobe z mano...samo spala bi , nič se mi ne da, nisem za nikamor ... Prav prisilit se moram, da si grem glavo oprat, se uredit....še dobro, da ima mini danes UZ kolkov, da sem primorana it iz hiše... jaz sem tudi taka zadnje dni.... in danes me je do konca zvilo..... zgleda, da je ves tisti adrenalin popustil in se je začelo.... najprej že včeraj z neznosnim glavobolom, ki ga niti 2 lekadola nista ublažila, potem z neko čudnimi težkimi očmi .... danes zjutraj sem se zbudila za službo in levo oko celo otečeno, pa kar sedela sem v dnevni na sedežni s telefonom v roki, da bi klicala v službo, da me ne bo.... potem sem se prisilila in šla pod tuš, pa na delo.... tam se mi je kar meglilo pred očmi... ubogi starčki so me prav čudno gledali, moči pa nisem imela nobene, bi z enim skoraj padla, ko sem ga prestavljala na vozek, še dobro, da je bil en študent zraven... no, potem sem šla povedat, da ne zmorem več in so me poslali k zdravniku, ta pa v laboratorij in ker imamo enega novega mladega zdravnika (ki trenutno nadomešča mojo zdravnico, ki je na dopustu), se je še posebej zavzel, me vse povprašal in stvar je taka, da sem zelo slabokrvna. dobila sem vitaminsko injekcijo in 2 dni fraj, da nafilam baterije. celo vpisal je v karton, da se moram sprehajat v naravi in plavat, ter da priporoča masažo. no, potem sem šla domov in verjetno mi ni treba pravit, da sem zaspala v trenutku, ko sem prišla do postelje. mama in ata sta pa danes bila v MS kjer je ata imel pregled za oči (avgusta ima operacijo) in nazaj grede mu je v avtu postalo slabo. na srečo se je pravočasno ustavil. mislil je, da mu bo pomagalo, če se malo pretegno, ampak ni mogel več nikamor. tako je morala peljati naprej moja mama, ki ni vozila že 15 let - odkar sem jaz izpit naredila. ko sta prišla domov atu ni bilo nič bolje in ga je moj peljal k zdravniku. od tam so ga poslali v bolnico - zdaj so šli, je peljal, mama je šla pa zraven. jaz se pa ubadam z malima dvema, stuškali smo se, za večerjo sta p'a dobila sendvič, ker res nisem sposobna kaj kuhat. držite pesti, da bo z atom vse vredu.....