|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
10.7.2011 22:59:06   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno ste imele vse pester vikend user posted image

user posted image  Petek ja.... zelo divji.
Danes pa sem recimo bila sama in sem delala NIČ, kar se že dolgo ni zgodilo user posted image . OK, tisti stroj cot, ki v soboto ni šel skozi, ne šteje.
Kup za likanje pa čaka. Pred morjem ga bom že obdelala user posted image

Kaj imate pa ta teden v planu? Mi smo sami, otroka ne gresta več v vrtec, babi in dedi sta šla na morje. Bi se malo potepali.... za začetek sem nas mislila k Naty povabit user posted image

Gorenjska ne vem, če bo šla skozi, ker je Nina bizi.

Dolenjska... hmmmm.... ne vem... če bi dva dni nekako pokombinirali s kopanjem user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
11.7.2011 7:47:28   
NinaŠ
Dobro jutro!

Ja imeli smo naporen vikend user posted image V petek popoldne piknik... v soboto osvojen Stol.... v nedeljo piknik in rojstni dan.... ja dogajalo se je, doma smo bili le zgodaj zjutraj in pozno zvečer user posted image

Bubi ja, res sem ta teden veliko v službi... žal. Sta pa moja otroka ta teden tudi na počitnicah pri moji mami user posted image , no vmes si ju bom za kako urco že izposodila, da si izmenjamo vtise user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
11.7.2011 14:00:58   
petarda
Bubi jaz kakšno urico bi našla čas, če se odpraviš na naš konec, kaj več pa žal ne....toliko vsega se dogaja, da komaj sledim...ampak same lepe stvari user posted image . Kvaka...jaz lahko jutri dopoldne. A ti imaš še vse tri doma? Se dobimo na igrišču pred Mercatorjem na Cikavi? Je čisto prenovljeno, mogoče jim bo zanimivo....midve v miru spijeva kavico, jaz pa potem še po nakupih. user posted image

Lahko pa tudi v sredo dopoldne na prepihu, samo mi potem prosim javi, da se za jutri dopoldne zmenim z enimi drugimi prijateljicami user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
11.7.2011 14:01:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro!

Ja imeli smo naporen vikend user posted image V petek popoldne piknik... v soboto osvojen Stol.... v nedeljo piknik in rojstni dan.... ja dogajalo se je, doma smo bili le zgodaj zjutraj in pozno zvečer user posted image

Bubi ja, res sem ta teden veliko v službi... žal. Sta pa moja otroka ta teden tudi na počitnicah pri moji mami user posted image , no vmes si ju bom za kako urco že izposodila, da si izmenjamo vtise user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tako babi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
11.7.2011 19:27:25   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tako babi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hm, se je malo zapletlo user posted image ...otroka sta že tako hotela it domov spat, ker jim je bilo dolgčas user posted image , itak bi pa morala iti domov, ker mojo, skoraj 90 letno, staro mamo (mamino mami) tole vreme zdeluje in se zelo slabo počuti, tako da gre mami jutri k njej... upam, da vročina kmalu popusti user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
11.7.2011 20:44:15   
*bubi*
ojoj user posted image user posted image user posted image

Pri nas je že danes malo boljše, je tale dežek vsaj za kako stopinjo shladil. Pa klimo smo tudi danes lavfali. Da ne govorim, kako nemogoča sta moja dva že cel dan user posted image

OK, vsaj zjutraj sta zdržala tistih 20 min, ko sem bila pri šefu na pogovoru.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
11.7.2011 22:12:22   
petarda
Bubi a bo povišica? user posted image user posted image user posted image

Nina za tvojo babi user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa je bilo danes kar za zdržat....otroci so pa zadnje čase takoooooooooo pridni....saj upam, da se zdaj ne sfiži vse, ko tako javno napišem, samo jih moram res pohvalit. Zlati otroci so! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
12.7.2011 8:23:48   
*bubi*

Bubi a bo povišica? user posted image user posted image user posted image  

ja, na seznamu delovnih obveznosti očitno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
12.7.2011 8:24:41   
*bubi*
Dobro jutro!

Danes sem dobila zajtrk v posteljo user posted image  bi mi bilo še malo ljubše, če bi bilo pol ure kasneje user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
12.7.2011 12:26:47   
petarda
Bubi tebe pa crkljajo! user posted image

Kvaka...še dihaš....ali ti je preveč vroče? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
12.7.2011 14:03:42   
ada2
samo, da vam javim... strokovnega sem  naredilauser posted image
ni bilo glih lahko, so me klar zašvicali, ampak pretežko pa tudi neuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
12.7.2011 20:59:20   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Ada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
12.7.2011 20:59:40   
*bubi*

Bubi tebe pa crkljajo! user posted image

Ja... ko bi le.... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
12.7.2011 21:03:44   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image Ada

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
12.7.2011 22:07:17   
petarda
Čestitke Ada... user posted image

Lahko noč...je bil pester dan, se mi zdi, da bom samo padla v posteljo...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
13.7.2011 7:35:55   
kvaka
Dobro jutro

ena user posted image za vse user posted image

Kvaka...še dihaš....ali ti je preveč vroče? user posted image

Petarda diham, diham user posted image

Se počutim kot reševalec iz vode user posted image , naši mali so cele dneve v bazenu in še nekaj drugih otrok, pa moram malo nadzorovat, da ne bi bilo kaj narobe, ker je bazen precej velik. Zvečer pa pademo po posteljah kot ubiti, z mano vred.

Petrada ne vem, kdaj bomo lahko skočile na kavo user posted image Ti bom prej SMS poslala.

Gremo pa ta vikend na morje za 10 dni in si moram malo kondicije nabrat, ker bom najbrž večji del sama z otroci dol, moj bo uletel, le za kak dan ali dva user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
13.7.2011 7:36:15   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

samo, da vam javim... strokovnega sem  naredilauser posted image
ni bilo glih lahko, so me klar zašvicali, ampak pretežko pa tudi neuser posted image

Ada čestitam user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
13.7.2011 14:16:26   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Gremo pa ta vikend na morje za 10 dni in si moram malo kondicije nabrat, ker bom najbrž večji del sama z otroci dol, moj bo uletel, le za kak dan ali dva user posted image

uh, svaka ti čast. Jaz z dvema ne upam it sama, bo šla mami z nami. Gremo v nedeljo in tudi za 10 dni user posted image

Greste kam v bližino Zadra? user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
14.7.2011 8:16:55   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

uh, svaka ti čast. Jaz z dvema ne upam it sama, bo šla mami z nami. Gremo v nedeljo in tudi za 10 dni user posted image

Nop.

Gremo malo bližje Slo, ravno zaradi user posted image .

Pa hvala vsem za user posted image , ki ste jih že dolgo nazaj držale zame. Je pomagalo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
14.7.2011 14:12:39   
petarda
Jaz ne vem kaj je ta teden narobe z mano...samo spala bi user posted image , nič se mi ne da, nisem za nikamor user posted image ... Prav prisilit se moram, da si grem glavo oprat, se uredit....še dobro, da ima mini danes UZ kolkov, da sem primorana it iz hiše...

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
14.7.2011 14:13:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Nop.

Gremo malo bližje Slo, ravno zaradi user posted image .

Pa hvala vsem za user posted image , ki ste jih že dolgo nazaj držale zame. Je pomagalo user posted image

A povedala pa ne boš nič zakaj? user posted image  Sem se pa ravno zadnjič enkrat spomnila na te pikepoke. user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
14.7.2011 20:16:04   
ada2

Jaz ne vem kaj je ta teden narobe z mano...samo spala bi user posted image , nič se mi ne da, nisem za nikamor user posted image ... Prav prisilit se moram, da si grem glavo oprat, se uredit....še dobro, da ima mini danes UZ kolkov, da sem primorana it iz hiše...

user posted image
jaz sem tudi taka zadnje dni.... in danes me je do konca zvilo..... zgleda, da je ves tisti adrenalin popustil in se je začelo.... najprej že včeraj z neznosnim glavobolom, ki ga niti 2 lekadola nista ublažila, potem z neko čudnimi težkimi očmiuser posted image .... danes zjutraj sem se zbudila za službo in levo oko celo otečeno, pa kar sedela sem v dnevni na sedežni s telefonom v roki, da bi klicala v službo, da me ne bo.... potem sem se prisilila in šla pod tuš, pa na delo.... tam se mi je kar meglilo pred očmi... ubogi starčki so me prav čudno gledali, moči pa nisem imela nobene, bi z enim skoraj padla, ko sem ga prestavljala na vozek, še dobro, da je bil en študent zraven... no, potem sem šla povedat, da ne zmorem več in so me poslali k zdravniku, ta pa v laboratorij in ker imamo enega novega mladega zdravnika (ki trenutno nadomešča mojo zdravnico, ki je na dopustu), se je še posebej zavzel, me vse povprašal in stvar je taka, da sem zelo slabokrvna. dobila sem vitaminsko injekcijo in 2 dni fraj, da nafilam baterije. celo vpisal je v karton, da se moram sprehajat v naravi in plavat, ter da priporoča masažo. no, potem sem šla domov in verjetno mi ni treba pravit, da sem zaspala v trenutku, ko sem prišla do postelje. mama in ata sta pa danes bila v MS kjer je ata imel pregled za oči (avgusta ima operacijo) in nazaj grede mu je v avtu postalo slabo. na srečo se je pravočasno ustavil. mislil je, da mu bo pomagalo, če se malo pretegno, ampak ni mogel več nikamor. tako je morala peljati naprej moja mama, ki ni vozila že 15 let - odkar sem jaz izpit naredila. ko sta prišla domov atu ni bilo nič bolje in ga je moj user posted image  peljal k zdravniku. od tam so ga poslali v bolnico - zdaj so šli, user posted image  je peljal, mama je šla pa zraven. jaz se pa ubadam z malima dvema, stuškali smo se, za večerjo sta p'a dobila sendvič, ker res nisem sposobna kaj kuhat. držite pesti, da bo z atom vse vredu.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
14.7.2011 20:17:19   
ada2
se opravičujem, ampak nekomu sem mogla povedat....user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
14.7.2011 22:08:45   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Ada.
Pa user posted image user posted image user posted image , da se stvari porihtajo.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
14.7.2011 22:25:28   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega ata, Ada. user posted image

Pa zate in zame user posted image user posted image ....upam, da se jutri zbudiva polni energije user posted image . Lahko noč. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...
Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?