|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
15.7.2011 9:10:05   
KOKICA32
uuuuu, to pa je porabil sape....user posted image Dober je....meni se moti, če en mali balon napihnem. Ne pa celi grad.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
15.7.2011 9:10:27   
KOKICA32
Hip, hip HURA!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
15.7.2011 9:59:09   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

Najaa, pa ne no! user posted image user posted image user posted image Do kdaj pa še ostanete?

Ja, danes smo bile "pridne". Samo ti si še manjkala.

Na morju bomo še kar nekaj časa sam vseen mi je škoda vsake minute. Vreme je pa danes bolj oblačno in ta sopara!user posted image Upam, da se bo uscalo, da bo vsaj malo sveže.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
15.7.2011 9:59:16   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tulipan, Najaa, Trezika oz. mamice punčk. V Lidlu imamo legice z potiskom metuljčka za 3€, tak da .... v H&M so od 5€ dalje. So pa v črni, beli in roza barvi.

Hvala, da si povedala. To bom pa ziher kupila.user posted image
In hvala za pikepoke.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
15.7.2011 9:59:27   
Najaa

Nevenka, včeraj ji je T. v Hoferju grad napihljiv kupo user posted image Jaz sem bila proti ko je sam reko, ker sem vedela da je tak velik on pa ji je vseeno moral vzet. Saj bo še za drugega je reko user posted image

Aja, pa včeraj ni bilo M. sem se mal zmotla, je bil sam nek rjav izcedek pa sem že misla da je menza prišla. user posted image

Zdaj pa me šefica streže, mi sladoled pinese. In celo v posodici user posted image user posted image (ko bi mi ga le )

user posted image user posted image user posted image To je mogoče bila vgnezditvena....tako je bilo pri meni 2. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem kakšen grad je to...a taki, ki ga lahko kot bazen ponucaš?

Pri meni tudi!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
15.7.2011 10:02:28   
Najaa
Pa dober dan. Danes je res dober, ker sem že boljše. Ponoči sem še vzela lekadol zarad grla, mislim pa da ne bo več treba. Sej ni čudno, še zdravnica je rekla, da kako je grdo zagnojeno.user posted image
Danes so neki oblaki, pa mi čist paše in upam, da bo deževalo.

tasa user posted image za grad, super je!

Tulipan si danes s polno luno?user posted image Začela se je ob 8.40. Jaz itak nič ne morem jest tak da sem.user posted image Mogoče bom pol sam mal zelenjavne juhe pojedla, pijem pa skoz limonado brez sladkorja z malo cedevite, njami mi ful paše že par dni sam to pit.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
15.7.2011 10:05:06   
KOKICA32
Tudi pri nas je oblačno, deževalo še danes ni...pa tudi sopare ni čutiti, je kar sveže. Je pa včeraj kar namočilo. Kako je pasalo.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
15.7.2011 10:58:42   
PERSIDA
Prosim ,če gremo na solitosa v toresa ob 21.15 - 21.30.Hvala za razumevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taša tebe ,pa naprošam  ,če bi felix bila prej gotova na seminarju ,če ji tačas delaš družbo no obemauser posted image .A lahko?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
15.7.2011 11:12:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Prosim ,če gremo na solitosa v toresa ob 21.15 - 21.30.Hvala za razumevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taša tebe ,pa naprošam  ,če bi felix bila prej gotova na seminarju ,če ji tačas delaš družbo no obemauser posted image .A lahko?

Se strinjam! Pridem!

RICO TORES, danes od 21.15. do 21.30h!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
15.7.2011 11:14:23   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

tasa, moj T. ima v ponedeljek rojstni danuser posted image , res imava neke skupne iztočnice!user posted image
In ja, tudi tokrat ne vem, kaj mu naj kupim!!! Si je zdaj en kup cunj kupiluser posted image , ker on ko gre v trgovino, skoraj nikoli ne prinese neke stvari po en komad. Recimo zobna pasta: vedno cca 10 komuser posted image , enkrat sva imela toliko steklenic olivnega olja, da sem se bala, da bo postalo žarko!user posted image  In tako si tudi cote kupuje, če mu je nek model majčke všeč, si kupi par barv. Darilo: telefon ima skoraj novi, masaže imam jaz še kake 4 nepotrošene, če bi mu to bilo tak full, bi vzel moje. Fotoaparat, kamera in podobne moške igračke, so doma, parfumi na tričetrt polni... edino sem mislila, če bi mu vespo registrirala, ker si je ni lani, ker pravi da nima časa za njo-no, potem dejansko to verjetno nima smisla, ali pač? V glavnem, ne vem!user posted image

user posted image Kako mi je to znano... moj se tudi zapiči v en model in pol bi samo to žulil. Npr. kavbojke nosi samo ene in pol si kupi več parov teh in zgleda, kot da ves čas v istih hodi user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
15.7.2011 11:14:28   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Torej, KJE se jutri dobimo?

To mene tudi zanima, ker berem vse lepo po vrstiuser posted image , glede noči pa je tak, včeraj sva z Luko po mukah zaspala ob 4h za noč. Ker če sem ga ob 20h položila v posteljo in se je vsakih 15min dvigoval in posedal do 4h, jaz to ne imenujem spanje. Vmes pa joki.user posted image  Danes zaspal ob 20h, se zbudil ob 20.45 za dojenjeuser posted image , do zdaj je še mir. Ta osip mu mažem z neko kremo, z nekim hladilnim mazilom in sicer so rekli, da samo zvečer. Zdaj pa ne vem al ga zebe al kaj, ker je celi mrzli, ko se zbuja, tak kot da bi imel mrzli švic na sebi. Mi je komaj prej kapnilo, da ga mogoče res zebe (kar se mi zdi v tej vročini nesprejemljivo) in sem ga pokrila. Od takrat spi. No, prehitro sem rekla...user posted image
bogec user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image upam, da bo kmalu bolje user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
15.7.2011 11:14:32   
felix7

In ja kje se zdaj dobimo?? A gremo na Solitosa
user posted image user posted image

kjerkoli, samo povejte do 13h, da še zemljevide naštudiram user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
15.7.2011 11:14:37   
felix7

Dobro jutro!user posted image

PETEK JEEEEEEEEEEEEEEEEE in moj zadnji zadnji dan službe!user posted image user posted image user posted image

blagoooooooooooooooooooooooor ti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
15.7.2011 11:14:41   
felix7

user posted image taki je, napihljiv da lahko skačeš gor. 

uuuuuu, to mora bit žur user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
15.7.2011 11:14:44   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nevenka, včeraj ji je T. v Hoferju grad napihljiv kupo user posted image Jaz sem bila proti ko je sam reko, ker sem vedela da je tak velik on pa ji je vseeno moral vzet. Saj bo še za drugega je reko user posted image

Aja, pa včeraj ni bilo M. sem se mal zmotla, je bil sam nek rjav izcedek pa sem že misla da je menza prišla. user posted image

Zdaj pa me šefica streže, mi sladoled pinese. In celo v posodici user posted image user posted image (ko bi mi ga le )

user posted image user posted image user posted image To je mogoče bila vgnezditvena....tako je bilo pri meni 2. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem kakšen grad je to...a taki, ki ga lahko kot bazen ponucaš?

Pri meni tudi!user posted image

in pri meni pri Juretu user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
15.7.2011 11:14:49   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pa dober dan. Danes je res dober, ker sem že boljše. Ponoči sem še vzela lekadol zarad grla, mislim pa da ne bo več treba. Sej ni čudno, še zdravnica je rekla, da kako je grdo zagnojeno.user posted image
Danes so neki oblaki, pa mi čist paše in upam, da bo deževalo.

user posted image user posted image user posted image vsak dan malce boljše, pa bo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
15.7.2011 11:15:06   
felix7

Tudi pri nas je oblačno, deževalo še danes ni...pa tudi sopare ni čutiti, je kar sveže. Je pa včeraj kar namočilo. Kako je pasalo.user posted image

mi pa še kar čakamo dež user posted image včeraj se nam je še štirna spraznila, na katero imamo vezane wc kotličke in pralni stroj, pa vrtne pipe in potem sta moja moška šla na morje, jest pa ne znam preklopit vodo na vodovod. In sem šla na wc, potegnem vodo, pa nič user posted image user posted image user posted image user posted image no, ob 23h zvečer sem končno priklicala moža, da mi je povedal, katero ročko moram premaknit, da bo funkcioniralo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
15.7.2011 11:20:37   
felix7
aja, drage Štajerke, upam, da imate rade bučke, ker sem jih zjutraj nabrala in jih imam cel prtljažnik user posted image rastejo kot nore in jih moram potalat, ker mi ne moremo samo od bučk živet user posted image Tko da spomnite me, da jih ne bom nazaj domov vozila...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
15.7.2011 11:37:09   
KOKICA32
Joj, ja, jaz sem priporočam za kakšno bučko!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
15.7.2011 12:12:11   
trezika

Joj, ja, jaz sem priporočam za kakšno bučko!user posted image user posted image user posted image

jaz tudi, jaz tudi user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
15.7.2011 12:15:41   
trezika

Se strinjam! Pridem!

saj vem, da sem blond, ampak zdaj ne štekam najbolj.... user posted image najprej rico tores, pa potem hotel betnava, ali samo rico tores?? user posted image user posted image prosim za pojasnilo... hvala lepa user posted image no, saj pridem v vsakem primeru....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
15.7.2011 12:17:02   
trezika

Tulipan, Najaa, Trezika
oz. mamice punčk. V Lidlu imamo legice z potiskom metuljčka za 3€, tak da .... v H&M so od 5€ dalje. So pa v črni, beli in roza barvi.

hvala... to pa bo treba it nabavit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
15.7.2011 12:21:06   
PERSIDA
tezika kar do zelenega mostauser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
15.7.2011 12:22:43   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Se strinjam! Pridem!

saj vem, da sem blond, ampak zdaj ne štekam najbolj.... user posted image najprej rico tores, pa potem hotel betnava, ali samo rico tores?? user posted image user posted image prosim za pojasnilo... hvala lepa user posted image no, saj pridem v vsakem primeru....

trezika, sprememba plana, ne bom spala v Betnavi, tako da ni nujno, da se tam dobimo in so punce izbrale Rico Tores. A mi lahko ena napiše še naslov tega lokala? Hvala user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
15.7.2011 12:22:45   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

jaz tudi, jaz tudi user posted image

ni problema user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.