![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:50:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Samo Tasa, nisem še slišala, da bi komu pri skoraj 40 stopinjah crkno akomulator. Pa sorry...moram. Ja, meni je. Če pa vergla pa vergla, pa komaj v tretjo vžge. Te druga nemre bit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:50:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Spet prva
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:51:13
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Samo Tasa, nisem še slišala, da bi komu pri skoraj 40 stopinjah crkno akomulator. Pa sorry...moram.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:51:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aha, vidim da so se malo spremenili. Ni od kolegice mama več...Sem mal na spletni strani od UKCja pogledla.. Je, je...ta je tudi tam...tukaj: http://www.ukc-mb.si/index.php?id=75
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:51:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danijela je. Ena pa je baje Rozemarie Franc. Če je to smešno ime...meni je. Ja, ja to je ona. Meni je tudi, smešno Aha, njo hvalijo ja. Jaz sem imela pa neko Andrejo al kak že (ta je bila čisto na koncu, ker sem tak 3 smene skozi dala, pa sem jih imela več)...Pa mi je bila fajna ta moja a nikjer ne najdem priimka. Jaz pa sem imela Vereno in je tud bila ZAKON. Če bi imela možnost bi še enkrat njo imela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:52:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aha, vidim da so se malo spremenili. Ni od kolegice mama več...Sem mal na spletni strani od UKCja pogledla.. Je, je...ta je tudi tam...tukaj: http://www.ukc-mb.si/index.php?id=75 Ja, ona s smešnim imenom je ja.. Pa še tak smešna je, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:53:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Samo Tasa, nisem še slišala, da bi komu pri skoraj 40 stopinjah crkno akomulator. Pa sorry...moram. Ja, meni je. Če pa vergla pa vergla, pa komaj v tretjo vžge. Te druga nemre bit Kaj pa štarter? To je meni pri AX-u crknilo, ker je na koncu vžgal le ne potisk..potem pa sem to zamenjala (kakih 2 eur..takrat še 500,00SIT) pa sem se spet vozla okrog.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:53:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Samo Tasa, nisem še slišala, da bi komu pri skoraj 40 stopinjah crkno akomulator. Pa sorry...moram. Opici.... da mi nebota jutri vidve menjavali akumolatorja, tolk le glejta!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:54:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Spet prva Važiška...piflarka!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:55:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Samo Tasa, nisem še slišala, da bi komu pri skoraj 40 stopinjah crkno akomulator. Pa sorry...moram. Opici.... da mi nebota jutri vidve menjavali akumolatorja, tolk le glejta! Ni problema...tiste kleme pa bova že znali odklopiti in nove gor namestiti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:56:07
|
|
|
|
PERSIDA
|
.
< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 14.7.2011 10:59:17 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:56:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aha, vidim da so se malo spremenili. Ni od kolegice mama več...Sem mal na spletni strani od UKCja pogledla.. Je, je...ta je tudi tam...tukaj: http://www.ukc-mb.si/index.php?id=75 Ja, ona s smešnim imenom je ja.. Pa še tak smešna je, ne? Je ja. Samo ima "tvoja" babica meni še bolj smešno ime kot ta. Kako je sploh to ime? prvič slišim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:56:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Samo Tasa, nisem še slišala, da bi komu pri skoraj 40 stopinjah crkno akomulator. Pa sorry...moram. Ja, meni je. Če pa vergla pa vergla, pa komaj v tretjo vžge. Te druga nemre bit Kaj pa štarter? To je meni pri AX-u crknilo, ker je na koncu vžgal le ne potisk..potem pa sem to zamenjala (kakih 2 eur..takrat še 500,00SIT) pa sem se spet vozla okrog. Zdaj sem na renaultovih fprumih brala pa je pisalo da je ziher akumolator. pa 2 dni pred prometno je moj tud crkno. Jim je enako delalo. Mora jutri Tomaž it z Twingotom v službo, ker je reko da lahko tam zmeri akumolator. Te pa bomo vidli,
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:56:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tarzan in čita samo za vas dont get it?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:57:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tarzan in čita samo za vas samo slike ni
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:57:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Samo Tasa, nisem še slišala, da bi komu pri skoraj 40 stopinjah crkno akomulator. Pa sorry...moram. Ja, meni je. Če pa vergla pa vergla, pa komaj v tretjo vžge. Te druga nemre bit Kaj pa štarter? To je meni pri AX-u crknilo, ker je na koncu vžgal le ne potisk..potem pa sem to zamenjala (kakih 2 eur..takrat še 500,00SIT) pa sem se spet vozla okrog. Zdaj sem na renaultovih fprumih brala pa je pisalo da je ziher akumolator. pa 2 dni pred prometno je moj tud crkno. Jim je enako delalo. Mora jutri Tomaž it z Twingotom v službo, ker je reko da lahko tam zmeri akumolator. Te pa bomo vidli, te pa ga še daj nafilati za prvo silo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:57:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Je ja. Samo ima "tvoja" babica meni še bolj smešno ime kot ta. Kako je sploh to ime? prvič slišim. Ja, te veš kolk krat sem še jaznjeno ime prebrala da sem si ga zapomnila. Sem jo stalno drugč poklicala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:58:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Samo Tasa, nisem še slišala, da bi komu pri skoraj 40 stopinjah crkno akomulator. Pa sorry...moram. Ja, meni je. Če pa vergla pa vergla, pa komaj v tretjo vžge. Te druga nemre bit Kaj pa štarter? To je meni pri AX-u crknilo, ker je na koncu vžgal le ne potisk..potem pa sem to zamenjala (kakih 2 eur..takrat še 500,00SIT) pa sem se spet vozla okrog. Zdaj sem na renaultovih fprumih brala pa je pisalo da je ziher akumolator. pa 2 dni pred prometno je moj tud crkno. Jim je enako delalo. Mora jutri Tomaž it z Twingotom v službo, ker je reko da lahko tam zmeri akumolator. Te pa bomo vidli, te pa ga še daj nafilati za prvo silo... to tud gre? Aha, okej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:59:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Samo Tasa, nisem še slišala, da bi komu pri skoraj 40 stopinjah crkno akomulator. Pa sorry...moram. Ja, meni je. Če pa vergla pa vergla, pa komaj v tretjo vžge. Te druga nemre bit Kaj pa štarter? To je meni pri AX-u crknilo, ker je na koncu vžgal le ne potisk..potem pa sem to zamenjala (kakih 2 eur..takrat še 500,00SIT) pa sem se spet vozla okrog. Zdaj sem na renaultovih fprumih brala pa je pisalo da je ziher akumolator. pa 2 dni pred prometno je moj tud crkno. Jim je enako delalo. Mora jutri Tomaž it z Twingotom v službo, ker je reko da lahko tam zmeri akumolator. Te pa bomo vidli, te pa ga še daj nafilati za prvo silo... to tud gre? Aha, okej Jaaaaa, seveda! Vidiš, kaj jaz vse vem, ne? Se vidi, da sem vozla Jugota in Ax-a, ne? D. pa Lado. Se marskikaj naučiš...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 11:00:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Trezika, zizike si si že pospravla?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 11:00:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Je ja. Samo ima "tvoja" babica meni še bolj smešno ime kot ta. Kako je sploh to ime? prvič slišim. Ja, te veš kolk krat sem še jaznjeno ime prebrala da sem si ga zapomnila. Sem jo stalno drugč poklicala te pa ti tak sedaj tudi ne verjamem, da ji je tak ime.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 11:00:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaaaaa, seveda! Vidiš, kaj jaz vse vem, ne? Se vidi, da sem vozla Jugota in Ax-a, ne? D. pa Lado. Se marskikaj naučiš... kapo dol... hvala hvala, plačam jutri kavico
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 11:00:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Trezika, zizike si si že pospravla? Ja, so že suhe?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 11:01:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaaaaa, seveda! Vidiš, kaj jaz vse vem, ne? Se vidi, da sem vozla Jugota in Ax-a, ne? D. pa Lado. Se marskikaj naučiš... kapo dol... hvala hvala, plačam jutri kavico eh....p.s. je ne pijem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 11:02:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Je ja. Samo ima "tvoja" babica meni še bolj smešno ime kot ta. Kako je sploh to ime? prvič slišim. Ja, te veš kolk krat sem še jaznjeno ime prebrala da sem si ga zapomnila. Sem jo stalno drugč poklicala te pa ti tak sedaj tudi ne verjamem, da ji je tak ime. Pa daj, RES JI JE. Verena še ime imam na eni sliki oz. broško z imenom,
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.